Lijst van MetMichiel uitzendingen in 2007

Uit Radiopedia

Overzicht van de MetMichiel uitzendingen in 2007.

januari[bewerken]

Datum Presentatie Onderwerpen
2 januari[1] Michiel Veenstra Bellen met iemand die de Postcodeloterij won, Nieuws Request, info over de MetMichiel Nieuwjaarsreceptie, bellen met iemand uit Haïti i.v.m. Ancestry Day, de Singlestrijd, de Linkdump, laatste uur = request uur, de Popquiz.
3 januari[2] Michiel Veenstra Bellen met iemand van het Anne Frank Huis, Nieuws Request, bellen naar Burkina Faso i.v.m. Revolution Day, de zoekplaat, de Singlestrijd, uitnodiging voor de MetMichiel Nieuwjaarsrecepetie, Even Michiel's moeder vragen, laatste uur = request uur, praatje met Eric Corton (Little Britain + pikant gesprek met 2 meisjes), de Popquiz.
4 januari[3] Michiel Veenstra Jolanda van Duijvenbode over de lancering van de website Radiobitches.nl, Nieuws Request, bellen naar de V.S. vanwege Wereld Trivia Dag, de zoekplaat, de Singlestrijd, laatste uur = request uur, de Popquiz
8 januari[4] Michiel Veenstra Nieuwjaarsreceptie met optredens van Johan, Spinvis en Nailpin. Hoogtepunten van 2006 met o.a. het telefoongesprek met prins Willem-Alexander, gesprek met winnares Holland's Next Top Mother en met eindredacteur NPS Jurre Bosmans over de plannen om met het programma naar de Noordpool te reizen.
9 januari[5] Michiel Veenstra Bellen met algemeen bestuurslid van Rood (SP) i.v.m. huisjesmelkverkiezing, Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: Abrikozen-dag in de V.S., kaarten Eurosonic/Noorderslag, de Linkdump, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz.
10 januari[6] Michiel Veenstra Bellen met Nederlands Kampioen snowboarden Nicolien Sauerbreij, Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest:Traditional Day in Benin, kaarten Eurosonic/Noorderslag, Even aan Michiel's moeder vragen, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz.
11 januari[7] Michiel Veenstra Bellen met Woonzorgcentrum in Schiedam omdat ze een prijs wonnen voor het lekkere eten, Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: International Thank You Day, interview Badly Drawn Boy, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz.
15 januari[8] Michiel Veenstra Goede nieuws van de dag: Dierentuinen hadden in 2006 meer dan 10 miljoen bezoekers, Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: John Cilembwe Day in Malawi, kaarten voor Di-rect, Michiel vraagt luisteraars om zijn moeder beterschap te wensen, Seks MetMichiel, de Singlestrijd, 100% request uur, Roosmarijn Reijmer vervangt vandaag producer Maricha, de Popquiz, de Boekenclub.
16 januari[9] Michiel Veenstra Goede nieuws van de dag: het gaat goed met de Nederlandse economie, Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: Russisch Winterfestival (Michiel slaat een Russin aan de haak), kaarten voor Di-rect, de Linkdump, de Singlestrijd, 100% request uur, Kristina in Rusland terugbellen, Annemieke Schollaardt vervangt producer Maricha, de Popquiz, de Boekenclub.
17 januari[10] Michiel Veenstra Goede nieuws van de dag: snacks worden gezonder, Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: Ati-Atihan in de Filipijnen, kaarten voor Di-rect, Annemieke vervangt producer Maricha, Even Michiel's moeder vragen (voorlopig vervangt Holland's Next Top Mother de moeder van Michiel), de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, gesprek met Eric Corton, Michiel krijgt in de uitzending te horen dat hij oom geworden is, de Boekenclub.
18 januari[11] Michiel Veenstra Berichten van luisteraars over de storm, een Storm Request, MetMichiel is het elke dag feest: Revolution Day in Tunesië, kaarten voor Di-rect, Uitzendbureau Veenstra (boodschappen aan het thuisfront i.v.m de storm), kaarten voor Awakenings, interview met Michael Franti (Spearhead), de Singlestrijd, 100% request uur, gesprek met Eric Corton over lekkage aan zijn huis, de Boekenclub.
22 januari[12] Michiel Veenstra Nieuws van de dag: gesprek met Danny Hoeksema die leeftijdsgenoten zoekt voor de jongerenboot op de Gay Parade, een request, bellen naar een vrouw die een bericht stuurde dat ze in de file aan het masturberen was, MetMichiel is het elke dag feest: St. Vincent-dag in Spanje (Valencia), kaarten voor Faithless en Awakenings, Seks MetMichiel, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, Michiel vertelt over zijn chronische verkoudheid, de Boekenclub.
23 januari[13] Michiel Veenstra Camille Jones feat. Anne - The Creeps (Veenstra Veenstra remix), nieuws van de dag: gesprek met muziekjournalist Menno Pot over berichten dat er een aantal grote bands terug gaan optreden, 3fm request van artiest die gestopt is, MetMichiel is het elke dag feest: Vasant Panchami in India, kaarten voor Faithless en Awakenings, de Linkdump, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
24 januari[14] Michiel Veenstra Goede nieuws van de dag: de eerste natuurijsbaan gaat open in Haaksbergen, 3fm request, MetMichiel is het elke dag feest: Economic Liberation Day in Togo, kaarten voor Awakenings, Even Michiel's moeder vragen (Holland's Next Top Mother), de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, Pet Shop Boy Alarm, schakelen naar Eric Corton in Amsterdam voor 'Club3voor12', de Boekenclub.
25 januari[15] Michiel Veenstra Bellen met een pretparkfanaat i.v.m. de rolstoeltoegankelijkheid van pretparken, Goed Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: Burns Night in Schotland, kaarten voor Faithless en Awakenings, interview met zangeres Sandi Thom, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz (Eric Corton mag de kandidaat helpen), de Boekenclub, Camille Jones feat. Anne - The Creeps (Veenstra Veenstra remix), gesprek met Eric Corton.
29 januari[16] Bart Arens De vraag: wat zijn jullie winteravonturen?, iemand bellen van de Stichting Winterwonderland over een schaatsmarathon in Mongolië, Goed Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: in Bahrein, Seks MetBart, de Singlestrijd, Michiel Veenstra bellen die aanwezig is bij het concert van The Fratellis in de Melkweg, 100% request uur, de Popquiz.
30 januari[17] Michiel Veenstra Michiel adopteerde een oma en belt daarom met Bart van 'Adopt A Granny', Goed Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: Kenia, Pet Shop Boys Alarm, kaarten voor Pearl Jam, de Linkdump, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
31 januari[18] Michiel Veenstra Bellen met iemand uit Almere waar een nieuw Hiphop festival komt, Goed Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: fragment v/d jingle 'Welke Michiel?' met prins Willem-Alexander + Backwards Day in de V.S., een zoekplaat, Even Michiel's moeder vragen (tijdelijk Holland's Next Top Mother), de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub, schakelen naar Eric Corton in Amsterdam voor 'Club3voor12'.

februari[bewerken]

