Lijst van MetMichiel uitzendingen in 2006

Uit Radiopedia

Overzicht van de MetMichiel uitzendingen in 2006.

september[bewerken]

Datum Presentatie Onderwerpen
5 september[1] Michiel Veenstra MetMichiel was een dag eerder vernieuwd en was vanaf toen een uur langer. Met 'Het nieuws van de dag', Nieuws Request, de Link-dump, de Singlestrijd, laatste uur alleen maar requests, de Popquiz en de Boekenclub.
6 september[2] Michiel Veenstra Bijzondere uitzending waarin Michiel bekend mag maken dat Coen Swijnenberg pas vader is geworden van zijn zoontje Timme en hem ook zelf aan de telefoon kan feliciteren. Verder nog 'Het nieuws van de dag', Nieuws Request, een plaat voor de pas geboren zoon van Coen, 'Even Michiel's moeder vragen', bellen met Leo Hannewijk over het festival 'Film By The Sea' in Vlissingen, de Singlestrijd, vanaf 21:00 een uur lang requests, de Popquiz, gesprekje met Eric Corton en de uitleg over een 'Pearl Neklace', de Boekenclub.
7 september[3] Michiel Veenstra 'Het nieuws van de dag', Nieuws Request, kaarten voor Pink, de Singlestrijd, interview met James Morrison, laatste uur = request-uur, de Popquiz, gesprekje met Eric Corton, de Boekenclub.
11 september[4] Michiel Veenstra 'Het nieuws van de dag', Nieuws Request, MetMichiel zoekplaatje, bellen met Jeroen Kleijn (drummer van Johan) want een luisteraar kan roadie worden voor 1 dag, 'Seks MetMichiel', de Singlestrijd, laatste uur = request uur, de Popquiz, de Boekenclub, gesprekje met Eric Corton.
12 september[5] Michiel Veenstra 'Het nieuws van de dag', Nieuws Request, kaarten voor Postmen, de Link-dump, de Singlestrijd, een slagzin afmaken voor toegang tot MetMichiel's verjaardagsfeest, laatste uur = request uur, de Pepernotencountdown, Gerard Ekdom waarschuwen voor een Pet Shop Boys nummer, de Popquiz, de Boekenclub.
13 september[6] Michiel Veenstra 'Het nieuws van de dag', Nieuws Request, kaarten voor Johan, Even aan Michiel's moeder vragen..., een slagzin afmaken voor toegang tot MetMichiel's verjaardagsfeest, de Singlestrijd, laatste uur = request uur, de Popquiz, de Boekenclub, praatje met Eric Corton en Michiel gaat los met de koekoeksklok
14 september[7] Michiel Veenstra 'Het nieuws van de dag', Nieuws Request, kaarten voor Kraak & Smaak, een slagzin afmaken voor toegang tot MetMichiel's verjaardagsfeest, interview met de band Johan, bekendmaken wie roadie voor een dag mag worden bij Johan, de Singlestrijd, laatste uur = request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
18 september[8] Michiel Veenstra 'Het nieuws van de dag', Nieuws Request, Bart Arens (vervanger van Maricha) vertelt over optreden van The Feeling, het zoekplaatje, Michiel en het mysterie van de tourbus van The Infadels die voor de deur staat, een slagzin afmaken voor toegang tot MetMichiel's verjaardagsfeest, 'Seks MetMichiel', de Singlestrijd, laatste uur = request uur, de Popquiz, de Boekenclub, praatje met Dennis Weening.
19 september[9] Michiel Veenstra 'Het nieuws van de dag', Nieuws Request, weggeven dvd van Brokeback Mountain, de Linkdump, de Singlestrijd, een slagzin afmaken voor toegang tot MetMichiel's verjaardagsfeest, laatste uur = request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
20 september[10] Michiel Veenstra 'Het nieuws van de dag', Nieuws Request, de zoekplaat, een slagzin afmaken voor toegang tot MetMichiel's verjaardagsfeest, 'Even aan Michiel's moeder vragen...', de Singlestrijd, laatste uur = request uur, de Popquiz, de Boekenclub, praatje met Eric Corton en veel 'koekoek!'.
