Lijst van De Coen en Sander show uitzendingen in 2007

Uit Radiopedia

Overzicht van de De Coen en Sander show uitzendingen in 2007.

januari[bewerken]

Nummer Datum Presentatie Onderwerpen
1 januari[1] Op 1 januari 2007 geen programma in verband met de uitzending van de 3FM Mega Top 50.
72 2 januari[2] Sander de Heer
Astrid de Jong
Voicemail Coen Swijnenberg en medium Bep inspreken, het Request Rad (zonder rad), te gast is autocoureur Christijan Albers (de vliegensvlugge vragen), bellen met Corné Klijn over Formule 1, Astrid met de draagbare microfoon in de auto van Christijan Albers, het Bijna Nieuws jaaroverzicht, kaarten voor James Morrison, bellen met het medium Bep voor een voorspelling van 2007, wat is nieuw op tv?, een Sudoku-puzzel.
73 3 januari[3] Sander de Heer
Astrid de Jong
Coen Swijnenberg bellen tijdens zijn vakantie, bellen met iemand van het callcenter Search&Results waar nog steeds het Request Rad staat, omdat 100%NL dj Bert van Lent ontslagen is vanwege het bekendmaken van het mobiele nummer van een collega vertellen Sander en Astrid ook hun telefoonnummer, te gast is Nicolette Kluijver (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), bellen met Gijs Staverman voor uitleg over het tv-programma 'The Farm', bellen met de moeder van Astrid i.v.m. het Bijna Nieuws jaaroverzicht, wat is nieuw op tv? (De Winkelwagen op Ned2), een Sudoku-puzzel, hoe gaat het met Dewi van Idols?, opnieuw bellen met het medium Bep, Praatje Plaatje.
74 4 januari[4] Sander de Heer
Astrid de Jong
Voicemail van Astrid beluisteren, bellen met Robert Westerholt van Within Temptation, callcenter bellen waar het Request Rad staat, te gast is zanger Bob (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), kaarten James Morrison, het Bijna Nieuws jaaroverzicht, er komt een Peter de Vries Dag, wat is nieuw op tv? (bellen met Margriet Wesselink), Eddy Zoëy zijn terugreis uit Afghanistan heeft grote vertraging, Sudoku-puzzel, het medium Bep, Praatje Plaatje.
75 5 januari[5] Sander de Heer
Astrid de Jong
Hoe gaat het met acteur Ferri Somogyi?, callcenter bellen waar het Request Rad staat, te gast is zanger/acteur Ron Link (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), Bijna Nieuws jaaroverzicht, een zwoele Sudoku-puzzel, laatste keer bellen met het medium Bep, bekendmaking nieuwe megahit.
76 8 januari[6] Coen Swijnenberg Te gast is Filemon Wesselink (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), bellen met Natuurijsbaan Leiden die gesloten is vanwege het te warme weer, het Request Rad, het Bijna Nieuws, Astrid kondigt haar vertrek aan, bellen met acteur Sander Foppele (ONM), bellen met professor-dokter in de neuro-psychologie omdat Coen vergeetachtig is, liedje van Frans Bauer zingen in de stijl van Rammstein om prijzen te winnen, bellen met Eric Dikeb.
77 9 januari[7] Coen Swijnenberg Bellen met Teun van de Keuken van het tv-programma 'Keuringsdienst van Waarde', te gast is Zilveren Harp winnaar a balladeer (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), het Bijna Nieuws, Astrid bevestigt dat ze stopt bij Coen en Sander, kaarten Eurosonic/Noorderslag, bellen met Tim van Di-rect, liedje van Frans Bauer zingen in de stijl van Rammstein, gesprek met Karolien van Knabbel en Babbel omdat asiels vol zitten met konijnen, Dennis van der Geest uitnodigen.
78 10 januari[8] Coen Swijnenberg Luisteraar wijst Coen er op dat ze in Brazilië niet Spaans spreken maar Portugees, te gast is Ruben Nicolai (een IQ-test), Coen&Sander Windbericht omdat het morgen gaat stormen, het Request Rad, het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, bellen met Irene Moors, voicemail van Michiel Veenstra inspreken omdat hij ooit winnaar was van de 'Striptekenkettingstriptekenkettingstrip' bij Telekids, prijzen van Rammstein weggeven, Prinses Victoria van Zweden komt naar de Keukenhof in Lisse, bellen met Bart van Racoon.