Datum Presentatie Onderwerpen
1 februari[19] Michiel Veenstra Gesprek met staatssecretaris van VROM Pieter van Geel i.v.m. vandaag het licht uitdoen om 19:55 uur als een symbolische klimaatactie, Goed Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: Senegal, Michiel doet het licht en alle apparatuur uit om 19:55 uur en de MetMichiel-noodband start, kaarten voor Pearl Jam, interview met singer-songwriter Pete Murray, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub, vooruitblik met Eric Corton op zijn programma 'Lust For Live'.
5 februari[20] Michiel Veenstra Bellen met iemand van Speedchat.nl over online speeddaten, Goed Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: Tanzania, een zoekplaat, Seks MetMichiel, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
6 februari[21] Michiel Veenstra Bellen met Erik Brink van Weeronline, Goed Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: Bob Marley-dag in Jamaïca, een zoekplaat, de Linkdump, Michiel belt zijn moeder om te melden dat er post voor haar is aangekomen, de Singlestrijd, 100% request uur, de Boekenclub.
7 februari[22] Michiel Veenstra Bellen met iemand van de weblog Blaft.nl, Goed Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: Onafhankelijkheidsdag in Granada, een zoekplaat, Even Michiel's moeder vragen (tijdelijk Holland's Next Top Mother), de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub, schakelen naar Eric Corton in Amsterdam (met Candlelight-imitatie Jan van Veen).
8 februari[23] Michiel Veenstra Een gewetensvraag, bellen met de directeur van een chocoladefestival, Goed Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: Culture Day in Slovenië, een Nintendo Wii-gameconsole weggeven, interview met Amy Winehouse, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, gesprek met Bart Arens over o.a. zijn debuut in het 3FM-weekend.
12 februari[24] Michiel Veenstra Bellen met directrice van Nederlands Centrum van Volkscultuur i.v.m. Valentijn, Goed Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: Soedan, kaarten voor de film Dreamgirls, bellen met Bart van The Sheer over hun John Lennon-cover voor Make Some Noise-project, Seks MetMichiel, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, gesprek met Eric Corton, de Boekenclub.
13 februari[25] Michiel Veenstra Bellen met iemand van de Efteling over het grote aantal kleingeld in hun wensput, Goed Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: Zuid-Korea, kaarten voor de film Dreamgirls, de Linkdump, de Singlestrijd, 100% request uur, bellen met Eddy Zoëy, de Popquiz, de Boekenclub.
14 februari[26] Michiel Veenstra Valentijnsuitzending: MetMichiel is het elke dag feest: Bulgarije, Valentijnsrequest, Even Michiel's moeder vragen (tijdelijk Holland's Next Top Mother), de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub, schakelen naar Eric Corton in Amsterdam voor 'Club3voor12'.
15 februari[27] Michiel Veenstra Bellen met een initiatiefnemer van Warmetruiendag, Goed Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: National Flag Day in Canada, kaarten voor de film Dreamgirls, interview met Jared Leto van Thirty Seconds to Mars, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
19 februari[28] Michiel Veenstra Bellen met Michael Steur van 3FM en Marc Cornelissen over de plannen van Michiel om radio te maken op de Noordpool, Goed Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: National Flag Day in Turkmenistan, 2 tracks van het nieuwe album van Kaiser Chiefs 'Yours truly, angry mob' + weggeven cd, kaarten voor Joss Stone, luisteraar uitnodigen voor een mini-gig van Di-rect bij MetMichiel, Seks MetMichiel, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
20 februari[29] Michiel Veenstra Michiel belt naar zijn baas Jurre Bosman (NPS) i.v.m. Noordpool FM, Goed Nieuws Request, 2 tracks van het nieuwe album van Kaiser Chiefs 'Yours truly, angry mob' + weggeven cd, kaarten voor Joss Stone, MetMichiel is het elke dag feest: New Orleans, luisteraar uitnodigen voor een mini-gig van Di-rect bij MetMichiel, de Linkdump, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
21 februari[30] Michiel Veenstra Michiel krijgt een uitdaging van Marc Cornelissen voor Noordpool.FM om 10.000 digitale expeditieleden te verzamelen die iets aan klimaatverandering doen, 2 tracks van het nieuwe album van Kaiser Chiefs 'Yours truly, angry mob' + weggeven cd, een request i.v.m. klimaatverandering, MetMichiel is het elke dag feest: Noorwegen, kaarten voor Joss Stone, luisteraar uitnodigen voor een mini-gig van Di-rect bij MetMichiel, Even Michiel's moeder vragen, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub, schakelen naar Eric Corton (met megafoon) in Amsterdam.
22 februari[31] Michiel Veenstra Noordpool.FM update: startschot van de opdracht om 10.000 expeditieleden te verzamelen die iets doen tegen de klimaatverandering, een plaat voor de Klimaat Top, MetMichiel is het elke dag feest: Santa Lucia, 2 tracks van het nieuwe album van Kaiser Chiefs 'Yours truly, angry mob' + weggeven cd, kaarten voor Joss Stone, luisteraar uitnodigen voor een mini-gig van Di-rect bij MetMichiel, interview met Snow Patrol, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub, praatje met Eric Corton.
26 februari[32] Michiel Veenstra Di-rect Dag met een mini-gig van de band, 1e tussenstand van het aantal virtuele expeditieleden voor Noordpool FM, MetMichiel is het elke dag feest: Koeweit, kaarten voor concerten in de Melkweg, Seks MetMichiel, een Belg bellen om Di-rect te promoten in België, de Singlestrijd, 100% Request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
27 februari[33] Michiel Veenstra Bellen met StuBru-dj Tomas De Soete over de reis van dj Stijn Van de Voorde naar Antarctica, nieuwe tussenstand van het aantal virtuele expeditieleden voor Noordpool FM, nr. 36 van de Klimaat Top (platen die te maken hebben met klimaatverandering), MetMichiel is het elke dag feest: Onafhankelijkheidsdag in Dominicaanse Republiek, kaarten voor Pinkpop, vragen over het klimaat aan Eva van der Weiden van Stichting HIER klimaatbureau, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
28 februari[34] Michiel Veenstra Bellen met Harry Geurts van het KNMI over de zachte winter, nieuwe tussenstand van het aantal virtuele expeditieleden voor Noordpool FM, nr. 35 van de Klimaat Top, MetMichiel is het elke dag feest: Spanje, te gast is popfotograaf Hans-Peter van Velthoven (gesigneerde fotoboeken weggeven), Even Michiels moeder vragen (Holland's Next Top Mother), de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.

maart[bewerken]

Datum Presentatie Onderwerpen
1 maart[35] Michiel Veenstra Bellen met poolreiziger Marc Cornelissen i.v.m. de eerste dag van het 'International Polar Year', een nieuwe tussenstand van het aantal virtuele expeditieleden voor Noordpool FM, nr. 34 van de Klimaat Top, MetMichiel is het elke dag feest: Zwitserland, Pinkpop Bingo (kaarten voor Pinkpop), Golden Ticket voor concerten in De Melkweg Amsterdam weggeven, interview met The Kooks, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
5 maart[36] Michiel Veenstra Noordpool.FM update: bellen met Roger Cox de oprichter van Planet Prosperity Foundation, een nieuwe tussenstand van het aantal virtuele expeditieleden voor Noordpool FM, nr. 33 van de Klimaat Top, MetMichiel is het elke dag feest: Turkmenistan, kaarten voor Laughing Matters weggeven, dvd-box van tv-serie Bones weggeven, Seks MetMichiel, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, praatje met Eric Corton die de zieke Dennis Weening vervangt bij 3VOOR12 Radio, de Boekenclub.
6 maart[37] Michiel Veenstra Michiel geeft badeenden weg vanwege zijn verjaardag (31 jaar), Noordpool.FM update: Maikel Steur komt in de studio praten over een speciale uitzending van MetMichiel bij de ijsberen, een nieuwe tussenstand van het aantal virtuele expeditieleden voor Noordpool FM, nr. 32 van de Klimaat Top, MetMichiel is het elke dag feest: Ghana, dvd-box tv-serie Bones weggeven, vragen over het klimaat aan Eva van der Weiden van Stichting HIER klimaatbureau, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
7 maart[38] Michiel Veenstra Noordpool.FM update: Bellen met Maaike Huijgen omdat ze naar Peru gaat om te helpen bij goede doelen, een nieuwe tussenstand van het aantal virtuele expeditieleden voor Noordpool.FM, nr. 31 van de Klimaat Top, MetMichiel is het elke dag feest: Bulgarije, kaarten voor Laughing Matters + dvd box tv-serie Bones weggeven, bekendmaking van een nieuwe mini-gig, Even Michiel's Top Mother Vragen, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub, schakelen naar Eric Corton in Amsterdam voor 'Club3voor12'.
8 maart[39] Michiel Veenstra Eerste uitzending van Noordpool.FM bij de ijsberen in Ouwehands Dierenpark Rhenen, bellen met Eva van de stichting HIER over de poolpunten van de geregistreerde expeditieleden, bellen met poolreiziger Marc Cornelissen i.v.m. de nieuwe tussenstand van het aantal expeditieleden, nr. 30 van de Klimaat Top, gesprek over de ijsberen met de manager-dierenverzorger van het dierenpark, dvd box tv-serie Bones weggeven, Michiel vraagt aan Jurre Bosman (eindredacteur NPS) of Noordpool.FM een ijsbeer kan adopteren, de Singlestrijd, 100% request uur, Marc Cornelissen op bezoek bij Michiel, de Ijsbeerquiz.
12 maart[40] Bart Arens Michiel Veenstra is getrouwd, luisteraars krijgen badeend voor hoor hun classic herinneringen, Noordpool.FM update, Klimaat Top nr.29, MetMichiel is het elke dag feest: Amerika, kaarten voor Dolly Dots, luisteraar uitnodigen voor een mini-gig van Within Temptation, Discover James Morrison (interview), de Singlestrijd, 100% request uur, de Classic Popquiz, de Boekenclub.
13 maart[41] Bart Arens Luisteraars krijgen badeend voor hun classic herinneringen, Noordpool.FM update, Klimaat Top nr.28, MetMichiel is het elke dag feest: Jewel Day in Amerika, praatje met Rudy MacKay, Discover Wolfmother (interview), de Singlestrijd, 100% request uur, de Classic Popquiz, de Boekenclub.
14 maart[42] Bart Arens Luisteraars krijgen badeend voor hun classic herinneringen, een onthulling over Michiel Veenstra, Noordpool.FM update, Klimaat Top nr.27, MetMichiel is het elke dag feest: World Book Day in Timboektoe, kaarten voor Dolly Dots weggeven, Discover Amy Winehouse (interview), de Singlestrijd, 100% request uur, de Classic Popquiz, praatje met Eric Corton met vooruitblik op Club3voor12, de Boekenclub.
15 maart[43] Bart Arens Luisteraars krijgen badeend voor hun classic herinneringen, Noordpool.FM update, Klimaat Top nr.26, MetMichiel is het elke dag feest: Hongarije, kaarten voor Dolly Dots, luisteraar uitnodigen voor mini-gig Within Temptation, Discover Kasabian (interview), de Singlestrijd, 100% request uur, de Classic Popquiz, de Boekenclub.
19 maart[44] Michiel Veenstra Noordpool.FM update: bellen met Trees For Travel (bomen planten ter compensatie van vervuilde lucht door vliegtuigen), een nieuwe tussenstand van het aantal virtuele expeditieleden voor Noordpool.FM: 10.792 leden waarmee de target gehaald is en Michiel nu officieel naar de Noordpool gaat, Klimaat Top nr. 26 (fout in administratie van de redactie), bellen met poolreiziger Marc Cornelissen, MetMichiel is het elke dag feest: Dominicaanse Republiek, kaarten voor Within Temptation weggeven, uitleg over de poolpunten van Noordpool.FM, Seks MetMichiel, de Singlestrijd, 100% request uur, de Boekenclub.
20 maart[45] Michiel Veenstra Within Temptation Dag (een mini-gig), Noordpool.FM update, Klimaat Top nr. 25, MetMichiel is het elke dag feest: Internationale Kikkerdag (Frankrijk), kaarten voor Within Temptation weggeven, vragen aan de HIER-campagne, de Singlestrijd, 100% request uur, Emiel van Yellow Pearl in de studio, de Popquiz, de Boekenclub.
21 maart[46] Michiel Veenstra Noordpool.FM update: bellen met een studente van het Climate Change College in Londen, Klimaat Top nr.24 (Michiel overloopt de lijst), MetMichiel is het elke dag feest: Iran, een badeend verstopt in de studio en luisteraars kunnen zoeken via de webcam, Bart Arens bellen omdat Michiel morgen naar Londen gaat en hij vervangen moet worden, Even Michiel's moeder vragen (Holland's Next Top Mother), de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, praatje met Eric Corton, de Boekenclub.
22 maart[47] Bart Arens Een badeend winnen voor een leuke schoolherinnering, Klimaat Top nr.23, MetMichiel is het elke dag feest: Puerto Rico, kaarten voor Within Temptation, bellen met Michiel Veenstra in Londen i.v.m. een Climate Change College, interview met Just Jack, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
26 maart[48] Michiel Veenstra Noordpool.FM update: uitleg over de poolpunten waarmee een klimaatreis naar Zuid-Afrika te winnen is, Klimaat Top nr.22, MetMichiel is het elke dag feest: Vietnam, kaarten voor The Fratellis en London Calling festival te winnen, Seks MetMichiel, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
27 maart[49] Michiel Veenstra Noordpool.FM update: bellen met iemand van Delta Lloyd over een groene autoverzekering, Klimaat Top nr.20 (nr.21 overgeslagen), MetMichiel is het elke dag feest: India, kaarten voor The Fratellis en London Calling festival, vragen aan stichting HIER, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
28 maart[50] Michiel Veenstra Michiel laat een luisteraar een koe geluid maken door de telefoon, Noordpool.FM update: bellen met iemand over een duurzame auto, Klimaat Top nr.19, MetMichiel is het elke dag feest: Servië, kaarten voor The Fratellis en London Calling festival te winnen, Even Michiel's Top Mother vragen, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub, schakelen naar Eric Corton in Amsterdam voor Club3voor12.
29 maart[51] Michiel Veenstra Noordpool.FM update: boodschap van Martijn Muijs over 'de Pool-itie', Klimaat Top nr.18, MetMichiel is het elke dag feest: Centraal-Afrikaanse Republiek, kaarten voor The Fratellis en London Calling festival te winnen, interview met The Fratellis, de Singlestrijd, 100% request uur, de mail is kapot, de Popquiz, de Boekenclub, praatje met Eric Corton.