21 september[11] Michiel Veenstra 'Het nieuws van de dag', Nieuws Request, weggeven dvd van Brokeback Mountain, een slagzin afmaken voor toegang tot MetMichiel's verjaardagsfeest, Sander Lantinga hangt nog in de studio omdat hij om 22:00 uur met Eric Corton 'Lust for Live' gaat presenteren, interview met Scissor Sisters, een luisteraar mag de opname van 'Working Class Hero' van Racoon bijwonen in de opnamestudio, de Singlestrijd, laatste uur = request uur, de Popquiz, de Boekenclub, praatje met Eric Corton.
25 september[12] Michiel Veenstra 'Het nieuws van de dag', Nieuws Request, kaarten voor The Killers en de Stripdagen, Michiel belt met Prins Willem-Alexander om hem te feliciteren met de zwangerschap van Prinses Maxima (een gemonteerd gesprek want Michiel heeft enkel op 31/01/06 met Willem-Alexander gebeld om hem te feliciteren met de verjaardag van Koningin Beatrix), win FIFA 07 en maak kans op gamen met The Sheer, bellen met Bart van Racoon over de opname van een cover van John Lennon 'Working Class Hero', 'Seks MetMichiel', de Singlestrijd, laatste uur = request uur, de Popquiz, de Boekenclub, bellen met Jean-Marc van Tol (Fokke & Sukke).
26 september[13] Michiel Veenstra 'Het nieuws van de dag' + Nieuws Request, kaarten voor The Killers en de Stripdagen, de zoekplaat, finale v/d dag wedstrijd 'gamen met The Sheer', de Link-dump, de Singlestrijd, laatste uur = request uur, de Popquiz, bellen met striptekenaar Gerrit de Jager (van o.a. De familie Doorzon).
27 september[14] Michiel Veenstra 'Het nieuws van de dag' + Nieuws Request, kaarten voor The Killers en de Stripdagen, win FIFA 2007 en maak kans op gamen met The Sheer, Even aan Michiel's moeder vragen, de Pepernoten Countdown, de Singlestrijd, laatste uur = request uur, de Popquiz, bellen met striptekenaar Peter de Wit (Sigmund) en praatje met Eric Corton.
28 september[15] Bart Arens 'Het nieuws van de dag' + Nieuws Request, kaarten voor The Killers, win FIFA 2007 en maak kans op gamen met The Sheer, interview met The Feeling, de Singlestrijd, laatste uur = request uur, de Popquiz, bellen met striptekenaar Gerard Leever (Stripschapprijs 2006 voor het gehele oeuvre).

oktober[bewerken]

Datum Presentatie Onderwerpen
2 oktober[16] Michiel Veenstra 'Het nieuws van de dag' + '90s Nieuws Request, kaarten voor My Chemical Romance en I Love Techno, de laatste kaartjes voor het verjaardagsfeest van MetMichiel morgen, 'Seks MetMichiel', de Singlestrijd, laatste uur = request uur, de Pepernotencountdown, aankondiging van de speciale Halloween-uitzending in Disneyland en luisteraars kunnen erbij zijn als ze zich verkleden en daarvan een foto doorsturen, de Popquiz.
3 oktober[17] Michiel Veenstra Speciale uitzending want MetMichiel bestaat 1 jaar: Met 'Het nieuws van de dag' + '90s Nieuws Request, kaarten voor Lacuna Coil en James Morrison, verjaardagstaart, Rudy MacKay in de studio, spelletjes op de gang (koek- en snoephappen, beschuitfluiten voor een MetMichiel Badeend), de Linkdump, de Singlestrijd, laatste uur = request uur, de Popquiz en de voicemail inspreken van prins Willem-Alexander.
4 oktober[18] Michiel Veenstra Het dier van de dag, '90s request over dieren, kaarten My Chemical Romance en I Love Techno, Even Michiel's moeder vragen, MetMichiel op Halloween naar Disneyland Parijs, de Singlestrijd, laatste uur = request uur, de Popquiz en gesprekje met Eric Corton.