79 11 januari[9] Coen Swijnenberg Mari van de Ven geeft Coen volgende week een make-over, Stormberichten, het Request Rad, prijzen van Rammstein weggeven, het Bijna Nieuws, gesprek met Moniek van 101.TV over deelname aan Dancing On Ice, Corné Klijn maakt bekend te stoppen met de MegaTop 50 en Kort&Klijn omdat hij op tv Moto GP gaat presenteren, met iemand van AquaZoo bellen over een pinguïn, dochter van Astrid in de studio, kaarten voor Eurosonic/Noorderslag
80 12 januari[10] Coen Swijnenberg De groeten vanaf het asfalt, fragment uit het BNN-archief (liedje van Filemon Wesselink en Eric Corton), bekendmaking van de nieuwe Megahit, prijzen van Rammstein weggeven, het Bijna Nieuws, manager van Jan Smit bellen omdat ze denken dat hij morgen de Popprijs wint, bekendmaking Omroepman van het Jaar 2006, bellen met Eric Corton over Eurosonic/Noorderslag in Groningen dit weekend.
81 15 januari[11] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Sander is terug van vakantie in Brazilië, bellen met volkszanger Dick Treesie, Sander laat het Request Rad vallen, Rick ten Have (D66) over klokken die niet gelijklopen in Amsterdam, het Bijna Nieuws, Nathan Tamis v/d redactie deed mee aan het tv-programma 'Lama Gezocht', bellen met Willem (verzorger Dierentuin Amersfoort) over de klimaatsverandering, Sander over een recensie van een Indische Keuken, kaarten voor Di-rect, Praatje Plaatje.
82 16 januari[12] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met Herman Berghuis van Idols i.v.m. geldproblemen met zijn manager, het Request Rad, gesprek met Ferry de Groot en Toine van Peperstraten over het gedrag van Louis van Gaal tijdens interviews bij o.a. NOS Langs de Lijn, het Bijna Nieuws, bellen met Frans die last heeft van poep in zijn straat, een roltrap nadoen voor kaarten van Di-rect, Praatje Plaatje en bellen met de zangers van de meest gekozen plaat.
83 17 januari[13] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met Viola Holt van het tv-programma 'De Nationale IQ-Test', het Request Rad, kaarten voor Di-rect, Mari van der Ven knipt Coen zijn haren, het Bijna Nieuws, vliegensvlugge vragen aan Mari, bellen met Wibi Soejardi omdat hij dressuurmuziek gemaakt heeft, ruzie om Praatje Plaatje.
84 18 januari[14] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Een buitenmicrofoon om naar de storm te luisteren, Coen & Sander stormberichten, het Request Rad, Eric Corton bellen omdat zijn huis schade heeft door de storm, Yolanthe Cabau van Kasbergen geeft door dat ze niet naar de studio kan komen vanwege de storm, het Bijna Nieuws, bellen met Egbert-Jan Weeber en Terence Schreurs vanwege een boom op de auto, pizza's bestellen omdat Coen en Sander niet naar huis kunnen om te eten, Sander gaat met de mobiele microfoon naar het dak van de Peperbus om te zien hoe hard het waait, kaarten voor Di-rect, pizzakoeriers komen de studio binnen, gesprek met Michiel Veenstra.
85 19 januari[15] Coen Swijnenberg De groeten vanaf het asfalt, weggeven meet and greet met Di-rect, het Request Rad, bekendmaking nieuwe Megahit, bellen met Simon Keizer i.v.m. de nieuwe reallifesoap van Nick en Simon, het Bijna Nieuws, bellen met Sander de Heer over de Peter de Vries-dag op 10 februari, gesprek met presentatrice Barbara Barend over het vernieuwde RTL Voetbal Insite.
86 22 januari[16] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Coen en Sander maken zich zorgen over het lage aantal tonijnen in de zee en bellen in verband daarmee met kok Pierre Wind, het Request Rad, bellen met een verzorger van Aquatopia in Antwerpen over een leguaan met constante erectie, Astrid is ziek en daarom Waan v/d Dag i.p.v. Bijna Nieuws, te gast is Party Squad en Brainpower (Coen en Sander gaan een single met hun maken), kaarten voor Faithless.
