Minimix

Uit Radiopedia

Minimix (Ben Liebrand)[bewerken]

Periode 1984-1993[bewerken]

Naast het In The Mix programma en de Grandmix van Ben Liebrand, ontstaat in 1984 het item "In De Minimix" (later werd dit Minimix, afgekort tot MMX), dat in het VOO radioprogramma van Bart en De Zwart (VOO) (later werd dit Bart en Van Inkel (VOO), in oktober 1984 werd dit de Curry & Van Inkel Show en nog later de Stenders & Van Inkel Show) en daarna zelfs nog Staverman & Van Inkel) op vrijdagavond, twee platen over acht, wekelijks wordt uitgezonden. Vanaf 25 april 1986 wordt het tijdstip verplaatst naar twee platen over negen. De Minimix duurde in eerste instantie ongeveer 15 minuten, waarin meestal meerdere platen van één artiest aan elkaar werden gemixt.

Na verloop van tijd kwam de nadruk van de Minimix te liggen op een remix van één oude of ook van een nieuwe plaat. Een aantal van deze remixen kreeg internationale bekendheid, waaronder Phil Collins (In The Air Tonight)[1], Hot Chocolate[2] (Sexy Thing), Bill Withers (Lovely Day - Sunshine Mix)[3], Dimples D. (Sucker DJ), Sting (An Englishman in New York), Karl Keaton (Love's Burn), Salt 'N' Pepa (Let's Talk About Sex) en nog vele andere.

Minimix Weetjes[bewerken]

 • Het intro van de Minimix is een montage van het nummer "Escape From The Planet Of The Ant Men" afkomstig van de elpee Dynamite uit 1984 van Jermaine Jackson gecombineerd met andere fragmenten. De originele jingle is destijds door iemand bij Veronica gemaakt en niet door Liebrand zelf.[4]
 • Het bekende "whoosh outro" van de Minimix komt uit het nummer "War" van het album "Welcome to the Pleasuredome" van Frankie Goes To Hollywood uit 1984.
 • Jeroen van Inkel kondigde Ben Liebrand meestal aan als "Benalmaldena Liebrando".
 • Liebrand's openingszin / groet was altijd standaard "Goedemorgha".
 • Liebrand zegt een keer "Jullie zijn leuk beziggg" uitgesproken met een zachte G, wat vervolgens regelmatig terugkwam in de show, als Ben er was.[5]
 • Liebrand bedacht altijd pas op de dag van de uitzending; de vrijdagochtend, wat voor Minimix hij voor die avond zou gaan maken.
 • Hij werkte altijd de hele vrijdag - tot 20.00 uur 's avonds - aan de Minimix, stapte vervolgens in de auto en racete als een gek naar de studio in Hilversum om zijn mix te laten horen.
 • Tijdens de voorlaatste show van Curry en Van Inkel op 9 oktober 1987 zijn video-opnamen gemaakt. Liebrand is aanwezig met zijn Minimix van Tubular Bells. De opnamen zijn hier te zien.

Einde Minimix?[bewerken]

Met ingang van 1994 stopt het item op de Nederlandse radio, ten gevolge van nog onbekende redenen [6]. Op 14 mei 1994 wordt echter nog wel een speciale aflevering gemaakt door Jeroen van Inkel samen met Ben Liebrand, waarin nog eenmaal de beste Minimixen van Liebrand worden gedraaid. Tijdens het programma wordt nog gesproken over een "Nacht van de Minimixen", maar is er nooit gekomen.

Eenmalige Minimix[bewerken]

Op zaterdag 12 juni 1999 komt, na een stilte van 5 jaar, de Minimix éénmalig terug op Radio 3, mede door de inzet van Liebrand zelf, als ook door zijn fans van onder andere de Mixfreaks mailinglist, die actief waren op het internet. Liebrand was te gast in het radioprogramma van DJ Sven & Dave op Radio 3FM van (BNN). De uitzending was tussen 19.00 uur en 20.00 uur. Naast interviews en oude Minimixen was er ook de primeur van een nieuwe "mysterieuze" Minimix.

Terugkeer Minimix[bewerken]

Op 4 februari 2000 keert de Minimix weer wekelijks terug op Radio 538 in het vrijdagavond radioprogramma Lindo Radio van Lindo Duvall[7]. De oude traditie van 2 platen over 8, zoals het vroeger in het begin ooit was begonnen, wordt weer in ere hersteld. Vanaf 2001 verhuisd de Minimix naar de zaterdagmiddag om ongeveer 14.50 uur in de radioshow van Lindo Duvall op Radio 538. Vanaf 11 januari 2002 verhuisd de Minimix weer terug naar de vrijdagavond om ongeveer 21.50 uur, tijdens de show van Lindo Duvall op Radio 538.[8] Na de uitzending van 8 maart 2002, wordt het plotseling stil rondom de uitzendingen.

Radio Veronica[bewerken]

Na anderhalf jaar stilte komt in 2004 de Minimix weer terug, maar nu op de commerciële radiozender Radio Veronica en wordt de Minimix (zowel oude als nieuwe!) uitgezonden in het eerste uur van het drie uur durende vernieuwde In The Mix programma van Ben Liebrand zelf, die dan ook de presentatie in handen neemt.

Vanaf 2005 gaat de Minimix weer terug als mix item binnen het radioprogramma Disco Inferno van DJ Sven en wordt uitgezonden op de zaterdagavond iets na 21.00 uur.[9] Op 7 oktober 2006 verschuift de Minimix samen met het programma Disco Inferno van DJ Sven naar het latere tijdstip van 23.10 uur. Vanaf 17 november 2006 komt de Minimix ook weer terug op de vrijdagavond om twee platen over negen en wel in het programma van DJ Erwin Peters Avonturen Show op Radio Veronica. Vanaf dat moment is de Minimix zelfs twee keer per week te beluisteren, zowel op de vrijdag- als de zaterdagavond. Dit duurde niet lang want met ingang van 31 augustus 2007 komt de Minimix op de vrijdagavond alweer te vervallen.

Vanaf 20 december 2008 verhuisd het programma Disco Inferno van DJ Sven en daarmee ook de Minimix weer naar het tijdstip van vroeger: twee platen over negen!

Op donderdag 21 januari 2010 komen Stenders & Van Inkel eenmalig bij elkaar om radio te maken. Dit was i.v.m. de nationale radio- en televisie actie van Giro 555, waarbij geld werd ingezameld voor de slachtoffers van de aardbeving in Haiti. Tussen 18.00 uur en 21.00 uur komt het legendarische Stenders & van Inkel programma eenmalig terug op de radio en daarbij werd ook een Minimix gedraaid![10]

Met ingang van zaterdag 2 oktober 2010 verandert het programma Disco Inferno de naam in Club Classics, maar blijft de Minimix onderdeel van het programma. Op 30 juni 2012 verandert de uitzendtijd van de Minimix weer terug naar twee platen over acht en op 25 april 2015 verhuisd de Minimix weer naar twee platen over negen.

Op 10 juli 2015 verhuisd de Minimix naar het programma WeekendRick van Rick van Velthuysen en komt weer op de vrijdagavond rond de klok van 19.10 uur.

Bijna een jaar later verhuisd de Minimix vanaf april 2016 naar het radioprogramma "Martijn In De Middag" van Martijn Muijs en Nicky Verhage op Radio Veronica en blijft daar tot eind 2016. Tussen 2017 en september 2018 blijft het vervolgens stil rondom de Minimix, de reden is onbekend.

Radio 10[bewerken]

Vanaf 7 september 2018 keert de Minimix terug op de radio en wordt dan uitgezonden op de commerciële radiozender Radio 10.[11] De Minimix komt dan in het vrijdagochtend programma Ekdom in de morgen van Gerard Ekdom en wordt gedraaid rond de klok van 08.45 uur. Vanaf dat moment wordt de Minimix ook omgedoopt tot ''De Bijna Weekend Minimix'', afgekort tot BWMMX.

Op 3 december 2022 maakt Liebrand in het voorpraatje van In The Mix bekend, dat met ingang van zaterdag 7 januari 2023 de Minimix terugkeert naar het oude tijdstip van twee platen over negen (21 uur) binnen Sven's Classix Show op Radio 10.

Minimix Internationaal[bewerken]

Vanaf februari 2021 wordt de Minimix ook internationaal uitgezonden. Op de vrijdag- als zaterdagochtend op het Spaanse radiostation Radio ISLA 106 Ibiza en Mallorca in het ochtendprogramma Peter’s Let’s Dance Classics van DJ Peter Gelderblom rond 11.15 uur. Daarnaast wordt rond 8.30 uur lokale tijd de Minimix uitgezonden in het ochtendprogramma Schakel Op van DJ Maarten Schakel op Paradise FM[12] op Curaçao en wordt uitgezonden onder de titel Ben Liebrand Laatste Loodjes Mix.[13] De Minimix wordt ook op het Franse radiostation Lebonmix Radio uitgezonden. De uitzendingen zijn op vrijdag en wordt zelfs drie keer uitgezonden, om 08.00 uur, 12.00 uur en 18.00 uur![14] Na twee jaar stopt na 8 juli 2023 de Minimix op Lebonmix Radio i.v.m. heroriëntatie van de programma's oa. t.g.v. beperkte financiële middelen[15]

Vanaf 22 juli 2023 start Kitten D'Amour Radio (Australië) ook met het uitzenden van de Minimix in het weekend, op wisselende tijden en vaak in vele herhalingen.

NPO Radio 2[bewerken]

Op vrijdagavond 18 februari 2022 is Ben Liebrand te gast tijdens de 80's achtdaagse, met Gijs Staverman op NPO Radio 2 tussen 20.00 en 22.00 uur. Via een online videoverbinding, wordt Liebrand geïnterviewd over de jaren '80 en over zijn legendarische Minimixen. Tijdens de uitzending worden meerdere Minimxen uitgezonden.[16]

Uitzenddata Minimixen (Nederlandse Radio)[bewerken]

Hieronder volgt een (helaas nog niet geheel compleet) overzicht van uitgezonden Ben Liebrand Minimixen op de Nederlandse Radio.

1983[bewerken]

Datum Artiest Titel
1983-06-03 Sister Sledge Hitmix (uitgezonden in het programma Bart en De Zwart (VOO) op Hilversum 3, ter gelegenheid van de Internationale Thuismix Kampioenschap Wedstrijden. Ben Liebrand zat in de jury voor Nederland en dit was een live mix, die door hem ten gehore werd gebracht)
Sister Sledge Lost In Music
Sister Sledge He's The Greatest Dancer
Sister Sledge We Are Family
Chic I Want Your Love
Sister Sledge He's The Greatest Dancer
Sister Sledge We Are Family
Chic Le Freak
Cerrone The Chase
Donna Summer Our Love

1984[bewerken]

Datum Artiest Titel
1984-06-29 Ben Liebrand Classicsmix Minimix (Deze mix wordt later uitgebouwd tot de Classicsmix)
Hot R.S. Slow Blow (Sound Effect)
Love Deluxe Here Comes That Sound (Drum intro Sample)
Chic Good Times
Sugarhill Gang Rapper's Delight
Kurtis Blow The Breaks
Instant Funk Got My Mind Made Up (You Can Get It Girl)
Trussel Love Injection
Kool & The Gang Ladies Night
McFadden & Whitehead Ain't No Stopping Us Now
Jocko Rhythm Talk
T-Connection At Midnight
Shalamar Second Time Around
Crown Heights Affair You Gave Me Love
Al Hudson & The Partners You Can Do It
The Whispers And The Beat Goes On
Dynasty I Don't Wanna Be A Freak (But I Can't Help Myself)
Gene Chandler Get Down
Billy Ocean Are You Ready
The Jacksons Shake Your Body (Down To The Ground)
Michael Jackson Don't Stop Till You Get Enough
Sister Sledge He's The Greatest Dancer
Sister Sledge We Are Family
Chic Le Freak
Karen Young Hot Shot
1984-07-06 Geen uitzending
1984-07-13 Ben Liebrand The 15-Minute Master Mix Non-Stop Dance Party (De eerste 25 minuten uit de Grandmix 1983 ingekort tot een 15 minuten durende Minimix, waarbij een aantal nummers zijn weggelaten)
Koto Japanese Wargame (Dub Versie) (Intro Grandmix 1983)
Natascha King AM-FM
The S.O.S. Band Just Be Good To Me
Nina Hagen New York, New York
Tina Turner Let's Stay Together
Indeep Last Night A DJ Saved My Life
Indeep When Boys Talk
Lionel Richie All Night Long (All Night)
Gazebo I Like Chopin
Dimples D. Sucker DJ (A Witch For Love)
Herbie Hancock Rockit
Spence Get It On
Kajagogoo Too Shy
Gary Byrd & The G.B. Experience Feat. Stevie Wonder The Crown
Valerie Oliver Get The Money
David Bowie Let's Dance
Clubhouse Good Times / Superstition (Medley)
Robert Palmer You Are In My System
NV It's Alright
Man Parrish Hip Hop Bebop
Whodini Magic's Wand
Chic You Are Beautiful
Rock Steady Crew (Hey You) The Rock Steady Crew
G.L.O.B.E. & Whiz Kid Play That Beat Mr. DJ
Dr. Cat Feel The Drive
MDMC (Modern Danceable Music Company) How About It
Eartha Kitt Where Is My Man
Madonna Holiday
Steve Harley Something Special
Oliver Cheatham Get Down Saturdaynight
Michael Jackson Billie Jean
T Ski Valley Valley Style
Shannon Let The Music Play
Xina On The Upside
C.O.D. In The Bottle
Unique What I've Got Is What You Need
1984-07-20 Geen uitzending
1984-07-27 Talk Talk Multimix
Talk Talk Such A Shame (DrumLoop)
Miami Sound Machine Dr. Beat
The Broads I Got Rhythm (Ben Liebrand Remix)
Scritty Politti Wood Beez (Pray Like Aretha Franklin)
Scritty Politti Absolute
1984-08-03 Geen uitzending
1984-08-10 Giorgio Moroder Megamix
Donna Summer Bad Girls (Toot Toot Beep Beep Sample)
Giorgio Moroder Chase
Donna Summer I Feel Love
Donna Summer Our Love
The Sparks Beat the Clock
Giorgio Moroder I Wanna Rock
Suzi Lane Harmony
Donna Summer Lucky
Giorgio Moroder Chase
1984-08-17 Ben Liebrand Curry & Van Inkel Selfmade Mix (Let op: Er bestaat onduidelijk of deze Minimix daadwerkelijk op deze datum is uitgezonden!)
1984-08-24 Frankie Goes To Hollywood Frankie Goes Bananas Mix (Relax In Stereo And Lots Of Tribes) (13 min 16 sec)
Frankie Goes To Hollywood Relax (Carnage Mix)
Frankie Goes To Hollywood Two Tribes
1984-08-31 Geen uitzending
1984-09-07 Geen uitzending
1984-09-14 David Bowie Megamix (Dancing With The Big Boys) (Dit is geen Minimix van Ben Liebrand! In de uitzending wordt gezegd: "Ben heeft deze mix niet zelf gemaakt, maar hij heeft hem warm aanbevolen" )
1984-09-21 Geen uitzending
1984-09-28 Gary's Gang Megamix
Gary's Gang Showtime
Gary's Gang Keep On Dancin'
Gary's Gang Makin' Music (Sample)
Gary's Gang Knock Me Out
Gary's Gang Makin' Music
Gary's Gang Runaway
Gary's Gang Showtime
1984-10-05 Geen uitzending
1984-10-12 Gino Soccio Megamix
Gino Soccio Try It Out
Gino Soccio It's Allright
Gino Soccio I Wanna Take You There (Now)
Gino Soccio Dancer
Gino Soccio Remember
Gino Soccio Turn It Around
Gino Soccio Rhythm Of The World
Gino Soccio The Visitors
1984-10-19 S.B.B.L. (Sander Bos & Ben Liebrand) The Purple Mix (10 min 58 sec)
S.B.B.L. Introduction (Rap)
S.B.B.L. / Prince & The Revolution 1999
S.B.B.L. / Appalonia Six Sex Shooter
S.B.B.L. / Prince Controversy
S.B.B.L. / Vanity Nasty Girl
S.B.B.L. / Chaka Khan I Feel For You
S.B.B.L. / Prince & The Revolution Erotic City
S.B.B.L. / Prince & The Revolution When Doves Cry
S.B.B.L. / Sheila E. Glamorous Life
S.B.B.L. / Prince & The Revolution I Would Die 4 U
1984-10-26 Yazoo vs. T-Connection Funky Situation At Midnight (14 min 46sec)
Yazoo Situation
T-Connection Saturday Night
Yazoo Don't Go
1984-11-02 Imagination Megamix
Imagination Music & Lights
Imagination Just An Illusion
Imagination Flashback
Imagination Shoo Be Doo Da Dabba Doobee
Imagination State Of Love
Imagination Flashback
Imagination New Dimensions
1984-11-09 The Human League Megamix
The Human League Don't You Want Me (Instrumental + Vocal)
Kraftwerk Neon Lights
1984-11-16 Matt Bianco & The Breekout Krew Matt's Mood On The Rhythm Of The Drums (10 min 20 sec)
Matt Bianco Matt's Mood
The Breekout Krew Matt's Mood (Rap Version)
1984-11-23 The S.O.S. Band Megamix
The S.O.S. Band Tell Me If You Still Care
The S.O.S. Band Just Be Good To Me
The S.O.S. Band No One`s Gonna Love You
The S.O.S. Band Just The Way You Like It
The S.O.S. Band Take Your Time (Do It Right)
1984-11-30 ?? Matt Bianco & Breakout Krew ?? Matt's Mood On The Rhythm Of The Drums (mogelijk is deze minimix opnieuw herhaald op deze datum, bevestiging is gewenst!)
1984-12-07 L.T.D. vs. Lilian Day Jackson Back In Love Again vs. Got To Control It
Lilian Day Jackson Got To Control It
L.T.D. (Every Time I Turn Around) Back In Love Again
1984-12-14 Donna Summer I Feel Love (ook wel de I Feel Love Mega Mix Trip 3 genoemd; is later als Bootleg uitgebracht!) (Dit is het eerste gedeelte uit In The Mix van 1983-08-27!)
Mike Anthony Why Can't we live together (Intro effect)
Poussez! Come On And Do It (Sample Beat, oeh haa)(Meerdere keren gesampled door de mix)
Donna Summer I Feel Love
Earth, Wind And Fire Let's Groove (Tonight)
Patrick Cowley Menergy (Sample)
Poussez! Never Gonna Say Goodbye
Santa Esmeralda Don't Let Me Be Misunderstood
Who's Who Palace Palace
Giorgio Moroder Lost Angeles
Giorgio Moroder From Here To Eternity (Synths)
Giorgio Moroder Faster Than The Speed Of Love
Donna Summer The Deep
Poussez! Come On And Do It
Sunbelt Spin It
Telex Moscow Disco
Donna Summer Our Love
The Quick Zulu
Patrick Cowley Menergy
Harlow Take Off
Boys Town Gang Ain't No Mountain High Enough
Donna Summer I Feel Love (Patrick Cowley Remix)
Tantra Top Shot (Bass)
Revanche New York City
Donna Summer I Feel Love
Patrick Cowley Menergy
1984-12-21 Kraftwerk Megamix 1984
Kraftwerk Heimcomputer (Home Computer)
Kraftwerk Die Roboter (The Robots)
Kraftwerk Radioaktivität (Radioactivity)
Kraftwerk Taschenrechner (Pocket Calculator)
1984-12-28 Duran Duran Megamix (Please Tell Me About The Wild Reflex On Film) (11 min 49 sec)
Duran Duran Girls On Film
Duran Duran The Wild Boys
Duran Duran Union Of The Snake
Duran Duran New Moon On Monday
Duran Duran Is There Something I Should Know?
Duran Duran Hungry Like The Wolf
Duran Duran The Reflex

1985[bewerken]

Datum Eerste uitzenddatum Artiest Titel
1985-01-04 Geen officiële Minimix Er wordt wel de "Pop '84 Mix", gemixt door Alan Coulthard gedraaid!)
1985-01-11 Patrick Cowley Megamix (After The Funky Lift Off Patrick Cowley Takes The Megatron Man Home Where He Gets A Little Menergy)
Patrick Cowley Feat. Sylvester Do You Wanna Funk
Patrick Cowley Lift Off
Patrick Cowley Megatron Man
Patrick Cowley Going Home
Patrick Cowley Get A Little
Patrick Cowley Menergy
1985-01-18 Prince Megamix
Prince ?? (Intro)
Prince & The Revolution When Doves Cry
Prince & The Revolution Erotic City (Drum Loop)
Apollonia 6 Sexshooter
Vanity 6 Nasty Girl
Prince & The Revolution Erotic City
Prince & The Revolution When Doves Cry
Sheila E The Glamorous Life
1985-01-25 Geen uitzending Reden onbekend
1985-02-01 Fun Fun Megamix
Fun Fun Happy Station
Fun Fun Colour my Love
Fun Fun Give Me Your Love
1985-02-08 Geen uitzending Reden onbekend
1985-02-15 Geen uitzending Reden onbekend
1985-02-22 1984-12-28 Duran Duran Megamix (Please Tell Me About The Wild Reflex On Film) (11 min 49 sec)
Duran Duran Girls On Film
Duran Duran The Wild Boys
Duran Duran Union Of The Snake
Duran Duran New Moon On Monday
Duran Duran Is There Something I Should Know?
Duran Duran Hungry Like The Wolf
Duran Duran The Reflex
1985-03-01 Dan Hartman vs. Ollie & Jerry We Are The Young vs. Breakin'... There's No Stoppin' Us (7 min 44 sec)
Dan Hartman We Are The Young
Ollie & Jerry Breaking'... There's No Stoppin' Us
1985-03-08 Geen uitzending Reden onbekend
1985-03-15 Dan Hartman Relight My Fire (My Fire In The Pyro Mix) (10 min 23 sec)
1985-03-22 Geen uitzending Reden onbekend
1985-03-29 The Limit (Oattes & van Schaick) No Limit (Megamix)
The Limit (Oattes & van Schaick) She's So Devine
The Limit (Oattes & van Schaick) Destiny
The Limit (Oattes & van Schaick) Crimes Of Passion
The Limit (Oattes & van Schaick) Miracles
The Limit (Oattes & van Schaick) Say Yeah
The Limit (Oattes & van Schaick) Love Attaxx
1985-04-05 Geen uitzending Reden onbekend
1985-04-12 Wham! Megamix (Young Guns Go For Club Tropicana Because That's Where The Bad Boys Do Their Rap) (10 min 09 sec
Wham! Wham Rap!
Wham! Young Guns (Go For It!)
Wham! Bad Boys
Wham! Club Tropicana
1985-04-19 Geen uitzending Reden onbekend
1985-04-26 Geen uitzending Reden onbekend
1985-05-03 Geen uitzending in verband met de uitzending van de LP Top 75
1985-05-10 Depeche Mode The Flexible Mix (with audience) (Versie 1; deze versie duurt bijna 10 minuten, latere versies duren rond de 6 minuten!) ( 10 min 11 sec)
Depeche Mode Get The Balance Right!
Depeche Mode Just Can't Get Enough
Depeche Mode Flexible
1985-05-17 Peter Brown Megamix (9 min (?))
Peter Brown (Love Is Just) The Game
Peter Brown They Only Come Out At Night
Peter Brown Zie Zie Won’t Dance
1985-05-24 Paul Hardcastle Megamix (9 min 14 sec)
Paul Hardcastle In The Beginning
Paul Hardcastle 19
Paul Hardcastle & D-Train You're The One For Me / A.M. Daybreak
Pig Bag Papa´s Got A Brand New Pigbag (Paul Hardcastle´s Electrofunk Versie)
1985-05-31 Geen uitzending
1985-06-07 Mai Tai Megamix
Mai Tai What Goes On
Mai Tai Body And Soul
Mai Tai The Rhythm Of The Street
Mai Tai History
Mai Tai What, Where, When, Who
1985-06-14 Geen uitzending Reden onbekend
1985-06-21 The RAH Band The Clouds Across The Moon And The Songs Across The Years Mix (10 min 48 sec)
The RAH Band Perfumed Garden
The RAH Band Clouds Across The Moon
The RAH Band Rock Me Down To Rio
The RAH Band Slide
The RAH Band Downside Up
The RAH Band ??
1985-06-28 Geen uitzendgegevens bekend (Let op: Er bestaat onduidelijkheid of hier de Peter Brown Megamix opnieuw is gedraaid!)
1985-07-05 Geen uitzending Reden onbekend
1985-07-12 Geen uitzending Reden onbekend
1985-07-19 Geen uitzending Reden onbekend
1985-07-26 Geen uitzending! / Tavares Heaven Must Be Missing An Angel (Irresistible Angel Mix) (Let op: Dit werd gedraaid als Alarmschijf en niet als Minimix!)
1985-08-02 Geen uitzending Reden onbekend
1985-08-09 Miami Sound Machine Conga (Conga In The Bongo Mix) (6 min 18 sec)
1985-08-16 Geen uitzending Reden onbekend
1985-08-23 Harold Faltermeyer Feat. Eddie Murphy Axel F (Theme of Eddie Murphy's Beverly Hills Cop) (6 min 14 sec)
Club Rapper's Axel F (New York Rap Mix)
Harold Faltermeyer Axel F
Eddie Murphy Delirious (Stand Up Comedian Show 1983) Samples
1985-08-30 Geen uitzending Reden onbekend
1985-09-06 Kate Bush Running Up That Hill (Ben Liebrand Remix) (7 min 46 sec)
1985-09-13 Geen uitzending Reden onbekend
1985-09-20 Propaganda P-Machinery vs. Dr. Mabuse (11 min 30 sec)
Propaganda P-Machinery
Propaganda Dr. Mabuse
1985-09-27 Geen uitzending Reden onbekend
1985-10-04 Five Star Megamix (Ach Val Dood Mix) (10 min 46 sec)
Five Star All Fall Down
Five Star Let Me Be The One
Five Star Love Take Over
1985-10-11 Geen uitzending Reden onbekend
1985-10-18 Ready For The World Oh Sheila (7 min 35 sec)
1985-10-25 Gloria Gayner vs. Total Contrast I Will Survive (Survival Mix) (7 min 47 sec)
Gloria Gayner I Will Survive
Total Contrast Takes A Little Time (Beat)
1985-11-01 Grace Jones Slave To The Rhythm (11 min 16 sec)
1985-11-08 Geen uitzending Reden onbekend
1985-11-15 Geen uitzending Reden onbekend
1985-11-22 Geen uitzending Reden onbekend
1985-11-29 Colonel Abrams Trapped (Sollitary Confinement Mix)
1985-12-06 Colonel Abrams Trapped (Sollitary Confinement Mix) (Herhaling 's middags tijdens uitzending Top 40, is toen niet helemaal uitgezonden!)
1985-12-06 Dolly Dots Unique (Ben Liebrand Remix) (Uitzending was waarschijnlijk 's middags in de Top 40?? Hier bestaat onduidelijkheid over!)
1985-12-13 The Art Of Noise The Megamoments In Love Mix ( 8 min 20 sec)
1985-12-20 Geen uitzending Reden onbekend
1985-12-27 Geen uitzending i.v.m. uitzending Grandmix 1985

1986[bewerken]

Let op: Vanaf 25 april 1986 wordt het tijdstip van uitzending verplaatst van twee platen over acht (20 uur) naar twee platen over negen (21 uur)!

Datum Eerste uitzenddatum Artiest Titel
1986-01-03 Geen uitzending Reden Onbekend
1986-01-10 Geen uitzending Reden Onbekend
1986-01-17 Geen uitzending Reden Onbekend
1986-01-24 Geen uitzending Reden Onbekend
1986-01-31 Tramaine Fall Down (Spirit Of Love) (6 min 23 sec)
Tramaine (Hawkins) Fall Down (Spirit Of Love)
Five Star All Fall Down (Sample)
1986-02-07 Drum Theatre Eldorado (7 min 07 sec)
1986-02-14 Full Force vs. Whistle vs. Princess vs. Paul Hardcastle Alice, Don't Waste My Time After The Inspector Has Gone (6 min 50 sec)
Full Force Alice, I Want You Just For Me
Wally Baderou Chief Inspector
Grace Jones Slave To The Rhythm (Sample)
Paul Hardcastle Feat. Carol Kenyon Don't Waste My Time
Princess After The Love Has Gone
1986-02-21 Jellybean Benitez Feat. Madonna Sidewalk Talk (Sidewalk & Hiptalk Lookin' At Ya Madonna Minimix) (6 min 43 sec)
1986-02-28 One Way Let's Talk (Uitzending 's middags in de Top 40)
1986-02-28 Billy Ocean When The Going Gets Tough (When The Mixing Gets Tough) (6 min 58 sec)
1986-03-07 1985-08-09 Miami Sound Machine Conga (Conga In The Bongo Mix)
1986-03-14 Prince & The Revolution Kiss
1986-03-21 Whistle vs. Donald Duck (Nothing Serious) Just Buggin' (7 min 27 sec)
1986-03-28 Cliff Richard & The Young Ones Living Doll (Hi-tec Big Smack Beatbox Sweatsock Big Sound Nowhere Bound Get Down To The Lavatory Minimix) (6 min 22 sec)
1986-04-04 Bruce & Bongo Geil (Ben Liebrand Remix)
1986-04-11 Geen uitzending Reden Onbekend
1986-04-18 Telex Moscow Disco In The Shimmering Transoeral Siberia Remix
1986-04-25 The S.O.S. Band The Finest
1986-05-02 Janet Jackson What Have You Done For Me Lately (Versie 1) (6 min 31 sec)
1986-05-09 Janet Jackson What Have You Done For Me Lately (Versie 2) (Uitzending 's middags in de Top 40)
1986-05-09 Ravel vs. The Art Of Noise Bolero (The Ultimate Classical Moments In Love Mix)
1986-05-16 Timmy Thomas Why Can't We Live Together (Ben Liebrand Remix) (Versie 1) (7 min 05 sec)
1986-05-23 Timmy Thomas vs. Colonel Abrams Trapped Together (Versie 2) (6 min 45 sec)
Timmy Thomas Why Can't We Live Together
Colonel Abrams Trapped
1986-05-30 Ben Liebrand The Mellow Mood Minimix
Aretha Franklin Ain't Nobody Ever Loved You
Earlene Bentley Point Of No Return
Midnight Star Headlines
Aurra You And Me Tonight
Skipworth & Turner Can't Give Her Up
1986-06-06 1984-08-24 Frankie Goes To Hollywood Frankie Goes Bananas Mix (Relax In Stereo And Lots Of Tribes) (13 min 16 sec)
1986-06-13 Jaki Graham Set Me Free (6 min 32 sec)
1986-06-20 Freeeze I.O.U. (Swingfeel Mellow Mix) (7 min 42 sec)
1986-06-27 Peter Gabriel vs. Grace Jones Sledgehammer (Versie 1) ( 6 min 40 sec)
Peter Gabriel Sledgehammer
Grace Jones Slave To The Rhythm
1986-07-04 Madonna Papa Don't Preach (7 min 07 sec)
1986-07-11 The Art Of Noise Feat. Max Headroom Paranoimia (Versie 1)
1986-07-18 1986-06-13 Jaki Graham Set Me Free
1986-07-25 Frankie Goes To Hollywood Feat. Jeroen van Inkel Relax
1986-08-01 Tina Turner Typical Male (The Electric Fine Typical Malebox Minimix) (7 min)
1986-08-08 Janet Jackson Nasty (7 min 39 sec)
1986-08-15 Janet Jackson When I Think Of You (Versie 1)
1986-08-22 Michael McDonald Sweet Freedom
1986-08-29 The Human League Human
1986-09-05 RUN DMC Feat. Aerosmith Walk This Way (7 min 02 sec)
1986-09-12 Janet Jackson When I Think Of You (Versie 2) (Uitzending 's middags in de Top 40)
1986-09-12 MC Miker "G" & DJ Sven Holiday Rap (Remix)
1986-09-19 Farley Jack "master" Funk Love Can't Turn Around (Versie 1) (7 min 17 sec)
1986-09-26 1984-08-24 Frankie Goes To Hollywood Frankie Goes Bananas Mix (Relax In Stereo And Lots Of Tribes) (13 min 16 sec)
1986-10-03 1986-08-01 Tina Turner Typical Male (The Electric Fine Typical Malebox Minimix)
1986-10-10 Santa Esmeralda & Leroy Gomez Oh Lord, Don't Let Me Be Misunderstood (7 min 06 sec)
1986-10-17 Cameo Word Up! (Kan'ie Wel, Kan'ie Niet Cameo Minimix) (6 min 50 sec)
Cameo Word Up!
Dazz Band Let It All Blow (Samples)
1986-10-24 The Vienna Sulphonic Orchestra Project Welcome To The Pleasuredome (6 min 34 sec)
1986-10-31 Grace Jones I'm Not Perfect
1986-11-07 Tina Turner Two People (Tender Impact) (7 min 19 sec)
1986-11-14 Herb Alpert Rotation
1986-11-21 Janet Jackson Control (Vocoder Mix) (Curry & Van Inkel The Boys Are In Control Minimix)
Janet Jackson Control
Ben Liebrand Vocoder
1986-11-28 Chico DeBarge Talk To Me (Before We Get Disco-nected)
1986-12-05 Madonna Open Your Heart (Versie 1)
1986-12-12 1985-12-13 The Art Of Noise The Megamoments In Love Mix (8 min 21 sec)
1986-12-19 Geen uitzending Reden onbekend
1986-12-26 Geen uitzending i.v.m. uitzending Grandmix 1986

1987[bewerken]

Datum Eerste uitzenddatum Artiest Titel
1987-01-02 Bruce Hornsby & The Range The Way It Is
Millie Scott Prisoner Of Love (Prisoner Of The Groove)
1987-01-09 Mel & Kim vs. Frantique Showing Out vs. Strut Your Funky Stuff
Mel & Kim Showing Out (Get Fresh At The Weekend)
Frantique Strut Your Funky Stuff
1987-01-16 Kraftwerk Music Non-Stop
1987-01-23 Jan Hammer Crockett's Theme (Versie 1)
1987-01-30 Geen uitzending Reden onbekend
1987-02-06 Kool Moe Dee Go See The Doctor (Ga Zie Een Dokter Mix)
1987-02-13 Wired & JM Silk To The Shadows Of The Beat Of The Drum
J.M. Silk Shadows Of Your Love (Acapella)
Wired To The Beat Of The Drum
1987-02-20 Jan Hammer Crockett's Theme (Miami Vice Mix) (Versie 2)
1987-02-27 1985-12-13 The Art Of Noise The Megamoments In Love Mix
1987-03-06 Hot Chocolate 2 In A Bed (Sexy GoGo Waar Blijft Het Ons Beloofde Feestje Minimix)
Hot Chocolate Sexy Thing
Hot Chocolate Every One's A Winner
1987-03-13 Geen uitzending Reden onbekend
1987-03-20 Herb Alpert Keep Your Eye On Me (The Funny Farm)
1987-03-27 Janet Jackson Let's Wait A While (En Deze Is Voor Jou Minimix) (Versie 1)
1987-04-03 Prince Housequake (If You Can't Rock Steady Then Shut Up Already Damn Minimix)
1987-04-10 Geen uitzending Reden onbekend
1987-04-17 The Whispers The Lovebeats Go On
The Whispers And The Beat Goes On
The Whispers It's A Love Thing
Cameo Word Up! (Beats)
1987-04-17 Janet Jackson Feat. Gerbrand Westveen On Sax Let's Wait A While (Versie 2)
1987-04-24 Club Nouveau Lean On Me
1987-05-01 The Revellettes Strange Effect
1987-05-08 Alf / Ben Liebrand Stuck On Earth (Versie 1)
1987-05-15 Geen uitzending Reden onbekend
1987-05-22 Darryl Duncan Rock The House (Heavy Fragmentation Mix)
1987-05-29 Herb Alpert Feat. Janet Jackson Diamonds (Ben's Crazy Edit)
1987-06-05 Alf / Ben Liebrand Stuck On Earth (American House Mix) (Versie 2)
1987-06-12 Marshal Hain Dancing In The City
1987-06-19 Janet Jackson The Pleasure Principle
1987-06-26 Geen uitzending i.v.m. problemen met de master opnamerecorder van Ben
1987-07-03 Ben Liebrand Weerbericht (The Rain Dance / Def ANP Rappers)
1987-07-10 Grace Jones Vicktor Should Haven Been A Jazz Musician
1987-07-10 Michael Jackson & Siedah Garrett I Just Can't Stop Loving You
1987-07-17 1987-07-03 Ben Liebrand Weerbericht (The Rain Dance / Def ANP Rappers)
1987-07-24 Geen uitzending Reden onbekend
1987-07-31 Phil Collins In The Air Tonight (Ben Liebrand Remix)
1987-08-07 Stock, Aitken & Waterman Roadblock (Dirty Roadblock Detour) (a.k.a. Dirty Detour Mix) (Versie 1)
1987-08-14 Roce Royce vs. Alexander O'Neal The RR Express is Fake
Roce Royce RR Express
Alexander O'Neal Fake
1987-08-21 Pet Shop Boys Feat. Dusty Springfield What Have I Done To Deserve This
1987-08-28 1986-05-09 Ravel vs. The Art Of Noise The Bolero (The Ultimate Classical Moments In Love Mix)
1987-09-04 Michael Jackson Speed Demon (The Usual Ben Liebrand Primeur) (Versie 1, zonder roadrunner!)
1987-09-11 Michael Jackson Bad (Versie 1)
1987-09-18 Tavares Heaven Must Be Missing An Angel (Versie 12 genoemd door Ben Liebrand!) (Dit is niet de Irresistible Angel Mix! Deze versie begint en eindigt met een kabbelend beekje en natuurgeluiden!)
1987-09-25 M/A/R/R/S vs. Michael Jackson Pump Up The Bad Volume
Michael Jackson Bad
M/A/R/R/S Pump Up The Volume
1987-10-02 Stock, Aitken & Waterman Roadblock (No Block Til Deutschland Mix)(Versie 2)
1987-10-09 Ben Liebrand Feat. Mike Oldfield Tubelar Bells (Ben Liebrand Remix) Check HIER een video gemaakt tijdens deze uitzending met Ben Liebrand!
1987-10-16 Ben Liebrand Curry & Van Inkel Last Broadcast Mix I (Mix Zonder Naam) (Laatste uitzending met Adam Curry!)
1987-10-23 Rick Astley Megamix
Rick Astley Never Gonna Give You Up
Colonel Abrahms Trapped (Bassline + Acapella)
Madonna Holiday (Instrumentaal)
Rick Astley Whenever You Need Somebody
Steve Arrington Dancing In The Key Of Life (Instrumentaal)
Was (Not Was) Walk Like A Dinosaur (The Boom Boom Sample)
1987-10-30 Earth, Wind & Fire vs. Pink Floyd System Of Survival vs. Money
Earth, Wind & Fire System Of Survival
Pink Floyd Money
1987-11-06 Alexander O'Neal Criticize (Ben Liebrand Remix)
1987-11-13 Ben Liebrand vs. Roadrunner Cruisin' On Melmac Interstate (Meep Meep!)
1987-11-20 Cock Robin El Norte
1987-11-27 Jan Hammer New York Theme
1987-12-04 Eric B. & Rakim vs. Mai Tai Paid In Full vs. History (Live Studio Remix!)
Eric B. & Rakim Paid In Full
Mai Tai History
1987-12-04 Michael Jackson & Roadrunner (Meep Meep) Speed Demon (Live Studio Remix!) (Versie 2)
Michael Jackson Speed Demon
Roadrunner Meep Meep (Sample)
1987-12-11 Geen uitzending I.v.m. voorbereiding Grandmix 1987
1987-12-18 Geen uitzending I.v.m. voorbereiding Grandmix 1987
1987-12-25 Geen uitzending i.v.m. uitzending Grandmix 1987

1988[bewerken]