5 oktober[19] Michiel Veenstra Het nieuws van de dag, '90s Nieuws Request, kaarten voor Lacuna Coil en James Morrison, Michiel over de Noordpool, de Singlestrijd, interview met My Chemical Romance, laatste uur = request uur met 3 foute '90s danceplaten, de Popquiz.
9 oktober[20] Bart Arens '90s Request uitzending: het nieuws uit de jaren '90, Nieuws Request, het '90s intro spel, de Singlestrijd, interview met Norman Cook (van o.a. Fatboy Slim), laatste uur = request uur en de Popquiz.
10 oktober[21] Bart Arens '90 Request uitzending: het nieuws v/d dag uit de jaren '90, Nieuws Request, interview Norman Cook (o.a. Fatboy Slim), de Singlestrijd, het '90s intro spel, laatste uur = request uur, de Popquiz, luisteraar laat reizigers meeklappen in de trein.
12 oktober[22] Bart Arens 90s Request uitzending: het Nieuws v/d dag, Nieuws Request, het '90s intro spel, de Singlestrijd, interview met Norman Cook (o.a. Fatboy Slim), laatste uur = request uur, de Popquiz, interview met Mike Pickering (van M People).
16 oktober[23] Michiel Veenstra Michiel is terug van vakantie, het nieuws v/d dag, Nieuws Request, bellen met Giel Beelen (winnaar van een Maroni Award), kaarten ADE, Michiel's Pepernotencountdown, 'Seks MetMichiel', de Singlestrijd, laatste uur = request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
17 oktober[24] Gerard Ekdom Het nieuws v/d dag, Nieuws Request, de Linkdump, de Singlestrijd, bellen naar Veenstra Veenstra (voicemail) bij concert van John Mayer, laatste uur = request uur, de Popquiz.
18 oktober[25] Michiel Veenstra Het nieuws v/d dag, Nieuws Request, kaarten ADE, bellen naar Gerard Ekdom (voicemail), Michiel doet per ongeluk dvd in de cd-speler, Gerard belt terug vanaf verjaardagsfeest van zijn opa, 'Even aan Michiel's Moeder vragen', de Singlestrijd, laatste uur = request uur, de Popquiz, de Boekenclub en praatje met Eric Corton.
19 oktober[26] Michiel Veenstra Het nieuws v/d dag, Nieuws Request, kaarten voor Ilse DeLange, Almelose sms-jes voorlezen met Maricha, interview met The Freestylers, de Singlestrijd, laatste uur = request uur, Eric Corton komt Michiel even afleiden in de studio, de Popquiz en de Boekenclub.
23 oktober[27] Michiel Veenstra Het nieuws v/d dag, Nieuws Request, Holland's Next Top Mother, 3fm prijzenfestival, de Pepernotencountdown, bekendmaking v/d laatste winnaar van de Halloween-actie Disneyland Parijs, de Singlestrijd, kaarten voor Danko Jones, 'Seks MetMichiel', laatste uur = request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
24 oktober[28] Michiel Veenstra Het nieuws v/d dag, Nieuws Request, 3fm prijzenfestival, Holland's Next Top Mother, kaarten voor Danko Jones, de Link-dump, de Singlestrijd, laatste uur = request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
25 oktober[29] Michiel Veenstra Het nieuws v/d dag, Nieuws Request, 3fm prijzenfestival, kaarten voor Danko Jones, Even aan Michiel's moeder vragen, de Singlestrijd, de Pepernotencountdown, laatste uur = request uur, de Popquiz, de Boekenclub, grappen en grollen met Eric Corton.
26 oktober[30] Michiel Veenstra Het nieuws v/d dag, Nieuws Request, bekendmaking wie mee mag naar de Halloween-uitzending in Disneyland Parijs, 3fm prijzenfestival, Bart van The Sheer belt even met Michiel, interview met Gogol Bordello, de Singlestrijd, laatste uur = request uur, de Popquiz, de Boekenclub, bellen met Barbara Karel i.v.m. uitzending van Bring It On! in Zuid-Afrika, Eric Corton mag aan het prijzenrad draaien.