87 23 januari[17] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
DJ Johan Gielen is wereldkampioen geworden in het kweken van Koi, de Helpdesk: waarom is vogelpoep wit?, Waan van de Dag, The A-Team Fanclub aan de telefoon i.v.m. heruitzendingen, bellen met Yolanthe Cabau van Kasbergen over roddels dat ze een relatie met Jan Smit heeft, Verkeerd Verzonden (verkeerde berichten in de 3fm inbox): de jongen met de prei, het Request Rad, kaarten voor Faithless, scheidsrechter Dick Jol mag weer fluiten op de Nederlandse voetbalvelden.
88 24 januari[18] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Astrid is terug na ziek te zijn, bellen met hockeyspeelster Fatima Moreira de Melo, het Request Rad, te gast is zangeres Stevie Ann (vliegensvlugge vragen en ze speelt live 'Perfect'), het Bijna Nieuws, bellen met Kim Holland over porno op HD TV, kaarten Faithless, de jarige Mattie Valk bellen, Praatje Plaatje.
89 25 januari[19] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Nieuws van Twarres dat ze terug bij elkaar komen en bellen met hun grootste fan Tjibbe, het Request Rad, bellen met dj Lucien Foort van het 3FM-programma 'Los!', het Bijna Nieuws, Sander de Heer in de studio om te praten over de Peter de Vries-dag, bellen met Jerry van The Partysquad en Brainpower om een datum te prikken voor opname van de single, een date regelen met Yolanthe voor Jerry, kaarten voor Faithless, kandidaat Paul Rabbering over Wie Is De Mol?, gesprek met Michiel Veenstra.
90 26 januari[20] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Laatste uitzending met Astrid de Jong, groeten vanaf het asfalt, bellen met een medewerker van Stoprelatie.nl, het Request Rad, bekendmaking nieuwe Megahit, laatste keer het Bijna Nieuws (lange editie), kaarten voor Faithless, Patty Zomer van de Dolly Dots aan de telefoon voor Astrid, bijzonder afscheidslied van BNN-medewerkers voor Astrid.
91 29 januari[21] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met Gerard Joling i.v.m. de deal die ze tijdens Serious Request hebben gemaakt, het Request Rad, te gast is acteur Edo Brunner (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), de Waan van de Dag, nieuwslezer Rachid Finge zingt het weerbericht, opnieuw bellen met de verzorger van een leguaan in Aquatopia in Antwerpen, kaarten voor Pearl Jam, Gerard Ekdom bellen i.v.m. de deelname aan het tv-programma Lingo samen met Giel en Sander (gevolg van een Serious Request-veiling), Praatje Plaatje onderbreken om naar Henkjan Smits te bellen met een vraagje over X-Factor.
92 30 januari[22] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Sander praat over zijn deelname aan Lingo met Giel en Gerard, bellen naar Bram Moszkowicz maar die heeft geen tijd, opnieuw bellen met Jerry van The Partysquad over opname van de single, het Request Rad, Di-rect speelde een concert in het computerspel Second Life, de Waan van de Dag, eerste keer nieuwslezeres Fleur Wallenburg in de show, bellen met Lucille Werner over de Lingo-uitzending met de 3fm dj's, Sander windt zich op over de muziek van Henkie, bellen met zangeres Vera van der Poel i.v.m. het maken van een voorstelling na een bezoek in Afghanistan, Praatje Plaatje.
93 31 januari[23] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met Dominique Weesie van GeenStijl.nl, het Request Rad, te gast is Yolanthe Cabau - van Kasbergen (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), bellen met iemand die Yolanthe en Jan Smit samen heeft gezien op Tessel, de Waan van de Dag, bellen met Angela Vlemmix omdat ze in het FHM-magazine zal staan, met luisteraars zingen voor de verjaardag van Koningin Beatrix, kaarten voor Pearl Jam, Praatje Plaatje.