april[bewerken]

Datum Presentatie Onderwerpen
2 april[52] Michiel Veenstra Noordpool.FM update: bellen met professor Rik Leemans i.v.m. een VN-klimaatconferentie in Brussel, Klimaat Top nr.17, MetMichiel is het elke dag feest: Iran, kaarten voor Awakenings en Spinvis te winnen, Coen Swijnenberg in de studio, Seks MetMichiel, de Singlestrijd: My Chemical Romance - I Don't Love You <-> 1990s - See You At The Lights, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
3 april[53] Michiel Veenstra Noordpool.FM update: de Pool-itie (Martijn Muijs) doet controle op milieubewustheid, Klimaat Top nr.16, MetMichiel is het elke dag feest: Argentinië, kaarten voor Pinkpop + meet and greet Snow Patrol te winnen, vragen aan Stichting Hier, de Singlestrijd: 1990s - See You At The Lights <-> Tom Helsen - Sun In Her Eyes, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
4 april[54] Michiel Veenstra Noordpool.FM update: gesprek met Aukje van Gerven in Vancouver i.v.m. een expeditie van de Zuidpool naar de Noordpool (Pole to Pole), Klimaat Top nr.15. MetMichiel is het elke dag feest: Taiwan (inclusief 'eh eh eh mix'), kaarten voor Awakenings te winnen, studenten Lars en Anne van Climate Change College in de studio, inzingen van jingles op de gang, de Singlestrijd: 1990s - See You At The Lights <-> DOA - You Sure, 100% request uur, veel reacties van luisteraars omdat Michiel zei dat hij zijn spijkerbroek meerdere dagen draagt, de Popquiz, de Boekenclub, schakelen naar Eric Corton in Amsterdam voor Club3voor12.
5 april[55] Michiel Veenstra Noordpool.FM update: bellen met iemand van het bedrijf Eco Movement, Klimaat Top nr.14, MetMichiel is het elke dag feest: Zuid-Korea, kaarten voor Awakenings en Lowlands te winnen, interview met James Morrison, de Singlestrijd: 1990s - See You At The Lights <-> Nina Simone - Ain't Got No, I Got Life (Groovefinder remix), golden ticket voor Spinvis weggeven, Domien Verschuuren in de studio met nieuwe schoenen die een raar geluid maken, de Popquiz, de Boekenclub.
9 april[56] Michiel Veenstra De Klimaat Top nr. 13, praatje met Dennis Weening voor 3voor12FM.
10 april[57] Michiel Veenstra Uitzending vanaf de skihal Snowworld in Zoetermeer i.v.m. Noordpool FM, De Klimaat Top nr. 12, MetMichiel is het elke dag feest: China, kaarten voor 3FM awards en Motel Mozaique festival te winnen, vragen aan Stichting HIER, de Singlestrijd: Nina Simone - Ain't Got No, I Got Life (Groovefinder remix) <-> Modest Mouse - Dashboard, 100% request uur, luisteraar staat voor het ziekenhuis waar prinses Maxima aan het bevallen is, de Popquiz.
11 april[58] Martijn Muijs Michiel Veenstra is in Parijs omdat Disneyland 15 jaar bestaat, de Pool-itie doet controle bij een luisteraar, de Klimaat Top nr.11, MetMichiel is het elke dag feest: Costa Rica, kaarten voor 3FM awards te winnen, golden ticket voor Motel Mozaique festival, Even Michiel's Top Mother vragen, de Singlestrijd: Nina Simone - Ain't Got No, I Got Life (Groovefinder remix) <-> Ellen ten Damme - Impossible Girl, 100% request uur, een TBS-er aan de telefoon, de Popquiz, schakelen naar Eric Corton in Amsterdam voor Club3voor12.
12 april[59] Martijn Muijs Elk uur kaarten voor de 3FM awards te winnen, de Klimaat Top nr.10, MetMichiel is het elke dag feest: Rusland, uitreiking golden ticket voor Motel Mozaique, interview met Kasabian, de Singlestrijd: Nina Simone - Ain't Got No, I Got Life (Groovefinder remix) <-> Ziggi - All Obstacles, 100% request uur, de Popquiz, kaarten voor Lowlands weggeven.
16 april[60] Michiel Veenstra Noordpool.FM update: bellen met de directeur van MilieuNet i.v.m. milieubesparend werken met een computer, de Klimaat Top nr. 9, MetMichiel is het elke dag feest: Denemarken, kaarten voor het Beatstad festival, Seks MetMichiel, de Singlestrijd: Ziggi - All Obstacles <-> Paolo Nutini - New Shoes. 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub, praatje met Dennis Weening.
17 april[61] Michiel Veenstra De Pool-itie (Martijn Muijs) doet een controle bij een luisteraar op energiebewustheid, de Klimaat Top nr. 8, MetMichiel is het elke dag feest: Syrië, kaarten voor het Beatstad festival en Lowlands te winnen, vragen aan Stichting Hier, de Singlestrijd: Paolo Nutini - New Shoes <-> The Hold Steady - Stuck Between Stations, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
18 april[62] Michiel Veenstra Noordpool FM update: bellen met de commercieel-directeur van het klimaatneutrale elektronicabedrijf BCC, de Klimaat Top nr. 7, MetMichiel is het elke dag feest: Denemarken, kaarten voor het Beatstad festival te winnen, even Michiel's Top Mother vragen, MetMichiel-jingle met een verborgen boodschap, de Singlestrijd: The Hold Steady - Stuck Between Stations <-> 30 Seconds To Mars - From Yesterday, goede tips om warm te blijven, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub, schakelen naar Eric Corton in Amsterdam voor Club3voor12.
19 april[63] Michiel Veenstra Laatste reguliere uitzending vanuit de 3FM-studio omdat maandag Noordpool FM begint, bellen met een studente van Universiteit Utrecht op Spitsbergen, de Klimaat Top nr. 6, MetMichiel is het elke dag feest: Cuba, kaarten voor het Beatstad festival te winnen, winnaar bellen van de kaarten voor Lowlands, bellen met minister Kramer van VROM i.v.m. Noordpool FM, de Singlestrijd: 30 Seconds To Mars - From Yesterday <-> Jamie T - If You Got The Money, 100% request uur, Eric Corton belt naar Michiel om te vertellen wie de auteur is van het boek 'Breakfast at Tiffany's', de Popquiz, de Boekenclub. 3FM dj's wensen Michiel succes met zijn avontuur naar de Noordpool (te horen zijn Giel Beelen, Gerard Ekdom, Barbara Karel, Eric Corton, Paul Rabbering, iemand van NOS Headlines, Claudia de Breij, Coen Swijnenberg en Sander Lantinga).
23 april[64] Geen MetMichiel in verband met de uitzending van Noordpool.fm.
24 april[65] Geen MetMichiel in verband met de uitzending van Noordpool.fm.
25 april[66] Geen MetMichiel in verband met de uitzending van Noordpool.fm.
26 april[67] Geen MetMichiel in verband met de uitzending van Noordpool.fm.
30 april[68] Martijn Muijs Interactiviteit met luisteraars over Koninginnedag 2007, MetMichiel is het elke dag feest: Curaçao, een quiz over het koningshuis en kandidaat wint daarmee kaarten voor Kaiser Chiefs, 100% request uur.