30 oktober[31] Bart Arens Bart vervangt Michiel die in Parijs is voor de speciale Halloween-uitzending in Disneyland van morgen, Het nieuws v/d dag, Nieuws Request, via een luisteraar in een restaurant Kim Holland aan de telefoon krijgen, kaarten voor de film Wild Romance, bellen met een slechte verbinding van Michiel Veenstra in Disneyland, bellen met Amnesty International over de 'Make Some Noise'-actie, de Singlestrijd, laatste uur = request uur, de Popquiz, kaarten voor Danko Jones.
31 oktober[32] Michiel Veenstra Michiel viert met de prijswinnaars Halloween in Disneyland Parijs, Nieuws Request in teken van Halloween, bellen met een heks, de Singlestrijd, laatste uur = request uur (met o.a. verzoekjes van de aanwezige prijswinnaars), met een luisteraar in een achtbaan, Atilla Meijs met uitleg over Serious TV, de Popquiz.

november[bewerken]

Datum Presentatie Onderwerpen
1 november[33] Michiel Veenstra Het nieuws v/d dag, Nieuws Request, kaarten voor The Kooks, Even aan Michiel's moeder vragen, de Singlestrijd, laatste uur = request uur, de Popquiz, praatje met Eric Corton.
2 november[34] Michiel Veenstra Nieuws v/d dag, Nieuws Request, kaarten voor de film Wild Romance en The Kooks, interview Badly Drawn Boy, de Singlestrijd, laatste uur = request uur, Maricha van de redactie is jarig en mag een request doen, de Popquiz.
6 november[35] Michiel Veenstra Nieuws v/d dag, Nieuws Request, start van Holland's Next Top Mother (men kan elke week op 4 genomineerde moeders stemmen), kaarten voor Justin Timberlake, bellen met Nicole van Amnesty International over het Make Some Noise project, Seks MetMichiel, de Singlestrijd, de Popquiz, de Boekenclub, kaarten voor The Kooks.
7 november[36] Michiel Veenstra Nieuws v/d dag, Nieuws Request, Astrid de Jong en de rest van de Bijna Nieuws-redactie in de studio, kaarten voor Justin Timberlake, Holland's Next Top Mother, de Linkdump, de Singlestrijd, laatste uur = request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
8 november[37] Michiel Veenstra Nieuws v/d dag, Nieuws Request, Michiel heeft een megafoon meegenomen en die gaan we vanaf nu meer in de uitzending horen, kaarten voor Justin Timberlake, de Pepernotencountdown, Holland's Next Top Mother, weggeven van Make Some Noise T-shirt gesigneerd door Anouk, Even Michiel's Moeder Vragen, de Singlestrijd, laatste uur = request uur, de Popquiz, de Boekenclub en Eric Corton doet Michiel een aanzoek voor de Song van het jaar-uitzending binnenkort.
9 november[38] Michiel Veenstra Nieuws v/d dag, Nieuws Request, kaarten voor Justin Timberlake en Awakenings, uitslag van 1e voorronde Holland's Next Top Mother, interview met The Magic Numbers, de Singlestrijd, laatste uur = request uur, de Popquiz, oproep voor volgende Freaknacht die op tv komt, de Boekenclub.
13 november[39] Michiel Veenstra Het nieuws v/d dag, Nieuws Request, een Disney-filmfragment raden om donderdag een grote Disney dvd-box te winnen, Serious Politics: Wilko Terwijn geeft elke avond 2x negatief stemadvies over diverse partijen, bellen met Bart van Racoon over de John Lennon-cover voor Make Some Noise, Holland's Next Top Mother, de Singlestrijd, laatste uur = request uur, de Popquiz, de Boekenclub, overschakelen naar Gerard Ekdom en Giel Beelen in het Patronaat te Haarlem voor Rigter!Live.