Datum Eerste uitzenddatum Artiest Titel
1988-01-01 1987-02-20 Jan Hammer Crockett's Theme (Miami Vice Mix) (Versie 2)
1988-01-08 Wally Jump Jr. & The Criminal Element Tighten Up (I Just Can't Stop Dancing)
Wally Jump Jr. & The Criminal Element Tighten Up (I Just Can't Stop Dancing)
Janet Jackson When I Think Of You
M/A/R/R/S Pump Up The Volume
1988-01-15 INXS Need You Tonight (Versie 1) (Deze versie komt later uit via DMC)
1988-01-22 Alf / Ben Liebrand & Ceejay Stuck On Earth & A Little Love (What's Going On) (Versie 3)
1988-01-29 M/A/R/R/S vs. The Andrew Sisters Pump Up The Volume vs. Swing (Samenloop Van Omstandigheden Mix)
M/A/R/R/S Pump Up The Volume
The Andrew Sisters Swing Swing
1988-02-05 Vivien Vee Give Me A Break
1988-02-12 Stock, Aitken & Waterman Feat. Gerbrand Westveen on Sax & Electronic Wind Packjammed
1988-02-19 INXS Need You Tonight (Versie 2)
1988-02-26 Geen uitzending i.v.m. vakantie Ben Liebrand!
1988-03-04 Ben Liebrand James Bond Theme (James Bond Van Doorstarters) (Versie 1)
1988-03-11 The World Olympics (Onduidelijk of dit de juiste uitzendingsdatum is)
1988-03-11 Bomb The Bass Beat This
Dragnet Theme (The Names Have Been Changed To Protect The Innocent)
Thunderbirds Theme + Samples
Sound Effects Samples (Channel Test)
1988-03-18 Sting An Englishman In New York (Ben Liebrand Remix)
1988-03-25 Taja Sevelle Love Is Contagious (Ben Liebrand Remix)
1988-04-01 Ben Liebrand Double-O-Seven (James Bond Theme) (Versie 2)
1988-04-08 Alf / Ben Liebrand Hickups
1988-04-15 Geen uitzending i.v.m. uitzending Goud van Out (VOO) Live
1988-04-22 Bill Withers Lovely Day (Zonder de Samples "Hey, Hey"
1988-04-29 The Revellettes The Only 1
1988-05-06 The Art Of Noise vs. 10CC Moments Not In Love
The Art Of Noise Moments In Love
10CC I'm Not In Love
1988-05-13 Geen uitzending Reden onbekend
1988-05-20 The Four Seasons Feat. Frankie Valli December 1963 (Oh What A Night) (Ben Liebrand Remix)
Simon Harris Beats, Breaks & Scratches (The Ultimate Breakbeat Collection) Vol. 1+2 (Samples, Fresh, Aaagh)
B.V.S.M.P. I Need You (Sample, Yoh Hey Check This Out)
Full Force Alice, I Want You Just For Me (Sample Testing, One, Two))
Hot Chocolate You Sexy Thing (Sexy Bonus Beats)
Whistle (Nothing Serious) Just Buggin' (Beat Sample)
The Wee Papa Girl Rappers Faith (Sample)
The Cookie Crew Females (Get On Up) (Sample)
1988-05-27 Prince vs. The Wee Papa Girl Rappers Alphabet Street
Prince Alphabet Street
The Wee Papa Girl Rappers Rap
1988-06-03 Sting Fragile
1988-06-10 Rieky Ik Zing Zo Graag Een Liedje
1988-06-17 Froon Bobby Mugabe
1988-06-24 People's Choice Do It Anyway You Wanna (Doe Het Maar Op Wat Voor Manier Dan Ook Minimix Mix)
Alexander O'Neal Fake (Beats)
M/A/R/R/S Pump Up The Volume (Beats)
Georgio Bedrock (Beats)
The Gap Band Say Oops Up Side Your Head (Acapella)
Was (Not Was) Walk The Dinosaur (Say Boom Boom Acapella)
Kraftwerk Musique Non Stop (Boing Bum Tschak Sample)
Jellybean Feat. Madonna Sidewalk Talk (Acapella)
The S.O.S. Band The Finest (Acapella)
Indeep Last Night A DJ Saved My Life (Acapella)
Stephanie Mills The Medicine Song (Beats)
Donna Summer Bad Girls (Toot Toot Beep Beep Sample)
1988-07-01 1987-07-31 Phil Collins In The Air Tonight (Ben Liebrand Remix)
1988-07-08 Salt 'N' Pepa Push It
Sheila E. Glamorous Life
Prince & The Revolution When Doves Cry
Kraftwerk Number
Leon Haywood Don't Push It Don't Force It
Afrika Bambaataa & The Soul Sonic Force Planet Rock
Musique Push Push In The Bush
1988-07-15 Maarten Peters & The Dream Dance This Night Away (Mystery Mix)
1988-07-22 Alexander O'Neal (What Can I Say) To Make You Love Me (Ben Liebrand Remix)
1988-07-29 James Brown (Get Up I Feel Like Being Like A) Sex Machine
1988-08-05 Joe Jackson Is She Really Going Out With Him (Non-Acapella Mix)
1988-08-12 Yazz The Only Way Is Up
1988-08-19 Luther Vandross Never Too Much (Ben Liebrand Remix)
1988-08-26 Sam Brown Stop (Ben Liebrand Remix)
1988-09-02 The Machine (Ben Liebrand) The Bolero (Laser Mix)
1988-09-09 Rocker's Revenge Walking On Sunshine (Acid Mix)
1988-09-16 Cold Cut Stop This Crazy Thing
1988-09-23 John Hiatt Have A Little Faith In Me (5 min 47 sec)
1988-09-30 Geen uitzending Reden onbekend
1988-10-07 Ben Liebrand Curry & Van Inkel Last Broadcast Mix (Versie 2)
1988-10-14 Blondie Call Me (Ben Liebrand Remix)
1988-10-21 Phil Collins Groovy Kind Of Love
1988-10-28 Electra Jibaro
1988-11-04 Inner City Big Fun (Dit blijkt echter GEEN minimix van Ben Liebrand te zijn!!
1988-11-11 Bill Withers Ain't No Sunshine (The Total Eclipse Mix)
1988-11-18 Michael Jackson Smooth Criminal (Smeuïge Crimineel Mix)
1988-11-25 Geen uitzending Reden onbekend
1988-12-02 Pia Zadora Dance Out Of My Head (Acid Mix) (Versie 1)
1988-12-09 The Art Of Noise Feat. Max Headroom Paranoimia (Versie 2)
1988-12-16 1987-11-06 Alexander O'Neal Criticize (Ben Liebrand Remix)
1988-12-23 1988-11-11 Bill Withers Ain't No Sunshine (The Total Eclipse Mix)
1988-12-30 Geen uitzending i.v.m. uitzending van de Grandmix 1988

1989[bewerken]

Datum Eerste uitzenddatum Artiest Titel
1989-01-06 Brussel Syndicate New Beat
1989-01-13 The Revellettes Sign Of Love
1989-01-20 Sheena Easton The Lover In Me
1989-01-27 Asian Passion This House Is Surrounded
1989-02-03 Ben Liebrand Jack / Shake Your Body (Down To The Ground)
1989-02-10 Wayne Hernandez All My Love
1989-02-17 Tone Loc Wild Thing
1989-02-24 The Art Of Noise Feat. Max Headroom Paranoimia '89 (Versie 3)
1989-03-03 Bill Withers Harlem '89
1989-03-10 Labi Siffre Nothing Gonna Change
1989-03-17 Rob Base & DJ E-Z Rock Get On The Dancefloor
Rob Base & DJ E-Z Rock Get On The Dancefloor
The Whispers And The Beat Goes On (Sample)
K.I.D. Don't Stop (Sample)
The Jacksons Blame It On The Boogie (Sample)
Instant Funk I Got My Mind Made Up (You Can Get It Girl) (Sample)
Prince & The Revolution 1999 (Sample)
Prince & The Revolution Mountains (Sample)
Weeks & Co. Rock Your World (Sample)
Shalamar Take That To The Bank (Sample)
1989-03-24 Geen uitzending Reden onbekend
1989-03-31 Jeff Wayne The Eve Of The War (Versie 1)
1989-04-07 Novo Band Dance Non Stop (Deep Funk HipHouse Mix)
1989-04-14 Flairck Sophia
1989-04-21 Geen uitzending Reden onbekend
1989-04-28 The Four Tops The Sun Ain't Gonna Shine
1989-05-05 Ben Liebrand Eve Of The War (Versie 2)
1989-05-12 Geen uitzending Reden onbekend
1989-05-19 Ram Jam Black Betty (Rough 'N' Ready Remix)
1989-05-26 Robin Scott's 'M' Pop Muzik (Versie 1)
1989-06-02 The Sugarhill Gang Rappers Delight (Remix) (Versie 1, deze duurt ongeveer 5 min 30 sec)
1989-06-09 The Sugarhill Gang Rappers Delight (Hip Hop Remix) (Versie 2, deze duurt ruim 7 min)
1989-06-09 1988-10-07 Ben Liebrand Curry & Van Inkel Last Broadcast Mix II (i.v.m. het afscheid van Mario de Pizzaman werd deze mix extra gedraaid)
1989-06-16 Ben Liebrand Puls(t)ar (Essential Full Length Mix) (Versie 1)
1989-06-23 Alexander O'Neal Hitmix (The Official Bootleg Mega-mix) (Mixer: Rita Liebrand)
Alexander O'Neal What Can I Say (To Make You Love Me)
Alexander O'Neal & Cherrelle Never Knew Love Like This
Alexander O'Neal Fake
Alexander O'Neal Hearsay
Alexander O'Neal Criticize
Alexander O'Neal Innocent
1989-06-30 Ben Liebrand Feat. Sheryl T. Party Roots
Sheryl T. Rap (Deze rap komt van de multitrack van The Sugarhill Gang - Rappers Delight, maar werd nooit gebruikt!)
Odyssey Going Back To My Roots (Instrumentaal)
Class Action Weekend (Samples)
1989-07-07 Ben Liebrand Dance Classics The Mix
The Whispers And The Beat Goes On
Weeks & Company Rock Your World (Joho, Joho)
Jimmy 'Bo' Horne Spank
First Choice Let No Man Put Asunder
Michael Zager Band Let's All Chant
1989-07-14 Michael Jackson Liberian Girl (Ben Liebrand Remix)
1989-07-21 Geen uitzending Reden onbekend
1989-07-28 Mysterious Art The Omen (Ben Liebrand Remix)
1989-08-04 Jody Watley vs. Soul II Soul Friends & Back To Life (Are Hard To Find So You're On Your Own And Back To Reality Minimix)
Jody Watley Feat. Eric B. & Rakim Friends
Soul II Soul Back To Life (However Do You Want Me)
Bobby Brown On Our Own
1989-08-11 Ben Liebrand Twee Motten (Meligmix)
Dorus Twee Motten
De Damrakkertjes Swiebertje
Johnny Lion Sophietje
Malando Olé Guapa
1989-08-18 Wet Wet Wet Sweet Surrender
1989-08-25 The Riddler Back To The Batgroove
1989-09-01 Moses P. (Moses Pelham) & Jermaine Stewart Can't This Be Love (Ben Liebrand Remix)
1989-09-08 Ceejay A Little Love (What's Going On) (Versie 2)
1989-09-15 Janet Jackson Miss You Much (Versie 1)
1989-09-22 Jan Hammer Eurocops
1989-09-29 Janet Jackson Miss You Much (The Final Mix) (Versie 2)
1989-10-06 Luther Vandross The Ben Liebrand Megamix
Luther Vandross Never Too Much
Luther Vandross Sugar & Spice (I Found Me A Girl)
Luther Vandross I Didn't Really Mean It
Change Feat. Luther Vandross The Glow Of Love
Luther Vandross She's A Super Lady
1989-10-13 Doug Lazy vs. Stevie Wonder I Wish To Let It Roll
Doug Lazy Let It Roll
Ben Liebrand Feat. Nasty Chat I Wish
Stevie Wonder I Wish
Was (Not Was) Walk The Dinosaur (Boom Boom Sample)
1989-10-20 Sydney Youngblood vs. Raze If Only I Could Break For Love
Sydney Youngblood If Only I Could
Raze Break 4 Luv
René & Angela Save Your Love (For #1) (Sample)
Pure Energy Love Game (Sample)
Yello I Love You (Sample)
1989-10-27 Cerrone Feat. Laura Branigan Heart Of Me
1989-11-03 Ben Liebrand Feat. Gerbrand Westveen on Sax A Love Come True
1989-11-10 Chas Jankel Glad To Know You (Versie 1)
Twin Hype For Those Who Like To Groove
Hollywood Sweat Mix "If You Haven't Dance Yet, What The Fuck Did You Come For" (Sample)
Club Groove Remix "Bust A Move" (Sample)
Double Trouble & Rebel MC Street Tuff
Isaac Hayes Theme From Shaft
Billy Ocean Are You Ready
1989-11-17 Nina Hagen New York, New York (Versie 1)
1989-11-24 Yazoo Situation (Hip House Situation)
1989-12-01 Diana Ross & The Supremes White Christmas (Botte Bijlen Mix)
1989-12-08 Ben Liebrand Eve Of The War (House Remix) (Versie 3)
1989-12-15 Culture Beat Der Erdbeermund (Ben Liebrand Remix) (Versie 1)
1989-12-22 Geen uitzending Reden onbekend
1989-12-29 Geen uitzending i.v.m. uitzending van de Grandmix 1989

1990[bewerken]

Datum Eerste uitzenddatum Artiest Titel
1990-01-05 Ben Liebrand Vocoder playlist Grandmix 1989
1990-01-12 1988-06-03 Sting Fragile
1990-01-19 Culture Beat Cherry Lips (Magic Remix)
1990-01-26 Geen uitzending Reden onbekend
1990-02-02 Ben Liebrand Feat. Ceejay Give Me An Answer (Long Distance Mix - Edit versie) (Versie 1)
1990-02-09 Viola Wills I Think I'm Going To Fall In Love
Viola Wills Gonna Get Along Without You Now (Sample)
1990-02-16 Grandmaster Flash & Melle Mel White Lines (Don't Do It) (Remix) (Versie 1)
1990-02-23 Bobby Brown Megamix (The Free Style Mega-Mix) (Mixer: Rita Liebrand)
Bobby Brown On Our Own
Bobby Brown Don't Be Cruel
Bobby Brown Every Little Step
Bobby Brown My Prerogative
1990-03-02 Ben Liebrand Puls(t)ar (Clubmix) (Versie 2)
1990-03-09 Grandmaster Flash & Melle Mel White Lines (Don't Do It) (Freestyle Remix) (Versie 2)
1990-03-16 Ben Liebrand Feat. Jochem Fluitsma on Guitar Spanish Jam (Clubmix)
1990-03-23 Sinéad O'Connor vs. Guru Josh Nothing Compares 2 Your Infinity
Sinéad O'Connor Nothing Compares To You
Guru Josh Infinity
1990-03-30 Ben Liebrand Shake that Ass
1990-04-06 Ben Liebrand Puls(t)ar (Ik Dacht Het Me Even Makkelijk Te Maken) (Versie 3, deze mix wordt later op CD uitgebracht als de Freestyle Mix)
1990-04-13 Geen uitzending Reden onbekend
1990-04-20 Geen uitzending Reden onbekend
1990-04-27 Ben Liebrand For The Love Of The Music
1990-05-04 Geen uitzending Reden onbekend
1990-05-11 Buffallo Bob & The Rinkelstars Sympathy For The Devil[17]
1990-05-18 Ryan Paris Dolce Vita
1990-05-25 Candy Dulfer Saxuality
1990-06-01 Dimples D. Sucker DJ (A Witch For Love) (Wacky Mix) (Versie 1)
1990-06-08 Ben Liebrand I Can't Vogue While Doing The Doo (Het nummer wordt later aangepast en als "Pressure Groove" uitgebracht op de B-kant van de 12-inch: Ben Liebrand Feat. Nasty Chat - I Wish)
Betty Boo Doin' The Doo
Whitney Houston So Emotional (Acapella outtakes)
Madonna Vogue
1990-06-15 Dimples D. Sucker DJ (A Witch For Love) (Met Toegevoegde Creatieve Waarde) (Versie 2)
1990-06-22 Geen uitzending Reden onbekend
1990-06-29 1987-08-14 Rose Royce vs. Alexander O'Neal Rose Royce Express vs. Fake
Roce Royce RR Express
Alexander O'Neal Fake
1990-07-06 Ben Liebrand Dance Classics "The Summer Mix"
Jesse Green Nice And Slow
Positive Force We Got The Funk
KC & The Sunshine Band Come To My Island
Jimmy "Bo" Horne Dance Across The Floor
1990-07-13 Geen uitzending Reden onbekend
1990-07-20 Ben Liebrand Swingbeat Minimix
Diana Ross Upside Down (Acapella)
Redhead Kingpin And The F.B.I. Do The Right Thing (Happiness Remix)
Guy Wanna Get With U
Bell Biv Devoe Do Me!
Steve Arrington Feel So Real
Bomb The Bass Beat Dis
Britney Spears Hit Me Baby One More Time (Sample)
Diana Ross Ain't No Mountain High Enough (Acapella)
1990-07-27 Ben Liebrand Dance Classics The Wicked Swingbeat Mix
1990-08-03 Yellow Magic Orchestra Fire Cracker
1990-08-10 Tony! Toni! Toné! Feels Good
1990-08-17 Ben Liebrand Feat. Tony Scott Move To The Bigband (Clubmix) (Versie 1)
1990-08-24 Geen uitzending Reden onbekend
1990-08-31 Geen uitzending Reden onbekend
1990-09-07 Geen uitzending Reden onbekend
1990-09-14 Heatwave Feat. Ben Liebrand on Vocoder The Grooveline (Versie 1) (6min 50)
1990-09-21 Was (Not Was) I Feel Better Than James Brown (The Locomotion Mix)
1990-09-28 Hall & Oates I Can't Go For That (No Can Do)
1990-10-05 Girlstreet Got To Have (A Little Bit)
1990-10-12 Candy Dulfer Heavenly City (S2s Mix)(Versie 1)
1990-10-19 Ben Liebrand Feat. Ceejay Give Me An Answer (Long Distance Mix) (Versie 2, dit is de 12 min. versie inclusief gitaarsolo intro!)
1990-10-26 Ben Liebrand Feat. Tony Scott Move To The Bigband (Vocoder Mix) (Versie 2)
1990-11-02 Nigel Kennedy Spring (Vivaldi)
1990-11-09 Talk Talk Life's What You Make It (Ben Liebrand Remix)
1990-11-16 Geen uitzending Wel geeft Ben een telefonische preview van de mix van volgende week!
1990-11-23 Deee-lite What Is Love
René & Angela Save Your Love (For #1) (Sample)
Deee-lite Groove Is In The Heart (Sample)
Prince & The New Power Generation Gett Off (Sample)
Guy I Wanna Get With You (Sample)
1990-11-30 Ceejay Feat. CP (Got To Be) Free
1990-12-07 Geen uitzending i.v.m. maken van de Grandmix 1990
1990-12-14 Geen uitzending i.v.m. maken van de Grandmix 1990
1990-12-21 Geen uitzending i.v.m. maken van de Grandmix 1990
1990-12-28 Geen uitzending i.v.m. uitzending van de Grandmix 1990

1991[bewerken]

Datum Eerste uitzenddatum Artiest Titel
1991-01-04 Geen uitzending Reden onbekend
1991-01-11 Kool & The Gang Ladies Night (Swingbeat Mix)
1991-01-18 Geen uitzending Reden onbekend
1991-01-25 Sting Mad About You
1991-02-01 JayTee Everything's Gonna Be Allright
1991-02-08 The Paradise Program Deep Green
1991-02-15 Salt 'N' Pepa Do You Want Me (Peanuts Mix) (Versie 1)
1991-02-22 Whitney Houston vs. Public Enemy I'm Your Baby Tonight
Whitney Houston I'm Your Baby Tonight
Public Enemy Welcome To The Terrordome
1991-03-01 The Simpsons Feat. Eric van de Bovenkamp on Piano Do The Bartman
1991-03-08 Dimples D. & Spice Crack Chaser
1991-03-15 Massive Attack Unfinished Sympathy
1991-03-22 Natalie Cole This Will Be (An Everlasting Love) (Bandleader Versie) (Versie 1)
1991-03-29 Geen uitzending Reden onbekend
1991-04-05 Steve Winwood You'll Keep On Searching
1991-04-12 Punchy Here I Come (Versie 1)
1991-04-19 Ben Liebrand Happy Birthday (Rob Stenders Birthday Mix)
1991-04-26 Dimples D. Sister Keep On Doing It (Versie 1)
1991-05-03 Tony Scott Megamix (Expressions From Da Soul)
Tony Scott Starts With A Radio Dial Spin / That's How I'm Living / Move To The Bigband
Tony Scott Fingerlickin'
Tony Scott Can't Trust A Big Butt N' A Smile
Tony Scott Gimme Some (Swing It Baby)
Tony Scott Expressions
Tony Scott From Da Soul
Tony Scott Gettin' Juicy
Tony Scott Love Let Love
1991-05-10 Geen uitzending Een Stenders & Van Inkel Selfmade Mix, Live in the Studio
1991-05-17 Crystal Waters Gypsy Woman (She's Homeless)
1991-05-24 Natalie Cole This Will Be (An Everlasting Love) (Remix Version)(Versie 2)
1991-05-31 Crystal Palace / (Ben Liebrand) Son Of Godzilla (Zwaardrempelige Mix)
1991-06-07 Kraftwerk Megamix 1991
Kraftwerk Home Computer
Kraftwerk The Robots
Kraftwerk Radioactivity
Kraftwerk Computer Love
Kraftwerk Pocket Calculator
1991-06-14 Madonna Open Your Heart (Versie 2)
1991-06-21 Salt 'N' Pepa Let's Talk About Sex
1991-06-28 Spanish Energy Loca Noche
1991-07-05 Dimples D. Feat. Gerbrand Westveen on Sax Sister Keep On Doing It (Versie 2) (6 min 28 sec)
1991-07-12 The Pasadenas Love Changes (6 min 52 sec)
1991-07-19 Dimples D. I Can't Wait (6 min 18 sec)
1991-07-26 Geen uitzending Reden: De Steve Miller Band Minimix was door de grote tempoverschillen niet op tijd af.
1991-08-02 Lisa Lisa & The Cult Jam Let The Beat Hit Em (5 min 54 sec)
1991-08-09 Emerson, Lake & Palmer vs. Ben Liebrand Fanfare For The Common Man (5 min 28 sec)
1991-08-16 Punchy Here I Come (Clubmix) (Versie 2) (5 min 9 sec)
1991-08-23 Steve Miller Band Fly Like An Eagle (7 min 6 sec)
1991-08-30 Ben Liebrand Stenders & Van Inkel Last Broadcast Mix (Dit is de laatste uitzending van Rob Stenders) (4 min 14 sec)
1991-09-06 Geen uitzending Reden onbekend
1991-09-13 Prince & The New Power Generation Gett Off (6 min 16 sec)
1991-09-20 Blaque Party Up (6 min 36 sec)
1991-09-27 Salt ‘N’ Pepa You Showed Me (5 min 49 sec)
1991-10-04 Mai Tai vs. PM Dawn History vs. Set Adrift On Memory Bliss (6 min 41 sec)
Mai Tai History
PM Dawn Set Adrift On Memory Bliss
1991-10-11 Ben Liebrand Switching All Systems To Techno (5 min 50 sec)
1991-10-18 Ben Liebrand Life's A Bitch (Music For Your Mother-In-Law) (Versie 1) (5 min 45 sec)
1991-10-25 Ben Liebrand Life's A Bitch (And Then You Die) (Versie 2) (6 min 35 sec)
1991-11-01 Extreme More Than Words
1991-11-08 Carl Linger Super Love
1991-11-15 Bernard Oattes Love Knows The Way
1991-11-22 Ben Liebrand The Birds (Hitchcock House Of Horror)
L.A. Style James Brown Is Dead
Human Resource Dominator
A Homeboy, A Hippie & A Funki Dredd Total Confusion
De Electronica's De Vogeltjesdans
SoundFX Vogel geluiden
1991-11-29 Lou Reed Walk On The Wild Side (6 min 34 sec)
Lou Reed Walk On The Wild Side
Suzanne Vega Tom's Diner (Acapella) (Sample)
James Brown Funky Drummer
Gerbrand Westveen Saxofoon
1991-12-06 Depeche Mode The Flexible Mix (Versie 2)
Depeche Mode Get The Balance Right!
Depeche Mode Just Can't Get Enough (Live Versie)
Depeche Mode Flexible
1991-12-13 1985-08-23 Harold Faltemeyer Feat. Eddie Murphy Axel F (Theme of Eddie Murphy's Beverly Hills Cop) (Deze versie heeft een jingle door de Minimix: "Dit is Veronica")
Club Rapper's Axel F (New York Rap Mix)
Harold Faltermeyer Axel F
Eddie Murphy Delirious (Stand Up Comedian Show 1983) (Samples)
1991-12-20 1986-02-07 Drum Theatre Eldorado
1991-12-27 Geen uitzending i.v.m. uitzending van de Grandmix 1991

1992[bewerken]

Datum Eerste uitzenddatum Artiest Titel
1992-01-03 Ben Liebrand Vocoder Playlist Grandmix 1991
1992-01-10 Human Resource vs. Afrika Bambaataa Bambominator (Composition in D)
Afrika Bambaataa Just Get Up And Dance
Human Resource Dominator
Crystal Waters Gypsy Woman (She's Homeless)
Was (Not Was) Walk The Dinosaur
1992-01-17 Groove Technology My Mind On The Beat
1992-01-24 Salt 'N' Pepa Do You Want Me (Serious Mix) (Versie 2)
1992-01-31 Ben Liebrand Beatrix Mix (Wilhousemus)
1992-02-07 Geen uitzending Reden onbekend
1992-02-14 1990-03-23 Sinéad O'Connor vs. Guru Josh Nothing Compares 2 Your Infinity (7 min )
Sinéad O'Connor Nothing Compares To You
Guru Josh Infinity
1992-02-21 Carl Linger Release Me (6 min 40 sec)
1992-02-28 Salt 'N' Pepa Expression (6 min 18 sec)
1992-03-06 Groove Technology Love 2 Love U (6 min 10 sec)
1992-03-13 Genesis I Can't Dance (The Other Mix) (5 min 50 sec)
1992-03-20 Ben Liebrand Techno Trance Megamix (Who Is Elvis) (6 min 35 sec)
1992-03-27 Teknicolor / Ben Liebrand Jaws (6 min 10 sec)
1992-04-03 TLC Ain't 2 Proud 2 Beg (Ben Liebrand House Remix) (Versie 1)
1992-04-10 Level 42 It's Over (Ben Liebrand Remix)
1992-04-17 Geen uitzending Reden onbekend
1992-04-24 Geen uitzending Reden onbekend
1992-05-01 Annie Lennox Precious (5 min 57 sec)
1992-05-08 Karen Young Hot Shot (5 min 50 sec)
1992-05-15 Monie Love Full Term Love (5 min 52 sec)
1992-05-22 Sniff 'N' Tears Drivers Seat (6 min)
1992-05-29 Queen vs. Genesis (Queenesis) Mama Will Rock You (6 min 43 sec)
Queen We Will Rock You
Genesis Mama
Queen Bohemian Rapsody (Sample)
1992-06-05 Snap! Megamix (7 min 40 sec)
Snap! Madman´s Return
Snap! Colour Of Love
Snap! Don't Be Shy
Snap! Money
Snap! Believe In It
Snap! Who Stole It?
Snap! Rhythm Is A Dancer
1992-06-12 Lari Spinosa Guitar (6 min 40 sec)
1992-06-19 Ben Liebrand vs. Deep Purple Child In Time (Versie 1) (6 min)
1992-06-26 George Michael vs. Jocelyn Brown Too Funky (Power Mix) (Somebody Else's Guy's 2 Funky) (6 min 55)
George Michael Too Funky
Jocelyn Brown Somebody Else's Guy
Zero G Sample CD
1992-07-03 Level 42 The Essential Combination Megamix (Underground Version) (5 min 53 sec)
Level 42 Lessons In Love
Level 42 Hot Water
Level 42 Running In The Family
Level 42 Children Say
Level 42 Something About You
Level 42 Starchild
1992-07-10 ABBA Lay All Your Love On Me (6 min 25 sec)
1992-07-17 Innocence Love In A Lifetime (5 min 40 sec)
1992-07-24 Hilversum Termination Source Poing! (6 min 55 sec)
1992-07-31 MCMXCII Ich Bin Von Kopf Bis Fuss Auf Liebe Eingestellt (5 min 47 sec)
1992-08-07 Snap! The Power (Hitradio) (Afscheidsmix Unico Glorie) (5 min 20 sec)
1992-08-14 Geen uitzending Reden onbekend
1992-08-21 Jocelyn Brown Somebody's Else's Guy (Versie 1)
1992-08-28 Salt 'N' Pepa Start Me Up (Versie 1)
1992-09-04 Grace Jones 7 Day Weekend
1992-09-11 Felix vs. Sergio Mendes Don't You Want Me
Sergio Mendes Fanfarra
Felix Don't You Want Me
1992-09-18 Phil Collins Another Day In Paradise
Snap! The Power (Beats)
1992-09-25 Ben Liebrand Frankfurt Techno Mix (Mayday Dildo Klang Jump)
Westbam Mayday
Interactive Dildo
3 Phase Feat. Dr. Motte Der Klang Der Familie
N.U.K.E. Nana
The Movement Jump
1992-10-02 Geen uitzending i.v.m. de laatste uitzending van Staverman & Van Inkel op de legendarische vrijdagavond radio. Radio 3 gaat horizontaal en Veronica verhuist naar de zaterdag!
1992-10-10 Karen Young Hot Shot (Versie 2)
1992-10-17 1992-05-29 Queen vs. Genesis (Queenesis) Mama Will Rock You
Queen We Will Rock You
Genesis Mama
Queen Bohemian Rapsody (Sample)
1992-10-24 Ben Liebrand Super Sonic (Versie 1)
1992-10-31 Salt 'N' Pepa Start Me Up (Louder Bass Versie) (Versie 2)
1992-11-07 Rotterdam Termination Source Feat. Herman van Veen Opzij, Opzij, Opzij vs. Poing
Rotterdam Termination Source Poing
Herman van Veen Opzij, Opzij, Opzij
1992-11-14 Karl Keaton I'm Sorry
1992-11-21 Ben Liebrand High Speed Techno Mix
1992-11-28 Betty Boo I'm On My Way
1992-12-05 Ben Liebrand Grandmix 1986 Minimix (De eerste 5 minuten!)
Ben Liebrand / Janet Jackson Grandmix 1986 Intro / Control
Peter Gabriël Sledgehammer
Nat Augustin Ego
Sly Fox Let's Go All The Way
Full Force Alice, I Want You Just For Me!
The Real Roxanne (Bang Zoom) Let's Go-Go
Centerfold Radar Love
Whistle (Nothing Serious) Just Buggin'
Paul Hardcastle Feat.Carol Kenyon Don't Waste My Time
Midnight Star Headlines
Five Star Rain Or Shine
Mr. Mister Broken Wings
1992-12-12 Ben Liebrand Grandmix 1987 Minimix (De eerste 5 minuten!)
Ben Liebrand Intro Grandmix 1987
The Art Of Noise Dragnet
Eric B. & Rakim Paid In Full
Club Nouveau Lean On Me
Levert Casanova
Dennis Edwards Feat. Siedah Garrett Don't Look Any Further
Jan Hammer Crockett's Theme
Sly & Robbie Boops Here To Go
George Michael I Want Your Sex
Prince Sign 'O' The Times
Abigeal Mead & Nigel Gold Full Metal Jacket
Madonna La Isla Bonita
Stock, Aitken & Waterman Packjammed (With The Party Posse)
Lillo Thomas Down Town (Ritme Track)
Stock, Aitken & Waterman Roadblock
1992-12-19 Ben Liebrand Grandmix 1990 Minimix (De eerste 5 minuten!)
Ben Liebrand Intro Grandmix 1990
Enigma The Voice Of Enigma
Enigma Sadeness (Part 1)
Double Trouble Love Don't Live Here Anymore
Maxi Priest Close To You
Beats International Feat. Lindy Layton Dub Be Good To Me
Maureen Walsh Thinking Of You
After 7 Can't Stop
En Vogue Hold On
1992-12-26 Geen uitzending i.v.m. de uitzending van de Grandmix 1992

1993[bewerken]

Let op: De Laatste reguliere Minimix wordt uitgezonden op 09-01-1993 in het programma "De Eerste Stap" van Edwin Evers. De uitzendingen vinden daarna plaats op de zaterdagmiddag tijdens de uitzending van de Top 40, presentatie Gijs Staverman.

Datum Eerste uitzenddatum Artiest Titel
1993-01-02 Ben Liebrand Vocoder Playlist Grandmix 1992
1993-01-09 Ben Liebrand Kom Op Met Die Bas
1993-01-16 Geen uitzending Reden onbekend
1993-01-23 Paperboy Ditty
1993-01-30 Jocelyn Brown Somebody's Else's Guy (House Remix) (Versie 2)
1993-02-06 Geen uitzending Reden onbekend
1993-02-13 Whitney Houston I'll Always Love You
1993-02-20 Leila K. Open Sesame
1993-02-27 Whitney Houston I'm Every Woman (Trance House Mix)
1993-03-06 Roots Syndicate Mockin' Bird Hill
1993-03-13 2 Unlimited No Limit
1993-03-20 U.S.U.R.A. Open Your Mind
1993-03-27 Shaggy Oh Carolina
Shaggy Oh Carolina
Henry Mancini Peter Gunn
Henry Mancini Theme Of Pink Panther
1993-03-27 1993-03-13 2 Unlimited No Limit
1993-04-03 Van Halen Jump (Jump All Over The Place Mix)
1993-04-10 Geen uitzending Reden onbekend
1993-04-17 The Good Men Give it Up
1993-04-24 Snow Informer (Versie 1)
1993-05-01 Snow Informer (Remix) (Versie 2)
1993-05-08 1993-03-27 Shaggy Oh Carolina
Shaggy Oh Carolina
Henry Mancini Peter Gunn
Henry Mancini Theme Of Pink Panther
1993-05-15 Dance II Trance Power Of American Natives
1993-05-22 2 Unlimited Tribal Dance (DMC Remix)
1993-05-29 Robin S. Show Me Love
1993-06-05 Jade Don't Walk Away
1993-06-12 Haddaway What Is Love
1993-06-19 1993-06-12 Haddaway What Is Love
1993-06-26 Clanned Theme From Harry's Game (Versie 1)
1993-07-03 Pin-Occhio Pinocchio
1993-07-10 UB40 (I Can't Help) Falling in Love With You
1993-07-17 Ron 'N Raz Clubhoppin'
Grace Jones Nightclubbing (Sample)
1993-07-24 Culture Beat Mr. Vain (Versie 1)
1993-07-31 U96 Love Sees No Colour
1993-08-07 1993-05-29 Robin S. Show Me Love
1993-08-14 1993-07-10 UB40 (I Can't Help) Falling In Love With You
1993-08-21 Gabrielle Dreams
Robin S. Show Me Love (Sample)
Crystal Waters Gypsy Woman (She's Homeless) (Sample)
1993-08-28 Robin S. Luv 4 Luv
1993-09-04 Klatch! Oh Boy
1993-09-11 Pin-Occhio Tu Ta Tu Ta
1993-09-18 SWV vs. Michael Jackson Right Here vs. Human Nature
SWV Right Here
Michael Jackson Human Nature
1993-09-25 Björk Human Behaviour (Versie 1)
1993-10-02 2 Unlimited Faces (Versie 1)
1993-10-09 1993-09-18 SWV vs. Michael Jackson Right Here vs. Human Nature
SWV Right Here
Michael Jackson Human Nature
1993-10-16 Twenty 4 Seven Slave To The Music
1993-10-23 Geen uitzending Reden onbekend
1993-10-30 Geen uitzending Reden onbekend
1993-11-06 Urban Cookie Colective The Key, The Secret
1993-11-13 Geen uitzending Reden onbekend
1993-11-20 Salt 'N' Pepa Shoop (Underground Clubmix)
1993-11-27 2 Unlimited Maximum Overdrive
1993-12-04 Melodie MC Dum Da Dum
1993-12-11 Laura Pausini La Solitudine
1993-12-18 1993-11-27 2 Unlimited Maximum Overdrive
1993-12-25 Geen uitzending Reden onbekend

1994[bewerken]

Met ingang van 1994 stopt de Minimix uitzending ten gevolge van nog onbekende redenen [18]. Op 14 mei 1994 wordt echter nog wel een speciale aflevering gemaakt door Jeroen van Inkel, waarin nog eenmaal de beste Minimixen van Ben Liebrand worden gedraaid. Klein detail: Liebrand is samen met zijn zoontje Fabian aanwezig in de studio!

Deze aflevering kun je HIER beluisteren!

Datum Eerste uitzenddatum Artiest Titel
1994-05-14 - Ben Liebrand on Vocoder Let The Journey Begin (Track 1 van CD MegaVision '94)
1994-05-14 1987-07-31 Phil Collins In The Air Tonight (Ben Liebrand Remix)
1994-05-14 16-06-1989 Ben Liebrand Puls(t)ar (Versie 1)
1994-05-14 1989-08-11 Dorus Twee Motten (Meligmix)
1994-05-14 1989-12-08 Ben Liebrand The Eve Of The War (House Remix)
1994-05-14 1990-03-23 Sinéad O'Connor vs. Guru Josh Nothing Compares 2 Your Infinity
Sinéad O'Connor Nothing Compares To You
Guru Josh Infinity
1994-05-14 1989-09-26 Janet Jackson Miss You Much (The Final Mix)(Versie 2)
1994-05-14 1987-06-05 Alf / Ben Liebrand Stuck On Earth (American House Mix) (Versie 2)
1994-05-14 1985-11-01 Grace Jones Slave To The Rhythm (Niet helemaal gedraaid!)
1994-05-14 1987-02-20 Jan Hammer Crockett's Theme (Miami Vice Mix) (Versie 2)(Niet helemaal gedraaid!)
1994-05-14 1992-09-11 Felix vs. Sergio Mendes Don't You Want Me vs. Fanfarra

1999[bewerken]

Op 6 juni 1999 wordt er een oude Minimix uitgezonden door Jeroen van Inkel tijdens zijn radioshow op Radio Veronica

Datum Eerste uitzenddatum Artiest Titel
1999-06-04 1986-07-25 Frankie Goes To Hollywood Relax (Jerome In The US of A Mix)


De Minimix keert eenmalig terug op 12 juni 1999 op Radio 3. Ben Liebrand was te gast in het programma van Sven & Dave (BNN).

Datum Eerste uitzenddatum Artiest Titel
1999-06-12 1989-03-17 Rob Base & DJ E-Z Rock Get On The Dancefloor
1999-06-12 1992-05-29 Queenesis (Queen vs. Genesis) Mama Will Rock You
Queen We Will Rock You
Genesis Mama
Queen Bohemian Rapsody (Sample)
1999-06-12 Ben Liebrand Feat. The Gibson Brothers Music & Passion (The Mystery Minimix) (Versie 1, dit is een nieuwe Minimix en betreft mogelijk de Headstrong Mix)

2000[bewerken]

Met ingang van 4 februari 2000 keert de Minimix terug op Radio 538 in het radioprogramma van Lindo Duvall. De oude traditie van 2 platen over 8, zoals het ooit vroeger in het begin was begonnen, wordt weer in ere hersteld.

