De Heer Ontwaakt!

De Heer Ontwaakt!
Omroep VARA
Radiostation NPO Radio 2
Periode 2008 - 2015
Eerste uitzending 25 februari 2008
Laatste uitzending 2 oktober 2015
Presentator(en) Sander de Heer

De Heer Ontwaakt! was een radioprogramma op de Nederlandse radiozender Radio 2. Het programma werd uitgezonden door de publieke omroep VARA. De Heer Ontwaakt! werd gepresenteerd door Sander de Heer. Vaste invaller was Toine van Peperstraten.

In het programma kwam nieuws maar ook entertainment aan bod. Tevens was er ieder half uur een nieuwsbulletin van de NOS en daarop ansluitend weer en verkeer. Aan de luisteraars werd gevraagd naar hun mening over verschillende onderwerpen. De Heer Ontwaakt! was tussen 25 februari 2008 en 2 oktober 2015 te horen op Radio 2.

Programmaonderdelen[bewerken]

  • Wie Wat Waar Wendy - Verslaggever Wendy Beenakker reist iedere ochtend naar een locatie in Nederland om daar verslag te doen van een actuele nieuwsgebeurtenis.
  • Hey, kopje koffie? - In dit onderdeel kunnen luisteraars die op de snelweg rijden naar de studio bellen voor een gratis kopje koffie. Presentator Sander de Heer belt vervolgens met het eerstvolgende tankstation waar de luisteraar langs rijdt, om een gratis kopje koffie te regelen.
  • Toine's Trio - Op maandagochtend kiest Toine van Peperstraten zijn drie mooiste sportgebeurtenissen van het afgelopen weekend.
  • Het Laatste Woord - Iedere vrijdagochtend opent Sander rond 8,50 uur de lijnen van de studio en hebben luisteraars 'Het Laatste Woord'.
  • Gisteravond Gemist - Sander praat je om 6.45 uur bij over wat je de avond ervoor hebt gemist.

Externe link[bewerken]