mei[bewerken]

Datum Presentatie Onderwerpen
1 mei Geen uitzending in verband met uitzending van Dag van de Arbeidsvitaminen
2 mei[69] Michiel Veenstra Michiel is terug van de Noordpool en daarom vandaag in de uitzending een terugblik met fragmenten van Noordpool.FM, Nieuws Request: favoriete meezingplaat voor in de douche en mag niet langer zijn dan 4 minuten, bellen met een luisteraar die gaat douchen terwijl Michiel haar request draait, MetMichiel is het elke dag feest: Madrid, kaarten van Kaiser Chiefs en Lowlands weggeven, de Singlestrijd: 30 Seconds To Mars - From Yesterday <-> Luie Hond - Beter Af, 100% request uur, de Popquiz, schakelen naar Eric Corton in Amsterdam voor Club3voor12.
3 mei[70] Michiel Veenstra Nadelen van samenwonen met een partner verzamelen met luisteraars, Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: IJsland, kaarten van Kaiser Chiefs en Lowlands weggeven, interview met drummer Nick van Kaiser Chiefs, de Singlestrijd: 30 Seconds To Mars - From Yesterday <-> Mark Ronson - Stop Me, 100% request uur, Michiel draait 2x dezelfde plaat van Manic Street Preachers na elkaar, de Popquiz.
7 mei[71] Michiel Veenstra Bellen met projectmanager van Muzikantendag in Amsterdam en kaarten hiervoor weggeven, een Request, MetMichiel is het elke dag feest: Thailand, kaarten van Extrema Outdoor te winnen, nieuwe versie van de MetMichiel Badeend (een sleutelhanger met badeend), Seks MetMichiel, de Singlestrijd: She's Spanish I'm American - Car Crash <-> Daniël Lohues - Annelie, luisteraar uitnodigen voor de mini-gig van Pete Murray bij 3FM, 100% request uur, oproep aan vrouwen voor de Ekstraweekend Cocktail Party, de Popquiz, de Boekenclub.
8 mei[72] Michiel Veenstra Bellen met Roel Kerssemakers van Jellinek (instelling voor verslavingszorg) over de leeftijdsgrens voor alcohol die kan veranderen van 16 naar 18 jaar, Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: Zwitserland, een luisteraar uitnodigen voor de mini-gig van Pete Murray bij 3FM, een boodschap in het Duits van Tokio Hotel vertalen, de Linkdump, de Singlestrijd: Daniël Lohues - Annelie <-> Ricky L feat. M:ck - Born Again, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
9 mei[73] Michiel Veenstra Bellen met de organisator van 'Missen met een missie' op de Dam in Amsterdam, Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: Wit-Rusland, kaarten van Extrema Outdoor en golden ticket Awakenings weggeven, een luisteraar uitnodigen voor de mini-gig van Pete Murray bij 3FM, Even Michiel's Top Mother vragen, de Singlestrijd: Daniël Lohues - Annelie <-> The Shins - Phantom Limb, oproep aan vrouwelijke luisteraars voor de Ekstraweekend Cocktail Party, 100% Request Uur, de Popquiz, schakelen naar Eric Corton in Amsterdam voor Club3voor12, Michiel vergeet de Boekenclub en zoekt snel een winnaar voor het programma eindigt.
10 mei[74] Michiel Veenstra Bellen met 2 studenten uit Leiden over een klimaatproject in Azerbeidzjan, een request i.v.m. klimaatverandering, MetMichiel is het elke dag feest: Mexico, een luisteraar in India wint kaarten voor Lowlands, interview met Tokio Hotel, de Singlestrijd: Daniël Lohues - Annelie <-> Razorlight - In The Morning, 100% Request Uur, de Popquiz, de Boekenclub.
14 mei[75] Michiel Veenstra Bellen met dj Barbara Karel over de eindexamenjournaals, een request in teken van examens, MetMichiel is het elke dag feest: Polen, kaarten voor Lowlands te winnen, Seks MetMichiel, de Singlestrijd: The Magic Numbers - This Is A Song <-> Bowling For Soup - High School Never Ends, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
15 mei[76] Michiel Veenstra Bellen met Jaap de Bruin van Cool Climate, een request die te maken heeft met smelten, MetMichiel Minigig: Pete Murray, kaarten voor Pinkpop weggeven, interview met Pete Murray, luisteraar speelt gitaar en zingt een lied van Pete in de studio, nieuw onderdeel 'Discover' op dinsdagavond (een nieuwe plaat die inspiratie haalt bij een oude plaat in de mix met de originele versie), de Singlestrijd: Bowling for Soup - High School Never Ends <-> Charlie Dée - I Know, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
16 mei[77] Michiel Veenstra Reportage van Michiel in Den Haag i.v.m. een manifest van Cool Climate overhandigen aan minister Cramer van VROM (interview met Beau van Erven Dorens en een reactie van Jacqueline Cramer). Een request in teken van iets 'met z'n allen!'. Het Eindexamenjournaal met Barbara Karel. Exclusieve interviewsessie met Tokio Hotel weggen. Michiel belt een teleurgestelde luisteraar en heeft een verrassing voor haar. Even Michiel's Top Mother vragen. De Singlestrijd: Charlie Dée - I Know <-> The Films - Black Shoes. 100% request uur. Michiel is blij met een request van de Pet Shop Boys. De Popquiz. De Boekenclub. Schakelen naar Eric Corton in Amsterdam voor Club3voor12.
17 mei[78] Michiel Veenstra MetMichiel badeendsleutelhanger te winnen met een request. MetMichiel is het elke dag feest: Birma (Myanmar). Kaarten voor Lowlands en Pinkpop weggeven. De Singlestrijd: Charlie Dée - I Know <-> Simian Mobile Disco - It's The Beat. 100% request uur. De Popquiz (i.v.m. Hemelvaart alleen vragen over artiesten die overleden zijn). De Boekenclub
21 mei[79] Michiel Veenstra Bellen met iemand van de organisatie van het Daverdagen-festival. Request in ruil voor een badeendsleutelhanger. Eindexamenjournaal met Barbara Karel. Kaarten te winnen voor Pinkpop incl. akoestisch optreden van The Kooks. Golden ticket voor Chris Cornell weggeven. Première van nieuwe single van Green Day. Seks MetMichiel. Singlestrijd: Charlie Dée - I Know <-> Tim Armstrong - Into Action. 100% request uur. Popquiz.
22 mei[80] Domien Verschuuren Michiel en Gerard zijn naar een concert van Pet Shop Boys. Hoe klinkt jouw lach? Een request waarmee je kan lachen. Eindexamenjournaal met Barbara Karel. Kaarten te winnen voor het Daverdagen-festival. Golden ticket voor Static on the Beach weggeven. Discover: Gym Class Heroes - Cupid's Chokehold. Singlestrijd: Queens of the Stone Age - Sick Sick Sick <-> Mutya Buena - Real Girl. 100% request uur. Popquiz. Maricha Kroeske is vandaag 1 jaar producer bij MetMichiel.
23 mei[81] Michiel Veenstra Bellen met Richard Hendriks van www.ruilen.nl. Request in ruil voor een badeendsleutelhanger. Eindexamenjournaal met Barbara Karel. Kaarten te winnen voor Static on the Beach. Even Michiel's Top Mother vragen. Singlestrijd: Queens of the Stone Age - Sick Sick Sick <-> Fall Out Boy - Thnks fr th Mmrs. 100% request uur. Popquiz. Schakelen naar Eric Corton in Amsterdam voor Club3voor12. Michiel doet een oproep voor een request van Pet Shop Boys
24 mei[82] Michiel Veenstra MetMichiel is het elke dag feest: de grootste Duitse fan van Michiel bellen. Een Duitstalige request. Eindexamenjournaal met Barbara Karel. Kaarten voor Lowlands weggeven. Golden ticket te winnen voor Static on the Beach. nterview met Maximo Park. Singlestrijd: Queens of the Stone Age - Sick Sick Sick <-> The Hot Stewards - Edge of Heaven. 00% request hour. Popquiz. Praatje met Eric Corton
28 mei Geen uitzending in verband met Pinkpop.
29 mei[83] Michiel Veenstra Bellen met de initiatiefnemer van de Duurzame Dansnacht. Een goede dansplaat als request. Eindexamenjournaal met Merel Uffing. Kaarten te winnen voor Lowlands en de bioscoopfilm Pirates of the Caribbean 3: At World's End. Discover: Mutya Buena - Real Girl. Singlestrijd: The Hot Stewards - Edge of Heaven <-> Maria Mena - Our Battles. 100% request uur. Popquiz. De Boekenclub. Opnames van Pinkpop: Within Temptation en Krezip.
30 mei[84] Michiel Veenstra Bellen met iemand over de industrieprijs 'Ijzeren Podiumdieren'. 3FM Request. Eindexamenjournaal met Merel Uffing. Kaarten te winnen voor de Duurzame Dansnacht en de bioscoopfilm Pirates of the Carribean 3: At World's End. Even Michiel's Top Mother vragen. Singlestrijd: The Hot Stewards - Edge of Heaven <-> C-Mon & Kypski - Bumpy Road. 100% request uur. Popquiz. De Boekenclub. Schakelen naar Eric Corton in Amsterdam voor Club3voor12. Opnames van Pinkpop: Snow Patrol, Razorlight en Arctic Monkeys.
31 mei[85] Michiel Veenstra Bellen met auteur Frank Wouters over zijn boek 'Handleiding bij het leven'. 3FM request. Eindexamenjournaal met Barbara Karel. Kaarten te winnen voor Lowlands en de bioscoopfilm Pirates of the Carribean 3: At World's End. Interview met James Murphy van LCD Soundsystem. Singlestrijd: The Hot Stewards - Edge of Heaven <-> The Bird and The Bee - Again & Again. 100% request uur. Popquiz. De Boekenclub. Iemand terugbellen die per ongeluk een sms stuurde naar de studio met de tekst 'Slaaplekker lieverd'. Praatje met Eric Corton.