Datum Eerste uitzenddatum Artiest Titel
2000-02-04 Armin van Buuren Communication
2000-02-11 Ben Liebrand Feat. The Gibson Brothers Music & Passion (Clubmix) (Versie 2)
2000-02-18 1992-05-29 Queen vs. Genesis (Queenesis) Mama Will Rock You
Queen We Will Rock You
Genesis Mama
Queen Bohemian Rapsody (Sample)
2000-02-25 Ben Liebrand The Chase
2000-03-03 1986-02-07 Drum Theatre Eldorado
2000-03-10 1985-08-23 Harold Faltemeyer Feat. Eddie Murphy Axel F (Theme of Eddie Murphy's Beverly Hills Cop)
Club Rapper's Axel F (New York Rap Mix)
Harold Faltermeyer Axel F
Eddie Murphy Delirious (Stand Up Comedian Show 1983) Samples
2000-03-17 DJ Jurgen Higher & Higher
2000-03-24 1990-03-23 Sinéad O'Connor vs. Guru Josh Nothing Compares 2 Your Infinity
Sinéad O'Connor Nothing Compares To You
Guru Josh Infinity
2000-03-31 1993-02-13 Whitney Houston I Will Always Love You
2000-04-07 1993-02-27 Whitney Houston I'm Every Woman (Trance House Mix)
2000-04-14 1992-04-10 Level 42 It's Over
2000-04-21 1987-02-20 Jan Hammer Crockett's Theme (Miami Vice Mix) (Versie 2)
2000-04-28 1990-02-23 Bobby Brown Megamix (The Free Style Mega-Mix) (Mixer: Rita Liebrand)
Bobby Brown On Our Own
Bobby Brown Don't Be Cruel
Bobby Brown Every Little Step
Bobby Brown My Prerogative
2000-05-05 1991-05-17 Crystal Waters Gypsy Woman (She's Homeless)
2000-05-12 Kool & The Gang Ladies Night ( 2step Mix)
2000-05-19 1991-06-07 Kraftwerk Megamix 1991
Kraftwerk Home Computer
Kraftwerk The Robots
Kraftwerk Radioactivity
Kraftwerk Computer Love
Kraftwerk Pocket Calculator
2000-05-26 1987-04-17 Janet Jackson Feat. Gerbrand Westveen on Sax Let's Wait Awhile (Versie 2)
2000-06-02 Klubbheads Six Pack 2000
Klubbheads Discohopping (1997)
Klubbheads Klubhopping (1996)
Klubbheads Release The Pressure (1999)
Klubbheads Kickin' Hard (1998)
Klubbheads Pumped Up Funk (1997)
Klubbheads Turn Up The Bass (2000)
2000-06-09 Ben Liebrand Feat. Tony Scott Move To The Bigband (Jazztrip)
2000-06-16 1992-01-10 Human Resource vs. Afrika Bambaataa Bambominator
Afrika Bambaataa Just Get Up And Dance
Human Resource Dominator
Crystal Waters Gypsy Woman (She's Homeless) (Organ Sample)
Was (Not Was) Walk The Dinosaur
2000-06-23 1987-07-03 Ben Liebrand Weerbericht (The Rain Dance / Def ANP Rappers)
2000-06-30 1991-02-20 Whitney Houston vs. Public Enemy I’m Your Baby Tonight
Whitney Houston I'm Your Baby Tonight
Public Enemy Welcome To The Terrordome
2000-07-07 1986-11-07 Tina Turner Two People (Tender Impact)
2000-07-14 1989-09-26 Janet Jackson Miss You Much (The Final Mix)
2000-07-21 1991-06-14 Madonna Open Your Heart (Versie 2)
2000-07-28 1991-01-25 Sting Mad About You
2000-08-04 1992-09-11 Felix vs. Sergio Mendes Don't You Want Me vs. Fanfarra
2000-08-11 Ben Liebrand Grandmix 2000 The Summer Edition CD2 Preview
2000-08-18 1989-09-09 Rockers Revenge Feat. Donnie Calvin Walking On Sunshine (Acid Mix)
2000-08-25 1987-09-25 M/A/R/R/S vs. Michael Jackson Pump Up The Volume vs. Bad
2000-09-01 The Trammps Disco Inferno
2000-09-08 1987-01-09 Mel & Kim vs. Frantique Showing Out vs. Strut Your Funky Stuff
2000-09-15 1987-08-07 Stock, Aitken & Waterman Roadblock (Diversion Mix)
2000-09-22 1992-07-10 ABBA Lay All Your Love On Me
2000-09-29 Lil' Louis vs. George Kranz French Kiss vs. Din Daa Daa
Lil' Louis French Kiss
George Kranz Trommeltanz (Din Daa Daa)
2000-10-06 1987-12-04 Mai Tai vs. Eric B. & Rakim History’s Got Soul
Mai Tai History
Erik B. & Rakim I Know You Got Soul
2000-10-13 1986-02-21 Jellybean Benitez Feat. Madonna Sidewalk Talk (Sidewalk & Hiptalk Lookin' At Ya Madonna Minimix)
2000-10-20 1993-07-10 UB40 (I Can't Help) Falling In Love With You
2000-10-27 1992-03-20 Ben Liebrand Techno Trance Megamix (Who Is Elvis)
2000-11-03 1993-09-18 SWV vs. Michael Jackson Right Here vs. Human Nature
2000-11-10 1993-05-01 Snow Informer (Remix) (Versie 2)
2000-11-17 1993-06-12 Haddaway What Is Love
2000-11-24 1987-07-31 Phil Collins In The Air Tonight (Ben Liebrand Remix)
2000-12-01 1993-06-26 Clannad Theme From Harry's Game (Versie 1)
2000-12-08 Geen uitzending i.v.m. productie van de Grandmix!
2000-12-15 Geen uitzending i.v.m. productie van de Grandmix!
2000-12-22 Geen uitzending i.v.m. productie van de Grandmix!
2000-12-29 2000-03-17 DJ Jurgen Higher And Higher

2001[bewerken]

Dit jaar verhuisd het radioprogramma van Lindo Duvall naar de zaterdagmiddag en verhuisd dus ook de Minimix mee, die dan als laatste track voor 15.00 uur wordt uitgezonden op Radio 538

Datum Eerste uitzenddatum Artiest Titel
2001-01-06 Ben Liebrand Vocoder Playlist Grandmix 2000
2001-01-13 2000-09-01 The Trammps Disco Inferno
2001-01-20 1993-01-30 Jocelyn Brown Somebody Else's Guy (House Remix)
2001-01-27 1992-07-03 Level 42 Club Megamix (The Essential Combination)
2001-02-03 1987-06-06 Alf / Ben Liebrand Stuck On Earth (American House Mix 1987)
2001-02-10 Mory Kante vs. Eurythmics Sweet Yé Ké Yé Ké (Versie 1)
Mory Kante Yé Ké Yé Ké (Hardfloor Mix)
Eurythmics Sweet Dreams (Are Made Of This)
2001-02-17 1992-09-18 Phil Collins Another Day In Paradise
2001-02-24 1992-10-31 Salt 'N' Pepa Start Me Up (Louder Bass Versie)
2001-03-03 Colonel Abrams vs. Madonna Trapped On A Holiday
Colonel Abrams Trapped
Madonna Holiday
2001-03-10 1990-11-23 Deee-Lite What Is Love
René & Angela Save Your Love (For #1) (Sample)
Deee-lite Groove Is In The Heart (Sample)
Prince & The New Power Generation Gett Off (Sample)
Guy I Wanna Get With You (Sample)
2001-03-17 1992-06-26 George Michael vs. Jocelyn Brown Too Funky (Power Mix) (Ook wel de Somebody Else's Guy's 2 Funky Minimix)
George Michael Too Funky
Jocelyn Brown Somebody Else's Guy
2001-03-24 1990-10-26 Ben Liebrand Feat. Tony Scott Move To The Bigband (Vocoder Mix)
2001-03-31 1988-01-22 Ceejay A Little Love (What's Going On) (Versie 1)
2001-04-07 Sly & The Family Stone Dance To The Music
2001-04-14 Janet Jackson vs. Change Feat. Luther Vandross All For You vs. The Glow Of Love
2001-04-15 (13.45 uur) 2001-04-14 Janet Jackson vs. Change Feat. Luther Vandross All For You vs. The Glow Of Love
2001-04-15 (14.45 uur) Janet Jackson When I Think Of You (Versie 3)
2001-04-21 1993-04-03 Van Halen Jump (Jump All Over The Place Mix)
2001-04-28 1989-01-20 Sheena Easton The Lover In Me
2001-05-05 Hot Chocolate Sexy Thing
2001-05-12 1989-02-17 Tone Loc Wild Thing
2001-05-19 1993-03-27 Shaggy Oh Carolina
2001-05-26 1991-08-16 Punchy Here I Come (Clubmix)
2001-06-02 Geen uitzending Minimix werd daarom verschoven naar de volgende dag
2001-06-03 Ben Liebrand Trance Minimix
Safri Duo Played Alive
Mauro Picotto Komodo
Debet Forge Questions Must Be Asked
System F Needle Juice
2001-06-09 Ben Liebrand Spirit Of Disco Italo Edition
2001-06-16 1993-05-22 2 Unlimited Tribal Dance
2001-06-23 1984-06-29 Ben Liebrand The Classics Minimix
2001-06-30 Björk Human Behaviour (Versie 2) ( duurt 1 min 15 sec langer dan Versie 1 uit 1993)
2001-07-07 Geen uitzending i.v.m de megafestatie
2001-07-14 Geen uitzending i.v.m de megafestatie
2001-07-21 1992-10-10 Karen Young Hot Shot (Versie 2)
2001-07-28 2001-06-03 Ben Liebrand Trance Minimix
2001-08-04 Geen uitzending
2001-08-11 1986-06-26 Peter Gabriel vs. Grace Jones Sledgehammer (Versie 1)
Peter Gabriel Sledgehammer
Grace Jones Slave To The Rhythm
2001-08-18 Salt 'N' Pepa Feat. EnVogue Whatta Man (Golden Girls Mix)
2001-08-25 Prodigy vs. Faithless Bitch As One
The Prodigy Smack My Bitch Up
Faithless We Come One
2001-09-01 Prodigy vs. Faithless Funky Insomnia (5 min 52 sec)
The Prodigy Funky Shit
Faithless Insomnia
2001-09-08 Madonna vs. Perpetuous Dreamer The Sound Of Vogue
2001-09-15 1985-12-13 Art Of Noise Feat. Peter Schön on Keyboard The Megamoments In Love Mix
2001-09-22 Joe Jackson Is She Really Going Out With Him (Non-Acapella Mix) (Versie 2) (Duurt 1 min korter dan Versie 1)
2001-09-29 1993-07-17 Rob 'N' Raz Clubhopping
Grace Jones Nightclubbing (Sample)
2001-10-06 1986-06-26 Peter Gabriel vs. Grace Jones Sledgehammer (Versie 1)
Peter Gabriel Sledgehammer
Grace Jones Slave To The Rhythm
2001-10-13 Raven Maze vs. Donna Summer The Real Life vs. I Feel Love
Raven Maze The Real Life
Donna Summer I Feel Love
2001-10-20 1993-05-15 Dance 2 Trance Power Of American Natives
2001-10-27 2001-08-25 Prodigy vs. Faithless Bitch As One
The Prodigy Smack My Bitch Up
Faithless We Come One
2001-10-28 1986-08-29 Human League Human
2001-11-03 The Ones Flawless
The Ones Flawless
Gary's Gang Keep On Dancin'
A Taste Of Honey Boogie Oogie Oogie (Bassline)
Tom Tom Club Wordy Rappinghood (Synth)
Earth, Wind & Fire Boogie Wonderland (Sample)
2001-11-10 Chas Jankel Glad To Know You (Versie 2) (Duurt 2 min korter dan Versie 1 uit 1989)
Twin Hype For Those Who Like To Groove
Hollywood Sweat Mix "If You Haven't Dance Yet, What The Fuck Did You Come For" (Sample)
Club Groove Remix "Bust A Move" (Sample)
Double Trouble & Rebel MC Street Tuff
Isaac Hayes Theme From Shaft
Billy Ocean Are You Ready
2001-11-17 Farley Jack 'master' Funk & Jessie Saunders Love Can't Turn Around (The Philharmonic Remix) (Versie 2)
2001-11-24 Daft Punk vs. Suzanne Vega Tom's Fast Food Diner
DNA Feat. Suzanne Vega Tom's Diner
Daft Punk Harder, Better, Faster, Stronger
2001-12-01 1991-11-29 Lou Reed Walk On The Wildside
2001-12-08 1991-11-01 Extreme More Than Words
2001-12-15 1986-10-17 Cameo Word Up! (Kan'ie Wel, Kan'ie Niet Cameo Minimix)
2001-12-22 2001-11-24 Daft Punk vs. Suzanne Vega Tom's Fast Food Diner
DNA Feat. Suzanne Vega Tom's Diner
Daft Punk Harder, Better, Faster, Stronger
2001-12-29 2001-08-25 Prodigy vs. Faithless Bitch As One
The Prodigy Smack My Bitch Up
Faithless We Come One

2002[bewerken]

Datum Eerste uitzenddatum Artiest Titel
2002-01-06 Ben Liebrand Feat. Ceejay Give Me An Answer (Armin Van Buuren Remix Edit) (Versie 3)
2002-01-11 Geen uitzending Reden Onbekend
2002-01-18 Geen uitzending i.v.m de herhaling van de Grandmix 2001
2002-01-25 P!nk vs. Salt 'N' Pepa Get The Party Started
P!nk Get The Party Started
Salt ‘N’ Pepa Push It
Class Action Feat. Chris Wiltshire Weekend (Acapella)
2002-02-01 Ben Liebrand Grandmix 2001 Vocoder Playlist
2002-02-08 Geen uitzending Reden Onbekend
2002-02-15 Alcazar vs. Chic My Forbidden Guarantee (Guarantee With My Forbidden Lover)
2002-02-22 Underworld vs. Marco V Born Slippy-Godd
Marco V Godd
Underworld Born Slippy
2002-03-01 Geen uitzending Reden Onbekend
2002-03-08 Shakira vs. Britney Spears vs. Bee Gees Whenever Wherever I'm Stayin' Alive (dit is tevens de laatste minimix die werd uitgezonden op Radio 538)

2004[bewerken]

Na anderhalf jaar afwezigheid keert de Minimix weer terug op de radio, maar nu bij het commerciële radiostation Radio Veronica. Maakte de Minimix voorheen deel uit van iemand andermans radioprogramma; nu wordt het een onderdeel in het eerste uur, van een maar liefst drie uur durend eigen radioprogramma van Ben Liebrand In The Mix. De eerste uitzending startte op 9 januari 2004.

Datum Eerste uitzenddatum Artiest Titel
2004-01-09 1985-11-01 Grace Jones Slave To The Rhythm
2004-01-09 Celvin Rotane vs. Destiny's Child Believe My Name
Celvin Rotane I Believe
Destiny's Child Say My Name
2004-01-09 Sunclub vs. 20 Fingers Lickin' Fiësta
Sunclub Fiesta
20 Fingers Lick It
2004-01-16 1985-09-20 Propaganda P-Machinery vs. (The Nine Lives Of) Dr. Mabuse
Propaganda P-Machinery
Propaganda Dr. Mabuse
2004-01-16 1986-02-21 Jellybean Benitez Feat. Madonna Sidewalk Talk (Sidewalk & Hiptalk Lookin' At Ya Madonna Minimix)
2004-01-23 1991-02-22 Whitney Houston vs. Public Enemy I’m Your Baby Tonight
Whitney Houston I'm Your Baby Tonight
Public Enemy Welcome To The Terrordome
2004-01-23 1984-08-24 Frankie Goes To Hollywood Frankie Goes Bananas Mix (Relax In Stereo And Lots Of Tribes)
2004-01-23 Technotronic & Justin Timberlake Pump It Like I Like It
Justin Timberlake Like I Love You (Acapella)
Technotronic Feat. Felly Pump Up The Jam
2004-01-23 1987-09-25 M/A/R/R/S vs. Michael Jackson Pump Up The Volume vs. Bad
M/A/R/R/S Pump Up The Volume
Michael Jackson Bad
2004-01-23 1988-08-05 Joe Jackson Is She Really Going Out With Him (Non-Acapella Mix)
2004-01-30 1985-08-09 Miami Sound Machine Conga (Conga In The Bongo Mix)
2004-01-30 1991-12-06 Depeche Mode The Flexible Mix (Versie 2)
Depeche Mode Get The Balance Right!
Depeche Mode Just Can't Get Enough
Depeche Mode Flexible
2004-01-30 Prince & The Revolution vs. Destiny's Child Kiss-A-Boo
Prince & The Revolution Kiss
Destiny's Child Bug-A-Boo
2004-01-30 1993-05-01 Snow Informer (Remix) (Versie 2)
2004-01-30 1990-03-23 Sinéad O'Connor vs. Guru Josh Nothing Compares 2 Your Infinity
Sinéad O'Connor Nothing Compares To You
Guru Josh Infinity
2004-02-06 1986-08-08 Janet Jackson Nasty
2004-02-06 1984-10-26 Yazoo vs. T-Connection Funky Situation At Midnight
Yazoo Situation
T-Connection Saturday Night
Yazoo Don't Go
2004-02-06 Bobby Orlando vs. Shannon O Me Tonight
2004-02-06 1987-02-20 Jan Hammer Crockett's Theme (Miami Vice Mix) (Versie 2)
2004-02-13 Geen uitzending t.g.v. storing in de programmering bij Radio Veronica
2004-02-20 1990-11-30 Ceejay (Got To Be) Free
2004-02-20 1985-10-04 Five Star Megamix (Ach Val Dood Mix)
Five Star All Fall Down
Five Star Let Me Be The One
Five Star Love Take Over
2004-02-20 2002-03-08 Shakira vs. Britney Spears vs. Bee Gees Whenever Wherever I'm Stayin' Alive
2004-02-20 1987-04-17 Janet Jackson Feat. Gerbrand Westveen on Sax Let's Wait Awhile (Versie 2)
2004-02-27 1992-07-10 ABBA Lay All Your Love On Me
2004-02-27 Forrest Rock The Boat (First Rough Mix) (10 min 20 sec)
2004-02-27 C&C Music Factory vs. Kylie Minogue Feat. The Bigband Horns Gonna Slowly Make You Sweat
Ben Liebrand Feat. Tony Scott Move To The Bigband (Bigband Horns)
C&C Music Factory Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)
Kylie Minogue Slow
2004-02-27 1987-07-03 Ben Liebrand Weerbericht (The Rain Dance / Def ANP Rappers) (Edit Versie!)
2004-03-05 1984-07-27 Talk Talk Multimix
2004-03-05 Tony Scott vs. C&C Music Factory Gonna Make The Bigband Sweat
Ben Liebrand Feat. Tony Scott Move To The Bigband
C&C Music Factory Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)
2004-03-12 1992-04-10 Level 42 It's Over
2004-03-12 1989-03-17 Rob Base & DJ E-Z Rock Get On The Dancefloor
2004-03-12 Moby vs. Underdog Project Go With The Summerjam
2004-03-12 1987-07-31 Phil Collins In The Air Tonight (Ben Liebrand Remix)
2004-03-12 1992-09-25 Ben Liebrand Frankfurt Techno Mix (Mayday Dildo Klang Jump)
Westbam Mayday
Interactive Dildo
3 Phase Feat. Dr. Motte Der Klang Der Familie
N.U.K.E. Nana
The Movement Jump
2004-03-19 Ben Liebrand Feat. Ceejay Give Me An Answer (2004 Remix) (Versie 4)
2004-03-19 1984-08-10 Giorgio Moroder Megamix
2004-03-19 2001-08-25 Prodigy vs. Faithless Bitch As One
The Prodigy Smack My Bitch Up
Faithless We Come One
2004-03-19 1985-09-06 Kate Bush Running Up That Hill (Ben Liebrand Remix)
2004-03-26 1986-02-07 Drum Theatre Eldorado
2004-03-26 Delerium vs. Sheila & B. Devotion Silence In Space (Versie 1)
Delerium Feat. Sarah McLachlan Silence
Sheila & B. Devotion Spacer
2004-03-26 1989-06-23 Alexander O'Neal Hitmix (The Official Bootleg Mega-mix) (Mixer: Rita Liebrand)
Alexander O'Neal What Can I Say (To Make You Love Me)
Alexander O'Neal & Cherrelle Never Knew Love Like This
Alexander O'Neal Fake
Alexander O'Neal Hearsay
Alexander O'Neal Criticize
Alexander O'Neal Innocent
2004-04-02 1992-10-10 Karen Young Hot Shot (Versie 2)
2004-04-02 2004-03-26 Delerium vs. Sheila & B. Devotion Silence In Space (Versie 1)
Delerium Feat. Sarah McLachlan Silence
Sheila & B. Devotion Spacer
2004-04-09 1987-04-17 Janet Jackson Feat. Gerbrand Westveen on Sax Let's Wait Awhile (Versie 2)
2004-04-09 1991-06-07 Kraftwerk Megamix 1991
Kraftwerk Home Computer
Kraftwerk The Robots
Kraftwerk Radioactivity
Kraftwerk Computer Love
Kraftwerk Pocket Calculator
2004-04-09 Madonna vs. Liberty X Just A Little Bit Of Vogue (part 1/2)
2004-04-16 1986-06-27 Peter Gabriel vs. Grace Jones Sledgehammer (Versie 1)
Peter Gabriel Sledgehammer
Grace Jones Slave To The Rhythm
2004-04-16 1987-05-29 Herb Alpert Feat. Janet Jackson Diamonds (Ben's Crazy Edit)
2004-04-16 2001-10-13 Raven Maize vs. Donna Summer I Feel The Real Life
2004-04-23 1985-10-18 Ready For The World Oh Sheila
2004-04-23 Prince & The Revolution Kiss (DMC Mix)
2004-04-23 Madonna vs. P!nk Get The Holiday Party Started!
2004-04-23 1992-09-11 Felix vs. Sergio Mendes Don't You Want Me vs. Fanfarra
2004-04-30 1992-01-31 Ben Liebrand Beatrix Mix (Wilhousemus)
2004-04-30 1985-08-23 Harold Faltermeyer Axel F
2004-04-30 1986-08-22 Michael McDonald Sweet Freedom
2004-04-30 Kraftwerk vs. Janet Jackson Robots In Control (Versie 1)
Janet Jackson Control (Acapella)
Kraftwerk The Robots
2004-05-07 1987-08-21 Pet Shop Boys Feat. Dusty Springfield What Have I Done To Deserve This
2004-05-07 1985-03-15 Dan Hartman Relight My Fire (My Fire In The Pyro Mix)
2004-05-07 1989-08-11 Dorus Twee Motten (Meligmix)
2004-05-07 Modern Talking vs. Public Enemy Modern Rapping
2004-05-14 1986-03-21 Whistle vs. Donald Duck (Nothing Serious) Just Buggin'
2004-05-14 1990-03-09 Grandmaster Flash & Melle Mel White Lines (Don't Do It) (Freestyle Remix)
2004-05-14 Modern Talking vs. Public Enemy Modern Bass As Low As It Goes
2004-05-21 1986-05-16 Timmy Thomas Why Can't We Live Together (Ben Liebrand Remix)(Versie 1)
2004-05-21 1986-08-29 Human League Human
2004-05-21 2001-08-25 Prodigy vs. Faithless Bitch As One
The Prodigy Smack My Bitch Up
Faithless We Come One
2004-05-28 TLC Ain't 2 Proud 2 Beg (Ben Liebrand 12 Inch Club Mix) (Versie 2)
2004-05-28 1987-05-22 Darryl Duncan Rock The House (Heavy Fragmentation Mix of Tape Edit Mix)
2004-05-28 David Bowie vs. Martin Luther King Heroes With A Dream
2004-06-04 1991-11-29 Lou Reed Walk On The Wildside
2004-06-04 2001-11-03 The Ones Flawless
2004-06-04 Electric Light Orchestra vs. Sophie Ellis-Bextor Don't Bring Me Down The Wall (of Don't Hold Me Up The Wall Mix) (Versie 1)
ELO (Electric Light Orchestra) Don't Bring Me Down
Sophie Ellis-Bextor Get Over You (Acapella)
2004-06-04 Aaliyah vs. George Michael Whispering To That Somebody
Aaliyah Are You That Somebody
George Michael Careless Whisper
2004-06-04 Herbie Hancock vs. Dee-lite Groove Is In The Heart vs. Bring Down The Birds (Don't Bring Me Down The Birds On The Wall)
2004-06-11 1989-11-17 Nina Hagen New York New York
2004-06-11 1989-09-26 Janet Jackson Miss You Much (The Final Mix)
2004-06-11 Alexander O'Neal vs. Stevie Wonder I Wish You Were Not Fake
Alexander O'Neal Fake
Stevie Wonder I Wish
2004-06-11 B-52's vs. Carol Williams Love Shack
B-52's Love Shack
Carol Williams Love Is You
2004-06-18 1986-10-24 Vienna Symphonic Opera Project Welcome To The Pleasuredome
2004-06-18 Tavares It Only Takes a Minute
2004-06-18 Michael Jackson vs. Europe Billie Jean's Final Countdown
Michael Jackson Billie Jean
Europe The Final Countdown
2004-06-25 1992-05-29 Queenesis (Queen vs. Genesis) Mama Will Rock You
Queen We Will Rock You
Genesis Mama
Queen Bohemian Rapsody (Sample)
2004-06-25 1991-01-11 Kool & The Gang Ladies Night (Swingbeat Mix)
2004-06-25 Shannon vs. Santana Give Me Tonight vs. Oye Como Va
Shannon Give Me Tonight
Santana Oye Como Va
2004/07/02 1985-05-24 Paul Hardcastle Megamix
2004/07/02 1988-06-03 Sting Fragile
2004/07/02 2002-02-15 Alcazar vs. Chic My Forbidden Guarantee
2004/07/02 2001-04-14 Janet Jackson vs. Change Feat. Luther Vandross All For You vs. In The Glow Of Love
2004-07-09 MDMC How About It (Club Groove Mix)
2004-07-09 1993-02-13 Whitney Houston I Will Always Love You
2004-07-09 Shabba Ranks vs. Ashanti Mr. Oh So Foolish Loverman
Shabba Ranks Mr. Loverman
Ashanti Foolish
2004-07-16 1991-05-17 Crystal Waters Gypsy Woman (She's Homeless)
2004-07-16 1993-05-15 Dance 2 Trance Power Of American Natives
2004-07-16 Madonna vs. Suzanne Vega Tom's Erotic Diner
DNA Feat. Suzanne Vega Tom's Diner
Madonna Erotica
2004-07-23 1985-09-06 Kate Bush Running Up That Hill (Ben Liebrand Remix)
2004-07-23 1991-03-22 Natalie Cole This Will Be (An Everlasting Love) (Bandleader Versie)(Versie 1)
2004-07-23 2001-09-01 Prodigy vs. Faithless Funky Insomnia
The Prodigy Funky Shit
Faithless Insomnia
2004-07-30 1992-10-24 Ben Liebrand Super Sonic
2004-07-30 1987-08-07 Stock, Aitken & Waterman Roadblock (Diversion Mix)
2004-07-30 Spandau Ballet vs. 50 Cent True In Da Club
Spandau Ballet True
50 Cent In Da Club
2004-08-06 1988-12-02 Pia Zadora Dance Out Of My Head (Acid Mix) (Versie 1)
2004-08-06 1989-04-07 Novo Band Dance Non-Stop
2004-08-06 2001-02-10 Mory Kante vs. Eurythmics Sweet Yé Ké Yé Ké (Versie 1)
Mory Kante Yé Ké Yé Ké (Hardfloor Mix)
Eurythmics Sweet Dreams (Are Made Of This)
2004-08-13 1988-03-04 Ben Liebrand World Olympics
2004-08-13 1993-05-22 2 Unlimited Tribal Dance
2004-08-13 1992-03-20 Ben Liebrand Techno Trance Megamix (Who Is Elvis)
2004-08-20 1988-05-27 Prince vs. Wee Papa Girl Rappers Alphabet Street
2004-08-20 1987-04-03 Prince House Quake (If You Can't Rock Steady Then Shut Up Already Damn Minimix)
2004-08-20 Prince & The Revolution vs. Mighty Dub Katz Magic 1999
Mighty Dub Katz Magic Carpet Ride
Prince & The Revolution 1999
2004-08-20 1991-09-13 Prince & The New Power Generation Gett Off
2004-08-20 1986-03-14 Prince & The Revolution Kiss
2004-08-27 1990-05-25 Candy Dulfer Saxuality
2004-08-27 1988-10-14 Blondie Call Me (Ben Liebrand Remix)
2004-08-27 Jam & Spoon vs. The Trammps Follow Me To The Disco Inferno
2004-09-03 1989-06-30 Ben Liebrand Feat. Sheryl T. Party Roots
2004-09-03 2001-11-17 Farley Jack 'master' Funk & Jessie Saunders Love Can't Turn Around (The Philharmonic Remix) (Versie 2)
2004-09-03 Total Touch vs. Freestylers Push Me, Touch Me
2004-09-10 1991-06-14 Madonna Open Your Heart (Versie 2)
2004-09-10 1991-07-05 Dimples D. Sisters Keep On Doin' It (Versie 2)
2004-09-10 Isaac Hayes vs. Grandmaster Flash & The Furious Five Theme From Shaft With A Message
2004-09-17 Meteors Cha No Yu (Tarzan & Jane)
2004-09-17 1993-07-17 Rob 'N' Raz Clubhopping
2004-09-17 Anastacia vs. 2 Unlimited Outta Love In The Twilight Zone
Anastacia I'm Outta Love (Acapella)
2 Unlimited Twilight Zone (Instrumentaal)
2004-09-24 1986-05-02 Janet Jackson What Have You Done For Me Lately (Versie 1)
2004-09-24 1987-06-19 Janet Jackson The Pleasure Principle
2004-09-24 Janet Jackson Nasty vs. Love Will Never Do (Without You)
Janet Jackson Nasty
Janet Jackson Love Will Never Do (Without You) (Acapella)
2004-09-24 2001-04-14 Janet Jackson vs. Change Feat. Luther Vandross All For You vs. In The Glow Of Love
2004-09-24 2001-04-15 Janet Jackson When I Think Of You (Versie 3)
2004-09-24 1989-09-26 Janet Jackson Miss You Much (The Final Mix)
2004-09-24 1987-04-17 Janet Jackson Feat. Gerbrand Westveen on Sax Let's Wait Awhile (Versie 2)
2004-09-24 1987-05-29 Herb Alpert Feat. Janet Jackson Diamonds (Ben's Crazy Edit)
2004-09-24 1986-08-08 Janet Jackson Nasty
2004-10-01 1989-04-28 The Four Tops The Sun Ain't Gonna Shine
2004-10-01 1986-02-28 Billy Ocean When The Going Gets Tough (When The Mixing Gets Tough)
2004-10-01 Madonna vs. Capricorn Music@20Hz
Madonna Music
Capricorn 20 Hz
LA Style James Brown Is Dead
Depeche Mode Just Can't Get Enough
2004-10-08 1988-01-15 INXS Need You Tonight (Versie 1)
2004-10-08 2001-06-30 Björk Human Behaviour (Versie 2)
2004-10-15 1987-05-08 Alf / Ben Liebrand Stuck On Earth (Versie 1)
2004-10-15 Doctor's Cat Feel The Drive
2004-10-15 2001-11-24 Daft Punk vs. Suzanne Vega Tom's Fast Food Diner
DNA Feat. Suzanne Vega Tom's Diner (Acapella)
Daft Punk Harder, Better, Faster, Stronger
2004-10-22 1993-01-30 Jocelyn Brown Somebody Else's Guy (House Remix)
2004-10-22 1988-04-01 Ben Liebrand Double-O-Seven
2004-10-22 2002-02-22 Underworld vs. Marco V Born Slippy-Godd
Marco V Godd
Underworld Born Slippy
2004-10-29 Fun Fun Happy Station (Scratch Versie)
2004-11-05 1989-04-28 The Four Tops The Sun Ain't Gonna Shine
2004-11-05 Ben Liebrand vs. A.D.O.R. Pump the Renegade Bass
2004-11-12 Geen uitzending i.v.m. uitzending van de Grandmix 90's Edition
2004-11-19 1993-05-22 2 Unlimited Tribal Dance
2004-11-19 1993-07-10 UB40 (I Can't Help) Falling In Love With You
2004-11-19 Komt uit In The Mix Episode: #087 2004-03-12 Donna Summer vs. Shannon Feel The Music Play
2004-11-26 1992-05-01 Annie Lennox Precious
2004-11-26 1987-10-30 Earth, Wind & Fire vs. Pink Floyd System Of Survival vs. Money
2004-11-26 Ben Liebrand vs. Masters At Work Spanish Work
2004-12-03 1988-11-11 Bill Withers Ain't No Sunshine (The Total Eclipse Mix)
2004-12-03 1986-05-23 Timmy Thomas vs. Colonel Abrams Trapped Together (Versie 2)
2004-12-03 2000-02-11 Ben Liebrand Feat. The Gibson Brothers Music & Passion (Clubmix)
2004-12-10 1988-12-09 The Art Of Noise Feat. Max Headroom Paranoimia (Versie 2)
2004-12-10 1986-04-18 Telex Moskow Diskow In The Shimmering Transoeral Siberia Remix
2004-12-10 2001-04-07 Sly & The Family Stone Dance To The Music
2004-12-17 2004-01-30 Prince & The Revolution vs. Destiny's Child Kiss-A-Boo
Prince & The Revolution Kiss
Destiny's Child Bug-A-Boo
2004-12-17 2004-03-26 Delerium vs. Sheila & B. Devotion Silence In Space (Versie 1)
Delerium Feat. Sarah McLachlan Silence
Sheila & B. Devotion Spacer
2004-12-17 2004-01-09 Sunclub vs. 20 Fingers Lickin' Fiësta
Sunclub Fiesta
20 Fingers Lick It
2004-12-17 2004-06-04 Aaliyah vs. George Michael Whispering To That Somebody
George Michael Careless Whisper
Aaliyah Are You That Somebody
2004-12-17 2004-09-03 Total Touch vs. Freestylers Push Me, Touch Me
2004-12-17 2004-06-25 Shannon vs. Santana Give Me Tonight vs. Oye Como Va
Shannon Give Me Tonight
Santana Oye Como Va
2004-12-17 2004-06-11 Alexander O'Neal vs. Stevie Wonder I Wish You Were Not Fake
2004-12-17 2004-03-05 Tony Scott vs. C&C Music Factory Gonna Make The Bigband Sweat
Ben Liebrand Feat. Tony Scott Move To The Bigband (Acapella)
C&C Music Factory Feat. Freedom Williams Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)
2004-12-17 2004-01-23 Technotronic & Justin Timberlake Pump It Like I Like It
Justin Timberlake Like I Love You (Acapella)
Technotronic Feat. Felly Pump Up The Jam
2004-12-17 2004-08-27 Jam & Spoon vs. The Trammps Follow Me To The Disco Inferno
2004-12-24 Geen uitzending i.v.m. uitzending van de Top 1000 op Radio Veronica
2004-12-31 Geen uitzending i.v.m. uitzending van de Grandmix 1983

2005[bewerken]

Met ingang van dit jaar verhuisd de Minimix naar de zaterdagavond (in eerst instantie naar 2 platen over negen, maar dit wordt later twee platen na 23 uur, soms wat later) en wordt het weer een vast onderdeel van een andere radioshow, namelijk Disco Inferno van DJ Sven op Radio Veronica

Datum Eerste uitzenddatum Artiest Titel
2005-01-01 Geen uitzending
2005-01-08 Crystal Waters vs. Do Homeless In Heaven
Do Heaven (Piano & Strings)
Crystal Waters Gypsy Woman (Acapella)
2005-01-15 The Trammps Disco Inferno (2005 Versie)
2005-01-22 The Trammps vs. Technotronic Pump Up The Disco Jam Inferno
Technotronic Feat. Felly Pump Up The Jam
The Trammps Disco Inferno
2005-01-29 1992-05-29 Queenesis (Queen vs. Genesis) Mama Will Rock You
Queen We Will Rock You
Genesis Mama
Queen Bohemian Rapsody (Sample)
2005-02-05 Komt uit In The Mix Episode: #082 van 2004-02-06 Lil' Louis vs. Whitney Houston I Wanna French Kiss With Somebody
Lil Louis French Kiss
Whitney Houston I Wanna Love Somebody
2005-02-12 2004-08-27 Jam & Spoon vs. The Trammps Follow Me To Disco Inferno
Jam & Spoon Follow Me
The Trammps Disco Inferno
2005-02-19 Madonna vs. Liberty X Just A Little Bit Of Vogue (Versie 2005)
Madonna Vogue
Liberty X Just A Little Bit (Sexy)
Blackbox Strike It Up
Tricky Disco Tricky Disco
2005-02-26 Mr. Lee vs. The Trammps Get Busy At The Disco Inferno
Mr. Lee Get Busy
The Trammps Disco Inferno (acapella)
Whitney Houston I'm Every Woman (acapella)
2005-03-05 1987-11-06 Alexander O'Neal Criticize (Ben Liebrand Remix)
2005-03-12 Derek B. Rock The Beat
2005-03-19 1988-07-08 Salt 'N' Pepa Push It
Sheila E. Glamorous Life
Prince & The Revolution When Doves Cry
Kraftwerk Number
Leon Haywood Don't Push It Don't Force It
Afrika Bambaataa & The Soul Sonic Force Planet Rock
Musique Push Push In The Bush
2005-03-26 1990-03-09 Grandmaster Flash & Melle Mel White Lines (Don't Do It) (Freestyle Remix)
2005-04-02 1990-03-23 Sinéad O'Connor vs. Guru Josh Nothing Compares 2 Your Infinity
Sinéad O'Connor Nothing Compares To You
Guru Josh Infinity
2005-04-09 2004-02-06 Bobby Orlando vs. Shannon O Me Tonight
2005-04-16 Ben Liebrand The Star Wars Themes
2005-04-23 2004-06-25 Shannon vs. Santana Give Me Tonight vs. Oye Como Va
Shannon Give Me Tonight
Santana Oye Como Va
2005-04-30 2004-03-26 Delerium vs. Sheila & B. Devotion Silence In Space (Versie 1)
Delerium Feat. Sarah McLachlan Silence
Sheila & B. Devotion Spacer
2005-05-07 Earth, Wind & Fire vs. The Bangles Egyptian In The Stone
Earth, Wind & Fire In The Stone
The Bangles Walk Like An Egyption (Acapella)
2005-05-14 2004-06-04 Electric Light Orchestra vs. Sophie Ellis-Bextor Don't Bring Me Down The Wall
ELO (Electric Light Orchestra) Don't Bring Me Down
Sophie Ellis-Bextor Get Over You (Acapella)
2005-05-21 Moby vs. Soulsearcher Go Cos I Can't Get Enough
Moby Go!
Soulsearcher Can't Get Enough (Acapella)
2005-05-28 Yazoo vs. First Choice Let No Man Put This Situation Asunder
Yazoo Situation
First Choice Let No Man Put Asunder (Acapella)
2005-06-04 The Trammps vs. Lime Your Disco Love Inferno
The Trammps Disco Inferno (Acapella)
Lime Your Love
2005-06-11 2004-09-17 Anastacia vs. 2 Unlimited Outta Love In The Twilight Zone
Anastacia I'm Outta Love
2 Unlimited Twilight Zone
2005-06-18 Ben Liebrand / Deep Purple vs. C&C Music Factory Child In Time vs. Keep It Coming (Dance Till You Can't Dance No More!) (Versie 2)
Deep Purple Child In Time
C&C Music Factory Feat. Q-Unique & D.Cooper Keep It Coming (Dance Till You Can't Dance No More!)
2005-06-25 1991-08-09 Ben Liebrand Fanfare For The Common Man
2005-07-02 1988-08-19 Luther Vandross Never Too Much (Ben Liebrand Remix)
2005-07-09 Kraftwerk vs. Janet Jackson Robots In Control (2005 Pumpin Mix) (Versie 2)
Janet Jackson Control (Acapella)
Kraftwerk The Robots
2005-07-16 2001-11-17 Farley Jack 'master' Funk & Jessie Saunders Love Can't Turn Around (The Philharmonix Remix)(Versie 2)
2005-07-23 1989-12-08 Ben Liebrand The Eve Of The War (House Remix)
2005-07-30 1987-11-27 Jan Hammer New York Theme
2005-08-06 1987-02-20 Jan Hammer Crockett's Theme (Miami Vice Mix) (Versie 2)
2005-08-13 1988-03-25 Taja Sevelle Love Is Contagious
2005-08-20 Bee Gees You Should Be Dancing
2005-08-27 1988-01-15 INXS Need You Tonight (Versie 1)
2005-09-03 1988-07-22 Alexander O'Neal (What Can I Say) To Make You Love Me (Ben Liebrand Remix)
2005-09-10 1988-05-27 Prince vs. Wee Papa Girl Rappers Alphabet Street
2005-09-17 Class Action vs. Modjo Weekend Lady
Class Action Feat. Chris Wiltshire Weekend
Modjo Lady
2005-09-24 1986-03-21 Whistle vs. Donald Duck (Nothing Serious) Just Buggin'
2005-10-01 2004-11-19 Donna Summer vs. Shannon Feel The Music Play
Donna Summer I Feel Love
Shannon Let The Music Play
2005-10-08 Geen uitzending i.v.m. Album Top 750 Aller Tijden op Radio Veronica
2005-10-15 2004-01-09 Celvin Rotane vs. Destiny's Child Believe My Name
2005-10-22 1993-03-13 2 Unlimited No Limit (Ben Liebrand Remix)
2005-10-29 1993-04-03 Van Halen Jump (Jump All Over The Place Mix)
2005-11-05 1985-10-25 Gloria Gaynor vs. Total Contrast I Will Survive
2005-11-12 2002-03-08 Shakira vs. Britney Spears vs. Bee Gees Whenever Wherever I'm Stayin' Alive
2005-11-19 1992-01-10 Human Resource vs. Afrika Bambaataa Bambominator
Afrika Bambaataa Just Get Up And Dance
Human Resource Dominator
Crystal Waters Gypsy Woman
Was (Not Was) Walk The Dinosaur
2005-11-26 Geen uitzending i.v.m. de uitzending van de Grandmix 90's Edition deel 2
2005-12-03 1987-03-06 Hot Chocolate 2 In A Bed (Sexy GoGo Waar Blijft Het Ons Beloofde Feestje Minimix)
2005-12-10 Gregor Salto vs. The Trammps Looking Good In The Disco Inferno
2005-12-17 1986-06-20 Freeez I.O.U. (Swingfeel Mellow Mix)
2005-12-24 Geen uitzending i.v.m. de uitzending van de Top 1000 Aller Tijden op Radio Veronica
2005-12-31 1989-06-09 Sugarhill Gang Rapper's Delight (Hip Hop Remix) (Versie 2)

2006[bewerken]

Uitzending vind plaats op zaterdagavond iets na 21.00 uur in het programma Disco Inferno van DJ Sven.