februari[bewerken]

Nummer Datum Presentatie Onderwerpen
94 1 februari[24] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Gesprek met Bridget Maasland, het Request Rad, Brainpower bellen i.v.m. de songtekst van de single die ze morgen gaan opnemen, de Waan van de Dag, bellen naar carabetier Hans Dorrestijn omdat hij weggelopen is tijdens zijn voorstelling, gesprek met Lowlands-directeur Eric van Eerdenburg i.v.m. weggeven van de eerste festivalkaarten in de show, Praatje Plaatje.
95 2 februari[25] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Online het pc-spel Second Life spelen tijdens de uitzending (waar ook luisteraars een plaat kunnen aanvragen), melding van een spookrijder, groeten vanaf het asfalt, bekendmaking van de nieuwe Megahit, het Request Rad, kaarten voor Pearl Jam, Sander windt zich op over het verwijderen van zijn fiets door de gemeente, bellen met Fleur van Buurmeisje van het Jaar-verkiezing.
96 5 februari[26] Coen Swijnenberg Sander is ziek, bellen met YouTube zangers Esmée Denters, het Request Rad, kaarten voor Snow Patrol, primeur van de titelloze track die Coen en Sander opgenomen hebben met The Partysquad & Brainpower, te gast is acteur Mimoun Ouled Radi (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), luisteraars kiezen de titel "Gooi Ze Op' voor het nummer van Coen en Sander, Praatje Plaatje met een luisteraar die het opneemt tegen Coen.
97 6 februari[27] Coen Swijnenberg Sander is nog steeds ziek, bellen met een student van de Hanzehogeschool Groningen i.v.m. een boerendochterkalender, gesprek met Teun van de Keuken over zijn slaafvrije chocolade Tony's Chocolonely, te gast is Angela Vlemmix (vliegensvlugge vragen), het Request Rad, bellen met Stevie Ann omdat ze het volkslied gaat zingen bij de voetbalwedstrijd Nederland-Rusland, Praatje Plaatje met een luisteraar die het opneemt tegen Coen.
98 7 februari[28] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Sander de Heer over de 'Nationale Peter de Vries Dag', het Request Rad, bellen met iemand van de FNV Horecabond over het komende rookverbod, te gast is zanger Jannes (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), bellen naar een snackbar i.v.m. de 20 frikandellen die ze voor de show besteld hebben, gesprek met Henkjan Smits over Floortje Smit (2e bij Idols 2006), een Nintendo Wii-gameconsole weggeven.
99 8 februari[29] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Luisteraars die vastzitten door de sneeuw kunnen dit doorgeven i.v.m. een carpoolservice, bellen met een goede bekende: Jort Kelder, het Request Rad, te gast is Kasper van Kooten (vliegensvlugge vragen), bellen met zangeres Edsilia Rombley over haar deelname aan het Eurosongfestival in Finland dit jaar, Praatje Plaatje zorgt voor een discussie.
100 9 februari[30] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Groeten vanaf het asfalt (met de eerste keer Paultje Pils), bellen met Colette zangeres van Good Things End, bekendmaking van de nieuwe Megahit, Coen en Sander in 'Second Life', Sander in discussie met woordvoerster van Amsterdam Project Stations-Eiland omdat zijn fiets verwijderd werd, Gerard Ekdom en Michiel Veenstra in de studio over de 'Lekkerste Hunk Verkiezing' van Hitkrant, bellen met een goede bekende: Sylvia Geersen, Sander de Heer in de studio over de Nationale Peter de Vries Dag van morgen.
101 12 februari[31] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen naar Ramon die een oproep op Youtube deed dat iedereen hem kan bellen, het Request Rad, kaarten voor de film Dreamgirls, te gast is presentator Valerio Zeno (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), de Annuleringslijn, Praatje Plaatje.
102 13 februari[32] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met de oprichter van de Bond voor Valentijnslachtoffers, Paul Rabbering neemt de uitzending even over, het Request Rad, gesprek over het vertalen van Beatles-nummers in het Fries, kaarten voor de film Dreamgirls, te gast zijn Lucille Werner en J.P. van Lingo (amazing-meezing-wedstrijd), gesprek over Wie is de Mol? , de Annuleringslijn.