14 november[40] Michiel Veenstra Het nieuws v/d dag, Nieuws Request, Serious Politics: Wilko Terwijn geeft elke avond 2x negatief stemadvies over diverse partijen, kaarten voor Awakenings, de Singlestrijd, de Pepernotencountdown, 2e voorronde Holland's Next Top Mother, laatste uur = request uur, een Disney-filmfragment raden om donderdag een grote Disney dvd-box te winnen, de Popquiz, de Boekenclub.
15 november[41] Michiel Veenstra Het nieuws v/d dag, Nieuws Request, Marc Cornelissen aan telefoon over klimaatsverandering en hij gaat met een groep studenten in april 2007 naar de Noordpool en Michiel had interesse om mee te gaan, Serious Politics: Wilko Terwijn geeft elke avond 2x negatief stemadvies over diverse partijen, een Disney-filmfragment raden om donderdag een grote Disney dvd-box te winnen, Holland's Next Top Mother, weggeven Make Some Noise t-shirt gesigneerd door Anouk, de Singlestrijd, laatste uur = request uur, de Popquiz, de Boekenclub, praatje met Dennis Weening.
16 november[42] Michiel Veenstra Het nieuws v/d dag, Nieuws Request, Finale van Disney-filmfragment raden om een grote Disney dvd-box te winnen, Serious Politics: Wilko Terwijn geeft elke avond 2x negatief stemadvies over diverse partijen, Holland's Next Top Mother, de Singlestrijd, laatste uur = request uur, de Popquiz, de Boekenclub, de Pepernotencountdown.
20 november[43] Michiel Veenstra Het nieuws v/d dag, Nieuws Request, kaarten voor Awakenings en Serious Comedy presents Hard Gelach, Serious Politics: Wilko Terwijn geeft elke avond 2x negatief stemadvies over diverse partijen, John Lennon-cover van Snow Patrol voor Make Some Noise project, Holland's Next Top Mother, kaarten voor 'Games In Concert', de Singlestrijd, laatste uur = request uur, de Popquiz, de Boekenclub, bellen met iemand die aanwezig is bij het concert van James Morrison.
21 november[44] Michiel Veenstra Het nieuws v/d dag, Nieuws Request, Serious Politics: Wilko Terwijn geeft elke avond 2x negatief stemadvies over diverse partijen, kaarten voor Serious Comedy presents Hard Gelach, Holland's Next Top Mother, kaarten voor 'Games In Concert', de Singlestrijd, laatste uur = request uur, de Popquiz, de Boekenclub, de speciale 'Poing'-versie van The Prodigy - Out Of Space.
22 november[45] Michiel Veenstra Het nieuws v/d dag, Nieuws Request, kaarten voor Serious Comedy presents Hard Gelach, Holland's Next Top Mother, kaarten voor 'Games In Concert', de Singlestrijd, laatste uur = request uur, de Popquiz, de Boekenclub, gesprek met Eric Corton die net terug is van zijn reis naar Cambodja voor Serious Request.
23 november[46] Michiel Veenstra Het nieuws v/d dag, Nieuws Request, kaarten voor Serious Comedy presents Hard Gelach, Holland's Next Top Mother, interview met actrice/zangeres Juliette Lewis, de Singlestrijd, laatste uur = request uur, kaarten voor 'Games In Concert', Michiel wil de slechtste plaat ooit aan Eric Corton laten horen, de Popquiz, de Boekenclub.
27 november[47] Michiel Veenstra Uitzending vanuit De Melkweg in Amsterdam i.v.m. Serious Comedy presents Hard Gelach, Coen en Sander doen de presentaties op het podium, interviews met carabetier/presentator Leon van der Zanden, cabaretgroep Rooyacker Kamp & Kamps, Comedy Explosion, Martijn Oosterhuis, Pieter Bouwman (Radio Bergeijk, Mannen van de radio), kaarten voor Inner City 2006, oud fragment Javier Guzman, Holland's Next Top Mother, nieuw Maroon 5-nummer voor het Make Some Noise-project, fragment Jeroen Pater, praatje met Coen Swijnenberg en Sander Lantinga, fragment Kasper van Kooten en Pieter Derks.