Met ingang van 7 oktober 2006 verschuift de Minimix naar 23.10 uur.

Vanaf 17 november 2006 komt de Minimix ook weer terug op de vrijdagavond twee platen na 21 uur in Erwin Peters Avonturen Show op Radio Veronica. De Minimix is dan op vrijdag én zaterdag te beluisteren!

Datum Eerste uitzenddatum Artiest Titel
2006-01-07 1988-09-09 Rockers Revenge Feat. Donnie Calvin Walking On Sunshine (Acid Mix)
2006-01-14 Geen uitzending i.v.m. de uitzending van Top 1000 Aller Tijden op Radio Veronica
2006-01-21 1992-03-13 Genesis I Can't Dance (The Other Mix)
2006-01-28 2004-06-11 B-52's vs. Carol Williams Love Shack
2006-02-04 2004-06-04 Herbie Hancock vs. Sophie Ellis-Bextor Don't Bring Me Down The Birds On The Wall
2006-02-11 2004-09-03 Total Touch vs. Freestylers Push Me, Touch Me
2006-02-18 2004-06-04 Aaliyah vs. George Michael Whispering To That Somebody
2006-02-25 Sister Sledge vs. Destiny’s Child She’s The Greatest Woman
Destiny's Child Independent Woman (Acapella)
Sister Sledge He's The Greatest Dancer
2006-03-04 Geen uitzending i.v.m. uitzending van Veronica 80's Top 880 op Radio Veronica
2006-03-11 Sunclub vs. Delerium Silent Fiësta
Sunclub Fiësta
Delerium Feat. Sarah McLachlan Silence
2006-03-18 2004-03-05 Tony Scott vs. C&C Music Factory Gonna Make The Bigband Sweat
C&C Music Factory Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)
Ben Liebrand Feat. Tony Scott Move To The Bigband
2006-03-25 2004-03-12 Moby vs. Underdog Project Go With The Summerjam
2006-04-01 Cameo vs. Michael Jackson vs. Dimples D. Word Up! On The Sucker DJ Doin' The Michael Jackson
Cameo Word Up!
Dimples D. Sucker DJ (A Witch For Love)
Michael Jackson Billie Jean
2006-04-08 1988-06-03 Sting Fragile
2006-04-15 1989-11-24 Yazoo Situation (Hip House Mix)
2006-04-22 2004-06-18 Tavares It Only Takes A Minute
2006-04-29 1989-01-13 The Revellettes Sign Of Love
2006-05-06 Wild Cherry vs. Mai Tai Play That Funky History
Wild Cherry Play That Funky Music
Mai Tai History
2006-05-13 B.B. & Q. Band Main Attraction (The Finest Remix)
2006-05-20 Geen uitzending i.v.m. de uitzending van de Album Top 1000 op Radio Veronica
2006-05-27 Heatwave Grooveline (Ben Liebrand Remix) (Versie 2) (6min 44 sec)
2006-06-03 Tavares Heaven Must Be Missing An Angel (Irresistible Angel Mix)
2006-06-10 2004-05-28 Minimix Heroes With A Dream
Martin Luther King I Have A Dream
Queen & David Bowie Under Pressure
David Bowie Heroes
M/A/R/R/S Pump Up The Volume (Drums)
2006-06-17 2001-09-01 Prodigy vs. Faithless Funky Insomnia
The Prodigy Funky Shit
Faithless Insomnia
2006-06-24 Alf / Ben Liebrand Stuck On Earth (House Mix 2006) (Versie 4)
2006-07-01 1993-10-02 2 Unlimited Faces (Versie 1)
2006-07-08 2001-06-30 Björk Human Behaviour (Versie 2)
2006-07-15 1993-12-04 Melody MC Dum Da Dum
2006-07-22 1993-11-06 Urban Cookie Collective The Key, The Secret
2006-07-29 1993-11-20 Salt 'N' Pepa Shoop (Underground Clubmix)
2006-08-05 2004-07-16 Madonna vs. Suzanne Vega Erotic Diner
DNA Feat. Suzanne Vega Tom's Diner
Madonna Erotica
2006-08-12 2004-06-11 Alexander O'Neal vs. Stevie Wonder I Wish You Were Not Fake
2006-08-19 2004-10-01 Madonna vs. Capricorn Music@20Hz
2006-08-26 2005-08-26 Bee Gees You Should Be Dancing
2006-09-02 Jan Hammer Crockett's Theme (Miami Vice Mix) (Edit Versie, 5 min 30 sec)
2006-09-09 1987-05-29 Herb Alpert Feat. Janet Jackson Diamonds (Ben's Crazy Edit)
2006-09-16 1993-11-27 2 Unlimited Maximum Overdrive
2006-09-23 2004-02-27 C&C Music Factory vs. Kylie Minogue Feat. The Bigband Horns Gonna Slowly Make You Sweat
2006-09-23 1988-05-27 Prince vs. Wee Papa Girl Rappers Alphabet Street (uitgezonden tijdens In The Mix van 23 september 2006)
2006-09-23 1986-03-14 Prince & The Revolution Kiss (uitgezonden tijdens In The Mix van 23 september 2006)
2006-09-23 2004-01-30 Prince & The Revolution vs. Destiny's Child Kiss-A-Boo (uitgezonden tijdens In The Mix van 23 september 2006)
2006-09-23 1987-04-03 Prince House Quake (If You Can't Rock Steady Then Shut Up Already Damn Minimix) (uitgezonden tijdens In The Mix van 23 september 2006)
2006-09-23 1991-09-13 Prince & The New Power Generation Gett Off (uitgezonden tijdens In The Mix van 23 september 2006)
2006-09-23 2004-08-20 Prince & The Revolution vs. Mighty Dub Katz Magic 1999 (Carpet Ride Minimix) (uitgezonden tijdens In The Mix van 23 september 2006)
2006-09-23 Prince & The Revolution Erotic City (Nieuwe Mash-Up Mix uitgezonden tijdens In The Mix van 23 september 2006)
2006-09-23 Prince & The Revolution When Doves Cry (Nieuwe Mash-Up Mix uitgezonden tijdens In The Mix van 23 september 2006)
2006-09-23 Prince & The Revolution vs. Ramirez I would die 4 U vs. Musica Tremenda (Versie 1) (Nieuwe Mash-Up Mix uitgezonden tijdens In The Mix van 23 september 2006)
2006-09-30 1991-05-17 Crystal Waters Gypsy Woman (She's Homeless) (Guitar Mix)
2006-10-07 1987-07-03 Ben Liebrand Weerbericht (The Rain Dance / Def ANP Rappers) (Let op: De minimix wordt vanaf nu uitgezonden op de zaterdagavond, rond 23.10 uur)
2006-10-14 1992-05-08 Karen Young Hot Shot (Ben Liebrand Remix) (Versie 1)
2006-10-21 1993-08-07 U69 Love Sees No Colour
2006-10-28 Robin S. vs. Fedde Le Grand Put Your Hands Up 4 Luve
Fedde Le Grand Put Your Hands Up For Detroit
Robin S. Luve 4 Luve
2006-11-04 2004-06-18 Michael Jackson vs. Europe Billie Jean's Final Countdown
2006-11-11 Spiller vs. Everything But The Girl Missing Groove Jet
Spiller Feat. Sophie Ellis-Bextor Groove Jet (If This Ain't Love)
Everything But The Girl Missing
2006-11-17 2005-05-07 Earth, Wind & Fire vs. The Bangles Egyptian In The Stone (Let op: de minimix wordt vanaf deze datum op 2 dagen uitgezonden; op de vrijdag- en zaterdagavond)
2006-11-18 1991-01-11 Kool & The Gang Ladies Night (Ben Liebrand Swingbeat Remix)
2006-11-24 1992-10-10 Karen Young Hot Shot (Ben Liebrand Remix) (Versie 2)
2006-11-25 1986-01-31 Tramaine Fall Down (Spirit Of Love)
2006_12-01 2006-02-25 Sister Sledge vs. Destiny’s Child She’s The Greatest Woman
Destiny's Child Independent Woman (Acapella)
Sister Sledge He's The Greatest Dancer
2006-12-02 Robin S. vs. Fedde Le Grand Put Your Hands Up 4 Luve (Updated Versie)
Fedde Le Grand Put Your Hands Up For Detroit
Robin S. Luve 4 Luve
2006-12-08 Geen uitzending i.v.m. de uitzending van de TOP 1000 op Radio Veronica
2006-12-09 Salt 'N' Pepa Start Me Up (Ben Liebrand Streetmix)
2006-12-15 1992-05-29 Queenesis (Queen vs. Genesis) Mama Will Rock You
Queen We Will Rock You
Genesis Mama
Queen Bohemian Rapsody (Sample)
2006-12-16 1992-01-10 Human Resource vs. Afrika Bambaataa Bambominator
Afrika Bambaataa Just Get Up And Dance
Human Resource Dominator
Crystal Waters Gypsy Woman (She's Homeless)
Was (Not Was) Walk The Dinosaur
2006-12-22 1988-08-05 Joe Jackson Is She Really Going Out With Him (Non-Acapella Mix)
2006-12-23 2004-05-07 Modern Talking Modern Rapping
2006-12-24 Santa Claus Esmeralda Don't Let Me Be Misundersnowed (X-Mass Version) (Versie 1)
2006-12-24 2005-01-08 Crystal Waters Feat. Do Homeless In Heaven
2006-12-29 1991-11-29 Lou Reed Walk On The Wildside
2006-12-30 1988-07-29 James Brown (Get Up I Feel Like Being Like A) Sex Machine (Sample Mix)

2007[bewerken]

Vanaf 31 augustus 2007 komt de Minimix op de vrijdagavond weer te vervallen.

Datum Eerste uitzenddatum Artiest Titel
2007-01-05 1990-09-28 Hall & Oates I Can't Go For That (No Can Do)
2007-01-06 2000-06-09 Ben Liebrand Feat. Tony Scott Move To The Bigband (Jazzy mix)
2007-01-12 2006-05-06 Wild Cherry vs. Mai Tai Play That Funky History
Wild Cherry Play That Funky Music
Mai Tai History
2007-01-13 1991-08-02 Lisa Lisa & Cult Jam Let The Beat Hit 'Em
2007-01-19 2004-06-04 Electric Light Orchestra vs. Sophie Ellis-Bextor Don't Bring Me Up The Wall
2007-01-20 1986-05-02 Janet Jackson What Have You Done For Me Lately (Versie 1)
2007-01-26 1992-04-10 Level 42 It's Over (Ben Liebrand Remix)
2007-01-27 1992-07-03 Level 42 Club Megamix (The Essential Combination)
2007-02-02 1987-02-20 Jan Hammer Crockett's Theme (Miami Vice Mix) (Versie 2)
2007-02-03 2002-03-08 Shakira vs. Britney Spears vs. Bee Gees Whenever Wherever I'm Stayin' Alive
2007-02-09 1988-01-15 INXS Need You Tonight (Versie 1)
2007-02-10 1990-05-25 Candy Dulfer Saxuality
2007-02-16 1986-06-27 Peter Gabriel vs. Grace Jones Sledgehammer (Versie 1)
Peter Gabriel Sledgehammer
Grace Jones Slave To The Rhythm
2007-02-17 Mousse T. vs. Colonel Abrams Trapped 'N' Horny
Mousse T. Featuring Hot 'n' Juicy Horny '98
Colonel Abrams Trapped
2007-02-23 1993-03-27 Shaggy Oh Carolina
2007-02-24 2001-09-01 Prodigy vs. Faithless Funky Insomnia (5 min 52 sec)
The Prodigy Funky Shit
Faithless Insomnia
2007-03-02 1986-02-07 Drum Theatre Eldorado
2007-03-03 1991-02-15 Salt 'N' Pepa Do U Want Me (Peanuts Mix)
2007-03-07 2005-05-07 Earth, Wind & Fire vs. The Bangles Egyptian In The Stone (Let op: Uitgezonden op NPO Radio 2 bij Schiffers FM)
2007-03-09 1992-07-03 Level 42 Club Megamix (The Essential Combination)
2007-03-10 1992-01-17 Groove Technology Mind On The Beat
2007-03-16 2006-11-11 Spiller vs. Everything But The Girl Missing Groove Jet
2007-03-17 1986-05-23 Timmy Thomas vs. Colonel Abrams Trapped Together (Versie 2)
2007-03-23 1987-05-29 Herb Alpert Feat. Janet Jackson Diamonds (Ben's Crazy Edit)
2007-03-24 1989-07-14 Michael Jackson Liberian Girl (Ben Liebrand Remix)
2007-03-30 2004-01-30 Prince & The Revolution vs. Destiny's Child Kiss-A-Boo
2007-03-31 Ben Liebrand Sonic Move It ! (Versie 2)
2007-04-06 2004-06-18 Michael Jackson vs. Europe Billie Jean's Final Countdown
2007-04-07 1993-01-30 Jocelyn Brown Somebody Else's Guy (House Remix)
2007-04-13 2006-06-03 Tavares Heaven Must Be Missing An Angel (Irresistible Angel Mix)
2007-04-14 Candy Dulfer Heavenly City (Ben Liebrand S2SMix) (Versie 2)
2007-04-20 2007-02-17 Mousse T. vs. Colonel Abrams Trapped 'N' Horny
2007-04-21 1987-09-11 Michael Jackson Bad (Versie 1)
2007-04-27 2004-02-27 C&C Music Factory vs. Kylie Minogue Feat. The Bigband Horns Gonna Slowly Make You Sweat
2007-04-28 2006-09-23 Prince & The Revolution Erotic City
2007-05-04 2004-05-07 Modern Talking vs. Public Enemy Modern Rapping
2007-05-05 2004-06-11 Alexander O'Neal vs. Stevie Wonder I Wish You Were Not Fake
2007-05-11 Geen uitzending i.v.m. de Album Top 1000 op Radio Veronica
2007-05-12 Geen uitzending i.v.m. de Album Top 1000 op Radio Veronica
2007-05-18 2004-06-11 Alexander O'Neal vs. Stevie Wonder I Wish You Were Not Fake
2007-05-19 Bodyrox vs. The Trammps Bodyinferno
The Trammps Disco Inferno
Bodyrox Yeah Yeah
2007-05-25 2001-09-01 Prodigy vs. Faithless Funky Insomnia (5 min 52 sec)
The Prodigy Funky Shit
Faithless Insomnia
2007-05-26 Fedde Le Grand vs. Michael Jackson Billie Jean Is Trippin'
Fedde Le Grand Just Trippin'
Michael Jackson Billie Jean
2007-06-01 1986-05-02 Janet Jackson What Have You Done For Me Lately (Versie 1)
2007-06-02 Kelis vs. Outwork Elektro Shake
Kelis Milkshake
Outwork Elektro
2007-06-08 2004-05-28 David Bowie vs. Martin Luther King Heroes With A Dream
2007-06-09 Jennifer Lopez vs. Untouchable 3 Play That Once In A Lifetime
Jennifer Lopez Play (Vocals)
Untouchable 3 Once In A Lifetime (Instrumental)
2007-06-15 1991-06-14 Madonna Open Your Heart (Versie 2)
2007-06-16 Gregor Salto vs. Freeez I.O.U. Viajar
Freeez I.O.U.
Gregor Salto Viajar
2007-06-22 2004-11-19 Donna Summer vs. Shannon Feel The Music Play
2007-06-23 Carol Williams vs. The Trammps Love Is Inferno
Carol Williams Love Is
The Trammps Disco Inferno
2007-06-29 1989-06-09 The Sugarhill Gang Rappers Delight (Hip Hop Remix) (Versie 2)
2007-06-30 1991-01-11 Kool & The Gang Ladies Night (Swingbeat Mix)
2007-07-06 2006-04-01 Cameo vs. Michael Jackson vs. Dimples D. Word Up! On The Sucker DJ Doin' The Michael Jackson
2007-07-07 2004-07-16 Madonna vs. Suzanne Vega Erotic Diner
2007-07-13 2005-09-17 Class Action vs. Modjo Weekend Lady
Class Action Feat. Chris Wiltshire Weekend
Modjo Lady
2007-07-14 2007-02-17 Mousse T. vs. Colonel Abrams Trapped 'N' Horny
2007-07-20 2006-05-06 Wild Cherry vs. Mai Tai Play That Funky History
Wild Cherry Play That Funky Music
Mai Tai History
2007-07-21 2006-03-11 Sunclub vs. Delerium Silent Fiësta
2007-07-27 1992-05-29 Queenesis (Queen vs. Genesis) Mama Will Rock You (6 min 29 sec)
Queen We Will Rock You
Genesis Mama
Queen Bohemian Rapsody (Sample)
2007-07-28 2006-02-25 Sister Sledge vs. Destiny’s Child She’s The Greatest Woman (5 min 14 sec)
Destiny's Child Independent Woman (Acapella)
Sister Sledge He's The Greatest Dancer
2007-08-03 2006-06-03 Tavares Heaven Must Be Missing An Angel (Irresistible Angel Mix)
2007-08-04 Boz Scaggs vs. Adina Howard Lowdown Freak Like Me
Boz Scaggs Lowdown
Adina Howard Freak Like Me
2007-08-10 Geen uitzending i.v.m. de herhaling van Veronica's Top 1000 Aller Tijden 2006
2007-08-11 Prince & The Revolution vs. Ramirez I Would Die 4 U vs. La Musica Tremenda (Versie 2) (Deze edit versie duurt 2 min korter dan versie 1!)
2007-08-17 2007-02-17 Mousse T. vs. Colonel Abrams Trapped 'N' Horny
2007-08-18 Sunclub Feat. Rick James Superfreak Fiësta
Sunclub Fiësta
Rick James Superfreak
2007-08-24 1986-05-02 Janet Jackson What Have You Done For Me Lately (Versie 1)
2007-08-25 1989-05-19 Ram Jam Black Betty (Rough 'N' Ready Remix)
2007-09-01 Willie Colón Feat. Justin Timberlake Set Fire To Me Like I Love You
Willie Colón Set Fire To Me
Justin Timberlake Like I Love You
2007-09-08 Sharron vs. Santana Oye Como Va Me Tonight (Dancefloor Remix with Extra Drums) (6 min 30 sec)
Shannon Give Me Tonight
Santana Oye Como Va
2007-09-15 1987-09-04 Michael Jackson Speed Demon (The Usual Ben Liebrand Primeur)
2007-09-22 Alcazar vs. Chic vs. Stetsaonic Sexual Quantee vs. Forbidden Lover vs. Talkin' All That Jazz
2007-09-29 1986-04-25 The S.O.S. Band The Finest (Ben Liebrand Remix)
2007-10-06 Freemasons Feat. Diana Ross I'm Coming Out
2007-10-13 2001-04-14 Janet Jackson vs. Change Feat. Luther Vandross All For You vs. The Glow Of Love
2007-10-20 1986-01-31 Tramaine Fall Down (Spirit Of Love)
2007-10-27 1986-04-25 Pia Zadora Dance Out Of My Head (Acid Mix) (Versie 1)
2007-11-03 1987-06-20 Janet Jackson The Pleasure Principle
2007-11-10 King Amir vs. A.D.O.R. Samir's Renegade Master Theme
King Amir Samir's Theme (Instrumental)
A.D.O.R. One For The Trouble (Vocals)
2007-11-17 Massive Attack Feat. Robin S. Unfinished Sympathy vs. Show Me Love
2007-11-24 Samir Feat. Redhead Kingpin & FBI Do The Right Thing
2007-12-01 1991-02-22 Whitney Houston vs. Public Enemy I’m Your Baby Tonight (6 min 35 sec)
Whitney Houston I'm Your Baby Tonight
Public Enemy Welcome To The Terrordome
2007-12-08 1987-08-14 Rose Royce vs. Alexander O'Neal Rose Royce Express vs. Fake
2007-12-15 1986-05-23 Timmy Thomas vs. Colonel Abrams Trapped Together (Versie 2)
2007-12-22 Santa Claus Esmeralda Don't Let Me Be Misundersnowed (Versie 2) (6 min 30 sec)
2007-12-29 2006-12-02 Robin S. vs. Fedde Le Grand Put Your Hands Up 4 Luve (Updated Version)

2008[bewerken]

Vanaf 20 december 2008 verhuisd de Minimix naar het tijdstip zoals het vroeger was, namelijk twee platen na 21 uur.

Datum Eerste uitzenddatum Artiest Titel
2008-01-05 Dubfire Feat. Sophie Ellis-Bextor Crazy Roadkill Up The Wall
Dubfire Roadkill
Sophie Ellis-Bextor Get Over You (Acapella)
2008-01-12 DJ Tilo vs. Diana Ross Mr.Perfect Take Me Higher
DJ Tilo Mr.Perfect
Diana Ross Take me Higher
2008-01-19 2008-01-12 DJ Tilo vs. Diana Ross Mr. Perfect Takes Me Higher
2008-01-26 1985-05-24 Paul Hardcastle Megamix
Paul Hardcastle In The Beginning
Paul Hardcastle 19
Paul Hardcastle & D-Train You're The One For Me / A.M. Daybreak
Pig Bag Papa´s Got A Brand New Pigbag (Paul Hardcastle´s Electrofunk Versie)
2008-02-02 The Doobie Brothers vs. Out Of Office Long Train Running Out Of Office
Out Of Office Hands Up (Instrumental)
The Doobie Brothers Long Train Running (Vocals)
Beckie Bell Steppin' Out Tonight (Sequencer + Sirene)
2008-02-09 1986-04-18 Telex Moskow Diskow In The Shimmering Transoeral Siberia Remix
2008-02-16 1993-03-27 2 Unlimited No Limit
2008-02-23 1986-02-28 Billy Ocean When The Going Gets Tough (When The Mixing Gets Tough)
2008-03-01 1993-05-01 Snow Informer (Remix)
2008-03-08 2004-10-15 Doctor's Cat Feel The Drive
2008-03-15 Sesa vs. Kraze Let's Play House Like This Like That
2008-03-22 1990-06-15 Dimples D. Sucker DJ (Met Toegevoegde Creatieve Waarde)
2008-03-29 Isaac Hayes vs. Grandmaster Flash & The Furious Five Theme From Shaft With A Message (2008 Versie)
2008-04-05 Karen Young vs. Donna Summer Hotshot Coming Out
2008-04-12 1991-04-05 Steve Winwood You Keep On Searchin'
2008-04-19 10CC vs. Armin van Buuren Face To Face But Not In Love
10CC I'm Not In Love
Armin Van Buuren Face to Face
2008-04-26 Kool & The Gang vs. Leon Haywood Ladies Don't Push It Tonight
2008-05-03 1986-08-08 Janet Jackson Nasty
2008-05-10 Geen uitzending i.v.m. de uitzending van de Album Top 1000
2008-05-17 Prince & The Revolution vs. Destiny's Child Kiss-A-Boo (Re-Remix 2008)
2008-05-24 1989-02-17 Tone Loc Wild Thing
2008-05-31 2001-02-10 Mory Kante vs. Eurythmics Sweet Yé Ké Yé Ké (Versie 1)
Mory Kante Yé Ké Yé Ké (Hardfloor Mix)
Eurythmics Sweet Dreams (Are Made Of This)
2008-06-07 2008-04-19 10CC vs. Armin van Buuren Face To Face But Not In Love
10CC I'm Not In Love
Armin Van Buuren Face to Face
2008-06-14 Robin S. vs. Tears For Fears & More Shout 4 Love
2008-06-21 Salt 'N' Pepa Do U Want Me (Serious Mix)
2008-06-28 2008-01-05 Dubfire vs. Sophie Ellis-Bextor Crazy Roadkill Up The Wall
2008-07-05 2008-04-05 Karen Young vs. Diana Ross Hot Shot Coming Out
2008-07-12 2008-02-02 Out Of Office vs. The Doobie Brothers Long Train Running Out Of Office
2008-07-19 2007-09-08 Shannon vs. Santana Oye Como Va Me Tonight (Dancefloor Remix with Extra Drums)
Shannon Give Me Tonight
Santana Oye Como Va
2008-07-26 2007-08-18 Rick James vs. Sunclub Superfreak Fiësta
2008-08-02 2007-11-17 Massive Attack vs. Robin S. Unfinished Love
2008-08-09 1988-11-18 Michael Jackson Smooth Criminal (Smeuïge Crimineel Mix)
2008-08-16 1991-11-08 Carl Linger Super Love
2008-08-23 Pia Zadora Dance Out Of My Head (Ben Liebrand Mix) (Versie 2) (duurt 44 sec. langer dan versie 1 van 1988-12-02)
2008-08-30 Culture Beat Mr. Vain (Mr. Liebrand Remix) (Versie 2) (duurt 45 sec. langer dan versie 1 van 1993-07-24)
2008-09-06 Steve Allen Love Is In The Air
2008-09-13 Nina Hagen New York New York (New York Transformed Mix) (Versie 2) (duurt 50 sec. langer dan versie 1 van 1989-11-17)
2008-09-20 Cerrone Supernature (Old-Skool Mix)
2008-09-27 Cerrone Supernature 2010
2008-10-04 1986-04-18 Telex Moskow Diskow In The Shimmering Transoeral Siberia Remix
2008-10-11 2007-02-17 Mousse T. vs. Colonel Abrams Trapped 'N' Horny
2008-10-18 Deze Minimix was te horen tijdens In The Mix van 2008-09-07 Robin S. vs. Madonna Luv 4 Music
2008-10-25 Ce Ce Peniston vs. Faithless Finally Insomnia
Faithless Insomnia (Instrumental)
Ce Ce Peniston Finally (Vocals)
2008-11-01 Deze Minimix was te horen tijdens In The Mix van 2008-09-07 Technotronic vs. Madonna Pump Up Another Day
2008-11-08 2001-10-13 Raven Maize vs. Donna Summer I Feel The Real Life
2008-11-15 Shirley Bassey Diamonds Are Forever (Ben Liebrand Elektro Remix)
2008-11-22 1987-05-29 Herb Alpert Feat. Janet Jackson Diamonds (Ben's Crazy Edit)
2008-11-29 2002-03-08 Shakira vs. Britney Spears vs. Bee Gees Whenever Wherever I'm Stayin' Alive
2008-12-06 Fox The Fox Precious Little Diamond (Ben Liebrand Remix)
2008-12-13 1990-09-28 Hall & Oates I Can't Go For That (No Can Do)
2008-12-20 Dr. Kucho! Lies To Yourself vs. Jingle Bells
2008-12-27 Geen uitzending Reden Onbekend

2009[bewerken]

Datum Eerste uitzenddatum Artiest Titel
2009-01-03 Michael Jackson Bad (DMC Mix) (Versie 2)
2009-01-10 Diana Ross vs. Felix Don't You Want Me Coming Out
2009-01-17 2001-11-17 Farley Jack 'Master' Funk & Jessie Saunders Love Can't Turn Around (The Philharmonic Remix)
2009-01-24 The Art Of Noise vs. Eminem Feat. Joel Turner (Beatbox Champion!) Beatbox Without Me!
2009-01-31 Loleatta Holloway Love Sensation (Ben Liebrand Remix)
2009-02-07 Björk vs. Frankie Goes To Hollywood Human Tribes Behaviour
2009-02-14 Sniff 'N The Tears Driver's Seat (90-09 Mix)
2009-02-21 Booty Luv vs. House Of Venus vs. Whitney Houston Some Kinda Rush In Da House Of Venus
Whitney Houston Queen Of The Night (Chords)
Dish & Tell House Of Venus (Music)
Booty luv Some Kinda Rush (vocals)
2009-02-28 1992-06-26 George Michael vs. Jocelyn Brown Too Funky (Power Mix) (Somebody Else's Guy's 2 Funky)
George Michael Too Funky
Jocelyn Brown Somebody Else's Guy
2009-03-07 Larry Spinosa vs. The Brand New Heavies Apparently Guitar
2009-03-14 1992-07-31 MCMXCII Ich Bin Von Kopf Bis Fuss Auf Liebe Eingestellt, Ich Bin So Schön
2009-03-21 1992-07-10 ABBA Lay All Your Love On Me
2009-03-28 1992-06-05 Snap! Megamix
2009-04-04 Whitney Houston vs. Mory Kante With Some Help Of Deskee I'm Every Woman vs. Yé Ké Yé Ké
2009-04-11 1993-05-22 2 Unlimited Tribal Dance
2009-04-18 1993-06-12 Haddaway What Is Love
2009-04-25 1993-09-04 Klatsch! Oh Boy
2009-05-02 1993-08-21 Gabrielle Dreams
2009-05-09 1988-10-28 Electra Jibaro
2009-05-16 Harold Faltermeyer Axel F (Versie 3) (deze versie duurt 1 min. korter dan de vorige versies)
2009-05-23 2 Unlimited vs. The S.O.S. Band Get Ready 4 Borrowed Love
2 Unlimited Get Ready 4 This (Instrumental)
The S.O.S. Band Borrowed Love (Vocals)
2009-05-30 Michael Jackson vs. A.T.F.C. Sleeptalk In A Burnin' Disco
Michael Jackson Burn This Disco Out
A.T.F.C. Feat. Lisa Millett Sleeptalk
2009-06-06 2001-11-03 The Ones Flawless
2009-06-13 Geen uitzending i.v.m. uitzending van de Album Top 1000
2009-06-20 Geen uitzending i.v.m. uitzending van de Album Top 1000
2009-06-27 1993-09-18 SWV vs. Michael Jackson Right Here vs. Human Nature (uitgezonden in Episode: #321-1 van In The Mix)
2009-06-27 1987-09-04 Michael Jackson Speed Demon (The Usual Ben Liebrand Primeur) (uitgezonden in Episode: #321-1 van In The Mix)
2009-06-27 1989-07-14 Michael Jackson Liberian Girl (Ben Liebrand Remix) (uitgezonden in Episode: #321-1 van In The Mix)
2009-06-27 1989-09-11 Michael Jackson Bad (Versie 1) (uitgezonden in Episode: #321-1 van In The Mix)
2009-06-27 1987-09-25 M/A/R/R/S vs. Michael Jackson Pump Up The Volume vs. Bad (uitgezonden in Episode: #321-1 van In The Mix)
2009-06-27 1988-11-18 Michael Jackson Smooth Criminal (Smeuïge Crimineel Mix) (uitgezonden in Episode: #321-1 van In The Mix)
2009-06-27 2004-06-18 Michael Jackson vs. Europe Billie Jean's Final Countdown (uitgezonden in Episode: #321-1 van In The Mix)
2009-06-27 2007-05-26 Fedde Le Grand vs. Michael Jackson Billie Jean Is Trippin' (uitgezonden in Episode: #321-1 van In The Mix)
2009-06-27 1989-09-26 Janet Jackson Miss You Much (The Final Mix) (uitgezonden in Episode: #321-1 van In The Mix)
2009-07-04 Michael Jackson vs. The Jacksons Can You Feel It Billie Jean(Versie 1) (7 min 03 sec)
The Jacksons Can You Feel It
Michael Jackson Billie Jean
2009-07-11 2009-01-31 Loleatta Holloway Love Sensation (Ben Liebrand Remix)
2009-07-18 1993-06-12 Haddaway What Is Love
2009-07-25 2009-05-23 2 Unlimited vs. The S.O.S. Band Get Ready 4 Borrowed Love
2009-08-01 2009-02-21 Booty Luv vs. House Of Venus vs. Whitney Houston Some Kinda Rush In Da House Of Venus
2009-08-08 Geen uitzending i.v.m. de herhaling van de Album Top 1000
2009-08-15 2008-09-27 Cerrone Supernature 2010
2009-08-22 2004-04-23 Prince & The Revolution Kiss (DMC Mix)
2009-08-29 1991-11-29 Lou Reed Walk On The Wildside
2009-09-05 Michael Jackson Don't Stop The Feeling
Michael Jackson Don't Stop The Feeling
Nightcrawlers Push The Feeling
Ce Ce Peniston Finally
2009-09-12 1992-06-26 George Michael vs. Jocelyn Brown Too Funky (Power Mix)
2009-09-19 1992-07-10 ABBA Lay All Your Love On Me
2009-09-26 1993-10-16 Twenty 4 Seven Slave To The Music
2009-10-03 2 Unlimited Faces (Versie 2) (Deze versie duurt 3 min. langer dan versie 1 van 1993-10-02)
2009-10-10 1987-11-06 Alexander O'Neal Criticize (Ben Liebrand Remix)
2009-10-17 1989-06-30 Ben Liebrand Feat. Sheryl T Party Roots
2009-10-24 Clannad Theme From Harry's Game (Versie 2) (Deze versie duurt 1 min langer dan versie 1 van 1993-06-26)
2009-10-31 Michael Jackson This Is It (Ben Liebrand Oldskool Remix)
2009-11-07 Kristine W. Feel What You Want In Miami
Kristine W. Feel What You Want
Chuckie & LMFAO Let The Bass Kick In Miami Bitch (Instrumental)
Ben Liebrand 303 Baseline (Sequencer Sound)
2009-11-14 The Trammps vs. Peter Gelderblom Lost In Disco Inferno
Peter Gelderblom Lost (Instrumental)
Mory Kante Yéké Yéké (Bass line, 303 Sequencer & Vocal Adlibs)
The Trammps Disco Inferno (Vocals)
2009-11-21 2001-11-10 Chas Jankel Glad To Know You (Versie 2) (Edit Versie)
2009-11-28 1993-05-15 Dance 2 Trance Power Of American Natives
2009-12-05 Peter Gabriel vs. Grace Jones Sledgehammer (Versie 2) (Deze edit versie duurt bijna 2 min. korter dan versie 1 van 1986-06-27)
Peter Gabriel Sledgehammer
Grace Jones Slave To The Rhythm
2009-12-12 2004-05-28 TLC Ain't 2 Proud 2 Beg (Ben Liebrand 12 Inch Club Mix) (Versie 2)
2009-12-19 1992-03-13 Genesis I Can't Dance (The Other Mix)
2009-12-26 1986-02-21 Jellybean Benitez Feat. Madonna Sidewalk Talk (Sidewalk & Hiptalk Lookin' At Ya Madonna Minimix)
2009-12-31 2009-10-31 Michael Jackson This Is It (Ben Liebrand Oldskool Remix)

2010[bewerken]

Met ingang van 2 oktober 2010 wordt de naam van het programma Disco Inferno verandert in Club Classics.