juni[bewerken]

Datum Presentatie Onderwerpen
4 juni[86] Michiel Veenstra Bellen met een luisteraar die met een autoband gaat lopen over de afsluitdijk. 3FM request. MetMichiel is het elke dag feest: Ghana. Kaarten te winnen voor Awakenings en Sonar Festival in Barcelona. Seks MetMichiel. Singlestrijd: Satellite Party - Wish Upon A Dog Star <-> Johan - Coming in from the cold. 100% request uur. Popquiz. De Boekenclub.
5 juni[87] Martijn Muijs Gesprek met Baukje over een koffie-onderzoek en bellen naar iemand met de achternaam Egberts. 3FM request. MetMichiel is het elke dag feest: Amerika. Kaarten te winnen voor Faithless en Sonar Festival. Discover: Meck ft. Dino - Feels Like Home. Singlestrijd: Johan - Coming in from the cold <-> Gwen Stefani - 4 in the morning. 100 request uur. Popquiz. De Boekenclub.
6 juni[88] Michiel Veenstra Terugblikken op de Radiobitches Awards met producer Maricha . Bellen met Yvette van Amnesty International over een nieuw 'Make Some Noise-project' met 3FM Serious Talents. MetMichiel is het elke dag feest: Canada. Topografie Quiz over Spanje (winnaar krijgt kaarten voor het Sonar Festival in Barcelona). Even Michiel's Top Mother vragen. Singlestrijd: Johan - Coming in from the cold <-> The Pigeon Detectives - I'm not sorry. 100% request uur. Popquiz. De Boekenclub. Schakelen naar Eric Corton in Amsterdam voor Club3voor12.
7 juni[89] Michiel Veenstra Bellen met een luisteraar die via Noordpool.FM een klimaatreis naar Zuid-Afrika won. 3FM request. 'Dorpen die nooit op de radio zijn'. MetMichiel is het elke dag feest: Noorwegen. Kaarten te winnen voor Awakenings en Lowlands. Interview met Chris Cornell. Singlestrijd: Johan - Coming in from the cold <-> Kelly Rowland - Like This. 100% request uur. Popquiz. De Boekenclub.
11 juni[90] Michiel Veenstra Crowded House in de studio (interview + live hun nieuwe single 'Don't Stop Now'). MetMichiel is het elke dag feest: Spanje. Kaarten te winnen voor Justin Timberlake. Prijzen van Tokio Hotel weggeven. Seks MetMichiel. Singlestrijd: Wir Sind Helden - Soundso <-> The Smashing Pumpkins - Tarantula. 100% request uur. Popquiz. De Boekenclub.
12 juni[91] Michiel Veenstra Gesprek met presentator Manuel Venderbos van het EO tv-programma Jong. 3FM request. MetMichiel is het elke dag feest: Brazilië. Kaarten te winnen voor Justin Timberlake. Primeur van U2 - Instant Karma voor het nieuwe Make Some Noise-project. Prijzen van Tokio Hotel weggeven. Discover: José Gonzalez - Heartbeats. Singlestrijd: The Smashing Pumpkins - Tarantula <-> Interpol - The Heinrich Maneuver. 100% request uur. Popquiz. De Boekenclub.
13 juni[92] Michiel Veenstra Bellen met Jaap de Bruin van Cool Climate. 3FM request. MetMichiel is het elke dag feest: Duitsland. Kaarten te winnen voor Rock Werchter met de Topografie Quiz en Justin Timberlake. Prijzen van Tokio Hotel weggeven. Even Michiel's Top Mother vragen. Singlestrijd: Interpol - The Heinrich Maneuver <-> CSS - Let's Make Love and Listen to Death From Above. 100% request uur. De Popquiz. De Boekenclub. Schakelen naar Eric Corton in Amsterdam voor Club3voor12.
14 juni[93] Michiel Veenstra Blije boodschappen van luisteraars die geslaagd zijn voor hun examens. 3FM request. MetMichiel is het elke dag feest: Iran. Prijzen van Tokio Hotel weggeven. Kaarten te winnen voor Justin Timberlake. Interview met Brandon Boyd van Incubus. Singlestrijd: Interpol - The Heinrich Maneuver <-> Ellen ten Damme - Stay. Laatste uur ontbreekt vanwege een stroomstoring in Hilversum en de stream down was.
18 juni[94] Michiel Veenstra Het verhaal van Dinske over haar klimaatreis naar Zuid-Afrika. 3FM Request. MetMichiel is het elke dag feest: Egypte. Kaarten te winnen voor de Zwarte Cross en Avril Lavigne. Seks MetMichiel. Singlestrijd: Interpol - The Heinrich Maneuver <-> Heideroosjes - My Funeral. 100% request uur. De Popquiz.
19 juni[95] Michiel Veenstra Bellen met de promoter van Museumnacht in Utrecht. Uitleg speciale uitzending vanuit het Hilton Hotel Amsterdam i.v.m. 'Bed In' van John Lennon en Yoko Ono. 3FM Request. Kaarten te winnen voor Avril Lavigne en de Zwarte Cross. MetMichiel is het elke dag feest: Uruguay. Discover: U2 & Green Day - The Saints Are Coming. Singlestrijd: Heideroosjes - My Funeral <-> Air Traffic - Charlotte. 100% request uur. De Popquiz.
20 juni[96] Michiel Veenstra Bellen met de organisator van Midzomernacht festival in Amsterdam. 3FM Request. MetMichiel is het elke dag feest: Centraal-Afrikaanse Republiek. Kaarten te winnen voor de Zwarte Cross en Avril Lavigne. De Topografie Quiz (kaarten weggeven voor Roskilde). Even Michiel's Top Mother Vragen. Singlestrijd: Heideroosjes - My Funeral <-> Gossip - Standing In The Way Of Control. 100% request uur. De Popquiz. Schakelen naar Eric Corton in Amsterdam voor Club3voor12.
21 juni[97] Michiel Veenstra Uitzending vanaf Paal 17 in Texel i.v.m. de zeilwedstrijd Ronde om Texel. Live optredens van Dennis en Ilse DeLange. MetMichiel is het elke dag feest: Amerika. Kaarten weggeven van Lowlands en Avril Lavigne (+meet & greet). Interview met Ilse DeLange. MetMichiel Badeenden in het publiek gooien.
25 juni[98] Michiel Veenstra Bellen met Maurice Spijker van het Five Days Off Festival. 3FM Request. MetMichiel is het elke dag feest: Kroatië. Kaarten te winnen voor het Benicàssim Festival in Spanje. Oproep om de petitie van het Make Some Noise-project van Amnesty International te tekenen. Seks MetMichiel. Singlestrijd: Heideroosjes - My Funeral <-> Check 1-2 - I Won't Cry. 100% request uur. De Popquiz.
26 juni[99] Michiel Veenstra Uitleg van Michiel over gapen. 3FM Request. MetMichiel is het elke dag feest: Madagaskar. Kaarten te winnen voor Five Days Off. Uitleg over de Make Some Noise-actie van Amnesty International. Discover: John Lennon/Duran Duran - Instant Karma. Singestrijd: Check 1-2 - I Won't Cry <-> Prince - Guitar. 100% request uur. De Popquiz.
27 juni[100] Michiel Veenstra Locatieuitzending vanuit de John & Yoko suite van het Hilton Hotel Amsterdam in het kader van Make Some Noise (aandacht voor Darfur). Make Some Noise Bed Contest: 3 Serious Talents (The Junes, BelieveIsADoubt, Deluxe) kunnen een optreden op Lowlands en Solar Festival winnen.. Gesprek met Yvette van Amnesty International. MetMichiel is het elke dag feest: Djibouti. Gesigneerde Make Some Noise T-shirt en CD weggeven. Praatje met Eric Corton en Tijs van Liemt (beide vakjury voor de contest). Serious Talents spelen akoestisch John Lennon-covers. Eric Corton vertelt over de problemen in Darfur. Luisteraar wint een overnachting in de John & Yoko suite. Uitslag van de Make Some Noise Bed Contest.
28 juni[101] Michiel Veenstra Kaarten te winnen voor Five Days Off en Lowlands. 3FM Request. MetMichiel is het elke dag feest: Oekraïne. De Topografie Quiz (kaarten voor het Benicàssim Festival in Spanje). Interview met Perry Farrell van Satellite Party. Singlestrijd: Check 1-2 - I Won't Cry <-> Citizens for a Better America - Go Away Paris Hilton. 100% request uur. Een defecte telefoon in de studio, maar Michiel heeft de oplossing om toch de Popquiz te kunnen spelen met een luisteraar.