28 november[48] Michiel Veenstra Het nieuws v/d dag, Nieuws Request, kaarten voor Inner City 2006, Holland's Next Top Mother, de Linkdumps, de Singlestrijd, laatste uur = request uur, de Popquiz.
29 november[49] Michiel Veenstra Het nieuws v/d dag, Nieuws Request, kaarten voor Inner City 2006, Yvette van Amnesty International over Make Some Noise-project, Holland's Next Top Mother, Even aan Michiel's moeder vragen, de Singlestrijd, laatste uur = request uur, de Popquiz, gesprek met Eric Corton.
30 november[50] Michiel Veenstra Het nieuws v/d dag, Nieuws Request, kaarten voor Inner City 2006, interview met The Automatic, Holland's Next Top Mother, de Singlestrijd, laatste uur = request uur, de Popquiz en Eric Corton mag de kandidaat helpen.

december[bewerken]

Datum Presentatie Onderwerpen
4 december[51] Michiel Veenstra Het nieuws v/d dag, Nieuws Request, cd van Infadels + de game FIFA 07 weggeven, nieuw nummer voor het Make Some Noise-project, Seks MetMichiel, de Singlestrijd, laatste uur = request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
5 december[52] Michiel Veenstra Het nieuws v/d dag, Nieuws Request, stemadvies voor de dj-verkiezing van het Glazen Huis, weggeven cd Infadels + FIFA 2007, de Linkdump, de Singlestrijd, laatste uur = request uur, voicemail van Giel Beelen inspreken, de Popquiz, Giel belt terug naar Michiel, de Boekenclub.
6 december[53] Michiel Veenstra Het nieuws v/d dag, Nieuws Request, eerste keer The Automatic - Monster (badeend versie), stemadvies voor de dj-verkiezing van het Glazen Huis, weggeven cd Infadels + FIFA 2007, te gast is staatssecretaris Pieter van Geel van VROM en hij komt praten over de klimaatverandering, de Singlestrijd, laatste uur = request uur, voicemail van Giel Beelen inspreken, de Popquiz, praatje met Eric Corton, de Boekenclub.
7 december[54] Michiel Veenstra Het nieuws v/d dag, stemadvies voor de dj-verkiezing van het Glazen Huis, Nieuws Request, weggeven cd Infadels + FIFA 2007, finale Holland's Next Top Mother (wie maakt de lekkerste appeltaart?, wie kan het beste stofzuigen?, de kinderkennisquiz), de Singlestrijd, laatste uur = request uur.
11 december[55] Michiel Veenstra Het nieuws v/d dag, Nieuws Request, weggeven dvd serie '24' seizoen 5, kaarten voor Extrema New Year's Eve, Seks MetMichiel, de Singlestrijd, laatste uur = request uur, kaarten voor The Lost Prophets, de Popquiz, de Boekenclub.
12 december[56] Bart Arens Het nieuws v/d dag, Nieuws Request, kaarten voor Extrema New Year's Eve, weggeven dvd serie '24' seizoen 5, de Singlestrijd, laatste uur = request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
14 december[57] Michiel Veenstra Het nieuws v/d dag, Nieuws Request, zoektocht naar het James Last liedje dat Michiel vaak in zijn programma draait, kaarten voor Extrema New Year's Eve, weggeven dvd serie '24' seizoen 5, de Singlestrijd, laatste uur = request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
18 december[58] Michiel Veenstra Het nieuws v/d dag, Nieuws Request, bellen met de 3 dj's van Serious Request 2006 (Giel Beelen, Gerard Ekdom en Sander Lantinga), de Singlestrijd, laatste uur = request uur, bellen met initiatieven van luisteraars voor Serious Request, de Popquiz, de Boekenclub met striptekenaar Hanco Kok.