Datum Eerste uitzenddatum Artiest Titel
2010-01-01 2009-10-31 Michael Jackson This Is It (Ben Liebrand Oldskool Remix)
2010-01-02 1986-10-17 Cameo Word Up! (Kan'ie Wel, Kan'ie Niet Minimix)
2010-01-09 1991-08-02 Lisa Lisa & Cult Jam Let The Beat Hit 'Em
2010-01-16 1990-11-23 Deee-lite What Is Love
René & Angela Save Your Love (For #1) (Sample)
Deee-lite Groove Is In The Heart (Sample)
Prince & The New Power Generation Gett Off (Sample)
Guy I Wanna Get With You (Sample)
2010-01-21 1992-09-18 Phil Collins Another Day In Paradise
2010-01-23 1992-09-18 Phil Collins Another Day In Paradise
2010-01-30 Cerrone I Want Love
Donna Summer I Feel Love (Samples)
2010-02-06 Fun Fun Could This Be Love (House Mix)
2010-02-13 1988-02-05 Vivien Vee Give Me A Break
2010-02-20 Public Enemy vs. Kraft Sascha Liebrand Mash-up!
2010-02-27 1987-08-21 Pet Shop Boys Feat. Dusty Springfield What Have I Done To Deserve This
2010-03-06 1987-10-30 Earth, Wind & Fire vs. Pink Floyd System Of Survival vs. Money
2010-03-13 808 State vs. Queen 808 Rocks You
808 State Cubik
Queen We Will Rock You
2010-03-20 2004-03-26 Delerium vs. Sheila & B. Devotion Silence In Space (Versie 1)
Delerium Feat. Sarah McLachlan Silence
Sheila & B. Devotion Spacer
2010-03-27 Armand van Helden vs. The Trammps Chillin & Illin' in Disco Inferno
Armand van Helden Feat. Netic Illin 'N Fillin It (2009)
The Trammps Disco Inferno (1978)
2010-04-03 1988-03-25 Taja Sevelle Love Is Contagious
2010-04-10 1985-05-10 Depeche Mode The Flexible Mix (Versie 1)
Depeche Mode Get The Balance Right!
Depeche Mode Just Can't Get Enough
Depeche Mode Flexible
2010-04-17 1989-08-18 Wet Wet Wet Sweet Surrender
2010-04-24 1987-03-06 Hot Chocolate 2 In A Bed (Sexy GoGo Waar Blijft Het Ons Beloofde Feestje Minimix)
2010-05-01 2009-09-05 Michael Jackson Don't Stop The Feeling
2010-05-08 1993-08-28 Robin S. Luv 4 Luv
2010-05-15 1988-03-18 Sting An Englishman In New York (Ben Liebrand Remix)
2010-05-22 2009-10-31 Michael Jackson This Is It (Ben Liebrand Oldskool Remix)
2010-05-29 Kraftwerk vs. Madonna Tour Music Another Day
Kraftwerk Tour De France (Rhythm)
Madonna Die Another Day (Complete Track)
2010-06-05 1988-11-18 Michael Jackson Smooth Criminal (Smeuïge Crimineel Mix)
2010-06-12 Spencer & Hill vs. Dave Darrell vs. The Underdog Project It's A Summer Smash Jam
The Underdog Project Summer Jam (Vocals)
Spencer & Hill It's A Smash (Instrumental)
2010-06-19 Rick James Superfreak (Ben Liebrand Remix)
2010-06-26 Frankie Valli vs. Joey B. Ellis & Tynetta Hare vs. C&C Music Factory vs. Quintino Feat. Mitch Crown Keep The Soul Coming (4 Decades In Dance Music)
Frankie Valli Soul (Horns + Instrumental)
Joey B. Ellis & Tynetta Hare Go For It (Heart And Fire) (Sequencer)
C+C Music Factory Keep It Coming (Dance Till You Can't Dance No More!) (Vocals)
Quinino Feat. Mitch Crown You Can't Deny (Drums)
2010-07-03 2005-02-26 Mr. Lee vs. The Trammps Get Busy At The Disco Inferno
Mr. Lee Get Busy
The Trammps Disco Inferno (acapella)
Whitney Houston I'm Every Woman (acapella)
2010-07-10 2005-05-21 Moby vs. Soulsearcher Go Cos I Can't Get Enough
2010-07-10 2009-02-21 Booty Luv vs. House Of Venus vs. Whitney Houston Some Kinda Rush In Da House Of Venus (uitgezonden in Episode: #320 van In The Mix)
2010-07-10 2010-06-26 Frankie Valli vs. Joey B. Ellis & Tynetta Hare vs. C&C Music Factory vs. Quintino Feat. Mitch Crown Keep The Soul Coming (4 Decades In Dance Music) (uitgezonden in Episode: #320 van In The Mix)
2010-07-10 2009-11-07 Kristine W vs. DJ Chuckie & LMFAO Feel What You Want In Miami (uitgezonden in Episode: #320 van In The Mix)
2010-07-10 2010-06-12 Spencer & Hill vs. Dave Darrell vs. The Underdog Project It's a Summer Smash Jam (uitgezonden in Episode: #320 van In The Mix)
2010-07-10 2009-05-23 2 Unlimited vs. The S.O.S. Band Get Ready 4 Borrowed Love (uitgezonden in Episode: #320 van In The Mix)
2010-07-10 2007-11-10 King Amir vs. A.D.O.R. Samir's Renegade Master Theme (uitgezonden in Episode: #320 van In The Mix)
2010-07-10 2008-10-25 Ce Ce Peniston vs. Faithless Finally Insomnia (uitgezonden in Episode: #320 van In The Mix)
2010-07-10 2007-06-09 Jennifer Lopez vs. Untouchable 3 Play That Once In A Lifetime (uitgezonden in Episode: #320 van In The Mix)
2010-07-10 2009-11-14 The Trammps vs. Peter Gelderblom Lost In Disco Inferno (uitgezonden in Episode: #320 van In The Mix)
2010-07-10 2010-05-29 Kraftwerk vs. Madonna Tour Music Another Day (uitgezonden in Episode: #320 van In The Mix)
2010-07-10 2008-02-02 The Doobie Brothers vs. Out Of Office Long Train Running Out Of Office (uitgezonden in Episode: #320 van In The Mix)
2010-07-17 1986-03-21 Whistle vs. Donald Duck (Nothing Serious) Just Buggin'
2010-07-24 1988-09-09 Rockers Revenge Feat. Donnie Calvin Walking On Sunshine (Acid Mix)
2010-07-31 1992-01-10 Human Resource vs. Afrika Bambaataa Bambominator
Afrika Bambaataa Just Get Up And Dance
Human Resource Dominator
Crystal Waters Gypsy Woman (She's Homeless)
Was (Not Was) Walk The Dinosaur
2010-07-31 2009-10-31 Michael Jackson This Is It (Ben Liebrand Oldskool Remix)(uitgezonden in Episode: #321-2 van In The Mix)
2010-07-31 1993-09-18 Michael Jackson vs. SWV Human Nature vs. Right Here (uitgezonden in Episode: #321-2 van In The Mix)
2010-07-31 1987-09-04 Michael Jackson Speed Demon (The Usual Ben Liebrand Primeur) (Versie 1) (uitgezonden in Episode: #321-2 van In The Mix)
2010-07-31 1989-07-14 Michael Jackson Liberian Girl (Ben Liebrand Remix) (uitgezonden in Episode: #321-2 van In The Mix)
2010-07-31 1987-09-25 Michael Jackson vs. M/A/R/R/S Pump Up The Volume vs. Bad (uitgezonden in Episode: #321-2 van In The Mix)
2010-07-31 2009-09-05 Michael Jackson vs. Nightcrawlers & Ce Ce Peniston Don't Stop Till You Get Enough (uitgezonden in Episode: #321-2 van In The Mix)
2010-07-31 1988-11-18 Michael Jackson Smooth Criminal (Smeuïge Crimineel Mix) (uitgezonden in Episode: #321-2 van In The Mix)
2010-07-31 2009-07-04 Michael Jackson Can You Feel It Billie Jean (uitgezonden in Episode: #321-2 van In The Mix)
2010-07-31 2001-04-14 Janet Jackson vs. Change Feat. Luther Vandross All For You vs. In The Glow Of Love (uitgezonden in Episode: #321-2 van In The Mix)
2010-08-07 2004-01-09 Celvin Rotane vs. Destiny's Child Believe My Name
2010-08-14 2005-09-17 Class Action vs. Modjo Weekend Lady
Class Action Feat. Chris Wiltshire Weekend
Modjo Lady
2010-08-21 2001-10-13 Raven Maize vs. Donna Summer I Feel The Real Life
2010-08-28 Eddy & The Soulband Shaft (Hot Pursuit Mix)
2010-09-04 1991-11-08 Carl Linger Super Love
2010-09-11 Analog People In Earth, Wind & 50 Cent System Of Survival Just Won't Do In Da Club
Earth, Wind & Fire System Of Survival
Analog People In A Digital World vs. Tim Deluxe Feat. Sam Obernik Just Won't Do
50 Cent In Da Club
2010-09-18 First Choice vs. Asino vs. DJ Jean Yo DJ, It's Not Over
Asino & DJ Jean Yo DJ
First Choice Let No Man Put Asunder (Acapella)
2010-09-25 Snapped Punk Harder Better Faster Stronger Do You See The Light Din Daa Daa
Daft Punk Harder Better Faster Stronger
Snap! Feat. Niki Haris Do You See The Light (Looking For)
George Kranz Din Daa Daa (Trommeltanz)
Blue Six All I Need
Billy Ocean Loverboy
2010-10-02 Ben + Armin's Funky Disco Trip Ben Liebrand's Funkytown (Remixed by Armin, souped-up by Ben)
2010-10-09 1993-03-20 U.S.U.R.A. Open Your Mind
2010-10-16 2002-03-08 Shakira vs. Britney Spears vs. Bee Gees Whenever Wherever I'm Stayin' Alive
2010-10-23 2004-09-17 Anastacia vs. 2 Unlimited Outta Love In The Twilight Zone
Anastacia I'm Outta Love
2 Unlimited Twilight Zone
2010-10-30 2005-05-21 Moby vs. Soulsearcher Go Cos I Can't Get Enough
2010-11-06 Shannon vs. Santana Oye Como Va Me Tonight (2010 Update)
Shannon Give Me Tonight
Santana Oye Como Va
2010-11-13 2006-09-23 Prince & The Revolution Erotic City
2010-11-20 1993-05-15 Dance 2 Trance Power Of American Natives
2010-11-27 2002-02-22 Underworld vs. Marco V Born Slippy-Godd
Marco V Godd
Underworld Born Slippy
2010-12-04 2001-08-25 Prodigy vs. Faithless Bitch As One
The Prodigy Smack My Bitch Up
Faithless We Come One
2010-12-11 2009-10-31 Michael Jackson This Is It (Ben Liebrand Oldskool Remix)
2010-12-18 2004-06-04 Electric Light Orchestra vs. Sophie Ellis-Bextor Don't Bring Me Down The Wall
2010-12-25 2004-03-26 Delerium vs. Sheila & B. Devotion Silence In Space (Versie 1)
Delerium Feat. Sarah McLachlan Silence
Sheila & B. Devotion Spacer

2011[bewerken]

Datum Eerste uitzenddatum Artiest Titel
2011-01-01 Shannon vs. Santana Oye Como Va Me Tonight (Dancefloor Remix with Extra Drums) (Versie 4) (Dit is een edit van de 2007 versie!)
Shannon Give Me Tonight
Santana Oye Como Va
2011-01-08 The Trammps vs. Fedde Le Grand Disco Inferno Rockin' High
2011-01-15 2005-05-28 Yazoo vs. First Choice Let No Man Put This Situation Asunder
2011-01-22 2009-04-04 Whitney Houston vs. Mory Kante With Some Help From Deskee I'm Every Woman vs. Yé Ké Yé Ké
2011-01-29 2008-04-19 10CC vs. Armin van Buuren Face To Face But Not In Love
10CC I'm Not In Love
Armin Van Buuren Face to Face
2011-02-05 Human League Don't You Want Me
2011-02-12 Robin S. vs. Sade Pearls 4 Luv
Sade Pearls
Robin S. Luv For Luv
2011-02-19 Quintino vs. Fedde Le Grand vs. Mitch Crown vs. Tony Junior & Nicolas Nox Loesje
Tony Junior & Nicolas Nox Loesje
Fedde Le Grand Feat. Mitch Crown Rockin' High
Quintino Feat. Mitch Crown You Can't Deny
2011-02-26 1986-04-18 Telex Moskow Diskow In The Shimmering Transoeral Siberia Remix
2011-03-05 2004-09-03 Total Touch vs. Freestylers Push Me, Touch Me
2011-03-12 1991-02-22 Whitney Houston vs. Public Enemy I’m Your Baby Tonight
Whitney Houston I'm Your Baby Tonight
Public Enemy Welcome To The Terrordome
2011-03-19 2006-11-11 Spiller vs. Everything But The Girl Missing Groove Jet
2011-03-26 1991-07-05 Dimples D. Sisters Keep On Doin’ It (Versie 2)
2011-04-02 Geen uitzending i.v.m. uitzending van de Album Top 1000
2011-04-09 1988-07-22 Alexander O'Neal (What Can I Say) To Make You Love Me (Ben Liebrand Remix)
2011-04-16 1990-06-15 Dimples D. Sucker DJ (A Witch For Love)
2011-04-23 2010-09-25 Snap! vs. Daft Punk vs. George Kranz Harder Better Faster Stronger Do You See The Light Din Daa Daa
2011-04-30 2004-02-06 Bobby O. vs. Shannon Give Me Tonight
2011-05-07 Deadmau5 & Wolfgang Gartner vs. Underdog Project Animal Jam
Deadmau5 & Wolfgang Gartner Animal Rights
The Underdog Project Summer Jam
2011-05-14 Robbie Wiliams vs. Destiny’s Child Rudeboxaboo
Robbie Williams Rudebox
Destiny's Child Bug A Boo (Acapella)
2011-05-21 Risqué Burn It Up (Mr Dj) (Ben Liebrand Master Edit)
2011-05-28 Spence Get It On (Ben Liebrand Master Edit)
2011-06-04 Total Touch vs. Jimmy “Bo” Horne Touch Me There, Spank Me There
2011-06-11 2006-09-23 Prince & The Revolution Erotic City
2011-06-18 2006-09-23 Prince & The Revolution When Doves Cry
2011-06-25 Diana Ross vs. DJ Jean vs. Crystal Waters vs. Felix Coming Out To Perfection
DJ Jean Flawless
Crystal Waters Gypsy Woman (She’s Homeless)
Diana Ross I’m Coming Out (Acapella)
Felix Don’t You Want Me
2011-07-02 1988-12-10 Pia Zadora Dance Out Of My Head (Acid Mix)
2011-07-09 2004-11-26 Ben Liebrand vs. Masters At Work Spanish Work
2011-07-16 MDMC How About It (Club Groove Mix) (125 BPM!)
2011-07-23 Rockers Revenge Feat. Donnie Calvin Walking On Sunshine (Groove On Acid-Mix) (Versie 2, 118 BPM)
2011-07-30 Geen uitzending i.v.m. de uitzending van de Album Top 1000 Aller Tijden
2011-08-06 Snap! vs. Sister Sledge Rhythm Is A Family
2011-08-13 1987-07-03 Ben Liebrand Weerbericht (The Rain Dance / Def ANP Rappers)
2011-08-20 2009-02-28 Larry Spinosa vs. The Brand New Heavies Apparently Guitar
2011-08-27 Frankie Goes To Hollywood vs. Mai Tai Relax In History
Mai Tai History (Acapella)
Frankie Goes To Hollywood Relax
2011-09-03 The Limit (Oattes & van Schaick) vs. Liberty X Sexy! Say Yeah!
The Limit (Oattes & van Schaick) Say Yeah (Instrumentaal)
Liberty X Just A Little (Sexy) (Acapella)
2011-09-10 2010-08-28 Eddy & The Soulband Shaft (Hot Pursuit Mix)
2011-09-17 Grandmaster Flash & The Furious Five & Requake The Dub Step Message Different
Grandmaster Flash & The Furious Five The Message
Requake Different (Dubstep)
Michael Jackson Beat It (Guitar Solo)
2011-09-24 The Sugarhill Gang Rappers Delight(ed) (The '89 Remix With A Fat Beat) (2011 Update) (Versie 2)
2011-10-01 2004-06-18 Tavares It Only Takes A Minute
2011-10-08 Ben Liebrand Tribute To The Crazy Ones (Steve Jobs Tribute)
2011-10-15 1987-11-27 Jan Hammer New York Theme
2011-10-22 Madonna vs. Liberty X Sexy Vogue 2011 (Re-Mash)
2011-10-29 Janet Jackson & Eric Chase Everybody Surrender to The Pleasure Principal (A Ben Liebrand Mash-Up)
2011-11-05 1988-03-18 Sting An Englishman In New York (Ben Liebrand Remix)
2011-11-12 1993-07-03 Pin-Occhio Pinocchio
2011-11-19 2011-06-04 Total Touch vs. Jimmy “Bo” Horne Touch Me There, Spank Me There
2011-11-26 1986-03-21 Whistle vs. Donald Duck (Nothing Serious) Just Buggin'
2011-12-03 1989-01-13 The Revelletes Sign Of Love
2011-12-10 Geen uitzending i.v.m. de uitzending van de Album Top 1000 Aller Tijden
2011-12-17 1990-02-23 Bobby Brown Megamix (The Free Style Mega-Mix) (Mixer: Rita Liebrand)
Bobby Brown On Our Own
Bobby Brown Don't Be Cruel
Bobby Brown Every Little Step
Bobby Brown My Prerogative
2011-12-24 Andre Kuipers Jump On A Space Ship! (Rhythm In Space)
Christian Varela Space
Benny Benassi Feat. Kelis, APL.de.AP & Jean-Baptiste Spaceship
Steve Miller Band Space Intro
Snap! Rhythm Is A Dancer
2011-12-24 1990-01-05 Ben Liebrand Vocoder Playlist Grandmix 1989
2011-12-31 2011-08-06 Snap! vs. Sister Sledge Rhythm Is A Family

2012[bewerken]

Vanaf 30 juni 2012 verandert het tijdstip van uitzending naar twee platen na 20 uur!

Datum Eerste uitzenddatum Artiest Titel
2012-01-07 Level 42 & BT & Adam K It’s Over (Tomahawk Remix)
BT & Adam K Tomahawk
Level 42 It's Over
2012-01-14 2010-11-06 Shannon vs. Santana Oye Como Va Me Tonight (2010 Update)
Shannon Give Me Tonight
Santana Oye Como Va
2012-01-21 2000-10-06 Mai Tai vs. Eric B. & Rakim History’s Got Soul
Mai Tai History
Erik B. & Rakim I Know You Got Soul
2012-01-28 King Bee vs. The Sugarhill Gang Rappers Delight By Dope Demand
King Bee Back By Dope Demand (Instrumentaal)
The Sugarhill Gang Rapper's Delight (Acapella)
2012-02-04 2005-09-17 Class Action vs. Modjo Weekend Lady
Class Action Feat. Chris Wiltshire Weekend
Modjo Lady
2012-02-11 2005-09-17 Destiny’s Child vs. Celvin Rotane Believe My Name
2012-02-18 Whitney Houston Feat. Faithless & Teddy Pendergrass I'm Every Woman Can’t Hide From Yourself
Whitney Houston I'm Every Woman
Faithless Insomnia
Teddy Pendergrass You Can't Hide From Yourself
2012-02-25 2007-11-17 Massive Attack vs. Robin S. Unfinished Love
2012-02-25 1986-03-14 Prince & The Revolution Kiss (uitgezonden in Episode: #380 van In The Mix
2012-02-25 1988-05-27 Prince Feat. The Wee Papa Girl Rappers Alphabet Street (uitgezonden in Episode: #380 van In The Mix
2012-02-25 1987-04-03 Prince Housequake (If You Can’t Rock Steady Then Shut Up Already Damn (uitgezonden in Episode: #380 van In The Mix
2012-02-25 1991-09-13 Prince & The New Power Generation Gett Off (uitgezonden in Episode: #380 van In The Mix
2012-02-25 2006-09-23 Prince & The Revolution Erotic City (uitgezonden in Episode: #380 van In The Mix
2012-02-25 2006-09-23 Prince & The Revolution When Doves Cry (uitgezonden in Episode: #380 van In The Mix
2012-02-25 2004-08-20 Prince & The Revolution vs. Mighty Dub Katz Magic 1999 (Carpet Ride) (uitgezonden in Episode: #380 van In The Mix
2012-02-25 2006-09-23 Prince & The Revolution vs. Ramirez I Would Die For You vs. Musica Tremenda (Versie 1) (uitgezonden in Episode: #380 van In The Mix
2012-02-25 2004-01-30 Prince & The Revolution vs. Destiny's Child Kiss-A-Boo (uitgezonden in Episode: #380 van In The Mix
2012-03-03 LMFAO vs. Janet Jackson Party Love Won’t Do (Versie 1) (5min.03sec)
LMFAO Feat. Lauren Bennett, GoonRock Party Rock Anthem
Janet Jackson Love Will Never Do (Without You) (Acapella)
2012-03-03 1986-08-08 Janet Jackson Nasty (uitgezonden in Episode: #381 van In The Mix
2012-03-03 Janet & Michael Jackson Screamin' Black Or White (uitgezonden in Episode: #381 van In The Mix
2012-03-03 Janet Jackson & Luther Vandross vs. Michael Jackson Billie Jean Is Free (uitgezonden in Episode: #381 van [[In The Mix]
2012-03-03 1986-05-02 Janet Jackson What Have You Done For Me Lately (Versie 1?) (uitgezonden in Episode: #381 van In The Mix
2012-03-03 1989-09-29 Janet Jackson Miss You Much (Ska-Mix) (Versie 2?) (uitgezonden in Episode: #381 van In The Mix
2012-03-03 2001-04-14 Janet Jackson vs. Luther Vandross The Glow Of Love Is All For You (uitgezonden in Episode: #381 van In The Mix
2012-03-03 1986-08-15 Janet Jackson When I Think Of You (Versie 1?) (uitgezonden in Episode: #381 van In The Mix
2012-03-03 1987-06-19 Janet Jackson Pleasure Principle (uitgezonden in Episode: #381 van In The Mix
2012-03-03 2004-04-30 Janet Jackson vs. Kraftwerk Robots In Control (Versie 1?) (uitgezonden in Episode: #381 van In The Mix
2012-03-03 2004-09-24 Janet Jackson Nasty vs. Love Will Never Do Without You (uitgezonden in Episode: #381 van In The Mix
2012-03-10 Geen uitzending i.v.m. uitzending van de Album Top 1000 Allertijden op Radio Veronica
2012-03-17 Black Box vs. Avicii Strike It Level Up
2012-03-24 Michael Jackson, Janet Jackson & Luther Vandross Billie Jean, The Best Things In Life Are Free
Luther Vandross & Janet Jackson with BBD & Ralph Tresvant The Best Things In Life Are Free
Michael Jackson Billie Jean
2012-03-31 1992-05-01 Annie Lennox Precious (Ben Liebrand Remix)
2012-04-07 1993-03-27 Shaggy vs. Henri Mancini Oh Carolina Feat. Peter Gunn
2012-04-14 1986-05-23 Timmy Thomas Why Can’t We Live Together (Ben Liebrand Remix) (Versie 1)
2012-04-21 Shannon vs. Donna Summer Feel The Music Play (Updated 2012 Versie)
Shannon Let The Music Play (1983)
Donna Summer I Feel Love (1977)
2012-04-28 2005-06-04 The Trammps vs. Lime Your Disco Love Inferno
2012-05-05 2005-05-28 Yazoo vs. First Choice Let No Man Put This Situation Asunder
2012-05-12 1987-11-27 Jan Hammer New York Theme
2012-05-19 Donna Summer I Feel Love (Patrick Cowley Remix Edit)
2012-05-26 2005-08-20 Bee Gees Decadance (Ben Liebrand Remix)
2012-06-02 Faithless vs. Justin Timberlake Insomnia Like I Like It
2012-06-09 1987-11-27 Jan Hammer New York Theme
2012-06-16 The Pointer Sisters Wild Fire
The Pointer Sisters Fire (Acapella)
Tone Loc Wild Thing (Beats)
2012-06-23 1987-06-12 Marshall & Hain Dancing In The City
2012-06-30 2010-08-28 Eddy & The Soulband Shaft (Hot Pursuit Mix)
2012-07-07 2007-11-17 Massive Attack vs. Robin S. Unfinished Love
2012-07-14 1989-02-03 Ben Liebrand Jack / Shake Your Body (Down To The Ground)
2012-07-21 Mongo Santamaria vs. Boris Dlugosh With Some Drums Of Robert Owens Watermelon Pride
Mongo Santamaris Watermelon Man
Boris Dlugosh Presents Booom! Hold Your Head Up High (Acapella)
Robert Owens I'll Be Your Friend (Drums)
2012-07-28 2001-11-17 Farley Jack 'Master’ Funk & Jessie Saunders Love Can’t Turn Around (The Philharmonic Remix) (Versie 2)
2012-08-04 Geen uitzending i.v.m. uitzending van de Album Top 1000 Allertijden op Radio Veronica
2012-08-11 Robin Scott's 'M' Pop Muzik (Ben Liebrand Remix) (Versie 2) (Deze versie is niet eerder uitgezonden geweest!)
2012-08-18 1986-10-24 V.S.O.P. (Vienna Symphonic Opera Project) Welcome To The Pleasuredome
2012-08-25 1989-06-16 Ben Liebrand Puls(t)ar (Essential Full Length Mix)
2012-09-01 1988-11-18 Michael Jackson Smooth Criminal (Smeuïge Crimineel Mix)
2012-09-08 1986-09-12 MC Miker 'G' & DJ Sven Holiday Rap (Remix)
2012-09-15 2004-09-03 Total Touch vs. Freestylers Push Me Touch Me
2012-09-22 1989-07-28 Mysterious Art The Omen (Ben Liebrand Remix)
2012-09-29 P!nk vs. Masters At Work Can't Get No Party Started
P!NK Get The Party Started
Masters At Work Present India ‎ I Can’t Get No Sleep
2012-10-06 PSY vs. Benny Benassi Satisfaction In Gangnam Style
PSY Gangnam Style
Benny Benassi Satisfaction
2012-10-13 2009-05-23 2 Unlimited vs. The S.O.S. Band Get Ready For Borrowed Love
2012-10-20 2012-03-24 Michael Jackson, Janet Jackson & Luther Vandross Billie Jean, The Best Things In Life Are Free
Luther Vandross & Janet Jackson with BBD & Ralph Tresvant The Best Things In Life Are Free
Michael Jackson Billie Jean
2012-10-27 Phantom vs. The B-52's Phantom Shack
2012-11-03 Lunde Bros vs. The Doobie Brothers Can You Feel The Long Train Running (Versie 1)
Lunde Bros. Can You feel It
The Doobie Brothers Long Train Running
2012-11-10 Lunde Bros vs. The Doobie Brothers Can You Feel The Long Train Running (Reworked Airplay Version) (Versie 2)
Lunde Bros. Can You feel It
The Doobie Brothers Long Train Running
2012-11-17 Jennifer Lopez vs. Usher Play Numb
Jennifer Lopez Play
Usher Numb
2012-11-24 LMFAO & Loyd Feat. Andre 3000 (And More) Just Shout Sexy ‘Music’ To My Ex (De titel wordt later omgedoopt tot de Party Shout Minimix(!))
LMFAO Sexy And I Know It
Lloyd Feat. Andre 3000 Dedication To My Ex (Miss That)
Sly & the Family Stone Dance To The Music
Liberty X Just A Little (Sexy)
Madonna Music
Tears For Fears Shout
The S.O.S Band Just Be Good To Me
2012-12-01 2009-02-07 Björk vs. Frankie Goes To Hollywood The Human Behaviour Of Two Tribes
2012-12-08 Geen uitzending i.v.m. uitzending van de Album Top 1000 Allertijden op Radio Veronica
2012-12-15 2004-05-28 David Bowie vs. Martin Luther King Heroes With A Dream
2012-12-22 1991-06-14 Madonna Open Your Heart (Versie 2) (Op speciaal verzoek van Jerry de Ruijter)
2012-12-29 Geen uitzending i.v.m. uitzending van de 90's Top 750 van 2012 op Radio Veronica

2013[bewerken]

Datum Eerste uitzenddatum Artiest Titel
2013-01-05 Ben Liebrand Work in Progress... The Thunderbirds
2013-01-12 1986-05-02 Janet Jackson What Have You Done For Me Lately (Versie 1)
2013-01-19 1992-02-28 Salt 'N' Pepa Expression (Boomin' Mix)
2013-01-26 2000-02-11 Ben Liebrand Feat. The Gibson Brothers Music & Passion
2013-02-02 Hot Chocolate Every One’s A Winner (Original Ben Liebrand Remix)
2013-02-09 1989-01-13 The Revellettes Sign Of Love (Ben Liebrand Clubmix)
2013-02-16 Michael Jackson Stranger, Beat It To Moscow
Michael Jackson Stranger In Moscow
Michael Jackson Beat It
2013-02-23 Time Bandits Endless Road (Ben Liebrand 12" Remix) (For Jerry De Ruijter 1974 - 2013)
2013-03-02 1991-05-24 Natalie Cole This Will Be (An Everlasting Love) (Ben Liebrand 12" Remix)
2013-03-09 2004-06-18 Tavares It Only Takes A Minute (Ben Liebrand 12" Remix)
2013-03-16 1992-01-17 Groove Technology Mind On The Beat
2013-03-23 2 Unlimited vs. The S.O.S. Band Get Ready 4 Borrowed Love (Re-Re-Mix)
2013-03-30 1991-06-07 Kraftwerk Megamix 1991
Kraftwerk Home Computer
Kraftwerk The Robots
Kraftwerk Radioactivity
Kraftwerk Computer Love
Kraftwerk Pocket Calculator
2013-04-06 Energy 52 vs. David Guetta Cafe Del Mar Don’t Leave Me Now
Energy 52 Cafe Del Mar
David Guetta Love Don’t Let Me Go
EGMA Let The Bass Kick
2013-04-13 Snapped Punk Harder Better Faster Stronger Do You See The Light Din Daa Daa (Updated Version 2.0)
Daft Punk Harder Better Faster Stronger
Snap! Feat. Niki Haris Do You See The Light (Looking For)
George Kranz Din Daa Daa (Trommeltanz)
Blue Six All I Need (chords)
Billy Ocean Loverboy (intro)
2013-04-20 Geen uitzending i.v.m. de Album Top 1000 Allertijden
2013-04-27 808 State vs. Queen 808 Rocks You (2013 Noise Container Re-Work) (Versie 2.0)
2013-05-04 Doctor’s Cat Feel The Drive (Ben Liebrand Remix)
2013-05-11 2012-06-02 Faithless vs. Justin Timberlake Insomnia Like I Like It
2013-05-18 Dimples D. & Spice Crack Chaser (Ben Liebrand Remix)
2013-05-25 2012-01-28 King Bee vs. The Sugarhill Gang Rappers Delight By Dope Demand
King Bee Back By Dope Demand (Instrumentaal)
The Sugarhill Gang Rapper's Delight (Acapella)
2013-06-01 2 Unlimited Maximum Overdrive (Updated Ben Liebrand 90's Mix) (Versie 2.0)
2013-06-08 Geen uitzending i.v.m. Top 40 Hitdossier weekend
2013-06-15 2004-03-05 C&C Music Factory vs. Tony Scott Big Band Makes You Sweat
2013-06-22 1988-07-22 Alexander O’Neal (What Can I Say) To Make You Love Me (Ben Liebrand Remix)
2013-06-29 2009-10-31 Michael Jackson This Is It (Ben Liebrand Oldskool Remix)
2013-07-06 2007-09-22 Alacazar vs. Chic vs. Stetsasonic My Forbidden Lover Talking All That Jazz About Sexual Guarantees
2013-07-13 2004-06-25 Shannon vs. Santana Oye Como Va Me Tonight
Shannon Give Me Tonight
Santana Oye Como Va
2013-07-20 1986-03-21 Whistle vs. Donald Duck (Nothing Serious) Just Buggin'
2013-07-27 2006-03-11 Sunclub vs. Delerium Silent Fiësta
2013-08-03 1991-05-17 Crystal Waters Gypsy Woman (She's Homeless)
2013-08-10 1988-05-06 The Art Of Noise vs. 10CC Moments Not In Love
The Art Of Noise Moments In Love
10CC I'm Not In Love
2013-08-17 Lazy J vs. Daft Punk Float My Technologic(al) Harder, Better, Faster, Stronger Boat
2013-08-24 2006-02-25 Sister Sledge vs. Destiny’s Child She’s The Greatest Woman
Destiny's Child Independent Woman (Acapella)
Sister Sledge He's The Greatest Dancer
2013-08-31 Will.I.Am vs. B-52's This Is Love Shack
2013-09-07 1993-07-17 Rob ‘N’ Raz Clubhopping
2013-09-14 Forrest Rock The Boat (10 Min. Adventure Minimix) (Forrest Thomas 21 April 1953 - 9 September 2013)
2013-09-21 2004-10-29 Fun Fun Happy Station (Ben Liebrand Remix Classic)
2013-09-28 Lafleur Boogie Nights (Ben Liebrand Remix)[19]
2013-10-05 2002-03-08 Shakira vs. Britney Spears vs. Bee Gees Whenever Wherever I’m Stayin’ Alive
2013-10-12 Karen Young vs. Diana Ross Comin’ Out Hot (Versie 2.0)
2013-10-19 2002-02-22 Underworld vs. Marco V Born Slippy-Godd
Marco V Godd
Underworld Born Slippy
2013-10-26 K&H (Jeroen Kuitenbrouwer & Ward Henselmans) vs. Kraftwerk Journaal 24 (Numbers Remix)
2013-11-02 1991-11-29 Lou Reed Walk On The Wildside
2013-11-09 Will.I.Am vs. Cerrone Is This Supernature
Cerrone Supernature (Acapella)
Will.I.Am This Is Love
2013-11-16 2012-11-24 LMFAO & Loyd Feat. Andre 3000 (And More) Party Shout (ook wel de Just Shout Sexy ‘Music’ To My Ex Minimix)
LMFAO Sexy and I Know It
Lloyd Feat. Andre 3000 Dedication To My Ex (Miss That)
Sly & the Family Stone Dance to the Music
Liberty X Just A Little (Sexy)
Madonna Music
Tears For Fears Shout
The S.O.S Band Just Be Good To Me
2013-11-23 Eelke Kleijn vs. Robin S. Feat. Thelma Houston Show Me Love Am Strand I Need Somebody Tonight
Eelke Kleijn Ein Tag Am Strand
Robin S. Show Me Love
Thelma Houston I Need Somebody Tonight
2013-11-30 2010-09-25 Snapped Punk Harder Better Faster Stronger Do You See The Light Din Daa Daa (Updated version)
Daft Punk Harder Better Faster Stronger
Snap! Feat. Niki Haris Do You See The Light (Looking For)
George Kranz Din Daa Daa (Trommeltanz)
Blue Six All I Need (chords)
Billy Ocean Loverboy (intro)
2013-12-07 Geen uitzending
2013-12-14 2001-09-01 Prodigy vs. Faithless Funky Insomnia
The Prodigy Funky Shit
Faithless Insomnia
2013-12-14 2013-08-17 Daft Punk Vs Lazy Jay Technologically Stronger (uitgezonden in Episode: #453 van In The Mix)
2013-12-14 2011-06-25 Diana Ross vs. DJ Jean vs. Crystal Waters Vs Felix Coming Out To Perfection (uitgezonden in Episode: #453 van In The Mix)
2013-12-14 2010-06-12 Spencer & Hill vs. Dave Darrell vs. The Underdog Project It's a Summer Smash Jam (uitgezonden in Episode: #453 van In The Mix)
2013-12-14 2009-02-21 Booty Luv vs. House Of Venus vs. Whitney Houston Some Kinda Rush In Da House Of Venus (uitgezonden in Episode: #453 van In The Mix)
2013-12-14 2009-05-23 2 Unlimited vs. The S.O.S. Band Get Ready 4 Borrowed Love (uitgezonden in Episode: #453 van In The Mix)
2013-12-14 2009-11-07 Kristine W vs. DJ Chuckie & LMFAO Feel What You Want In Miami (uitgezonden in Episode: #453 van In The Mix)
2013-12-14 2010-06-26 Frankie Valli vs. Joey B. Ellis & Tynetta Hare vs. C&C Music Factory vs. Quintino Feat. Mitch Crown Keep The Soul Coming (uitgezonden in Episode: #453 van In The Mix)
2013-12-14 2013-11-09 Will.I.Am vs. Cerrone Is Supernature Love (uitgezonden in Episode: #453 van In The Mix)
2013-12-14 2012-10-06 PSY vs. Benny Benassi Satisfaction Gangnam Style (uitgezonden in Episode: #453 van In The Mix)
2013-12-14 2004-08-27 The Trammps vs. Jam & Spoon Body Inferno (uitgezonden in Episode: #453 van In The Mix)
2013-12-21 2007-12-22 Santa Claus Esmeralda Don't Let Me Be Misundersnowed (Versie 2)
2013-12-28 1986-05-16 Timmy Thomas Why Can't We Live Together (Ben Liebrand Remix) (Versie 1)

2014[bewerken]

Datum Eerste uitzenddatum Artiest Titel
2014-01-04 Sunclub Fiesta vs. 20 Fingers Lickit
2014-01-11 Tavares It Only Takes A Minute (Ben Liebrand Remix)
2014-01-18 Icona Pop vs. Masters At Work I Like To Work It
Icona Pop I Love It
Masters At Work Work
2014-01-25 Amadea Could It Be Magic (Produced by Ben Liebrand)
2014-02-01 K&H vs. Kraftwerk Journaal 24 (numbers remix)
2014-02-08 Gregor Salto vs. Freeez I.O.U.
2014-02-15 The Beatles vs. Benny Benassi Eleanor Rigby vs. Able To Love
2014-02-22 David Bowie & Martin Luther King Heroes 2014
2014-03-01 Shannon vs. Santana Give Me Tonight 2014
2014-03-08 Mel & Kim & Frantique Showing Out You Funky Stuff
2014-03-15 C&C Music Factory vs. Kylie Minogue Everybody Slow Now (Updated 2014 Version!)
2014-03-22 Madonna Open Your Heart
2014-03-29 Fun Fun Could This Be Love
2014-04-05 2006-03-11 Sunclub Fiesta vs. Sarah McLachlan Silent Fiesta
2014-04-12 2004-04-30 Kraftwerk vs. Janet Jackson Robots In Control (Versie 2)
Janet Jackson Control (Acapella)
Kraftwerk The Robots
2014-04-19 Madonna vs. Robin S. Music
2014-04-26 Culture Beat Mr. Vain (Ben Liebrand Remix)
2014-05-03 Chic vs. Class Action vs. Modjo Soup For The Weekend
Chic Soup For One
Modjo Lady (Hear Me Tonight)
Class Action Feat. Chris Wiltshire Weekend (Acapella)
2014-05-10 The Ones Flawless
2014-05-17 Shannon Let The Music Play (Ben Liebrand 2014 Remix)
2014-05-24 Avicii vs. Blackbox Strike It A level Up
2014-05-31 1991-05-31 The Crystal Palace Son Of Godzilla
2014-06-07 2004-01-09 Destiny's Child vs. Celvin Rotane Believe My Name
2014-06-14 Prince & The Revolution Feat. 20 Fingers Erotic City
2014-06-21 2012-11-17 Jennifer Lopez vs. Usher Play Numb
2014-06-28 2013-11-23 Eelke Kleijn vs. Robin S. Show Me Love Am Strand I Need Somebody Tonight
2014-07-05 Daddy's Groove vs. Hugh Masakela Don't Go Loosing It Baby
Hugh Masekela Don't Go Lose It Baby
Daddy's Groove & Cryogenix Tilt
2014-07-12 1993-05-22 2 Unlimited Tribal Dance (Ben Liebrand Remix)
2014-07-19 2004-07-09 Shabba Ranks vs. Ashanti Mr. Oh So Foolish Loverman
2014-07-26 2001-08-25 Prodigy vs. Faithless Bitch As One
The Prodigy Smack My Bitch Up
Faithless We Come One
2014-08-02 Geen uitzending i.v.m. de Album Top 750
2014-08-09 1993-06-12 Haddaway What Is Love
2014-08-16 2014-02-15 The Beatles Eleanor Rigby
2014-08-23 2014-01-18 Icona Pop vs. Masters At Work I Like To Work It
Icona Pop I Love It
Masters At Work (M.A.W.) Work
2014-08-30 2011-05-14 Robbie Williams vs. Destiny's Child Rudeboxaboo
Robbie Williams Rudebox
Destiny's Child Bug-A-Boo (Acapella)
2014-09-06 2012-11-24 LMFAO & Loyd Feat. Andre 3000 (And More) Party Shout (ook wel de Just Shout Sexy ‘Music’ To My Ex Minimix)
LMFAO Sexy and I Know It
Lloyd Feat. Andre 3000 Dedication To My Ex (Miss That)
Sly & the Family Stone Dance to the Music
Liberty X Just A Little (Sexy)
Madonna Music
Tears For Fears Shout
The S.O.S Band Just Be Good To Me
2014-09-13 Faithless vs. The Prodigy Funky Insomnia
The Prodigy Funky Shit
Faithless Insomnia
2014-09-20 2004-01-23 Technotronic & Justin Timberlake Pump It Like I Like It
Justin Timberlake Like I Love You (Acapella)
Technotronic Feat. Felly Pump Up The Jam
2014-09-27 2001-11-03 The Ones Flawless
2014-10-04 Freestylers vs. Total Touch Push And Touch Me
2014-10-11 Studiokillers vs. First Choice Let No Man Put Asunder
2014-10-18 2006-03-11 Sarah McLaghlan & Sunclub Silent Fiësta
2014-10-25 Yazoo vs. First Choice Let No Man Put Asunder This Situation
2014-11-01 2013-04-06 Energy 52 vs. David Guetta Cafe Del Mar Don’t Leave Me Now
2014-11-08 2013-04-13 Snapped Punk Harder, Better, Faster, Stronger, Do You See The Light Din Daa Daa (Updated version)
2014-11-15 ? The Sugarhill Gang Rapper's Delight (Ben Liebrand Remix) (Versie: ?)
2014-11-22 The Doobie Brothers Long Train Running
2014-11-29 2012-11-24 LMFAO & Loyd Feat. Andre 3000 (And More) Party Shout (ook wel de Just Shout Sexy ‘Music’ To My Ex Minimix)
LMFAO Sexy and I Know It
Lloyd Feat. Andre 3000 Dedication To My Ex (Miss That)
Sly & the Family Stone Dance to the Music
Liberty X Just A Little (Sexy)
Madonna Music
Tears For Fears Shout
The S.O.S Band Just Be Good To Me
2014-12-06 Geen uitzending
2014-12-13 2004-09-17 Anastacia vs. 2 Unlimited Outta Love In The Twilight Zone
Anastacia I'm Outta Love
2 Unlimited Twilight Zone
2014-12-20 2006-10-28 Fedde Le Grand vs. Robin S. Put Your Hands Up 4 Love
2014-12-27 2007-12-22 Santa Claus Esmeralda Don't Let Me Be Misundersnowed (Versie 2)

2015[bewerken]

Let op: Vanaf 3 juli 2015 verhuisd de Minimix weer naar de vrijdagavond rond 19.10 uur.