juli[bewerken]

Datum Presentatie Onderwerpen
2 juli[102] Michiel Veenstra DJ's van 3FM gaan groener leven. Om te laten zien hoe betrokken de DJ's van 3FM zijn, gaan ze in de week voor Live Earth laten zien hoe 'groen' ze zijn. Deze MetMichiel moet Henk blijven fietsen (gekoppeld aan een dynamo) om de uitzending in de lucht te houden op groene stroom. CD's weggeven aan een luisteraar die klimaatbewust bezig is. MetMichiel is het elke dag feest: Curaçao . Kaarten te winnen voor het Italia Wave Love Festival. Wedstrijd in de studio om kaarten te winnen voor de Minimal Camping in de achtertuin van Paradiso op 5 Days Off. Singlestrijd: Check 1-2 - I Won't Cry <-> The Shins - Australia. 100% request uur. Popquiz. De Boekenclub: Suske en Wiske - De curieuze neuzen.
3 juli[103] Michiel Veenstra Bellen met Lowlands-directeur Eric van Eerdenburg omdat het festival de Green & Clean Award won. 3FM Request. MetMichiel is het elke dag feest: Wit-Rusland. Kans op kaarten voor Live Earth en cd's weggeven aan iemand die klimaatbewust is. Vragen aan Eva van de nationale klimaatcampagne HIER. Singlestrijd: John Butler Trio - Better Than <-> Just Jack - Glory Days. 100% request uur. Popquiz. De Boekenclub.
4 juli[104] Michiel Veenstra Vraag aan de luisteraars: Wat zou je doen als je een miljoen wint?. MetMichiel is het elke dag feest: Amerika. Kaarten te winnen voor het Italia Wave Love Festival. CD's weggeven aan luisteraar die klimaatbewust bezig is. Vragen aan Eva van de nationale klimaatcampagne HIER. Singlestrijd: Just Jack - Glory Days <-> I'm From Barcelona - We're From Barcelona. 100% request uur. Eric Corton doet aankondiging van de Popquiz met een megafoon. Popquiz. De Boekenclub.
5 juli[105] Michiel Veenstra Topografie Quiz (kaarten te winnen voor Italia Wave Love Festival). Bellen met de prijswinnares van de Minimal Camping op 5 Days Off. 3FM Request. MetMichiel is het elke dag feest: Isle of Man. CD's weggeven aan luisteraar die actief klimaatbewust is. (Maurice) de hond van Michiel in de studio. Interview met Snow Patrol. Singlestrijd: Just Jack - Glory Days <-> LCD Soundsystem - All My Friends. 100% request uur. Popquiz. Michiel en Eric Corton geven een trap tegen de centrale (prullenbak) vanwege problemen met de telefoonlijn. De Boekenclub.
9 juli[106] Michiel Veenstra De wedstrijd 'Lowlands bij je thuis' met 5 finalisten in de studio, de winnaar wint een mini-festival in zijn of haar huiskamer. De vakjury is de directeur van Lowlands Eric van Eerdenburg. MetMichiel is het elke dag feest: Isle of Man. Opnames van Live Earth. Singlestrijd: LCD Soundsystem - All My Friends <-> Manu Chao - Rainin' in Paradize. 100% Summer Request. Popquiz. Kaarten te winnen voor het Solar Weekend Festival.
10 juli[107] Michiel Veenstra Vandaag in het nieuws: vrouwen verzwijgen steeds vaker hun kledingaankopen. 3FM Request. MetMichiel is het elke dag feest: Zweden. Kaarten te winnen voor het Solar Weekend Festival en Gym Class Heroes. Voorbeelden van dingen die je hoort in liedjes die er niet zijn. Discover: Gnarls Barkley - Crazy vs Ennio Morricone. Singlestrijd: LCD Soundsystem - All My Friends <-> Spoon - Underdog. 100% Summer Request. Popquiz. Gerard Ekdom vraagt een plaat aan van Pet Shop Boys vanwege een afspraak met Michiel om dit in elkaars programma te doen.
11 juli[108] Michiel Veenstra De Sziget Quiz: kaarten te winnen voor het Sziget Festivel . MetMichiel-badeenden weggeven aan de eerste 5 luisteraars die het woord 'pisvlek' sms-en. MetMichiel is het elke dag feest: België. Een oproep i.v.m. Leuk is Anders en de Freaknacht die Michiel deze week presenteert. Even Michiel's Top Mother vragen. Singlestrijd: LCD Soundsystem - All My Friends <-> !!! (chk chk chk) - Must Be The Moon. 100% Summer Request. Popquiz. Praatje met Eric Corton over de bekendmaking van de 12 beste albums van 3voor12.
12 juli[109] Michiel Veenstra Vandaag in het nieuws: irritaties op het werk - wat is er irritant aan je collega's?. 3FM Request. MetMichiel is het elke dag feest: Argentinië. Kaarten te winnen voor het Solar Weekend Festival. Interview met Editors. Singlestrijd: Gym Class Heroes - Clothes Off <-> Sunrise Avenue - Fairytale Gone Bad. 100% Summer Request. Opnieuw problemen met de telefoonlijnen, dus Michiel schopt weer tegen de telefooncentrale. Popquiz. Luisteraar wil niet op de radio komen, maar Michiel gooit haar er toch op.
16 juli[110] Michiel Veenstra Kaarten te winnen voor Joss Stone en Summer Darkness Festival. 3FM Request. MetMichiel is het elke dag feest: Bolivia. Oproep om een eigen videoclip te maken van het lied Mahalageasca met luisteraars die dansen tijdens de Freaknacht. Seks MetMichiel. Singlestrijd: Sunrise Avenue - Fairytale Gone Bad <-> Moke - Here Comes The Summer. Zwevende reclameblokken. 100% Summer Request. Popquiz.
17 juli[111] Michiel Veenstra Zwevende 'Michiel 'reclame. Vandaag in het nieuws: bijna de helft van de Nederlanders loopt rond met een ideaal (mensen willen iets betekenen voor anderen). 3FM Request . MetMichiel is het elke dag feest: Puerto Rico. Discover: Jamilia - Beware of the Dog/Depeche Mode - Personal Jesus. Kaarten te winnen voor Summer Darkness Festival. Singlestrijd: Sunrise Avenue - Fairytale Gone Bad <-> Beats and Styles feat. Papa Dee - Take It Back. 100% Summer Request. Popquiz.
18 juli[112] Michiel Veenstra Oproep om een eigen videoclip te maken van het lied Mahalageasca met luisteraars die dansen tijdens de Freaknacht. Danslerares Jennifer uitnodigen om te dansen in de studio in de Freaknacht. Michiel bepaalt dat de request Mahalageasca van Mahala Raï Banda is. MetMichiel is het elke dag feest: Uruguay. Kaarten te winnen voor Joss Stone en golden ticket voor Summer Darkness Festival. Bellen naar de winnares van 'Lowlands bij je thuis' i.v.m. de locatieuitzending morgen bij haar thuis in Neede. Singlestrijd: Sunrise Avenue - Fairytale Gone Bad <-> Jack Peñate - Spit At Stars. 100% Summer Request. Popquiz.
19 juli[113] Michiel Veenstra Lowlands bij je thuis. Locatieuitzending vanuit Neede bij Laura haar thuis. Stand-up comedian Martijn Oosterhuis. Literaire programma: Oscar Kocken en Jack Nouws. Een spookrijder. Live optreden van Alamo Race Track. MetMichiel Badeenden gooien. 100% Summer Request. 3FM-locatieproducent Maikel Steur maakt per ongeluk iets stuk.
23 juli[114] Bart Arens De vraag: heb je wel eens iets gestolen?. 3FM Request. MetBart is het elke dag feest: Amerika. Seks MetBart. Singlestrijd: Jack Peñate - Spit At Stars <-> Róisín Murphy - Overpowered. 100% Summer Request. Popquiz.
24 juli[115] Bart Arens De vraag: wat wil je graag zien op Lowlands?. Bellen met Lowlands-directeur Eric van Eerdenburg over een nieuwe app. MetMichiel is het elke dag feest: Venezuela. Kaarten te winnen voor Lowlands. Discover: Mika - Relax, take it easy/Cutting Crew - (I Just) Died In Your Arms. Singlestrijd: Jack Peñate - Spit At Stars <-> Yellow Pearl - Fire In Your Eyes. 100% Summer Request. Popquiz.
25 juli[116] Bart Arens De vraag: heb je ooit ruzie gehad met je buren?. 3FM Request. MetMichiel is het elke dag feest: Tibet. Golden ticket weggeven voor het WK Skateboarden. Singlestrijd: Jack Peñate - Spit At Stars <-> Saybia - Angel. 100% Summer Request. Popquiz.
26 juli[117] Bart Arens De vraag: welke kunstjes kan je huisdier?. 3FM Request. MetMichiel is het elke dag feest: Cuba. Kaarten te winnen voor Lowlands. Interview met Avril Lavigne. Singlestrijd: Jack Peñate - Spit At Stars <-> Mark Ronson feat. Lily Allen - Oh My God. 100% Summer Request. Popquiz.
30 juli[118] Michiel Veenstra Kaarten te winnen voor The Simpsons Movie. 3FM Request. MetMichiel is het elke dag feest: Amerika. Beakeryoke: Beaker van The Muppets zingt een liedje en de luisteraar die het kent wint een prijs. Singlestrijd: Mark Ronson feat. Lily Allen - Oh My God <-> The Pigeon Detectives - Take Her Back. MetMichiel-jingle met verborgen boodschap. 100% request uur. Popquiz. De Boekenclub.
31 juli[119] Michiel Veenstra Kaarten te winnen voor The Simpsons Movie. 3FM Request. MetMichiel is het elke dag feest: Japan. Beakeryoke: Beaker van The Muppets zingt een liedje en de luisteraar die het kent wint een prijs. Discover: Say Say Say - Hi Tack vs Paul McCartney & Michael Jackson. 100% request uur. Popquiz. De Boekenclub.