Referenties[bewerken]

 1. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 5 september 2006 , opname geraadpleegd op 22 april 2019
 2. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 6 september 2006 , opname geraadpleegd op 22 april 2019
 3. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 7 september 2006 , opname geraadpleegd op 22 april 2019
 4. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 11 september 2006 , opname geraadpleegd op 22 april 2019
 5. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 12 september 2006 , opname geraadpleegd op 22 april 2019
 6. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 13 september 2006 , opname geraadpleegd op 22 april 2019
 7. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 14 september 2006 , opname geraadpleegd op 22 april 2019
 8. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 18 september 2006 , opname geraadpleegd op 22 april 2019
 9. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 19 september 2006 , opname geraadpleegd op 22 april 2019
 10. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 20 september 2006 , opname geraadpleegd op 22 april 2019
 11. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 21 september 2006 , opname geraadpleegd op 22 april 2019
 12. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 25 september 2006 , opname geraadpleegd op 22 april 2019
 13. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 26 september 2006 , opname geraadpleegd op 22 april 2019
 14. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 27 september 2006 , opname geraadpleegd op 22 april 2019
 15. Bart Arens - MetMichiel, NTR / 3FM, 28 september 2006 , opname geraadpleegd op 22 april 2019
 16. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 2 oktober 2006 , opname geraadpleegd op 23 april 2019
 17. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 3 oktober 2006 , opname geraadpleegd op 23 april 2019
 18. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 4 oktober 2006 , opname geraadpleegd op 23 april 2019
 19. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 5 oktober 2006 , opname geraadpleegd op 23 april 2019
 20. Bart Arens - MetMichiel, NTR / 3FM, 9 oktober 2006 , opname geraadpleegd op 23 april 2019
 21. Bart Arens - MetMichiel, NTR / 3FM, 10 oktober 2006 , opname geraadpleegd op 23 april 2019
 22. Bart Arens - MetMichiel, NTR / 3FM, 12 oktober 2006 , opname geraadpleegd op 23 april 2019
 23. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 16 oktober 2006 , opname geraadpleegd op 23 april 2019
 24. Gerard Ekdom - MetMichiel, NTR / 3FM, 17 oktober 2006 , opname geraadpleegd op 23 april 2019
 25. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 18 oktober 2006 , opname geraadpleegd op 23 april 2019
 26. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 19 oktober 2006 , opname geraadpleegd op 23 april 2019
 27. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 23 oktober 2006 , opname geraadpleegd op 23 april 2019
 28. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 24 oktober 2006 , opname geraadpleegd op 23 april 2019
 29. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 25 oktober 2006 , opname geraadpleegd op 23 april 2019
 30. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 26 oktober 2006 , opname geraadpleegd op 23 april 2019
 31. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 30 oktober 2006 , opname geraadpleegd op 23 april 2019
 32. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 31 oktober 2006 , opname geraadpleegd op 23 april 2019
 33. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 1 november 2006 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 34. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 2 november 2006 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 35. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 6 november 2006 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 36. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 7 november 2006 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 37. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 8 november 2006 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 38. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 9 november 2006 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 39. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 13 november 2006 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 40. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 14 november 2006 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 41. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 15 november 2006 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 42. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 16 november 2006 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 43. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 20 november 2006 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 44. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 21 november 2006 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 45. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 22 november 2006 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 46. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 23 november 2006 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 47. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 27 november 2006 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 48. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 28 november 2006 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 49. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 29 november 2006 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 50. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 30 november 2006 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 51. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 4 december 2006 , opname ;geraadpleegd op 24 april 2019
 52. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 5 december 2006 , opname ;geraadpleegd op 24 april 2019
 53. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 6 december 2006 , opname ;geraadpleegd op 24 april 2019
 54. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 7 december 2006 , opname ;geraadpleegd op 24 april 2019
 55. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 11 december 2006 , opname ;geraadpleegd op 24 april 2019
 56. Bart Arens - MetMichiel, NTR / 3FM, 12 december 2006 , opname ;geraadpleegd op 24 april 2019
 57. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 14 december 2006 , opname ;geraadpleegd op 24 april 2019
 58. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 18 december 2006 , opname ;geraadpleegd op 24 april 2019