Datum Eerste uitzenddatum Artiest Titel
2015-01-03 Haddaway What Is Love (SM Mix by Ben Liebrand)
2015-01-10 Geen uitzending i.v.m. herhaling van de Grandmix 2014
2015-01-17 2013-10-26 K&H vs. Kraftwerk Journaal 24 (Numbers Remix)
2015-01-24 2004-09-03 Total Touch vs. Freestylers Push Me Touch Me
2015-01-31 Geen uitzending Reden onbekend
2015-02-07 2001-09-01 Faithless vs. Prodigy Funky Insomnia
The Prodigy Funky Shit
Faithless Insomnia
2015-02-14 2013-11-09 Will.I.Am vs. Cerrone Is This Supernature
Cerrone Supernature (Acapella)
Will.I.Am This Is Love
2015-02-21 2014-01-18 Icona Pop vs. Master At Work I Like To Work It
Icona Pop I Love It
Master At Work (M.A.W.) Work
2015-02-28 2004-01-23 Technotronic & Justin Timberlake Pump It Like I Like It
Justin Timberlake Like I Love You (Acapella)
Technotronic Feat. Felly Pump Up The Jam
2015-03-07 2002-02-22 Underworld vs. Marco V Born Slippy-Godd
Marco V Godd
Underworld Born Slippy
2015-03-14 Ben Liebrand Feat. Tony Scott Discotheque
2015-03-21 Ben Liebrand Feat. Marcel Schimsheimer & Caroline Dest Get On Up
2015-03-28 2014-05-03 Chic vs. Class Action vs. Modjo Soup For The Weekend
Chic Soup For One
Modjo Lady (Hear Me Tonight)
Class Action Feat. Chris Wiltshire Weekend (Acapella)
2015-04-04 2014-02-15 Benny Benassi vs. The Beatles Eleanor Rigby
2015-04-11 2014-10-11 Studiokillers vs. First Choice Let No Man Put Asunder
2015-04-18 2001-11-24 Daft Punk vs. Suzanne Vega Tom's Fast Food Diner
2015-04-25 2013-04-06 Energy 52 vs. David Guetta Cafe Del Mar Don’t Leave Me Now
2015-05-02 2012-10-06 PSY vs. Benny Benassi Satisfaction In Gangnam Style
2015-05-09 Ben Liebrand Feat. James "D-Train" Williams Weekend
2015-05-16 Gino Soccio Dancer
2015-05-23 2001-11-03 The Ones Flawless
2015-05-30 Ben Liebrand Iconic Groove Minimix
Ben Liebrand Feat. James "D-Train" Williams Weekend
Ben Liebrand Feat. Barbara Tucker Boogie
Ben Liebrand Feat. James "D-Train" Williams We Are The Night
Ben Liebrand Feat. Erica Yong Dancer
Ben Liebrand Feat. Tony Scott Discotheque
Ben Liebrand Feat. James "D-Train" Williams Mister DJ
Ben Liebrand Feat. Erica Yong Can You Hear Me
2015-06-06 2015-05-09 Ben Liebrand Feat. James D-Train Williams Weekend
2015-06-13 2014-07-05 Daddy's Groove vs. Hugh Masakela Don't Go Loosing It Baby
Hugh Masekela Don't Go Lose It Baby
Daddy's Groove & Cryogenix Tilt
2015-06-20 2014-01-18 Icona Pop vs. Master At Work I Like To Work It
Icona Pop I Love It
Master At Work (M.A.W.) Work
2015-06-27 2015-05-16 Gino Soccio Dancer
2015-07-03 Geen uitzending De Minimix verhuisd weer naar de vrijdagavond rond 19.10 uur
2015-07-10 Ben Liebrand Feat. Erica Yong Dancer (Where Is Gino Soccio?)
2015-07-17 Michael Gray vs. P!nk Weekend Let's Get The Party started
2015-07-24 Fun Fun Happy Station (Scratch Versie)
2015-07-31 2011-05-07 Deadmau5 & Wolfgang Gartner vs. Underdog Project Animal Jam
2015-08-07 Earth, Wind & Fire vs. The Bangles Walk Like An Stoned Egyptian
Earth, Wind & Fire In The Stone
The Bangles Walk Like An Egyptian (Acapella)
2015-08-14 Total Touch vs. Jimmy “Bo” Horne Touch Me Here, Spank Me There
2015-08-21 1991-11-29 Lou Reed Walk On The Wildside
2015-08-28 1987-04-17 Janet Jackson Feat. Gerbrand Westveen on Sax Let's Wait a While (Versie 2)
2015-09-04 1992-05-29 Queenesis (Queen vs. Genesis) Mama Will Rock You
Queen We Will Rock You
Genesis Mama
Queen Bohemian Rapsody (Sample)
2015-09-11 2009-01-24 The Art Of Noise vs. Eminem Feat. Joel Tuerner Beatbox Without Me
2015-09-18 2004-04-30 Kraftwerk vs. Janet Jackson Robots In Control (Versie 1)
Janet Jackson Control (Acapella)
Kraftwerk The Robots
2015-09-25 Ben Liebrand Feat. James D-Train Williams Mister DJ
2015-10-02 Ben Liebrand Feat. James "D-Train" Williams Mister DJ (Club Remix by Ben Liebrand)
2015-10-09 Geen uitzending Reden onbekend
2015-10-16 2013-02-16 Michael Jackson Stranger, Beat It To Moscow
2015-10-23 2002-03-08 Shakira vs. Britney Spears vs. Bee Gees Whenever Wherever I'm Stayin' Alive
2015-10-30 Sunclub Fiesta vs. 20 Fingers Lick It
2015-11-06 1988-04-01 Ben Liebrand Double-O-Seven (James Bond Mix)(Versie 2)
2015-11-13 1986-05-16 Timmy Thomas Why Can't We Live Together (Ben Liebrand Remix) (Versie 1)
2015-11-20 2004-02-27 C&C Music Factory vs. Kylie Minogue Feat. The Bigband Horns Gonna Slowly Make You Sweat
2015-11-27 2012-11-17 Jennifer Lopez vs. Usher Play Numb
2015-12-05 Geen uitzending Reden onbekend
2015-12-12 Ben Liebrand Feat. Tony Scott Move To The Bigband (JazzMix)
2015-12-19 Ben Liebrand Feat. Tony Scott Discotheque
2015-12-26 2007-12-22 Santa Claus Esmeralda Don't Let Me Be Misundersnowed (Versie 2)

2016[bewerken]

Datum Eerste uitzenddatum Artiest Titel
2016-01-01 1990-03-23 Sinéad O'Connor vs. Guru Josh Nothing Compares 2 Your Infinity
Sinéad O'Connor Nothing Compares To You
Guru Josh Infinity
2016-01-08 Carol Williams vs. B-52's Love Shack Is You
2016-01-15 David Bowie Let's Dance (Ben Liebrand Remix)
2016-01-22 2005-05-07 Earth, Wind & Fire vs. The Bangles Walk Like An Egyptian
Earth, Wind & Fire In The Stone
The Bangles Walk Like An Egyptian (Acapella)
2016-01-29 Timmy Thomas vs. Cuba Gooding Why Can't We Live Together in Happiness
Timmy Thomas Why Can't We Live Together
Cuba Gooding Happiness, Is Just Around The Bend
2016-02-05 George Michael vs. Aaliyah Careless Whispering Somebody
2016-02-12 2011-10-22 Madonna vs. Liberty X Sexy Vogue (Just A Little Bit Of Vogue) (2011 Re-Mash)
2016-02-19 1987-07-03 Ben Liebrand Weerbericht (The Rain Dance / Def ANP Rappers)
2016-02-26 2012-06-16 Pointer Sisters Fire
2016-03-04 Jaydee vs. Raze Plastic Bass Power Dreams
JayDee Plastic Dreams
Raze Bass Power
2016-03-11 Jan Hammer Crockett's Theme (Versie ?)
2016-03-18 Armin van Buren The Oldskool (Ben Liebrand Oldskool Remix)
2016-03-25 Massive Attack vs. Diana Ross I'm Coming Out (Later wordt de titel A Massive Attack on Diana Ross)
Massive Attack Unfinished Sympathy
Diana Ross I'm Coming Out
2016-04-01 Avicii vs. Eurythmics Wake Me Up In 1984 (Versie 1, deze duurt 5 min 14 sec)
Avicii Wake Me up
Eurythmics Sexcrime (Nineteen Eighty.Four)
Freeez I.O.U.
2016-04-08 1992-05-29 Queen vs. Genesis (Queenesis) Mama Will Rock You
Queen We Will Rock You
Genesis Mama
Queen Bohemian Rapsody (Sample)
2016-04-15 2006-03-11 Sunclub Fiesta vs. Sarah McLachlan Silent Fiesta
2016-04-22 2004-07-16 Suzanne Vega vs. Madonna Tom's Erotic Diner
2016-04-29 ? Prince & The Revolution I Would Die 4 U (Versie ?)
2016-05-06 2014-04-19 Madonna vs. Robin S. Music
2016-05-13 Geen uitzending Reden onbekend
2016-05-20 Carol Williams vs. B-52's Is It Love In The Love Shack
2016-05-27 2014-03-15 C&C Music Factory vs. Kylie Minogue Everybody Slow Now (updated 2014 version) (It's Kylie's Birthday Today)
2016-06-03 2004-09-03 Total Touch vs. Freestylers Push Me Touch Me
2016-06-10 2007-08-04 Bozz Scaggs & Adina Howard Freak Like Me
2016-06-17 2014-01-25 Amadea Could It Be Magic (Onduidelijk of deze Minimix op deze datum is uitgezonden!)
2016-06-24 2009-07-04 Michael Jackson vs. The Jacksons Can You Feel It Billie Jean (Versie 1)
The Jacksons Can You Feel It
Michael Jackson Billie Jean
2016-07-02 Björk vs. Frankie Goes To Hollywood The Human Behaviour Of Two Tribes
2016-07-09 Level 42 Hitcombination (Club Version) (Versie 2)
2016-07-16 1993-07-10 UB40 (I Can't Help) Falling In Love With You
2016-07-23 1993-07-10 UB40 (I Can't Help) Falling In Love With You (Onduidelijk of deze Minimix op deze datum nogmaals is uitgezonden!)
2016-07-30 Wel of geen uitzending? Onduidelijk of hier wel of geen Minimix is uitgezonden!
2016-08-06 1992-07-10 ABBA Lay All Your Love On Me
2016-08-13 1986-09-12 MC Miker 'G' & DJ Sven Holiday Rap
2016-08-20 2012-06-16 The Pointer Sisters Wild Fire
2016-08-27 Robert Palmer vs. Class Action Weekend In My System
Robert Palmer You Are In My System
Class Action Feat. Chris Wiltshire Weekend
2016-09-03 Tavares It Only Takes A Minute
2016-09-10 2016-07-09 Level 42 Hitcombination (Megamix by Ben Liebrand) (Versie 2)
2016-09-17 1991-06-14 Madonna Open Your Heart (Versie 2)
2016-09-24 2012-03-24 Michael Jackson, Janet Jackson & Luther Vandross Billie Jean, The Best Things In Life Are Free
Luther Vandross & Janet Jackson with BBD & Ralph Tresvant The Best Things In Life Are Free
Michael Jackson Billie Jean
2016-10-01 2010-02-06 Fun Fun Could This Be Love
2016-10-08 Bros vs. Bros Long Train Running
2016-10-15 Karen Young vs. Diana Ross Comin' Out Hot
2016-10-22 Lou Reed vs. Suzanne Vega Take A Walk At Tom’s Diner
2016-10-29 Scary Phantom vs. B-52's Love Shack Halloween Remix
2016-11-05 2004-07-16 Madonna vs. Suzanne Vega Erotic Diner
2016-11-12 ? Sugarhill Gang Rapper's Delight (Versie ?)
2016-11-19 ? The Doobie Brothers vs. Lunde Bros Long Train Running (Versie ?)
2016-11-26 1987-01-09 Mel & Kim vs. Frantique Showing Out vs. Strut Your Funky Stuff
2016-12-03 Wel of geen uitzending? Er bestaat onduidelijk of hier wel of geen Minimix is uitgezonden!
2016-12-10 2007-11-17 Massive Attack vs. Robin S. Unfinished Love
2016-12-17 2016-04-01 Avicii vs. Eurythmics Wake Me Up In 1984 (Versie 1)
Avicii Wake Me up
Eurythmics Sexcrime (Nineteen Eighty.Four)
Freeez I.O.U.
2016-12-24 2007-12-22 Santa Claus Esmeralda Don't Let Me Be Misundersnowed (Versie 2)
2016-12-31 2016-02-05 George Michael vs. Aaliyah Careless Whispering Somebody (Dit is de laatste Minimix die werd uitgezonden op Radio Veronica.
George Michael Careless Whisper
Aaliyah Are You That Somebody

2017[bewerken]

Ben Liebrand zit dit jaar iedere zaterdagavond bij Radio 10 met het programma ITM (In The Mix) van 20.30 tot 21.00u. Over de invulling van heruitzending van de Minimix is tot op heden, 05-02-2017 nog niets bekend. Wanneer en of hoe dat ingevuld zal gaan worden, weet niemand.

Datum Eerste uitzenddatum Artiest Titel
2017-03-03 (Geen echte MMX, maar een ingekorte In The Mix aflevering zoals uitgezonden op 17 maart 2017, uitgezonden in Somertijd's Weekend Dancemix) Ben Liebrand Somertijd Weekend Dancemix
Ben Liebrand Intro Vocoder ‘’“This is Ben Liebrand In The Mix.....Showtime”’’
Prince & The Revolution 1999
Foreal People Discotizer (Acapella)
Vanity 6 Nasty Girl
Madonna Into The Groove
Jellybean Feat. Madonna Sidewalk Talk
The Human League Don't You Want Me
NV It's Alright
Indeep Last Night A DJ Saved My Life
Patrice Rushen Forget Me Nots
Michael Jackson Billie Jean (Acapella)
Prince Controversy
George Kranz Trommeltanz (Din Daa Daa)
Michael Jackson Thriller
Yazoo Situation
2017-07-22 (Geen echte MMX, maar aangekondigd als Sven's Lange...) Chaka Khan I'm Every Woman (Ben Liebrand Remix, New Edit) (Versie 1)

2018[bewerken]

Na anderhalf jaar afwezigheid, keert de Minimix vanaf 7 september 2018 weer terug op de radio en wordt nu omgedoopt tot ''De Bijna Weekend Minimix'' afgekort tot BWMMX. Het tijdstip verschuift naar de vrijdagochtend rond de klok van 8:45 uur. Voorafgaand aan de Minimix volgt meestal eerst een kort telefonisch interview over de mix met Ben Liebrand. De Minimix wordt uitgezonden bij Gerard Ekdom in zijn ochtend show Ekdom in de morgen op Radio 10.

In de onderstaande lijsten komen soms ook minimixen voor die niet op Radio 10 zijn uitgezonden maar op een andere Nederlandse zender, dit staat dan aangegeven bij de bewuste datum!

Let op: de meeste titels van de BWMMX-en zijn door Ben Liebrand zelf aangeleverd, waarvoor dank!

Datum Eerste uitzenddatum Artiest Titel
2018-09-07 BWMMX #001 Celebration In The Heart
Kool & The Gang Celebration
Baha Men Who Let The Dogs Out (Acapella)
Jackson 5 I Want You Back (Acapella)
Dee-Lite Groove Is In The Heart
Masters At Work (M.A.W.) Work
2018-09-14 BWMMX #002 Rubberband Mother For Ya
The Spinners The Rubberband Man
Will Smith Men In Black (Acapella)
Johnny 'Guitar' Watson A Real Mother For Ya
Jackson 5 Mama's Pearl (Acapella)
Blu Cantrell Hit Em Up (Acapella)
Bee Gees Stayin' Alive
2018-09-20 (Let op: dit is een afwijkende datum, éénmalig op donderdag uitgezonden!) BWMMX #003 90's Is A Dancer (Of luister HIER)
Barbara Tucker Deep Inside (Sample)
Snap! Rhythm Is A Dancer
49-ers Move Your Feet
C&C Music Factory Feat. Q-Unique & D.Cooper Keep It Coming (Dance Till You Can't Dance No More!)
Kristine W. Feel What You Want
Delerium Feat. Sarah McLachlan Silence
2018-09-28 BWMMX #004 Avicii vs. Eurythmics Wake Me Up In 1984 (Versie 2) (Let op: deze versie is korter dan Versie 1 van 2016-04-01 en duurt maar 4 min 37 sec)
Freeez I.O.U.
Avicii Wake Me Up (Acapella)
Eurythmics Sexcrime (Nineteen Eighty.Four)
2018-10-05 BWMMX #005 Girls And Virgins Just Wanna Have Fun
Cindy Lauper Girls Just Wanna Have Fun
Whitney Houston I Wanna Dance With Somebody (Acapella)
Madonna Like A Virgin
Indeep Last Night A DJ Saved My Life (Acapella)
Whitney Houston How Will I Know
2018-10-12 BWMMX #006 Walk Like A Good Times Egyptian Star
Earth, Wind & Fire In The Stone
The Bangles Walk Like An Egyptian (Acapella)
Barry White You See The Trouble With Me (Sample: Put Your Hands Together)
Chic Good Times (Acapella)
2018-10-19 BWMMX #007 Striking Up A Sexy Vogue
Madonna Vogue
Rock Master Scott & The Dynamic Three Request Line (Sample)
Liberty X Just A Little (Sexy) (Acapella)
Black Box Strike It Up
Tricky Disco Tricky Disco
2018-10-26 BWMMX #008 Get Ready For Ooops
The S.O.S. Band Just Be Good To Me
Alice Cooper Halo Of Flies
2 Unlimited Get Ready For This
The S.O.S. Band Borrowed Love (Acapella)
Frankie Goes To Hollywood Relax (Acapella)
Moby Go!
Creedence Clearwater Revival Suzie Q
Alison Limerick Where Love Lives
Snap! Ooops Up!
Underdog Project Summer Jam
Jason Nevins Work That Body
DJ Jean The Launch
Bros When Will I Be Famous
2018-11-02 BWMMX #009 I Need You In Da Club
B.V.S.M.P. I Need You
50 Cent In Da Club (Acapella)
Loose Ends Hangin' On A String (Contemplating)
EMF Unbelievable
King MC Feat. "Screamin' K" What Have I Done For You Lately? (Acapella)
The Trammps Disco Inferno
Neneh Cherry Buffalo Stance
Derek B. Good Groove
2018-11-09 BWMMX #010 Another One On The Radio
Queen We Are The Champions
Queen Another One Bites The Dust
Janet Jackson Nasty (Acapella)
Montell Jordan This Is How We Do It
Queen Radio Ga Ga
Prince & The Revolution 1999 (Acapella)
Diana Ross I'm Coming Out (Acapella)
Queen We Will Rock You
2018-11-16 BWMMX #011 Forbidden Lover's History
The Gap Band Say Oops Upside Your Head
Chic Forbidden Lover
Yello I Love You
Biz Markie Let Me See You Bounce
Blondie Rapture
Mai Tai History
Wild Cherry Play That Funky Music
2018-11-23 BWMMX #012 Stop This Groovy Space Thing
Sheila & The Black Devotion Spacer
The Supremes Stop In The Name Of Love
Sarah McLachlan Delerium
Rick James Superfreak
Rozalla Free
Peaches & Herb Shake Your Groove Thing
Steph De & The G Squad Where's The Beef?
Patrick Hernandez Born To Be Alive
Una Mas I Will Follow You
2018-11-30 Dit lijkt op een edit-versie van Episode: #089 van In The Mix van 26 maart 2004 bij Radio Veronica, de eerste 8 tracks met 2 extra acapella's BWMMX #013 Spank Me Here
Dynasty I Don't Want To Be A Freak (But I Can't Help Myself)
Tag Team Whoomp! There It Is (Acapella)
Jimmy 'Bo' Horne Spank
Total Touch Touch Me There (Acapella)
The Brothers Johnson Stomp!
Crystal Waters 100% Pure Love
Bee Gees You Should Be Dancin' (Acapella)
Donna Summer Hot Stuff
Sly & The Family Stone Dance To The Music (Acapella)
The Wiz Feat. Diana Ross & Michael Jackson Ease On Down The Road
2018-12-07 Geen BWMMX uitzending i.v.m. uitzending van de Top 4000 op Radio 10
2018-12-14 Geen BWMMX uitzending i.v.m. uitzending van de Top 4000 op Radio 10
2018-12-21 Geen BWMMX uitzending i.v.m. uitzending van de Top 4000 op Radio 10
2018-12-28 Geen BWMMX uitzending i.v.m. uitzending van de Top 4000 op Radio 10

2019[bewerken]

Datum Eerste uitzenddatum Artiest Titel
2019-01-04 BWMMX #014 Don’t Stop How I’m Living
Michael Jackson Don't Stop Till You Get Enough
Fatman Scoop & Timbaland Drop (Acapella)
Ce Ce Peniston Finally
Mousse T. Feat. Hot 'N' Juicy Horny '98
Nightcrawlers Push The Feeling
Colonel Abrams Trapped (Acapella)
Tony Scott That's How I'm Living
2019-01-11 BWMMX #015 Weekend
Class Action Feat. Chris Wiltshire Weekend (Acapella)
David Bowie Let's Dance
Michael Jackson I Wanna Rock With You (Acapella)
C&C Music Factory Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)
Ben Liebrand Feat. Tony Scott Move To The Bigband (Acapella)
Anastacia I'm Outta Love (Acapella)
Michael Jackson Bad
2019-01-18 Geen BWMMX i.v.m. de winter BBQ bij Radio 10! Let op: de nummering verandert hier; BWMMX #016 wordt pas uitgezonden op 12-02-2021; dit heeft te maken met de nummering die Ben Liebrand zelf gemaakt had; hij is van BWMMX #015 naar BWMMX #017 gegaan, omdat deze dag geen BWMMX werd uitgezonden en daardoor BWMMX #016 was overgeslagen. De nummering van Ben Liebrand wordt hier verder aangehouden!
2019-01-25 BWMMX #017 Push It Como Va
Whitney Houston Queen Of The Night (Chords)
Santana Oye Como Va
Inaya Day Keep Pushin' (Acapella)
Salt 'N' Pepa Push It
Shannon Give Me Tonight (Acapella)
2019-02-01 Let op dit is een re-work van de eerste 11 tracks uit Episode: #091 van In The Mix van 16 april 2004 BWMMX #018 Don't Stop Somebody Else's Guy
Yarbrough & Peoples Don't Stop The Music
The Simpsons Do The Bartman (Acapella)
Jocelyn Brown Somebody Else's Guy
Eric B. & Rakim I Know You've Got Soul
Rufus & Chaka Khan Ain't Nobody
Alyson Williams Sleeptalk
James Brown Hot Pants
Marvin Gaye Sexual Healing
Mantronix Feat. Wondress Got To Have Your Love
Change Change Of Heart
Vanilla Ice Ice Ice Baby
2019-02-08 BWMMX #019 Beat It To Moskow
Michael Jackson Beat It
Michael Jackson Stranger In Moscow
Michael Jackson Rock With You
Michael Jackson Off The Wall
2019-02-15 Let op: dit lijkt op een edit mix van een gedeelte uit Episode: #083 van In The Mix van 13 februari 2004 BWMMX #020 Can't Get Enough Conga On Earth
Herbie Hancock Tell Everybody
Soulsearcher Can't Get Enough (Acapella)
Raw Silk Do It To The Music
Michael Jackson Wanna Be Startin' Something
Frankie Goes To Hollywood Relax (Acapella)
Michael Zager Band Let's All Chant
Miami Sound Machine Conga
Divine Natavie Love
Berlinda Carlisle Heaven Is A Place On Earth
2019-02-22 2016-03-25 BWMMX #021 Massive Attack On Diana Ross (De titel was voorheen Massive Attack vs. Diana Ross - I'm Coming Out)
Massive Attack Unfinished Sympathy
Diana Ross I'm Coming Out
2019-03-01 BWMMX #022 Don't You Want The Magnificent Seven
Mel & Kim Respectable
C&C Music Factory Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now) (Sample)
Human League Don't You Want Me Baby
The Clash The Magnificent Seven
Yes Owner Of A Lonely Heart
Bjørk Human Behaviour
Talk Talk Such A Shame
Bros When Will I Be Famous
2019-03-08 BWMMX #023 Superfreak Sensation
The Sunclub Fiësta
Loleatta Holloway Love Sensation (Acapella)
Rick James Superfreak (Acapella)
King Bee Back By Dope Demand
Martin Solveig & GTA Intoxicated
2019-03-15 Let op: dit lijkt op een edit / rework mix van een gedeelte uit Episode: #118 van In The Mix van 12 februari 2005 BWMMX #024 Relight La Bamba
Dan Hartman Relight My Fire
The Black & White Brothers Put Your Hands Up (In The Air) (Acapella)
Fun Fun Give Me Your Love
Antonia Rodrigues La Bamba
Candido Jingo
Real to Reel I Like To Move It
Donna Summer Bad Girls
Vanilla Ice Ice Ice Baby (Acapella)
Karen Young Hot Stuff
Crystal Waters Gypsy Woman (She's Homeless) (Acapella)
2019-03-22 Geen BWMMX uitzending i.v.m. de uitzending van de Top 880 op Radio 10
2019-03-29 BWMMX #025 Forget Last Night's Thriller
Patrice Rushen Forget Me Nots
Cameo Word Up!
Georg Kranz Trommeltanz (Din Daa Daa)
Indeep Last Night A DJ Saved My Life
Janet Jackson Alright
Michael Jackson Billie Jean
Michael Jackson Thriller
Europe The Final Countdown
2019-04-05 BWMMX #026 Why Can't We Live Together
Timmy Thomas Why Can't We Live Together
Martin Luther King I Have A Dream
Cuba Gooding Happiness, Is Just Around The Bend
2019-04-12 BWMMX #027 Human Tribe Behaviour
Frankie Goes To Hollywood Two Tribes
Bjørk Human Behaviour
Human Resource Dominator
The KLF 3AM Eternal
Felix Don't You Want Me
2019-04-19 BWMMX #028 Moroder
Giorgio Moroder From Here To Eternity
Donna Summer I Feel Love
Donna Summer Love To Love You Baby (Acapella)
Donna Summer Bad Girls (Beep Beep, Toot Toot)
Corona Rhythm Of The Night (Acapella)
Donna Summer Our Love
Yello I Love You (Sample)
Shannon Let The Music Play (Acapella)
2019-04-26 BWMMX #029 Get The Party Started
Avant Garde Get Down
Madonna Holiday
P!nk Get The Party Started (Acapella)
Nightcrawlers Push The Feeling
Snap! The Power
2019-05-03 BWMMX #030 Get Fresh For The Weekend
The Ones Superstar
Whitney Houston Queen Of The Night
Jackson 5 I Want You Back (Acapella)
Sister Sledge We Are Family
Sophie Ellis-Bextor Get Over You
Madonna Everybody
Mel & Kim Showing Out (Get Fresh At The Weekend)
Sister Sledge All American Girls
2019-05-10 Let op: dit lijkt op een edit / rework mix van een gedeelte uit Episode: #153 van In The Mix van 10 december 2005 BWMMX #031 Feel What You Want
Bizarre Inc. Feat. Angie Brown I'm Gonna Get You
Kristine W. Feel What You Want
Dr. Alban It's My Life
Ben Liebrand Spanish Jam (Olav Basoski Remix)
49-ers Move Your Feet
Culture Beat Mr. Vain
Culture Beat Got To Get It
The Grid Swamp Thing
First Choice Love And Happiness
2019-05-17 BWMMX #032 A Real Mother Stayin' Alive (Multitrack Mashup)
Johnny 'Guitar' Watson A Real Mother For Ya (Groove)
Bee Gees Stayin' Alive (Acapella)
2019-05-24 BWMMX #033 Johnny Sings On The Bee Gees (Multitrack Mashup)
Bee Gees Stayin' Alive (Groove)
Johnny 'Guitar' Watson A Real Mother For Ya (Acapella)
2019-05-31 BWMMX #034 Friends On An African Holiday
Beats International Feat. Lindy Layton Just Be Good To Me (Acapella)
Dr. Alban Hello Africa
10CC Dreadlock Holiday
50 cent In Da Club (Acapella)
Destiny's Child Independent Woman
Suzanne Vega Tom's Diner (Acapella)
2019-06-07 BWMMX #035 I Believe In Love (1) (Let op: 2022-04-15, BWMMX #151 heeft dezelfde titel I Believe In Love (2))
Robin S. Show Me Love
Avicii Wake Me Up (Acapella)
Whitney Houston Love Will Save The Day
Happy Clappers I Believe
Karen Young Hot Shot
Dan Hartman Relight My Fire
2019-06-14 BWMMX #036 Wanna Kung Fu Yu Up
Color Me Badd I Wanna Sex You Up
Carl Douglas Kung Fu Fighting (Acapella)
Lumidee Feat. Busta Rhymes & Fabolous Uh Oooh
Grace Jones Slave To The Rhythm (Sample Keep It Up)
Soul II Soul Back To Life (Samples What's Going On + Back To Reality)
Jocelyn Brown Somebody Else's Guy (Sample Aaaaagh)
2019-06-21 BWMMX #037 Billie Jean, Can Feel It! (Versie 2) (Dit is een kortere versie van 5 min 07 sec t.o.v. 2009-07-04)
Michael Jackson Billie Jean
The Jacksons Can You Feel It
2019-06-28 BWMMX #038 The Greatest Independant Woman
Sister Sledge He's The Greatest Dancer
Destiny's Child Independant Woman (Acapella)
2019-07-05 BWMMX #039 Weekend Lady
Afrika Bambaataa & The Soul Sonic Force Planet Rock (Sample)
Class Action Feat. Chris Wiltshire Weekend (Acapella)
Modjo Lady (Hear Me Tonight)
Michael Jackson Smooth Criminal (Sample)
2019-07-05 2018-09-14 BWMMX #002 A Real Rubberband For Ya Mother! (Uitgezonden op NPO Radio 5 in het programma van Tineke de Nooij[20], de TinekeShow tussen 12 en 14 uur) (Beluister HIER de uitzending)
The Spinners The Rubberband Man
Will Smith Men In Black (Acapella)
Johnny 'Guitar' Watson A Real Mother For Ya
Jackson 5 Mama's Pearl (Acapella)
Blu Cantrell Hit Em Up (Acapella)
Bee Gees Stayin' Alive
2019-07-12 Let op: dit lijkt op een edit / rework mix van een gedeelte uit Episode: #166 van In The Mix van 8 april 2006 BWMMX #040 Sweet Talk Rock In My Car
Jeanette Lady Day Come Let Me Love
Salt 'N' Pepa Shoop
D'Atra Hicks Sweettalk
Queen We Will Rock You
Central Line Nature Boy
Shalamar Make That Move
Basement Jaxx Where's your Head At
Billy Ocean Get Outta My Dreams, Get Into My Car
2019-07-19 BWMMX #041 Don't Rock That Funky Bad Boat
Maceo & The Macs Across The S
Anastacia I'm Outta Love
Midnight Star Feat. Ecstacy of Whodini Don't Rock The Boat
Aaliyah Rock The Boat
The Bar-Kays Let's Have Some Fun
Gwen Guthrie Nothing Going On But The Rent
Mantronix Feat. Wondress Take Your Time
Michael Jackson Bad
Stardust Music Sounds Better With You
Evelyn "Champagne" King Your Personal Touch
2019-07-26 Let op: dit lijkt op een edit / rework mix van een gedeelte uit Episode: #185 van In The Mix van 8 oktober 2006 BWMMX #042 Push The Power
Snap! The Power
Nightcrawlers Push The Feeling
Kraftwerk Numbers
The S.O.S Band The Finest (Acapella)
Ce Ce Peniston Finally
Mousse T. Feat. Hot 'N' Juicy Horny '98 (Acapella)
Mousse T. Feat. Hot 'N' Juicy Horny '98
Triple X Feel The Same (Acapella)
Daft Punk One More Time
C.O.D. In The Bottle (Intro)
Black Machine How Gee
Master Freakz Let Yourself Go
Barry White You See The Trouble In Me
2019-08-02 BWMMX #043 The State Of An Egyptian
Derek B. Good Groove
Wally Badarou Chief Inspector
Toto Africa (Vibes)
Donna Summer State Of Independance
The Bangles Walk Like An Egyptian (acapella)
Whistle (Nothing Serious) Just Buggin'
B.B. & Q. Band Genie
Snap! The Power
Snap! Oops Up!
The Beastie Boys Intergalactic
2019-08-09 Geen BWMMX uitzending i.v.m. uitzending van de Top 810 van de jaren 80 op Radio 10
2019-08-16 BWMMX #044 Pride
Robert Owens I'll Be Your Friend (Drums)
Mongo Santamaria Watermelon Man (acapella)
Hugh Masekela – Don't Go Lose It Baby
Boris Dlugosch Hold Your Head Up High
Sylvester You Make Me Feel (Mighty Real)
Diana Ross I'm Coming Out
2019-08-23 BWMMX #045 Every Woman's Insomnia
Faithless Insomnia (Moody Mix)
Whitney Houston I'm Every Woman
Teddy Pendergrass You Can't Hide From Yourself
Studiokillers Ode To The Bouncer
Lipps Inc. Funky Town
2019-08-30 2005-07-09 BWMMX #046 Robots In Control (Versie 2)
Kraftwerk The Robots
Kraftwerk Numbers
Janet Jackson Control (Acapella)
2019-09-06 BWMMX #047 Brick House Dance
Commodores Brickhouse
Grandmaster Flash & The Furious Five The Message
Bobby Brown My Prerogative
Jody Watley Real Love
Tech N9ne I'm A Playa
Herbie Hancock Rock It
Dimples D. Sucker DJ (A Witch For Love)
Prince & The Revolution Kiss
M/A/R/R/S Pump Up The Volume
2019-09-13 BWMMX #048 Everybody's Passion
Black Box Everybody, Everybody
20 Fingers Short Dick Man
Wildchild Renegade Master
Clivillés & Cole A Deeper Love
Sonic Surfers Beat Of Zen
Club 69 Let Me Be Your Underwear
Dr. Alban Sing Hallelujah!
Winx Don't Laugh
Gat Decor Passion
49-ers I Got The Music
2019-09-20 Geen BWMMX uitzending i.v.m. de uitzending van de 90's week op Radio 10
2019-09-27 BWMMX #049 Disco Inferno
The Trammps Disco Inferno (Acapella)
Technotronic Feat. Felly Pump Up The Jam
Mr. Lee Get Busy
Madonna Die Another Day
Shannon Let The Music Play
Donna Summer I Feel Love
2019-10-04 BWMMX #050 The Young Come Out At Night
Matt Bianco Good Times
Dan Hartman We Are The Young
David Guetta Love Don't Let Me Go
Ollie & Jerry Ain't No Stoppin'Us
Fun Fun Happy Station
Raw Silk Do It To The Music
Prince & The Revolution 1999 (Acapella)
Madonna Frozen
Peter Brown They Only Come Out At Night
2019-10-11 BWMMX #051 Disco Twilight Wonderland
Southstreet Players Who Keeps changing Your Mind
Gusto Disco's Revenge
Tag Team Whoomp! There It Is
Manhattan Transfer Twilight Zone
Patrick Cowley Megatron Man
Robin S. Show Me Love (Acapella)
Earth, Wind & Fire With The Emotions Boogie Wonderland
2019-10-18 BWMMX #052 Bigband Gonna Make You Sweat
C&C Music Factory Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)
Ben Liebrand Feat. Tony Scott Move To the Bigband (Acapella)
King Bee Back By Dope Demand
Lyn Collins Think
Vera Hall Troubled (Acapella)
2019-10-26 Geen BWMMX uitzending Nb. op 21 oktober 2019 is de moeder van Ben Liebrand overleden: Jessie Liebrand-Provan (1930-2019)
2019-11-01 BWMMX #053 Bad Gypsy Dinosaur
Was (Not Was) Walk The Dinosaur (Acapella)
Crystal Waters Gypsy Woman (She's Homeless)
Karen Young Hot Shot (Acapella)
? Get Up, Gonna Make You Get Down (Sample)
Donna Summer Bad Girls
Whitney Houston Love Will Save The Day (Acapella)
Freeze I.O.U.
2019-11-08 BWMMX #054 Hot Shot I'm Sexy
Rod Stewart Do You Think I'm Sexy (Acapella)
Karen Young Hot Shot
Chic Le Freak (Sample Aaaaaagh)
George Michael Careless Whisper (Acapella Snippet)
2019-11-15 BWMMX #055 Shout The Message
Beats International Feat. Lindy Layton Just Be Good For Me
Tears For Fears Shout
Grandmaster Flash & The Furious Five The Message
Redhead Kingpin & The F.B.I. Do The Right Thing
Eminem My Name Is (Acapella)
Ashford & Simpson Solid
Kid Creole & The Coconuts I'm A Wonderful Thing
Diana Ross Upside Down
2019-11-22 BWMMX #056 Remember The 24K Magic Night
Bruno Mars 24K Magic (Acapella)
Average White Band Pick Up The Pieces
Michael Jackson Remember The Time
George Benson Give Me The Night
Queen Another One Bytes The Dust (Bassline)
Earth, Wind & Fire Let Me Talk (Trumpets)
Matt Bianco Matt's Mood
2019-11-29 BWMMX #057 Don't Drive Me Crazy Up And Down The Wall (Versie 2) (Weliswaar een andere titel, maar dit is een verbeterde versie van 04-06-2004!)
ELO (Electric Light Orchestra) Don't Bring Me Down
Sophie Ellis-Bextor Get Over You (Acapella)
Sister Sledge We Are Family (Acapella / Ad libs van Kathy Sledge)
2019-12-06 Geen BWMMX uitzending i.v.m. uitzending van de Top 4000 op Radio 10
2019-12-13 Geen BWMMX uitzending i.v.m. uitzending van de Top 4000 op Radio 10
2019-12-20 Geen BWMMX uitzending i.v.m. uitzending van de Top 4000 op Radio 10
2019-12-27 BWMMX #058 A Thrilling Situation
Yazoo Situation
Michael Jackson Thriller
First Choice Let No Man Put Asunder
2019-12-28 (In The Mix Episode: #591 BWMMX Special 1) 2019-11-22 BWMMX #056 Remember The 24K Magic Night
Bruno Mars 24K Magic (Acapella)
Average White Band Pick Up The Pieces
Michael Jackson Remember The Time
George Benson Give Me The Night
Queen Another One Bytes The Dust (Bassline)
Earth, Wind & Fire Let Me Talk (Trumpets)
Matt Bianco Matt's Mood
2019-12-28 2019-05-17 BWMMX #032 A Real Mother Stayin' Alive (Multitrack Mashup)
Johnny 'Guitar' Watson A Real Mother For Ya (Groove)
Bee Gees Stayin' Alive (Acapella)
2019-12-28 2018-11-02 BWMMX #009 I Need You In Da Club
B.V.S.M.P. I Need You
50 Cent In Da Club (Acapella)
Loose Ends Hangin' On A String (Contemplating)
EMF Unbelievable
King MC Feat. "Screamin' K" What Have I Done For You Lately? (Acapella)
The Trammps Disco Inferno
Neheh Cherry Buffalo Stance
Derek B. Good Groove
2019-12-28 2018-10-12 BWMMX #006 Walk Like A Good Times Egyptian Star
Earth, Wind & Fire In The Stone
The Bangles Walk Like An Egyptian (Acapella)
Barry White You See The Trouble With Me (Sample: Put Your Hands Together)
Chic Good Times (Acapella)
2019-12-28 2019-01-25 BWMMX #017 Push It Como Va
Whitney Houston Queen Of The Night (Chords)
Santana Oye Como Va
Inaya Day Keep Pushin' (Acapella)
Salt 'N' Pepa Push It
Shannon Give Me Tonight (Acapella)
2019-12-28 2019-09-27 BWMMX #049 Disco Inferno
The Trammps Disco Inferno (Acapella)
Technotronic Feat. Felly Pump Up The Jam
Mr. Lee Get Busy
Madonna Die Another Day
Shannon Let The Music Play
Donna Summer I Feel Love

2020[bewerken]