augustus[bewerken]

Datum Presentatie Onderwerpen
1 augustus[120] Michiel Veenstra Kaarten te winnen voor The Simpsons Movie. 3FM Request. MetMichiel is het elke dag feest: Jamaïca. Tips voor Domien Verschuuren om te kamperen op Lowlands. Golden ticket voor Spinvis weggeven. Singlestrijd: Mark Ronson feat. Lily Allen - Oh My God <-> Dennis - Bubblegum. 100% request uur. Popquiz. De Boekenclub.
2 augustus[121] Michiel Veenstra Kaarten te winnen voor The Simpsons Movie. 3FM Request. MetMichiel is het elke dag feest: Costa Rica. Te gast is schrijfster Renske de Greef omdat zij op het programma staat van het literaire gedeelte op Lowlands. Singlestrijd: Pete Murray - Better Days <-> Justin Nozuka - Criminal. 100% request uur. Popquiz. De Boekenclub.
6 augustus[122] Michiel Veenstra MetMichiel Pre Late Night: Michiel bespreekt het nieuws van de dag met humoristisch commentaar. Kaarten te winnen voor Fiction Plane. MetMichiel is het elke dag feest: Canada. Info over de clubtour van Serious Talent-bands. Kans op prijzen van de Pixar-film Ratatouille. Singlestrijd: Pete Murray - Better Days <-> Lily Allen - Alfie. 100% request uur. Popquiz. De Boekenclub.
7 augustus[123] Michiel Veenstra MetMichiel Pre Late Night: Michiel bespreekt het nieuws van de dag met humoristisch commentaar. Kaarten te winnen voor Mika. MetMichiel is het elke dag feest: Ivoorkust. Bellen met Anne van Climate Change College. Prijzen te winnen van de Pixar-film Ratatouille. Singlestrijd: Pete Murray - Better Days <-> Linkin Park - Bleeding Out. 100% request uur. Popquiz. De Boekenclub.
8 augustus[124] Michiel Veenstra MetMichiel Pre Late Night: Michiel bespreekt het nieuws van de dag met humoristisch commentaar. Kaarten te winnen voor Solar Weekend Festival. MetMichiel is het elke dag feest: Zweden. Bellen met DJ Sandeman over The Rough Guide To Lowlands-mix. Michiel vraagt aan luisteraars om foutjes op zijn Wikipedia te plaatsen. Prijzen te winnen van de Pixar-film Ratatouille. Singlestrijd: Linkin Park - Bleeding Out <-> The Piercers - Boring. 100% request uur. Praatje met Eric Corton. Popquiz. De Boekenclub.

Referenties[bewerken]

