Radio Calletti

Uit Radiopedia

Radio Calletti[bewerken]

Was een internet radiostation, waar 24 uur per dag en 7 dagen per week House muziek op uit werd gezonden. Feitelijk is de naam van het radiostation RadioCalletti.Com en is vernoemd naar de oprichter ervan, namelijk Tony Calletti. Het radiostation is op 1 november 2018 begonnen met uitzenden vanuit Licata, Italië.

Doelgroep[bewerken]

Doelgroep was voornamelijk gericht op de liefhebbers van Housemuziek. Nadat in 2019 Ben Liebrand bij het radiostation kwam, werd de nadruk gelegd op de voornamelijk Nederlandse luisteraars, mede ook door de Nederlandse sponsoren die het radiostation kreeg. Hieruit volgend verkreeg het internetradiostation ook een Nederlandse uitzendvergunning en was daarmee ook gevestigd in Nederland.

Chatroom[bewerken]

Op de vrijdagavond was er tijdens de uitzending van In The House een live chat voor de luisteraars samen met Ben Liebrand. Tijdens deze chat werden alle ins en outs besproken van de mix. Zelfs na het beëindigen van het radiostation, eind augustus 2020, is de vrijdagavond chat nog doorgegaan tot halverwege 2021.

Programma's op Radio Calletti[bewerken]

Einde Radio Calletti[bewerken]

Ten gevolge van financiële problemen oa. door teruglopende sponsoren als ook door de corona crisis, besloot het radiostation om met ingang van 31 augustus 2020 te stoppen met uitzenden.

Zie ook[bewerken]

Ben Liebrand In The House[bewerken]


Ben Liebrand Mash-Up Show[bewerken]


Externe link[bewerken]

Referenties[bewerken]


Dit artikel is een beginnetje. Radiopedia nodigt u uit uw kennis te delen door het artikel te verbeteren. Crystal txt.png