Datum Eerste uitzenddatum Artiest Titel
2020-01-03 BWMMX #059 Liquid Spirit In The Weekend (Part Of The Grandmix Decade Edition)
Dnce Cake By The Ocean
Gregory Porter Liquid Spirit (Claptone Remix)
Ben Liebrand Feat. James "D-Train" Williams Weekend
Calvin Harris & Disciples How Deep Is Your Love
Riton Feat. Kah-Lo Rinse & Repeat (Original Mix)
Hardwell & Jay Sean Thinking About You
Duke Dumont Feat. Ebenezer Inhale
Sigala & Ella Eyre & Meghan Trainor Feat. French Montana Just Got Paid
2020-01-10 BWMMX #060 Running With Captain Sensible
Captain Sensible Say Wot
The Gap Band I Don't Believe You Wanna Get Up And Dance (Oops Up Side Your Head)
The Isley Brothers Between The Sheets (The Revenge Rework)
BBG Snappiness (Sweet Inspiration)
Eric B. & Rakim Paid in Full (Derek B's Urban Respray)
Color Me Badd I Wanna Sex You Up (Instrumentaal)
Del Tha Funkee Homosapien Mistadobalina
Stock, Aitken & Waterman Packjammed
Van Halen Running With The Devil
2020-01-17 BWMMX #061 I Can't Go For Serious
Prince & The New Power Generation Gett Off
Christina Milan AM To PM
Walter Murphy A Fifth Of Beethoven
Donna Allan Serious
Hall & Oates I Can't Go For That (No Can Do) (Acapella)
Lynn Collins Think ('88 Loop)
2020-01-24 BWMMX #062 We Can Kick It In Summertime
Full Force Alice, I Want You Just For Me
Coolio Gangsta's Paradise
The Pointer Sisters Yes We Can Can
Whitney Houston I'm Every Woman
DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince Summertime
A Tribe Called Quest Can We Kick It
The Supremes Stop In The Name Of Love
Duran Duran White Lines
Howard Jones What Is Love
James Brown I'm Real
Kurtis Blow I'm Chillin'
2020-01-31 Geen BWMMX uitzending i.v.m. de winter BBQ bij Radio 10
2020-02-07 BWMMX #063 The Final Count Dance
Europe The Final Countdown
Whitney Houston I Wanna Dance With Somebody (Acapella)
2020-02-14 BWMMX #064 Getting Jiggy With Your #1
Imagination Just An Illusion
Blackstreet Girlfriend/Boyfriend (Acapella)
Princess Say I'm Your Number One
Suzanne Vega Tom's Diner (Acapella)
Laura Branigan Self Control
Will Smith Gettin' Jiggy Wit It (Acapella)
Whodini Magic's Wand
2020-02-21 BWMMX #065 Pump Up And Move It
The Art Of Noise Dragnet
Dust Junkys Beat Box Wash
Cheryl Lynn Shake It Up Tonight
Technotronic Feat. Felly Pump Up The Jam (Acapella)
Phil Collins Sussudio
Jellybean Feat. Madonna Sidewalk Talk (Acapella)
Bobby Brown Two Can Play That Game
Phil Fearon Ain't Nothing But A House Party (Synths)
Kraftwerk Home Computer (Beats)
Double Trouble & The Rebel MC Just Keep Rockin'
Reel 2 Real I Like To Move It
Technotronic Feat. Ya Kid K Get Up (Before The Night Is Over) (Acapella)
2020-02-28 BWMMX #066 Give A Little Bit
Supertramp Give A Little Bit
Nelly Furtado Big Hoops
Pat Benatar Love Is A Battlefield
The Fine Young Cannibals She Drive's Me Crazy
Michael Jackson They Don't Care About Us
2020-03-06 BWMMX #067 1 April 1983 In 5 Minutes
Sandy Kerr Thug Rock
Central Line Nature Boy
Angela Bofill Too Tough
Michael Jackson Billie Jean
Fresh Face Huevo Dancing
Mike And Brenda Sutton Don't Let Go Of Me (Grip My Hips And Move Me) (acapella)
Wham! Wham Rap!
2020-03-13 BWMMX #068 Uptown Party Girl
Julius Brown Party
Billy Joel Uptown Girl
American Gypsy I'm OK, You're OK
2020-03-20 BWMMX #069 Dirty Talk In The Family
Klein & M.B.O. Dirty Talk
Blondie Heart Of Glass
Michael Jackson Black Or White (Acapella)
Midway Set It Out
Michael Jackson Wanna Be Startin' Something (Sample)
Leki Breakin' Out
Chas Jankel Ai No Corrida
Frankie Goes To Hollywood Relax (Acapella)
Sister Sledge We Are Family (Sample)
Level 42 Running In The Family
2020-03-27 Geen BWMMX uitzending i.v.m. uitzending van de 80's lijst op Radio 10
2020-04-03 BWMMX #070 We Wil Rock That Funky Music
Queen We Will Rock You
Wild Cherry Play That Funky Music
Aerosmith Walk This Way (Guitar)
2020-04-10 BWMMX #071 A Happy Take On Me (Multitrack Mash-Up)
Pharrell Williams Happy
A-Ha Take On Me
2020-04-17 Geen BWMMX uitzending i.v.m. uitzending van de Top 4000 op Radio 10
2020-04-24 BWMMX #072 Slow Rock The Boat
Aaliyah Rock The Boat (acapella)
Midnight Star Feat. Ecstacy of Whodini Don't Rock The Boat (acapella)
En Vogue My Lovin'
52nd Street Tell Me
Terence Trent d'Arby Whishing Well
Donna Allen Joy And Pain
Kylie Minogue Slow (acapella)
Robert Palmer You Are In My System
Sophie Ellis-Bextor Get Over You (acapella)
2020-05-01 BWMMX #073 Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band (Versie 2020!)
The Beatles Feat. Joel 'Spanky' Gray On Trumpet Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
2020-05-08 2019-02-01 BWMMX #018 Don't Stop Somebody Else's Baby (Let op: Het is niet, zoals vermeld staat op de website van Ben Liebrand, een BWMMX van George Michael & Aaliyah - Are You That Careless Somebody!)
Yarbrough & Peoples Don't Stop The Music
The Simpsons Do The Bartman (Acapella)
Jocelyn Brown Somebody Else's Guy
Eric B. & Rakim I Know You've Got Soul
Rufus & Chaka Khan Ain't Nobody
Alyson Williams Sleeptalk
James Brown Hot Pants
Marvin Gaye Sexual Healing
Mantronix Feat. Wondress Got To Have Your Love
Change Change Of Heart
Vanilla Ice Ice Ice Baby
2020-05-15 BWMMX #074 Luv 4 Luv 2 Play
Robin S. Luv 4 Luv
Indeep When Boys Talk
Chimo Bayo Así Me Gusta A Mí (That's The Way I Like It) (Acapella)
Cookie Crew Like Brother Like Sister
2 In A Room Do What You Want (Acapella)
Jennifer Lopez Play
Jimmy 'Bo' Horne Spank
2020-05-22 BWMMX #075 Hold On Please Don't Go
My Mine Hypnotic Tango
Vera Hall Troubled So Hard
Far East Movement Feat. The Cataracs Like A G6
Adamski Killer (Remix)
Coldcut Feat. Lisa Stansfield People Hold On
The KLF What Time Is Love
Technotronic Feat. Ya Kid K Rockin' Over The Beat
Double You Please Don't Go
Shawn Christopher Don't Lose The Magic
Madison Avenue Don't Call Me Baby
Yvonne Elliman Love Pains
2020-05-29 BWMMX #076 Somebody's Bart Machine
Maxi Priest Close To You
The Simpsons Do The Bartman
Digital Under Ground The Humpty Dance
Alyson Williams Sleeptalk
Mantronix Feat. Wondress Got To Have Your Love
Karyn White The Way You Love Me
James Brown Sexmachine
Boyz II Men Thank You
DJ Tools This Beat Is Fresh
2020-06-05 BWMMX #077 You And I
Delagation You And I
Justin Timberlake Like I Love You
K.I.D. Don't Stop
Colonel Abrams Trapped
Colonel Abrams The Truth
Alexander O'Neal Criticize
Snap! The Power
2020-06-12 BWMMX #078 A Maneater in Hotel California (Versie 3)
Hall & Oattes Maneater
The Eagles Hotel California (Acapella)
2020-06-19 BWMMX #079 MacArthur's Dance
Donna Summer MacArthur Park
Britney Spears You Gotta Work
Rupaul Supermodel
Katmandu The Break
Doug Willes Feel The Funk
Gonzales Haven't Stopped Dancing Yet
The Communards Never Can Say Goodbye
2020-06-26 BWMMX #080 Michael Jackson
Michael Jackson History
Michael Jackson Blame it On The Boogie
Michael Jackson Beat It
Michael Jackson Dancing Machine
Michael Jackson Rock With You
Michael Jackson Bad
Michael Jackson Black Or White
Michael Jackson Jam
Michael Jackson Shake Your Body (Down To The Ground)
Michael Jackson Blood On The Dance Floor
Michael Jackson Billie Jean
Michael Jackson Thriller
2020-07-03 BWMMX #081 90's Swing
Redhead Kingpin & The F.B.I. Do The Right Thing
Diana Ross Upside Down
Guy Wanna Get With U
Bell Biv Devoe Do Me!
Steve Arrington Feel So Real
Bomb The Bass Beat Dis
Britney Spears Hit Me Baby One More Time
Diana Ross Ain't No Mountain High Enough
2020-07-10 BWMMX #082 Crazy Money
The O'Jays For The Love Of Money
Pink Floyd Money
Beyonce Feat. Jay Z Crazy in Love
Jay Z Feat. DMX Money Cash Hoes
Del Da Funky Homosapien Mr. Dobolina
Garbage Stupid Girl
The Real Roxanne Bang Zoom
Five Star Can't Wait
Soul II Soul Back To Life (However Do You Want Me)
Justin & Madonna 4 Minutes
Mark Anthony 1919 Main Street
Lillo Thomas Settle Down
Duran Duran Notorious
2020-07-17 BWMMX #083 Uptown Flawless
Mark Ronson Feat. Bruno Mars Uptown Funk (Acapella)
James Brown Gravity
One Way Let's Talk
Narada Michael Walden I Should Have Loved Ya
Sister Sledge Lost In Music
Michael Jackson Jam
Sharades Gimme The Funk
Kraftwerk The Robots
Rose Royce Is It Love You're After
The Ones Flawless
2020-07-24 BWMMX #084 It's A Trapped
Colonel Abrams Trapped (Acapella)
Admiral Akbar It's A Trap (Sample from Star Wars Episode 6)
Mousse T. Feat. Hot 'N' Juicy Horny '98
Bee Gees Tragedy (Acapella)
Triple X Feel The Same
2020-07-31 BWMMX #085 Get Down Pump Up
M/A/R/R/S Pump Up The Volume
NV It's Alright
Dennis Edwards Feat. Siedah Garrett Don't Look Any Further (Acapella)
Gene Chandler Get Down
Eric B. & Rakim I Know You Got Soul
King Bee Back By Dope Demand
Positive Force We've Got The Funk
Adele Rumour Has It
Janet Jackson Pleasure Principle
Black Machine How Gee
2020-08-07 BWMMX #086 Boogie Wonderland
Earth, Wind & Fire With The Emotions Boogie Wonderland
Neil Pierce A Night At Ronnie's
2020-08-14 Geen MMX Onbekende reden
2020-08-21 BWMMX #087 Shining Fantasy Goddess
Earth, Wind & Fire Fantasy
Earth, Wind & Fire Shining Star
Ramsey Lewis Feat. Earth, Wind & Fire Sun Goddess
2020-08-28 Dit lijkt op een edit versie van een gedeelte van In The Mix Episode: #241 van 6 april 2008, aangevuld met extra tracks (*) BWMMX #088 Don't Stop The Ghostbusters
Adamski Space Jungle (Acapella) (*)
Alexander O'Neal Hearsay '89
Alexander O'Neal (What Can I Say) To Make You Love Me
Alexander O'Neal Criticize (Acapella) (*)
Destiny Child Bills, Bills, Bills (Acapella) (*)
Heavy D. & The Boyz We've Got Our Thang
The S.O.S. Band The Finest (Acapella) (*)
K.I.D. Don't Stop
Crown Heights Affair You Gave Me Love
Ray Parker Jr. Ghostbusters
2020-09-04 Dit lijkt op een edit versie van een gedeelte uit In The Mix Episode: #253 van 13 juli 2008, aangevuld met extra tracks (*) BWMMX #089 Summer Holiday
Pino d'Angio Ma Quale Idea
MC Miker 'G' & DJ Sven Holiday Rap
Rocker's Revenge Walking On Sunshine (*)
Mighty Dub Catz Magic Carpet Ride (*)
Ivan Baila
Catch 22 Boogie Down (*)
Rumba Tres Baila Me Rumba
Gipsy Kings Volare
Nancy Ames Eso Beso (That Kiss)
Gloria Estefan Oye Mi Canto
Bee Gees You Should Be Dancing (*)
2020-09-11 BWMMX #090 Ride Like The Wind To Funkytown
Christopher Cross Ride Like The Wind
Lipps Inc. Funkytown
2020-09-18 BWMMX #091 The Shape Of Whenever (Multitrack Remix!)
Ed Sheeran The Shape Of You
Shakira Whenever Wherever
2020-09-25 BWMMX #092 Gotta Go To A Disco
Johnny "Guitar" Watson A Real Mother For Ya (Ben Liebrand Go To A Disco Mix)
2020-10-02 Dit lijkt op een edit versie van een gedeelte uit In The Mix Episode: #260 van 7 september 2008 BWMMX #093 Madonna
Madonna Into The Groove (Shep Pettibone Remix)
Madonna American Life (Rap)
Madonna Vogue (Bette Davis Dub)
Madonna Holiday (Dub Version)
Madonna Music (Acapella)
Madonna Deeper And Deeper
Madonna Die Another Day (Acapella)
2020-10-09 BWMMX #094 I Will Survive
Shannon Give Me Tonight
Chic I Want Your Love
Gloria Gaynor I Will Survive (Acapella)
Chic Soup For One
Criminal Element Orchestra Put The Needle To The Record
Cassius The Sound Of Violence
Mr. Fingers Can You Feel It
Cock Robin The Promise You Made
Whitney Houston Queen Of The Night
2020-10-16 BWMMX #095 Give Me The Night
Love Deluxe Here Comes That Sound
Harold Faltermeyer Axel F
George Benson Give Me The Night (Acapella)
Lenny Kravitz Believe In Me
Adeva In And Out Of Love
MFSB K-Jee
2020-10-23 BWMMX #096 West End Girls (9 Coarse Remix Suite)
Pet Shop Boys West End Girls
2020-10-30 BWMMX #097 Rock The Boat
Forrest Rock The Boat
Midnight Star Feat. Ecstacy of Whodini Don't Rock The Boat (Acapella)
TKA Come Get My Love
Stevie Wonder I Wish (Acapella)
Inner City Big Fun
Wamdue Project King Of My Castle
Janet Jackson Control
Whitney Houston Love Will Save The Day
The Jamaica Girls On The Move
Danny Howels Breathe
King Unique Curfew Time
2020-11-06 BWMMX #098 Life On Mars
Dexter Wansel Life On Mars
Dennis Edwards Don't Look Any Further (acapella)
Chic Le Freak
2020-11-13 BWMMX #099 Skyfall 007
Adele Skyfall (Acapella)
Imagination Body Talk
Daniel Graig As 007 (Samples uit de James Bond film Skyfall)
2020-11-20 BWMMX #100 Minimix 100
95 North The Request (acapella) (Excuse Me Mister Deejay, Could You Play Something With A Beat?)
Madonna Music (Bass In Background)
Robin S. Luv 4 Luv
50 Cent In Da Club (Acapella; "Go, Go, Go, Go, Go Shorty" Sample)
Donna Summer Bad Girls (Acapella)
Total Touch Touch Me There (Acapella)
The Doobie Brothers Long Train Running (Acapella)
Whitney Houston Love Will Save The Day (Acapella)
The Isley Brothers Dance To The Music (Acapella)
Bee Gees You Should Be Dancing (Extra's)
The Jacksons Shake Your Body (Down To The Ground) (Acapella)
Barry Manilow Copacobana (At The Copa)
The Jacksons Shake Your Body (Down To The Ground) (Strings + Horns)
Lee Cabrera Feat. Alex Cartana Shake It (Move A Little Closer) (Acapella)
Booty Luv Boogie 2nite
Beats International Feat. Lindy Layton Just Be Good To Me (Acapella)
Jacksons Can You Feel It (strings)
Double Trouble & The Rebel MC Street Tuff (Bassline)
Isaac Hayes Theme From Shaft (Guitar Riffs)
The Shamen Move Any Mountain (Part 1) (Acapella)
Tears For Fears Shout (Acapella)
Adeva In And Out Of My Life (Acapella)
Cassius When The Sun Goes Down
Georgio Bedrock (Bassline)
2 Unlimited Maximum Overdrive (Acapella)
Deee-Lite Groove Is In The Heart (Video Mix Acapella)
Adamski Killer
Ian Dury Reasons To Be Cheerful, Part 3
Deniece Williams I've Got The Next Dance
Michael Jackson Bad (Acapella)
Class Action Feat. Chris Wiltshire Weekend (Acapella)
Michael Jackson Don't Stop Till You Get Enough
Carol Jiani Hit 'N Run Lover (Cowbells)
Colonel Abrams Trapped (Acapella)
The S.O.S. Band The Finest (Vocal Sample)
Bee Gees Tragedy (Vocal Sample)
Tripple X Feel The Same
Earth, Wind & Fire Bada (Sample)?
Modjo Lady (Hear Me Tonight)
Tweet Boogie 2 Nite (Acapella)
Negrocan Cada Vez
The Pasadenas Tribute (Right On Time) (Hit It)
Technotronic Feat. Felly Pump Up The Jam (Acapella)
The Wiz Stars Feat. Diana Ross & Michael Jackson A Brand New Day
Robbie Williams Let Me Entertain You (Acapella)
Paul Johnson Get Get Down
Montell Jordan This Is How We Do It (Acapella)
Wildchild Renegade Master (Acapella)
Black Box Everybody, Everybody (Acapella)
Prince & The Revolution 1999 (Acapella)
2020-11-27 BWMMX #101 You'll Never Find Another Love Like Mine
Lou Rawls You'll Never Find Another Love Like Mine
Charlie Calello Orchestra Sing Sing Sing (Drums)
Ben Liebrand Bassline
2020-12-04 Geen BWMMX uitzending i.v.m. uitzending van de Top 4000 op Radio 10
2020-12-11 Geen BWMMX uitzending i.v.m. uitzending van de Top 4000 op Radio 10
2020-12-18 Geen BWMMX uitzending i.v.m. uitzending van de Top 4000 op Radio 10
2020-12-25 Geen BWMMX uitzending i.v.m. uitzending van de Top 4000 op Radio 10

2021[bewerken]

Datum Eerste uitzenddatum Artiest Titel
2021-01-01 Geen BWMMX uitzending Reden onbekend
2021-01-08 BWMMX #102 Daddy Cool
Boney M. Daddy Cool
Dua Lipa Break My Heart
Michael Jackson Workin' Day And Night
Midway Set It Out
Cuban Link Feat. Mya Sugar Daddy
2021-01-15 BWMMX #103 Do It Any Way You Wanna
People's Choice Do It Any Way You Wanna
INXS Need You Tonight
Britney Spears ...Baby One More Time
Will Smith Party Starter
Madison Avenue Don't Call Me Baby
Huey Lewis And The News Power Of Love
Hall & Oates I Can't Go For That (No Can Do)
Tom Browne Funkin' For Jamaica (N.Y.)
Survivor Eye Of The Tiger
2021-01-22 BWMMX #104 Rock The Brick House
The Commodores Brick House (Acapella)
Herbie Hancock Rock It
Steve Miller Band Fly Like An Eagle
The Chamberlain From The Movie The Dark Crystal It's Time to Make... My Move (Sample)
Snap! The Cult Of Snap (Sample)
Phantasia Violet Skies (Sample)
Boney M. Kalimba De Luna (Do You Really Want To Party) (Sample)
Criminal Element Orchestra Put The Needle On The Record (Sample)
2021-01-29 BWMMX #105 Stomp And Shake It
The Brothers Johnson Stomp!
Lee Cabrera Feat. Alex Cartana Shake It (Move A Little Closer)
Gianni Coletti Feat. The Go-Gospel Girls Gimme Fantasy (Acapella)
Goldie Alexander Show You My Love
Wally Jump Junior Private Party
The Jacksons Shake Your Body Down (To The Ground)
Blaze Feat. Barbara Tucker Most Precious Love
The Jonzun Crew Pack Jam (Look Out For The OVC)
Samantha Fox Love House
Mel & Kim F.L.M.
Madonna Music
Robin S. Love 4 Love (Acapella)
Crystal Waters 100% Pure Love (Acapella)
Tears For Fears Shout (Acapella)
Usher Feat. Lil' Jon & Ludacris Yeah!
Human League Love Action
2021-02-05 2019-07-05 BWMMX #039 Weekend Lady
Afrika Bambaataa & The Soul Sonic Force Planet Rock (Sample)
Class Action Feat. Chris Wiltshire Weekend (Acapella)
Modjo Lady (Hear Me Tonight)
Michael Jackson Smooth Criminal (Sample)
2021-02-12 1990-03-23 BWMMX #016 Nothing Compares 2 Your Infinity (Zie opmerking bij 2019-01-18 m.b.t. afwijkende nummering!)
Sinéad O'Connor Nothing Compares To You
Guru Josh Infinity
2021-02-19 BWMMX #106 Sympathy For Frankie
Frankie Goes To Hollywood Relax
The Rolling Stones Sympathy For The Devil (Acapella)
Van Halen Running With The Devil
Genesis Mama
2021-02-26 BWMMX #107 Daft Punk
Daft Punk One More Time (2000)
Daft Punk Technologic (2005)
Daft Punk Giorgio By Moroder (2013)
Daft Punk Harder, Better, Faster, Stonger (2001)
Daft Punk Give Life Back To Music (2014)
Daft Punk Around The World (1997)
Daft Punk Feat. Pharrell Williams Get Lucky (2013)
2021-03-05 BWMMX #108 Jamaican Beat
Tom Browne Funkin' For Jamaica (N.Y.)
G.L.O.B.E. & Whiz Kid Play That Beat Mr. D.J. (Acapella)
Hall & Oates I Can Go For That (No Can Do) (Acapella)
Janet Jackson Rhythm Nation
2021-03-12 BWMMX #109 Gimme All Your Lovin' Time After Time
ZZ Top Gimme All Your Lovin'
Cindy Lauper Time After Time (Acapella)
2021-03-19 BWMMX #110 Let's Go Funky
Prince & The Revolution Let's Go Crazy
Wally Badarou Chief Inspector
Ben Liebrand on Bass!
2021-03-26 Geen BWMMX uitzending i.v.m. uitzending van de 80's Top 810 op Radio 10
2021-04-02 BWMMX #111 Major Tom Across The Moon
RAH Band Clouds Across The Moon
Christina Milian From AM To PM
David Bowie Space Oddity
Full Force Alice, I Want You Just For Me!
2021-04-09 BWMMX #112 Sweet Yé Ké Yé Ké (Versie 2) (Versie 1 uitzending: 2001-02-10)
Dr. Dre Feat. RBX, The Lady of Rage & Kurupt Lyrical Gangbang (Sample: "This Should Be Played At High Volume Preferably In A Residential Area")
Eurythmics Sweet Dreams (Are Made Of This)
Mory Kante Yé Ké Yé Ké
M People Moving All Up (Moving on Up Sample)
Bronski Beat Smalltown Boy
Reel 2 Real I Like To Move It (Sample)
Duke So In Love With You
Madonna Die Another Day
Diana Ross Ain't No Mountain High Enough
2021-04-16 BWMMX #113 Blame It Off The Wall
The Jacksons Blame It On The Boogie
James Brown (Get Up I Feel Like Being Like A) Sex Machine (Acapella)
Sharon Brown Specialize In Love
King MC Feat. "Screaming K" What Have I Done For You Lately? (Acapella)
Janet Jackson What Have You Done For Me Lately?
Alexander O'Neal Fake (Acapella)
Roy Ayers & Ubiquity Running Away
80's Child I Can't Wait (Midnight Riot)
Michael Jackson Off The Wall (Acapella)
2021-04-23 BWMMX #114 Found A Cure For A Festival
Ashford & Simpson Found A Cure
DB Boulevard Point Of View
Kool & The Gang Celebration (Acapella)
Shalamar Uptown Festival
The Jacksons Shake Your Body (Down To The Ground)
Jimmy "Bo" Horn Spank
Praise Cats Shined On Me
Rockers Revenge Feat. Donnie Calvin Walking On Sunshine
Tricky Disco Tricky Disco
Technotronic Feat. Ya Kid K Get Up (Before The Night Is Over)
2021-04-30 BWMMX #115 James Brown
James Brown Funky Drummer
Bud Haggart The Turbo Encabulator
James Brown (Get Up I Feel Like Being Like A) Sex Machine
James Brown Super Bad
The Jones Girls Nights Over Egypt (Backing Vocals)
Raw Silk Do It To The Music (Backing Vocals)
2021-05-07 BWMMX #116 Holy Thumping Funk
Bar-Kays Holy Ghost
Chumbawamba Tumbthumping
Instant Funk I Got My Mind Made Up (You Can Get It Girl)
2021-05-14 BWMMX #117 Total Touch 25 Years!
Double Trouble Feat. Rebel MC Street Tuff
Zapp It Doesn't Really Matter
First Choice Ain't He Bad
Isaac Hayes Theme From Shaft
Goldie Alexander Show You My Love
Robin S. Luv 4 Luv
Total Touch Touch Me There (Acapella)
2021-05-21 BWMMX #118 The Power Of Your Love
Lime Your Love
Huey Lewis & The News The Power Of Love (Acapella)
2021-05-28 Geen BWMMX uitzending Reden onbekend
2021-06-04 BWMMX #119 - RUN "DMSeal" Walk This Crazy Way
RUN DMC Feat. Aerosmith Walk This Way
Seal Crazy
2021-06-11 BWMMX #120 90's Mix (Re-worked from the Grandmix 90's Edition tracks 11 t/m 19!)
C&C Music Factory Feat. Freedom Williams Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)
Ben Liebrand Feat. Tony Scott Move To The Bigband (Acapella)
Madison Avenue Don't Call Me Baby (Acapella)
Lisa Lisa & The Cult Jam Let The Beat Hit Em
Montell Jordan This Is How We Do It (Acapella)
Incognito Feat. Jocelyn Brown Always There
Rob 'N' Raz Feat. Leila K Got To Get
Nomad Feat. MC Mikee Freedom (I Wanna Give You) Devotion
TLC Ain't 2 Proud 2 Beg (Ben Liebrand Club Mix)
Frankie Knuckles The Whistle Song
Rozalla Everybody's Free (To Feel Good)
Reel 2 Real I Like To Move It (Sample)
Ce Ce Peniston We Got A Love Thing
2021-06-18 Geen BWMMX uitzending i.v.m. uitzending van de Top 510 van de 90's op Radio 10.
2021-06-25 BWMMX #121 George Michael Jackson
George Michael Careless Whisper
Michael Jackson They Don't Really Care About Us
George Michael Hard Day
George Michael Too Funky
Michael Jackson Speed Demon
George Michael I Want Your Sex
Michael Jackson Don't Stop Till You Get Enough
George Michael Faith (Acapella)
2021-07-02 BWMMX #122 - Delerium vs. Sheila & B. Devotion Silence In Space (Versie 2)
Delerium Feat. Sarah McLachlan Silence
Sheila & B. Devotion Spacer
2021-07-09 BWMMX #123 Love Will Always Shuffle It (Versie 2) (4 min 52 sec)
LMFAO Feat. Lauren Bennett, GoonRock Party Rock Anthem
Janet Jackson Love Will Never Do (Without You) (Acapella)
Avicii Silhouettes
Showtek Cannonball
2021-07-16 BWMMX #124 The Brass Look (Ben Liebrand Multitrack Mashup)
Roxette The Look
The Pretenders Brass In Pocket (Acapella)
Dennis Edwards Don't Look Any Further (Acapella Sample)
Imagination Flashback (Organ Sample)
2021-07-23 BWMMX #125 Children, Men, Girls and Sisters
Robert Miles Children
David Guetta & Chris Willis Love Don't Let Me Go (Acapella)
The Weather Girls It's Raining Men
Eurythmics & Aretha Franklin Sisters Are Doin' It For Themselves
The Sweet Inspirations Celebration!
Irene Cara Fame
2021-07-30 BWMMX #126 Hot Hot Mystic Playa
Arrow Hot Hot Hot
Bruno Mars 24 K Magic (Acapella)
Candido Jingo
The Shamen Move Any Mountain (Acapella)
Mystic Ritmo de La Noche
Miami Sound Machine Conga
Tatjana Baila Baila
Fun Fun Give Me Your Love (Acapella)
Ricky Martin (Un, Dos, Tres) Maria
Cuba Gooding Happiness (Is Just Around The Bend) (Acapella)
Righeira Vamos A La Playa
MC Sar & The Real McCoy It's On You (Acapella)
Son By Four Sofia
2021-08-06 Geen BWMMX uitzending in de maand augustus i.v.m. zomervakantie Gerard Ekdom
2021-08-13 Geen BWMMX uitzending in de maand augustus i.v.m. zomervakantie Gerard Ekdom
2021-08-20 Geen BWMMX uitzending in de maand augustus i.v.m. zomervakantie Gerard Ekdom
2021-08-27 Geen BWMMX uitzending in de maand augustus i.v.m. zomervakantie Gerard Ekdom
2021-09-03 BWMMX #127 ABBA! Part 1
ABBA Dancing Queen
ABBA Chiquitita
ABBA Our Last Summer
ABBA Knowing Me, Knowing You
ABBA Take A Chance On Me
ABBA Fernando
ABBA Money, Money, Money
2021-09-10 BWMMX #128 ABBA! Part 2
ABBA Super Trouper
ABBA Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)
ABBA SOS
ABBA Summer Night City
ABBA Voulez-Vous
2021-09-17 BWMMX #129 ABBA! Part 3
ABBA The Winner Takes It All
ABBA Head Over Heels
ABBA On And On And On
ABBA The Visitors
ABBA Kisses Of Fire
ABBA Mamma Mia
ABBA Lay All Your Love On Me
2021-09-24 2021-01-29 BWMMX #105 Stomp And Shake It
The Brothers Johnson Stomp!
Lee Cabrera Feat. Alex Cartana Shake It (Move A Little Closer)
Gianni Coletti Feat. The Go-Gospel Girls Gimme Fantasy (Acapella)
Goldie Alexander Show You My Love
Wally Jump Junior Private Party
The Jacksons Shake Your Body Down (To The Ground)
Blaze Feat. Barbara Tucker Most Precious Love
The Jonzun Crew Pack Jam (Look Out For The OVC)
Samantha Fox Love House
Mel & Kim F.L.M.
Madonna Music
Robin S. Love 4 Love (Acapella)
Crystal Waters 100% Pure Love (Acapella)
Tears For Fears Shout (Acapella)
Usher Feat. Lil' Jon & Ludacris Yeah!
Human League Love Action
2021-10-01 BWMMX #130 One Of These Nights I Want To Break Free
Queen I Want To Break Free (Acapella)
The Eagles One Of These Nights
Blondie Rapture (Sax, Claps & Bass)
Kurtis Blow I'm Chillin' (Beats)
The Soup Dragons I'm Free (Chorus)
Ben Liebrand Extra Bits & Pieces
2021-10-08 Let op: Dit is een edit versie van In The Mix van 30 januari 2016 BWMMX #131 Tony Scott 50!!
B.E.W.A.R.E. Feat. Tony Scott Pick Up The Pieces
Tony Scott & Tierce Kizzo Do It Again
Tony Scott The Chief
Tony Scott From Da Soul
Ben Liebrand Feat. Tony Scott Move To The Bigband
Tony Scott Love Let Love
Tony Scott Get Into It
Tony Scott That's How I'm Living
2021-10-15 BWMMX #132 The S.O.S. Band
The S.O.S. Band Just Be Good To Me
The S.O.S. Band Borrowed Love
The S.O.S. Band Even When You Sleep
The S.O.S. Band No One's Gonna Love You
The S.O.S. Band Just Get Ready (Ben Liebrand Classic Groove)
The S.O.S. Band The Finest
2021-10-22 BWMMX #133 New York Under Pressure
Vanilla Ice Ice Ice Baby
Frank Sinatra New York New York
Queen & David Bowie Under Pressure
2021-10-29 Let op: Dit is een edit versie van de eerste 7 tracks van In The Mix van 16 juli 2005 BWMMX #134 Now That We Found A Hit And Run Lover
Third World Now That We Found Love
Heavy D. & The Boyz Now That We Found Love
D-MOB It Is Time To Get Funky
Earth, Wind & Fire System Of Survival
Toney Lee Reach Up (Acapella)
The Adventures Of Stevie V Dirty Cash (Money Talks)
Carol Jiani Hit And Run Lover (Remix)
Bee Gees Jive Talkin' (Acapella) (* extra track!)
2021-11-05 BWMMX #135 Every Woman Into The Groove (Multitrack Mix)
Madonna Into The Groove
Chaka Khan I'm Every Woman
2021-11-12 Let op: Dit is een edit versie van de eerste 7 tracks van In The Mix van 27 augustus 2005 BWMMX #136 Billy's Best Body
Stacy Lattisaw Dynamite
Michael Jackson Billie Jean
Wham! Everything She Wants (Acapella) (* extra track!)
D-Train Keep On
Luther Vandross & Janet Jackson With Bell Biv Devoe & Ralph Tresvant The Best Things In Life Are Free
Lil' Louis Do U Luv Me
The Strikers Body Music
D-Train You're The One For Me
The Beatmasters With Merlin Who's In The House
2021-11-19 BWMMX #137 Greedy Wish
Stevie Wonder I Wish (Instrumentaal)
Ariane Grande Greedy (Acapella)
Grace Jones Slave To The Rhythm (Sample: "Keep It Up")
Alexander O'Neil Fake (Trumpets)
Gwen Stefani Hollaback Girl (Acapella)
2021-11-26 BWMMX #138 Philly Soul Mix Part 1
MFSB Feat. The Three Degrees TSOP (The Sound Of Philadelphia)
MFSB Feat. The Three Degrees Love Is The Message
Jean Carn Was That All It Was
McFadden & Whitehead Ain't No Stopping Us Now
The Three Degrees Dirty Ol' Man
The Three Degrees When Will I See You Again
MFSB The Zip
The Trammps Love Epidemic
Harold Melvin & Blue Notes Satisfaction Guaranteed (Or Take Your Love Back)
Philadelphia International All Stars Let's Clean Up The Ghetto
2021-12-03 BWMMX #139 Philly Soul Mix Part 2
The O'Jays Back Stabbers
Archie Bell & The Drells The Soul City Walk
The Intruders (Win, Place Or Show) She's A Winner
Harold Melvin & The Bluenotes Don't Leave Me This Way
Lou Rawls See You When I Git There
Billy Paul Your Song
The Trammps Shout
2021-12-10 Geen BWMMX uitzending i.v.m. uitzending van de Top 4000 op Radio 10
2021-12-17 Geen BWMMX uitzending i.v.m. uitzending van de Top 4000 op Radio 10
2021-12-24 Geen BWMMX uitzending i.v.m. uitzending van de Top 4000 op Radio 10
2021-12-31 Geen BWMMX uitzending i.v.m. uitzending van de Top 4000 op Radio 10

2022[bewerken]