 1. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 2 januari 2007 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 2. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 3 januari 2007 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 3. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 4 januari 2007 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 4. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 8 januari 2007 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 5. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 9 januari 2007 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 6. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 10 januari 2007 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 7. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 11 januari 2007 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 8. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 15 januari 2007 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 9. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 16 januari 2007 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 10. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 17 januari 2007 , opname geraadpleegd op 26 april 2019
 11. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 18 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 12. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 22 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 13. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 23 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 14. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 24 januari 2007 , opname geraadpleegd op 6 mei 2019
 15. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 25 januari 2007 , opname geraadpleegd op 7 mei 2019
 16. Bart Arens - MetMichiel, NTR / 3FM, 29 januari 2007 , opname geraadpleegd op 19 mei 2019
 17. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 30 januari 2007 , opname geraadpleegd op 19 mei 2019
 18. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 31 januari 2007 , opname geraadpleegd op 19 mei 2019
 19. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 1 februari 2007 , opname geraadpleegd op 19 mei 2019
 20. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 5 februari 2007 , opname geraadpleegd op 26 mei 2019
 21. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 6 februari 2007 , opname geraadpleegd op 28 mei 2019
 22. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 7 februari 2007 , opname geraadpleegd op 29 mei 2019
 23. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 8 februari 2007 , opname geraadpleegd op 31 mei 2019
 24. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 12 februari 2007 , opname geraadpleegd op 9 juni 2019
 25. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 13 februari 2007 , opname geraadpleegd op 13 juni 2019
 26. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 14 februari 2007 , opname geraadpleegd op 17 juni 2019
 27. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 15 februari 2007 , opname geraadpleegd op 21 juni 2019
 28. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 19 februari 2007 , opname geraadpleegd op 1 juli 2019
 29. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 20 februari 2007 , opname geraadpleegd op 4 juli 2019
 30. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 21 februari 2007 , opname geraadpleegd op 8 juli 2019
 31. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 22 februari 2007 , opname geraadpleegd op 11 juli 2019
 32. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 26 februari 2007 , opname geraadpleegd op 21 juli 2019
 33. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 27 februari 2007 , opname geraadpleegd op 24 juli 2019
 34. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 28 februari 2007 , opname geraadpleegd op 27 juli 2019
 35. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 1 maart 2007 , opname geraadpleegd op 29 juli 2019
 36. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 5 maart 2007 , opname geraadpleegd op 6 augustus 2019
 37. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 6 maart 2007 , opname geraadpleegd op 19 augustus 2019
 38. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 7 maart 2007 , opname geraadpleegd op 19 augustus 2019
 39. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 8 maart 2007 , opname geraadpleegd op 20 augustus 2019
 40. Bart Arens - MetMichiel, NTR / 3FM, 12 maart 2007 , opname geraadpleegd op 26 augustus 2019
 41. Bart Arens - MetMichiel, NTR / 3FM, 13 maart 2007 , opname geraadpleegd op 28 augustus 2019
 42. Bart Arens - MetMichiel, NTR / 3FM, 14 maart 2007 , opname geraadpleegd op 29 augustus 2019
 43. Bart Arens - MetMichiel, NTR / 3FM, 15 maart 2007 , opname geraadpleegd op 2 september 2019
 44. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 19 maart 2007 , opname geraadpleegd op 9 september 2019
 45. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 20 maart 2007 , opname geraadpleegd op 10 september 2019
 46. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 21 maart 2007 , opname geraadpleegd op 12 september 2019
 47. Bart Arens - MetMichiel, NTR / 3FM, 22 maart 2007 , opname geraadpleegd op 14 september 2019
 48. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 26 maart 2007 , opname geraadpleegd op 21 september 2019
 49. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 27 maart 2007 , opname geraadpleegd op 23 september 2019
 50. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 28 maart 2007 , opname geraadpleegd op 26 september 2019
 51. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 29 maart 2007 , opname geraadpleegd op 28 september 2019
 52. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 2 april 2007 , opname geraadpleegd op 3 oktober 2019
 53. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 3 april 2007 , opname geraadpleegd op 4 oktober 2019
 54. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 4 april 2007 , opname geraadpleegd op 7 oktober 2019
 55. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 5 april 2007 , opname geraadpleegd op 7 oktober 2019
 56. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 9 april 2007 , opname geraadpleegd op 11 oktober 2019
 57. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 10 april 2007 , opname geraadpleegd op 12 oktober 2019
 58. Martijn Muijs - MetMichiel, NTR / 3FM, 11 april 2007 , opname geraadpleegd op 17 oktober 2019
 59. Martijn Muijs - MetMichiel, NTR / 3FM, 12 april 2007 , opname geraadpleegd op 17 oktober 2019
 60. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 16 april 2007 , opname geraadpleegd op 21 oktober 2019
 61. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 17 april 2007 , opname geraadpleegd op 24 oktober 2019
 62. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 18 april 2007 , opname geraadpleegd op 27 oktober 2019
 63. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 19 april 2007 , opname geraadpleegd op 28 oktober 2019
 64. Michiel Veenstra - Noorpool.fm, NTR / 3FM, 23 april 2007 , opname geraadpleegd op 2 november 2019
 65. Michiel Veenstra - Noorpool.fm, NTR / 3FM, 24 april 2007 , opname geraadpleegd op 2 november 2019
 66. Michiel Veenstra - Noorpool.fm, NTR / 3FM, 25 april 2007 , opname geraadpleegd op 2 november 2019
 67. Michiel Veenstra - Noorpool.fm, NTR / 3FM, 26 april 2007 , opname geraadpleegd op 2 november 2019
 68. Martijn Muijs - MetMichiel, NTR / 3FM, 30 april 2007 , opname geraadpleegd op 13 november 2019
 69. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 2 mei 2007 , opname geraadpleegd op 13 november 2019
 70. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 3 mei 2007 , opname geraadpleegd op 13 november 2019
 71. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 7 mei 2007 , opname geraadpleegd op 25 november 2019
 72. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 8 mei 2007 , opname geraadpleegd op 25 november 2019
 73. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 9 mei 2007 , opname geraadpleegd op 25 november 2019
 74. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 10 mei 2007 , opname geraadpleegd op 25 november 2019
 75. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 14 mei 2007 , opname geraadpleegd op 30 november 2019
 76. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 15 mei 2007 , opname geraadpleegd op 2 december 2019
 77. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 16 mei 2007 , opname geraadpleegd op 7 december 2019
 78. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 17 mei 2007 , opname geraadpleegd op 7 december 2019
 79. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 21 mei 2007 , opname geraadpleegd op 15 december 2019
 80. Domien Verschuuren - MetMichiel, NTR / 3FM, 22 mei 2007 , opname geraadpleegd op 15 december 2019
 81. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 23 mei 2007 , opname geraadpleegd op 15 december 2019
 82. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 24 mei 2007 , opname geraadpleegd op 19 december 2019
 83. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 29 mei 2007 , opname geraadpleegd op 27 december 2019
 84. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 30 mei 2007 , opname geraadpleegd op 27 december 2019
 85. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 31 mei 2007 , opname geraadpleegd op 5 januari 2020
 86. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 4 juni 2007 , opname geraadpleegd op 11 januari 2020
 87. Martijn Muijs - MetMichiel, NTR / 3FM, 5 juni 2007 , opname geraadpleegd op 11 januari 2020
 88. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 7 juni 2007 , opname geraadpleegd op 13 januari 2020
 89. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 7 juni 2007 , opname geraadpleegd op 13 januari 2020
 90. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 11 juni 2007 , opname geraadpleegd op 29 januari 2020
 91. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 12 juni 2007 , opname geraadpleegd op 29 januari 2020
 92. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 13 juni 2007 , opname geraadpleegd op 29 januari 2020
 93. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 14 juni 2007 , opname geraadpleegd op 29 januari 2020
 94. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 18 juni 2007 , opname geraadpleegd op 7 februari 2020
 95. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 19 juni 2007 , opname geraadpleegd op 7 februari 2020
 96. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 20 juni 2007 , opname geraadpleegd op 7 februari 2020
 97. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 21 juni 2007 , opname geraadpleegd op 17 februari 2020
 98. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 25 juni 2007 , opname geraadpleegd op 17 februari 2020
 99. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 26 juni 2007 , opname geraadpleegd op 17 februari 2020
 100. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 27 juni 2007 , opname geraadpleegd op 17 februari 2020
 101. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 28 juni 2007 , opname geraadpleegd op 17 februari 2020
 102. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 2 juli 2007 , opname geraadpleegd op 22 februari 2020
 103. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 3 juli 2007 , opname geraadpleegd op 28 februari 2020
 104. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 4 juli 2007 , opname geraadpleegd op 28 februari 2020
 105. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 5 juli 2007 , opname geraadpleegd op 2 maart 2020
 106. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 9 juli 2007 , opname geraadpleegd op 7 maart 2020
 107. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 10 juli 2007 , opname geraadpleegd op 9 maart 2020
 108. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 11 juli 2007 , opname geraadpleegd op 14 maart 2020
 109. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 12 juli 2007 , opname geraadpleegd op 22 maart 2020
 110. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 16 juli 2007 , opname geraadpleegd op 22 maart 2020
 111. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 17 juli 2007 , opname geraadpleegd op 28 maart 2020
 112. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 18 juli 2007 , opname geraadpleegd op 28 maart 2020
 113. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 19 juli 2007 , opname geraadpleegd op 30 maart 2020
 114. Bart Arens - MetMichiel, NTR / 3FM, 23 juli 2007 , opname geraadpleegd op 10 april 2020
 115. Bart Arens - MetMichiel, NTR / 3FM, 24 juli 2007 , opname geraadpleegd op 10 april 2020
 116. Bart Arens - MetMichiel, NTR / 3FM, 25 juli 2007 , opname geraadpleegd op 11 april 2020
 117. Bart Arens - MetMichiel, NTR / 3FM, 26 juli 2007 , opname geraadpleegd op 30 april 2020
 118. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 30 juli 2007 , opname geraadpleegd op 30 april 2020
 119. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 31 juli 2007 , opname geraadpleegd op 29 mei 2020
 120. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 1 augustus 2007 , opname geraadpleegd op 29 mei 2020
 121. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 2 augustus 2007 , opname geraadpleegd op 29 mei 2020
 122. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 6 augustus 2007 , opname geraadpleegd op 18 juli 2020
 123. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 7 augustus 2007 , opname geraadpleegd op 18 juli 2020
 124. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 8 augustus 2007 , opname geraadpleegd op 21 juli 2020