Datum Eerste uitzenddatum Artiest Titel Tijdsduur
2022-01-07 Geen BWMMX uitzending i.v.m. vakantie van Gerard Ekdom
2022-01-14 BWMMX #140 Call Me So Close Baby
Carly Rae Jepsen Call Me Maybe
Calvin Harris Feel So Close
Blondie Call Me
Madison Avenue Don't Call Me Baby
Vibe Residents Feat. Dragonfly The DJ's Calling
Britney Telecom Tone's
2022-01-21 2020-02-14 BWMMX #064 Getting Jiggy With Your #1 (T.g.v. een technische storing bij Radio 10 werd deze Minimix herhaald!)
2022-01-28 BWMMX #141 True Memory Bliss
P.M. Dawn Set A Drift On Memory Bliss
Spandau Ballet True
Derek B. Good Groove (Acapella)
Milli Vanilli Girl You Know It's True
Axwell It's True
2022-02-04 BWMMX #142 I Want You Chained To The Rhythm
Katy Perry Chained To The Rhythm (Acapella)
Chic I Want Your Love
2022-02-11 BWMMX #143 A Winner Can't Go For That
Average White Band Pick Up The Pieces
Daryl Hall & John Oates I Can't Go For That (No Can Do)
Hot Chocolate Every One's A Winner (Acapella)
Bruno Mars Feat. Cardi B Finesse (Acapella)
Bruno Mars Treasure (Acapella)
David Bowie Fame (Acapella)
2022-02-18 Dit lijkt op een edit versie van de eerste paar tracks van In The Mix Episode: #236 van 2 maart 2008 BWMMX #144 2 Brothers On The 4th Floor Mix
2 Brothers On The 4th Floor Feat. Da Smooth Baron MC and Peggy 'The Dutchess' Can't Help Myself
2 Brothers On The 4th Floor Feat. Da Smooth Baron MC and Gale Robinson Turn Da Music Up (DJ Marcello & Rutger 'Rutti' Kroese Remix)
2 Brothers On The 4th Floor Never Alone
2 Brothers On The 4th Floor Feat. Des'ray & D-Rock Fly (Trough The Starry Night)
2 Brothers On The 4th Floor Feat. Des'ray & D-Rock Dreams (Lick Mix)
2022-02-18 1987-07-31 Phil Collins In The Air Tonight (Ben Liebrand Remix) (Uitgezonden op NPO Radio 2 tijdens de 80's achtdaagse, met Gijs Staverman en Ben Liebrand, tussen 20.00 en 21.00 uur)
2022-02-18 1987-07-03 Ben Liebrand Weerbericht (The Rain Dance / Def ANP Rappers) (Gedeeltelijk uitgezonden op NPO Radio 2 tijdens de 80's achtdaagse, met Gijs Staverman en Ben Liebrand, tussen 20.00 en 21.00 uur)
2022-02-18 2004-10-29 Fun Fun Happy Station (Scratch Versie) (Gedeeltelijk uitgezonden op NPO Radio 2 tijdens de 80's achtdaagse, met Gijs Staverman en Ben Liebrand, tussen 20.00 en 21.00 uur)
2022-02-18 1990-06-15 Dimples D. Sucker DJ (A Witch For Love) (Uitgezonden op NPO Radio 2 tijdens de 80's achtdaagse, met Gijs Staverman en Ben Liebrand, tussen 20.00 en 21.00 uur)
2022-02-18 1987-06-05 Alf / Ben Liebrand Stuck On Earth (American House Mix) (Versie 2) (Uitgezonden op NPO Radio 2 tijdens de 80's achtdaagse, met Gijs Staverman en Ben Liebrand, tussen 21.00 en 22.00 uur)
2022-02-18 1987-02-20 Jan Hammer Crockett's Theme (Miami Vice Mix) (Versie 2) (Uitgezonden op NPO Radio 2 tijdens de 80's achtdaagse, met Gijs Staverman en Ben Liebrand, tussen 21.00 en 22.00 uur)
2022-02-25 Dit lijkt op een edit versie van de eerste paar tracks van In The Mix Episode #109 van 19 november 2004 BWMMX #145 Renegades Go All The Way
Eric B. & Rakim Paid In Full
Sly Fox Let's Go All The Way
Wild Child Renegade Master (Acapella)
De La Soul Ring, Ring, Ring (Ha Ha Hey)
Hot Chocolate You Sexy Thing
Patti Labelle Release
Will Smith Men In Black
The Art Of Noise Beatbox
M/A/R/R/S Pump Up The Volume (Sample)
Rock Steady Crew (Hey You) The Rock Steady Crew (Sample)
2022-03-04 BWMMX #146 Don't You Want My Flashback
Human League Don't You Want Me
Imagination Flashback
2022-03-11 BWMMX #147 Party Station
Peter Brown They Only Come Out At Night
Fun Fun Happy Station
Black & White Brothers World Wide Party
Shirley Lites ‎ Heat You Up (Melt You Down)
Prince And The Revolution 1999 (The New Master)(Acapella)
2022-03-18 BWMMX #148 The Eye Of Dr. Mabuse (Check HIER de Ableton videoclip van deze Minimix!)
Propaganda P. Machinery
Propaganda Dr. Mabuse
Survivor The Eye Of The Tiger
Rocky Balboa Motivation Speech (Movie Outtakes)
2022-03-25 Geen BWMMX i.v.m. de uitzending van de 80's Top 810 op Radio 10
2022-04-01 1992-07-03 BWMMX #149 / Level 42 The Hit Combination
2022-04-08 BWMMX #150 Jump Around One Of These Nights
House Of Pain Jump Around
Blondie Heart Of Glass (Sample)
Eagles One Of These Nights
Berlinda Carlisle Heaven Is A Place On Earth (Acapella)
2022-04-15 BWMMX #151 I Believe In Love (2) (Let op: dit is niet de herhaling van 2019-06-07, BWMMX #035, maar heeft wel dezelfde titel!)
Calvin Rotane I Believe
10CC I'm Not In Love
The K London Production Club I Believe
Yello I Love You
Madonna Get Stupid (Til Tok)
2022-04-22 BWMMX #152 Summer Jam Passion
The Underdog Project Summer Jam (Acapella)
The Flirts Passion
2022-04-29 1991-11-29 BWMMX #153 / Lou Reed Walk On The Funky Side
Lou Reed Walk On The Wild Side
James Brown Funky Drummer
Suzanne Vega Tom's Diner
Gerbrand Westveen Saxofoon
2022-04-30 1993-09-18 Michael Jackson & SWV Human Nature vs. Right Here (Zoals uitgezonden in Episode: #321-3 van In The Mix op Radio 10)
2022-04-30 1987-09-04 Michael Jackson Speed Demon (The Usual Ben Liebrand Primeur) (Versie 1) (Zoals uitgezonden in Episode: #321-3 van In The Mix op Radio 10)
2022-04-30 1989-07-14 Michael Jackson Liberian Girl (Ben Liebrand Remix) (Zoals uitgezonden in Episode: #321-3 van In The Mix op Radio 10)
2022-04-30 1987-09-11 Michael Jackson Bad (Videomix) (Versie 1) (Zoals uitgezonden in Episode: #321-3 van In The Mix op Radio 10)
2022-04-30 1987-09-25 Michael Jackson vs. M/A/R/R/S Pump Up The Bad Volume (Zoals uitgezonden in Episode: #321-3 van In The Mix op Radio 10)
2022-04-30 1988-11-18 Michael Jackson Smooth Criminal (Smeuïge Crimineel Mix) (Zoals uitgezonden in Episode: #321-3 van In The Mix op Radio 10)
2022-05-06 Dit lijkt op een edit versie van de eerste 5 tracks van In The Mix Episode #112 van 12 december 2004 BWMMX #154 Slave To The Funky Rhythm
Grace Jones Slave To The Rhythm
Midnight Star Feat. Ecstacy Of Whodini Don't Rock The Boat (Acapella)
George Michael Too Funky
Jocelyn Brown Somebody Else’s Guy (Acapella)
DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince Boom! Shake The Room
L.L. Cool J Around The Way Girl
2022-05-13 BWMMX #155 Funky!
KrisKross Warm It Up
Voices In The Dark Keep It Warm (Sample)
Stetsasonic Talkin' All That Jazz
Erick Morillo Feat. Real 2 Real Jazz It Up
Bobby Brown My Perogative
Jody Watley Real Love
Whistle (Nothin Seriously) Just Buggin' (Acapella)
Wee Pappa Girl Rappers Heat It Up (Acapella)
Herbie Hancock Rock It
Dimples D. Sucker DJ (Acapella)
2022-05-20 BWMMX #156 High Energy Pulstar (Check HIER de Ableton videoclip van deze Minimix!)
Vangelis Pulstar
Evenlyn Thomas High Energy (Acapella)
The Future Sound Of London Papua New Guinea
Gino Soccio Remember
The Night Writers Let The Music (Use You)
Lisa Stansfield What Did I Do To You?
2022-05-27 Geen BWMMX uitgezonden Reden Onbekend!
2022-06-03 BWMMX #157 Pump It Up Mix
Adamski The Space Jungle
Black & White Brothers Pump It Up!
Mix Masters Feat. MC Action In The Mix
Technotronic Feat. Felly Pump Up The Jam
Doug Lazy Let The Rhythm Pump
2022-06-10 BWMMX #158 Running Up That Stranger Hill (Check HIER de video van de Minimix!)
Kate Bush Running Up That Hill
Stranger Things Sound Excerpts Season 4
Propaganda P.Machinery (Beta Mix)
Ben Liebrand Strings & Orchestral Percussion
2022-06-17 BWMMX #159 Tron The Unbelievable Legacy
Daftpunk Better, Faster, Stronger
The Crypt The Legacy
EMF Unbelievable
Tron Legacy Soundtrack
Tron Legacy Voice Overs
2022-06-24 BWMMX #160 Deep Down Street Player
Crystal Waters Gypsy Woman (She's Homeless)
Chicago Street Player
Alok, Ella Eyre & Kenny Dope Feat. Never Dull Deep Down
Hardrive Deep Inside
2022-07-01 BWMMX #161 Ipanema Thru Tha Roof
Antonio Carlos Jobim The Girl From Ipanema
Future Groove Express Thru Tha Roof
2022-07-08 BWMMX #162 Crazy What Native Love Can Do (Check HIER de Ableton videoclip van deze Minimix!)
Calvin Harris Feat. Ne-Yo Let's Go
David Guetta, Becky Hill & Ella Henderson Crazy What Love Can Do (Acapella)
Divine Native Love (Step By Step)
Tone Loc Wild Thing (Acapella)
Bananarama I Heard A Rumour (Miami Mix)
2022-07-15 Let op: Dit lijkt op een edit versie van de eerste 5 tracks van In The Mix van 22 januari 2005 met extra's toegevoegd (*) BWMMX #163 Life Is ABC
Talk Talk Life's What You Make It
The Jackson 5 ABC (Sample) (*)
Joyce Sims Come Into My Life
Stevie Wonder Sir Duke (Acapella) (*)
Snow Informer (Acapella)
Mr. Mister Broken Wings
The Jackson 5 ABC (Acapella) (*)
The S.O.S. Band No One's Gonna Love You
2022-07-22 Geen BWMMX uitzending i.v.m. vakantie van Gerard Ekdom
2022-07-29 Geen BWMMX uitzending i.v.m. vakantie van Gerard Ekdom
2022-07-30 (In The Mix Episode: #648 BWMMX Special 2) 2021-03-19 BWMMX #110 Let's Go Funky
Prince & The Revolution Let's Go Crazy
Wally Badarou Chief Inspector
Ben Liebrand on Bass!
2022-07-30 2022-06-10 BWMMX #158 Running Up That Stranger Hill
Kate Bush Running Up That Hill
Stranger Things Sound Excerpts Season 4
Propaganda P.Machinery (Beta Mix)
Ben Liebrand Strings & Orchestral Percussion
2022-07-30 2020-09-18 BWMMX #091 The Shape Of Whenever (Multitrack Remix!)
Ed Sheeran The Shape Of You
Shakira Whenever Wherever
2022-07-30 2020-11-06 BWMMX #098 Life On Mars
Dexter Wansel Life On Mars
Dennis Edwards Don't Look Any Further (Acapella)
Chic Le Freak
2022-07-30 2022-06-24 BWMMX #160 Deep Down Street Player
Crystal Waters Gypsy Woman (She's Homeless)
Chicago Street Player
Heartdrive Deep Down Inside
Alok, Ella Eyre & Kenny Dope Feat. Never Dull Deep Down
Hardrive Deep Inside
2022-07-30 2022-05-20 BWMMX #156 High Energy Pulstar
Vangelis Pulstar
Evenlyn Thomas High Energy (Acapella)
The Future Sound Of London Papua New Guinea
Gino Soccio Remember
The Night Writers Let The Music (Use You)
Lisa Stansfield What Did I Do To You?
2022-08-05 Geen BWMMX uitzending i.v.m. vakantie van Gerard Ekdom
2022-08-12 Geen BWMMX uitzending i.v.m. vakantie van Gerard Ekdom
2022-08-13 (In The Mix Episode: #649 BWMMX Special 3) 2021-10-22 BWMMX #133 New York Under Pressure
Vanilla Ice Ice Ice Baby
Frank Sinatra New York New York
Queen & David Bowie Under Pressure
2022-08-13 2020-07-17 BWMMX #083 Uptown Flawless
Mark Ronson Feat. Bruno Mars Uptown Funk (Acapella)
James Brown Gravity
One Way Let's Talk
Narada Michael Walden I Should Have Loved Ya
Sister Sledge Lost In Music
Michael Jackson Jam
Sharades Gimme The Funk
Kraftwerk The Robots
Rose Royce Is It Love You're After
The Ones Flawless
2022-08-13 2019-12-27 BWMMX #058 A Thrilling Situation
Yazoo Situation
Michael Jackson Thriller
First Choice Let No Man Put Asunder
2022-08-13 2020-11-20 BWMMX #100 Minimix 100
95 North The Request (acapella) (Excuse Me Mister Deejay, Could You Play Something With A Beat?)
Madonna Music (Bass In Background)
Robin S. Luv 4 Luv
50 Cent In Da Club (Acapella; "Go, Go, Go, Go, Go Shorty" Sample)
Donna Summer Bad Girls (Acapella)
Total Touch Touch Me There (Acapella)
The Doobie Brothers Long Train Running (Acapella)
Whitney Houston Love Will Save The Day (Acapella)
The Isley Brothers Dance To The Music (Acapella)
Bee Gees You Should Be Dancing (Extra's)
The Jacksons Shake Your Body (Down To The Ground) (Acapella)
Barry Manilow Copacobana (At The Copa)
The Jacksons Shake Your Body (Down To The Ground) (Strings + Horns)
Lee Cabrera Feat. Alex Cartana Shake It (Move A Little Closer) (Acapella)
Booty Luv Boogie 2nite
Beats International Feat. Lindy Layton Just Be Good To Me (Acapella)
Jacksons Can You Feel It (Strings)
Double Trouble & The Rebel MC Street Tuff (Bassline)
Isaac Hayes Theme From Shaft (Guitar Riffs)
The Shamen Move Any Mountain (Part 1) (Acapella)
Tears For Fears Shout (Acapella)
Adeva In And Out Of My Life (Acapella)
Cassius When The Sun Goes Down
Georgio Bedrock (Bassline)
2 Unlimited Maximum Overdrive (Acapella)
Deee-Lite Groove Is In The Heart (Video Mix Acapella)
Adamski Killer
Ian Dury Reasons To Be Cheerful, Part 3
Deniece Williams I've Got The Next Dance
Michael Jackson Bad (Acapella)
Class Action Feat. Chris Wiltshire Weekend (Acapella)
Michael Jackson Don't Stop Till You Get Enough
Carol Jiani Hit 'N Run Lover (Cowbells)
Colonel Abrams Trapped (Acapella)
The S.O.S. Band The Finest (Vocal Sample)
Bee Gees Tragedy (Vocal Sample)
Tripple X Feel The Same
Earth, Wind & Fire Bada (Sample)?
Modjo Lady (Hear Me Tonight)
Tweet Boogie 2 Nite (Acapella)
Negrocan Cada Vez
The Pasadenas Tribute (Right On Time) (Hit It)
Technotronic Feat. Felly Pump Up The Jam (Acapella)
The Wiz Stars Feat. Diana Ross & Michael Jackson A Brand New Day
Robbie Williams Let Me Entertain You (Acapella)
Paul Johnson Get Get Down
Montell Jordan This Is How We Do It (Acapella)
Wildchild Renegade Master (Acapella)
Black Box Everybody, Everybody (Acapella)
Prince & The Revolution 1999 (Acapella)
2022-08-13 2022-02-04 BWMMX #142 I Want Your Chain To The Rhythm
Katy Perry Chained To The Rhythm (Acapella)
Chic I Want Your Love
2022-08-13 2020-09-11 BWMMX #090 Ride Like The Wind To Funkytown
Christopher Cross Ride Like The Wind
Lipps Inc. Funkytown
2022-08-19 BWMMX #164 Britney On Fire
The Ohio Players Fire
Britney Spears Baby One More Time
Daft Punk One More Time
Christina Milian AM to PM
The Trammps Disco Inferno
James Brown Hit Me
2022-08-26 BWMMX #165 Can You See And Feel The Light
Ennio Morricone Chi Mai
Michelle Weeks The Light (Acapella)
Snap! Do You See The Light
Faithless God Is A DJ (Acapella)
The Jacksons Can You Feel It
Dead Or Alive You Spin Me Round (Like A Record)
2022-08-27 (In The Mix Episode: #650 BWMMX Special 4) 2020-08-21 BWMMX #087 Shining Fantasy Goddess
Earth, Wind & Fire Fantasy
Earth, Wind & Fire Shining Star
Ramsey Lewis Feat. Earth, Wind & Fire Sun Goddess
2022-08-27 2018-10-12 BWMMX #006 Walk Like A Good Times Egyptian Star
Earth, Wind & Fire In The Stone
The Bangles Walk Like An Egyptian (Acapella)
Barry White You See The Trouble With Me ( Sample: Put Your Hands Together!)
Chic Good Times (Acapella)
2022-08-27 2018-11-16 BWMMX #011 Forbidden Lover's History
The Gap Band Say Oops Upside Your Head
Chic Forbidden Lover
Yello I Love You
Biz Markie Let Me See You Bounce
Blondie Rapture
Mai Tai History
Wild Cherry Play That Funky Music
2022-08-27 2019-02-01 BWMMX #018 Don't Stop Somebody Else's Guy
Yarbrough & Peoples Don't Stop The Music
The Simpsons Do The Bartman (Acapella)
Jocelyn Brown Somebody Else's Guy
Eric B. & Rakim I Know You've Got Soul
Rufus & Chaka Kahn Ain't Nobody
Alyson Williams Sleeptalk
James Brown Hot Pants
Marvin Gaye Sexual Healing
Mantronix Feat. Wondress Got To Have Your Love
Change Change Of Heart
Vanilla Ice Ice Ice Baby
2022-08-27 2019-05-31 BWMMX #034 Friends On An African Holiday
Beats International Feat. Lindy Layton Just Be Good To Me (Acapella)
Dr. Alban Hello Africa
10CC Dreadlock Holiday
50 cent In Da Club (Acapella)
Destiny's Child Independent Woman
Suzanne Vega Tom's Diner (Acapella)
2022-08-27 2019-06-14 BWMMX #036 Wanna Kung Fu Yu Up
Color Me Badd I Wanna Sex You Up
Carl Douglas Kung Fu Fighting (Acapella)
Lumidee Feat. Busta Rhymes & Fabolous Uh Oooh
Grace Jones Slave To The Rhythm (Sample: Keep It Up)
Soul II Soul Back To Life (Samples What's Going On + Back To Reality)
Jocelyn Brown Somebody Else's Guy (Sample: Aaaaagh)
2022-08-27 2018-10-26 BWMMX #008 Get Ready For Ooops
The S.O.S. Band Just Be Good To Me
Alice Cooper Halo Of Flies
2 Unlimited Get Ready For This
The S.O.S. Band Borrowed Love (Acapella)
Frankie Goes To Hollywood Relax (Acapella)
Moby Go!
Creedence Clearwater Revival Suzie Q
Alison Limerick Where Love Lives
Snap! Ooops Up!
Underdog Project Summer Jam
Jason Nevins Work That Body
DJ Jean The Launch
Bros When Will I Be Famous
2022-09-02 BWMMX #166 The Good, The Bad, The Ugly and Me, Myself and I
Il Volo & Ennio Morricone The Ecstasy of Gold (The Good, The Bad and The Ugly)
Imagination Flashback
De La Soul Me Myself And I
Steve Aoki & Angger Dimas Feat. Iggy Azalea Beat Down
The Three Degrees The Heaven I Need
Electric J So Good
Science Project Bad Prince
Salt 'N' Peppa Push It
Black Feat. Missy Elliot The Ugly
2022-09-09 BWMMX #167 Da Funky Beats
Tullio De Piscopo Stop Bajon
Pink Floyd Money
Public Domain Feat. Chuck D. Rock Da Funky Beats
Imagination Music & Lights (Acapella)
Boston More Than A Feeling (Acapella)
Wang Chung Dance Hall Days
2022-09-10 (In The Mix Episode: #651 BWMMX Special 5) 2022-07-15 BWMMX #163 Life Is ABC
Talk Talk Life's What You Make It
The Jackson 5 ABC (Sample)
Joyce Sims Come Into My Life
Stevie Wonder Sir Duke (Acapella)
Snow Informer (Acapella)
Mr. Mister Broken Wings
The Jackson 5 ABC (Acapella)
The S.O.S. Band No One's Gonna Love You
2022-09-10 2022-08-19 BWMMX #164 Britney On Fire
The Ohio Players Fire
Britney Spears Baby One More Time
Daft Punk One More Time
Christina Milian AM To PM
The Trammps Disco Inferno
James Brown Hit Me
2022-09-10 2022-09-02 BWMMX #166 The Good, The Bad, The Ugly and Me, Myself and I
Il Volo & Ennio Morricone The Ecstasy of Gold (The Good, The Bad and The Ugly)
Imagination Flashback
De La Soul Me Myself And I
Steve Aoki & Angger Dimas Feat. Iggy Azalea Beat Down
The Three Degrees The Heaven I Need
Electric J So Good
Science Project Bad Prince
Salt 'N' Peppa Push It
Black Feat. Missy Elliot The Ugly
2022-09-10 2022-05-13 BWMMX #155 Funky!
KrisKross Warm It Up
Voices In The Dark Keep It Warm (Sample)
Stetsasonic Talkin' All That Jazz
Erick Morillo Feat. Real 2 Real Jazz It Up
Bobby Brown My Perogative
Jody Watley Real Love
Whistle (Nothin Seriously) Just Buggin' (Acapella)
Wee Pappa Girl Rappers Heat It Up (Acapella)
Herbie Hancock Rock It
Dimples D. Sucker DJ (Acapella)
2022-09-10 2021-01-22 BWMMX #104 Rock The Brick House
Commodores Brick House (Acapella)
Herbie Hancock Rock It
Steve Miller Band Fly Like An Eagle
The Chamberlain From The Movie The Dark Crystal It's Time To Make... My Move (Sample)
Snap! The Cult Of Snap (Sample)
Phantasia Violet Skies (Sample)
Boney M. Kalimba De Luna (Do You Really Want To Party) (Sample)
Criminal Element Orchestra Put The Needle On The Record (Sample)
2022-09-10 2022-07-01 BWMMX #161 Ipanema Thru Tha Roof
Antonio Carlos Jobim The Girl From Ipanema
Future Groove Express Thru Tha Roof
2022-09-16 BWMMX #168 PopCorn Style
Hot Butter Popcorn
PSY Gangnam Style
50 Cent In Da Club
DeepZone It's Gonna Be Alright
Sniff 'n' the Tears Drivers Seat
Avant Garde Get Down
2022-09-23 Geen BWMMX i.v.m. 90's Top 800 op Radio 10
2022-09-30 BWMMX #169 We've Got It Going Saturday Love
Stargard Theme From "Which Way Is Up"
Black Machine How Gee (Sample: One, Two, Three, Four)
Backstreet Boys We've Got It Goin' On (Acapella)
The Simpsons Do The Bartman (Acapella)
?? ?? (Sample: Un, Dos, Tres)
Alexander O'Neal & Cherrelle Saturday Love
Sheena Easton You Can Swing It (Acapella)
The S.O.S. Band The Finest
Alexander O'Neal Fake
Janet Jackson What Have You Done For Me Lately?
Edwin Starr War!
Herb Alpert Keep Your Eye On Me
Survivor Eye Of The Tiger (Acapella)
2022-10-07 BWMMX #170 Groove On The Beat
Bobby Thurston You've Got What It Takes
Dua Lipa Hotter Than Hell (Acapella)
Madonna Vogue (Acapella)
Jimmy 'Bo' Horne Spank (Acapella)
Deee-lite Groove Is In The Heart (Acapella)
B.B. & Q. Band On The Beat
The Shamen Move Any Mountain (Acapella)
2022-10-14 BWMMX #171 When White Doves Kiss
Laid Back White Horse
Prince And The Revolution Kiss (Acapella)
Prince And The Revolution When Doves Cry (Acapella)
Chic Le Freak (Strings)
2022-10-21 BWMMX #172 Disco Inferno Multitrack Remix (2022 Versie)
The Trammps Disco Inferno
2022-10-28 BWMMX #173 Chillin' Me Softly (Versie 1)
Roberta Flack Killing Me Softly With His Song
Ben Liebrand Additional Production and Remix
2022-11-04 Dit lijkt op een edit versie van de eerste 8 tracks van In The Mix Episode #117 van 5 februari 2005 met 3 extra tracks (*) BWMMX #174 Brazilian Night Of The Young Guns
Spoonie G I'm All Shook Up
B.O.B. Feat. Bruno Mars Nothin' On You (Acapella) (*)
Earth, Wind & Fire Brazilian Rhyme
Duran Duran I Don't Want Your Love
Was (Not Was) Walk The Dinosaur
DeBarge Rhythm Of The Night
Shalamar A Night To Remember (Acapella) (*)
Wham! Young Guns (Go For It)
Kelis Milkshake (Acapella) (*)
Talk Talk Such A Shame
2022-11-11 BWMMX #175 Whoomp! There Is The Money For Nothing
Dire Straits Money For Nothing
Tag Team Whoomp! There It Is (Acapella)
?? Disco Disco (Sample)
Sly & the Family Stone Dance to the Music
Kano I'm Ready
Tone Loc Wild Thing (Drum Sample)
The Doobie Brothers Long Train Running (Harmonica Sample)
Trans-X Living On Video
2022-11-18 BWMMX #176 The Finest Bananza Shoop
George Michael Father Figure
Herbie Hancock Chameleon (Bassline)
Midnight Star Headlines (Sample "Extra Extra")
Akon Bananza (Belly Dancer) (Acapella)
Salt 'N' Pepa Shoop (Acapella)
Whistle (Nothing Serious) Just Buggin'
The S.O.S. Band The Finest (Acapella)
2022-11-25 BWMMX #177 Workin’ Around The World (kijk HIER naar de Ableton versie) 5min 23sec
Michael Jackson Workin' Day And Night
Daft Punk Around The World
2022-12-02 BWMMX #178 Thriller (The Song Formerly known as 'Starlight') 5min 40sec
Michael Jackson Thriller
2022-12-09 Geen BWMMX uitzending i.v.m. uitzending van de Top 4000 op Radio 10
2022-12-16 Geen BWMMX uitzending i.v.m. uitzending van de Top 4000 op Radio 10
2022-12-23 Geen BWMMX uitzending i.v.m. uitzending van de Top 4000 op Radio 10
2022-12-30 Geen BWMMX uitzending i.v.m. uitzending van de Top 4000 op Radio 10

2023[bewerken]

Let op: Vanaf zaterdag 7 januari 2023 keert de Minimix van Ben Liebrand terug op het "oude tijdstip" van twee platen over negen (21.10 uur) in Sven Classix Show op Radio 10

Datum Eerste uitzenddatum Artiest Titel Tijdsduur
2023-01-07 Earth, Wind & Fire With The Emotions Boogie Wonderland (Ben Liebrand 2023 Rework) 6min 37sec
2023-01-14 Divine Native Love (Step by Step) (Ben Liebrand 2023 Rework) (Versie 1) 5min 22sec
2023-01-21 Thelma Houston Don't Leave Me This Way (Ben Liebrand 2023 Rework) 6min 41sec
2023-01-28 Heatwave Boogie Nights (Ben Liebrand 2023 Rework) 6min 14sec
2023-02-04 Heatwave Grooveline (Ben Liebrand 2023 Rework) 6min 09sec
2023-02-11 Chic Le Freak (Ben Liebrand 2023 Rework) 5min 22sec
2023-02-18 Raw Silk Do It To the Music (Ben Liebrand 2023 Rework) 6min 01sec
2023-02-25 The Flirts Passion (Ben Liebrand Sweet N Simple Remix) 5min 38sec
2023-03-04 Timex Social Club Rumors (Ben Liebrand Minimix) 6min 05sec
2023-03-11 The Flirts Passion (Ben Liebrand Oldskool Mix) 5min 58sec
2023-03-18 Roberta Flack & Donny Hathaway Where Is The Love (Ben Liebrand 2023 Rework) 5min 43sec
2023-03-25 Ray Parker Jr. Ghostbusters (Ben Liebrand Minimix) 5min 58sec
2023-04-01 1987-07-31 Phil Collins In The Air Tonight (Ben Liebrand Remix) 7min 28sec
2023-04-08 Mashup uit Episode: #086 van In The House Chic Everybody Dance (Ben Liebrand 2023 Rework) 5min 46sec
Chic Everybody Dance (Acapella)
Discotron, Sandy's Groove Some Kinda Magic (Dub Mix)
2023-04-15 Barry Manilow Copacabana (At The Copa) (Ben Liebrand 2023 Rework) 6min 41sec
2023-04-22 Ashford & Simpson Found A Cure (Ben Liebrand 2023 Rework) 6min 37sec
2023-04-29 RAH Band Clouds Across The Moon (Ben Liebrand 2023 Rework) 6min 21sec
2023-05-06 Viola Wills If You Could Read My Mind (Ben Liebrand 2023 Rework) 6min 21sec
2023-05-13 Divine Native Love (Step by Step) (Ben Liebrand 2023 Rework Extended Version) (Versie 2) 6min 57sec
2023-05-20 Spence Get It On (Ben Liebrand 2023 Rework) 6min 04sec
2023-05-27 1986-11-07 Tina Turner Two People (Ben Liebrand Tender Mix) 7min 48sec
2023-06-03 OJAM Rotation (Ben Liebrand Rework) 5min 58sec
2023-06-10 Antonio Carlos Jobim & Astrud Gilberto & Stan Getz The Girl From Ipanema (Ben Liebrand 2023 Rework) 5min 10sec
2023-06-17 Lalo Shifrin vs. Kosheen Magnum Force vs. Hide U 5min 18sec
Lalo Shifrin Magnum Force (Main Title)
Kosheen Hide U
2023-06-24 Sharon Brown I Specialize In Love (Ben Liebrand 2023 Rework) 6min 22sec
2023-07-01 Mashup uit Episode: #125 van In The House Instant Funk Instant Funk Pushin' It (Minimix / Mashup) 5min 21sec
Instant Funk Got My Mind Made Up (You Can Get It Girl) (Acapella)
Gann De Santis & Fabo Faltoni Give A Hand To Me (Tōnis Remix)
Salt 'N' Pepa Push It (Sample)
Inaya Day Keep Pushin'!!! (Sample)
Boris Dlugosch Keep Pushin' (Acapella)
Opus It's A Fine Day (Acapella)
2023-07-08 Marcin vs. Mary J Blige Work That Habanera (Minimix / Mashup) 5min 47sec
Marcin Carmen Habanera On One Guitar
Nelly Furtado Big Hoops
Mary J Blige Work That
M.A.W. Work (Sample)
2023-07-15 Fleetwood Mac Don't Stop (Ben Liebrand 2023 Rework) 5min 31sec
2023-07-22 Fleetwood Mac Go Your Own Way (Ben Liebrand 2023 Rework) 6min 04sec
2023-07-29 Visage vs. The Weeknd My Face Fade To Grey (Minimix / Mashup) 6min 00sec
Visage Fade To Grey
The Weeknd Can't Feel My Face
Moroder Sample
2023-08-05 Rick James Super Freakie (Ben Liebrand 2023 Rework) 6min 00sec
2023-08-12 Wham! Everything She Wants (Ben Liebrand 2023 Rework) 6min 08sec
2023-08-19 Mashup uit Episode: #101 van In The House Sean Newman vs. Michael Jackson Rolling Base vs. Rock With You (Ben Liebrand 2023 Rework) 5min 02sec
Sean Newman Rolling Base
Michael Jackson Rock With You (Acapella)
2023-08-26 Lime You're Love (Ben Liebrand 2023 Rework) 6min 16sec
2023-09-02 Moses We Just (Ben Liebrand 12 Minute Evolution Mix) 11min 52sec
2023-09-09 Divine Sounds What People Do For Money (Ben Liebrand 2023 Rework) 5min 53sec
2023-09-16 Mashup uit Episode: #054 van In The House Dan Hartman Reeeeelight My Fire (Ben Liebrand Reeeeemix) (ook wel "De Extra Botte Bijl Remix") 4min 45sec
Dan Hartman Relight My Fire (Acapella)
Supernova I Got This (Original Mix)
2023-09-23 Deodato S.O.S. Fire In The Sky (Recreation Mix Ben Liebrand 2023 Rework) 5min 40sec
2023-09-30 Mashup uit Episode: #100 van In The House Michael Jackson Get On The Floor (Ben Liebrand 2023 Rework) 5min 38sec
Michael Jackson Get On The Floor (Acapella)
Dr. Cyclotron Get On The Floor
2023-10-07 Sister Sledge Lost In Suēno Latino Music (Ben Liebrand 2023 Rework) 5min 32sec
Sister Sledge Lost In Music
Suēno Latino Suēno Latino
2023-10-14 Mashup uit Episode: #029 en Episode: #038 van In The House Rod Stewart Do Ya Think I'm Sexy (Ben Liebrand 2023 Rework) 5min 38sec
Rod Stewart Do Ya Think I'm Sexy (Acapella)
Dirty Secretz Tribute (Original Mix)
2023-10-21 Mashup uit Episode: #079 van In The House Imagination Just An Illusion (Ben Liebrand 2023 Rework) 5min 16sec
Imagination Just An Illusion (Acapella)
T.Markakis Strings Of Life (Original Mix)
2023-10-28 Mashup uit Episode: #026,Episode: #038 en Episode: #100 van In The House House of Pain Jump Around Samoa (Ben Liebrand 2023 Rework) 5min 34sec
House Of Pain Jump Around (Acapella)
HeverJara Feat. Reveh & Drezza Samoa (Original Mix)
2023-11-04 Mashup uit Episode: #092 van In The House Sister Sledge He’s The Greatest Speed Dancer (Ben Liebrand 2023 Rework) 5min 22sec
Sister Sledge The Greatest Dancer (Acapella)
Kenny Bizzarro Speed (Original Mix)
2023-11-11 Mashup uit Episode: #084 van In The House Michael Jackson Smooth Criminal I Can Feel (Ben Liebrand 2023 Rework) 5min 02sec
Michael Jackson Smooth Criminal (Acapella)
Animist I Can Feel (Original Mix)
2023-11-18 Chaka Khan I'm Every Woman (Ben Liebrand 2023 Remix) (Versie 2) 5min 58sec
2023-11-25 Geen MMX uitzending i.v.m. uitzending van de Top 4000 op Radio 10
2023-12-02 Geen MMX uitzending i.v.m. uitzending van de Top 4000 op Radio 10
2023-12-09 Geen MMX uitzending i.v.m. uitzending van de Top 4000 op Radio 10
2023-12-16 Geen MMX uitzending i.v.m. uitzending van de Top 4000 op Radio 10
2023-12-23 Geen MMX uitzending i.v.m. uitzending van de Top 4000 op Radio 10
2023-12-30 1991-03-22 Natalie Cole This Will Be (An Everlasting Love) (Bandleader Versie) (Versie 1) (Deze Minimix werd aangekondigd als een Ben Liebrand 2023 Rework, maar was gewoon een herhaling!) 5min 15sec

2024[bewerken]

Datum Eerste uitzenddatum Artiest Titel Tijdsduur
2024-01-06 Ben Liebrand, Laatste gedeelte uit de Grandmix 1993! 'Minimix 1993'[21] 4min 31sec
Atlantic Ocean Waterfall
Dance 2 Trance Power Of American Natives
T-Spoon No Time To Waste
Cappella U Got 2 Know
Klatsch! Oh Boy!
Snap! Feat. Niki Haris Do You See The Light? (Looking For)
U.S.U.R.A. Open Your Mind
U96 Love Sees No Colour
Pin-Occhio Ta Tatuta Tuta Ta (Tuta Mix)
Jam & Spoon Feat. Plavka Ride In The Night
Bass Bumpers Runnin’
Pin-Occhio Pinocchio (Legno Mix)
The Prodigy Wind It Up
Leila K Open Sesame
2024-01-13 Dua Lipa vs. Phil Collins Swan Song In The Air 5min 30sec
Dua Lipa Swan Song
Phil Collins In The Air Tonight (Acapella)
2024-01-20 Chic vs. Boney M. Everybody Sunny Dance 6min 50sec
Chic Everybody Dance (Acapella)
Boney M. Sunny
2024-01-27 Armin van Buuren & HRRTZ Feat. Julia Church Fire With Fire[22] 5min 36sec
2024-02-03 Fun Fun Happy Station (Le Rework)[23][24] 5min 32sec
2024-02-10 Ben Liebrand Minimix Baretta's Theme[25] 4min 53sec
The Original TV-Version Baretta's Theme
Sammy Davis, Jr. I Heard A Song (Acapella)
2024-02-17 Mashup uit Episode: #229 van In The House, maar nu verder uitgewerkt! Vaughan Mason & Crew vs. Lubelski Bounce Rock Skate Roll[26] 4min 59sec
Vaughan Mason & Crew Bounce, Rock, Skate, Roll (Acapella)
Lubelski Synth City (Original Mix)
Ben Liebrand Additional Instruments
2024-02-24 Hotei vs A.D.O.R. Battle For The Renegade Master[27] 4min 10sec
Tomoyasu Hotei Battle Without Honor Or Humanity (Featured in Kill Bill, but also the excellent series 'Blue Eye Samurai)
A.D.O.R. One For The Trouble
2024-03-02 Dusty Springfield The Look Of Love[28] 4min 51sec
2024-03-09 Sharon Brown I Specialize in Disco[29] 5min 32sec
2024-03-16 Advance Take Me To The Top (Ben Liebrand Le Disco Remix)[30][31][32] 6min 15sec
2024-03-23 Timmy Thomas vs. T-Connection Why Can't We Live Together (The 1981 Bootleg Minimix)[33] 5min 05sec
2024-03-30 Roberta Flack Killing Me Softly With His Song (Ben Liebrand Rework) (Versie 2)[34] 6min 12sec
Sascha Liebrand Live Bass Line
Ben Liebrand Additional Production and Remix
2024-04-06 Linda Lewis Class/Style (I've Got It) (Ben Liebrand Rework) 5min 56sec
2024-04-13 Mashup uit Episode: #238 van In The House, maar nu verder uitgewerkt! Lionel Richie vs. Ian Carrera Hello, Just Cruisin' [35] 5min 24sec
Lionel Richie Hello (Acapella)
Ian Carrera Just Cruisin' (Extended Mix)
Steve Miller Band Fly Like An Eagle
2024-04-20
2024-04-27

Uitzenddata Minimixen (Buitenlandse Radio)[bewerken]

Zie ook[bewerken]

Ben Liebrand In The Mix (Nederlandse Zenders)[bewerken]
Ben Liebrand In The Mix (Buitenlandse Zenders)[bewerken]

Ben Liebrand In The Mix (KLM In-Flight Entertainment)[bewerken]


Ben Liebrand Minimixen[bewerken]


Ben Liebrand Grandmixen[bewerken]


Ben Liebrand In The House[bewerken]
Ben Liebrand Mash-Up Show[bewerken]


Categorie Liebrand Discografie[bewerken]

Externe link[bewerken]

Referenties[bewerken]

 1. Pioniers in the house, Pagina 11 | Auteur: Ronald Tukker | Nederlands Paperback | 9789402145786 | Druk: 1 maart 2016, 224 pagina's | Uitgever: Brave New Books | Geraadpleegd op 6 februari 2022
 2. Liebrand Award Hot Chocolate Liebrand.com
 3. Officialcharts.com Bill Withers - Full Official Chart History | Geraadpleegd op 3 december 2022
 4. Synthforum.nl Q&A sessie Ben Liebrand | Publicatie op forum: 20 juni 2002 | Gevonden 12 maart 2022
 5. YouTube 80s Achtdaagse: Staverman's Disco Met Ben Liebrand 18-2-2022 | Gevonden 2 maart 2022
 6. Liebrand-audiografie.nl BenTalk nummer 01 - 1994 | Gevonden 3 maart 2022
 7. Radiowereld.nl Ben Liebrand’s minimix terug op de radio | (Publicatie: 28 januari 2000) | (Gevonden 9 januari 2022)
 8. Radiowereld.nl 538 Report | Publicatie: 7 januari 2002 | (Gevonden 23 juli 2022)
 9. Radiofreak.nl Dj Sven krijgt zaterdagavondprogramma op Radio Veronica | (Publicatie: woensdag 5 januari 2005 12:17) | (Gevonden 5 oktober 2021)
 10. Liebrand audiografie Zie Notities bij Minimix 2010/01/21 | (Gevonden 13 september 2021)
 11. Dutchradioblog Bijna Weekend Minimix met Ben Liebrand bij Gerard Ekdom in de ochtendshow op Radio 10 (Gepubliceerd zondag 16 september 2018) (Gevonden 4 oktober 2021)
 12. Radiofreak.nl Ben Liebrand krijgt programma op Curaçao" | (Gepubliceerd op donderdag 11 februari 2021 21:01) | (Gevonden: 4 oktober 2021)
 13. Paradise FM Maarten Schakel + Ben Liebrand Laatste Loodjes Mix (Gevonden: 2 oktober 2021)
 14. Liebrand.com Uitzendtijden | (Gevonden: 5 oktober 2021)
 15. Lebonmix.radio Laatste Minimix op Le Bon Mix | Gevonden: 2 juli 2023
 16. YouTube 80s Achtdaagse: Staverman's Disco Met Ben Liebrand 18-2-2022 | Gevonden 2 maart 2022
 17. NPOradio2.nl Waar gaat Sympathy For The Devil nu echt over? Paragraaf: Stenders & Van Inkel | Publicatie: 31 december 2020 22:01 uur | (Gevonden 17 januari 2022)
 18. Liebrand-audiografie.nl BenTalk nr.01 1994 | (Gevonden 8 januari 2022)
 19. Weespernieuws.nl 1983 was de zomer van Boogie Nights | Publicatie: 29 juli 2019 | Tekst: André Verheul | (Gevonden 17 januari 2022)
 20. Spreekbuis.nl Ben Liebrand met Seventies-mix in TinekeShow op NPO Radio 5 (Publicatie: 3 juli 2019) (Gevonden 9 januari 2022)
 21. Facebook.com This Saturday during Sven's Classix | Publicatie: 5 januari 2024 | Gevonden: 6 januari 2024
 22. Facebook.com During Sven's Classix | Publicatie: 24 januari 2024 20.28 uur | Gevonden: 27 januari 2024
 23. Facebook.com During Sven's Classix! | Publicatie: 3 februari 2024 19.57 uur | Gevonden: 3 februari 2024
 24. Bandcamp Fun Fun - Happy Station (Ben Liebrand Remixes) | Publicatie: 4 februari 2024 | Gevonden: 4 februari 2024
 25. Facebook.com During Sven's Classix | Publicatie: 9 februari 2024 - 20.09 uur | Gevonden: 9 februari 2024
 26. Facebook.com During Sven's Classix on Radio 10 | Publicatie: 17 februari 2024 18.34 uur | Gevonden: 17 februari 2024
 27. Facebook.com The Minimix : Battle For The Renegade Master | Publicatie: 24 februari 2024 - 20.07 uur | Gevonden: 24 februari 2024
 28. Facebook.com The Minimix : The Look Of Love | Publicatie: 2 maart 2024 - 16.40 uur | Gevonden: 2 maart 2024
 29. Facebook.com The Minimix during Sven's Classix | Publicatie: 9 maart 2024 - 20.50 uur | Gevonden: 9 maart 2024
 30. Facebook.com The Minimix during Sven's Classix | Publicatie: 16 maart 2024 - 20.50 uur | Gevonden: 16 maart 2024
 31. Bandcamp.com Advance - Take Me To The Top (Ben Liebrand Remixes) | Publicatie: 24 maart 2024 | Gevonden: 24 maart 2024
 32. Facebook.com Advance - Take Me To The Top (Ben Liebrand Remixes) | Publicatie: 24 maart 2024 17.57 uur | Gevonden: 24 maart 2024
 33. Facebook.com The Minimix : The 1981 Timmy Thomas T-Connection Bootleg | Publicatie: 23 maart 2024 21.02 uur | Gevonden: 24 maart 2024
 34. Facebook.com I proudly present the official American release on Rhino Records: Roberta Flack - Killing Me Softly (Ben Liebrand Rework) | Publicatie: 30 maart 2024 15.03 uur | Gevonden: 31 maart 2024
 35. Facebook.com The Minimix! Hello With Lionel Richie, Ian Carrera and a bit of Steve Miller Band! | Publicatie: 14 april 2024 21.38 uur | Gevonden: 15 april 2024
Dit artikel is een beginnetje. Radiopedia nodigt u uit uw kennis te delen door het artikel te verbeteren. Crystal txt.png