103 14 februari[33] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Gesprek met Maaike (lid van de Commissie voor Duurzame Ontwikkeling van de VN), Valentijnsrequest, bellen met Gerard Joling, de 911-call van het overlijden van Anna Nicole Smith, bellen naar ex-Idols Herman Berghuis, gek gesprek met Chris Zegers over geruchten dat zijn relatie met Wendy van Dijk voorbij is, reis naar Parijs weggeven, de Annuleringslijn, Praatje Plaatje.
104 15 februari[34] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met Candy Dulfer, het Request Rad, te gast is het muzikale trio 'Prins, De Munnik & Den Tex' (vliegensvlugge vragen), Alle 13 Wijf (kaarten voor de film Dreamgirls), de Annuleringslijn (met tussendoor een eend), bellen met de nieuwe Lama Jeroen van Koningsbrugge, Praatje Plaatje.
105 16 februari[35] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Groeten vanaf het asfalt, bellen met een goede bekende: Jannes, het Request Rad, bekendmaking nieuwe Megahit, Alle 13 Wijf (kaarten voor de film Dreamgirls), bellen met Nathalie over de Amsterdam-Dakar Challenge, naar willekeurige Amerikanen bellen om een reis naar Los Angeles te winnen.
106 19 februari[36] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met Mirjam van Twarres en hun grootste fan Tjibbe i.v.m. nieuwe geplande optredens, het Request Rad, bellen met een goede bekende: Fajah Lourens, te gast is zangeres Edsilia Rombley (vliegensvlugge vragen), de Zesde Zanger (kaarten voor Joss Stone weggeven), K3-liedje 'Oma's Aan De Top' omdraaien, de Annuleringslijn, Praatje Plaatje.
107 20 februari[37] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met een goede bekende: Sophie Hilbrand, het Request Rad, gesprek met Sharon van Greenpeace, bellen met Herman in de file, te gast is Herman Berghuis, bellen met Nathalie over de Amsterdam-Dakar Challenge, de Zesde Zanger (kaarten voor Joss Stone weggeven).
108 21 februari[38] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met Menno Köhler (deelnemer van het tv-programma 'Afvallen met de sterren'), het Request Rad, bellen met een goede bekende: Hans Klok, te gast is Arjen Lubach (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), de Annuleringslijn, Praatje Plaatje.
109 22 februari[39] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Luisteraars mogen klappen op de begintune, bellen met een goede bekende: Curt Fortin, Yolanthe aan de telefoon i.v.m. een nieuw tv-programma, het Request Rad, bellen met Froukje Jansen van LLiNK en ook Kim Holland komt even aan de lijn, te gast is Gigi Ravelli (vliegensvlugge vragen), discussie over het nieuws dat vrouwen op het tennistornooi Wimbledon evenveel gaan verdienen als de mannen, kaarten voor Joss Stone, bellen naar Gigi omdat ze plots wegging, de Helpdesk: weegt een bevrucht ei meer naarmate het kuikentje groeit?, Praatje Plaatje.
110 23 februari[40] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Luisteraars klappen mee op de begintune, bellen met een goede bekende: Patrick Lodiers, bekendmaking van de nieuwe Megahit, het Request Rad, bellen met Guido Weijers, groeten vanaf het asfalt, de Zesde Zanger (kaarten voor Joss Stone), vooruitblik naar de Oscars met René Mioch.
111 26 februari[41] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Di-rect Dag: Michiel Veenstra praat in de studio over Noordpool FM, het Request Rad, gesprek met Ad-Just Bouwman (winnaar van het tv-programma Lama Gezocht) en Rob Kemps, te gast is Di-rect (vliegensvlugge vragen), wedstrijd tafeltennis tussen Coen en Tim van Di-rect, de Zesde Zanger (kaarten voor Pinkpop weggeven), nabespreking AZ - Ajax, Praatje Plaatje.
112 27 februari[42] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen naar Michiel Veenstra om te vragen of hij naar de studio komt in de regen met de fiets, bellen met mentalist Joe Pequerrucho van het KRO tv-programma 'Het Zesde Zintuig', het Request Rad, bellen met een goede bekende: Henk Bres, Michiel Veenstra in de studio, te gast is Rob de Nijs (vliegensvlugge vragen), bellen met een goede bekende: Henkjan Smits, de Zesde Zanger (kaarten voor de film Dennis P.), Praatje Plaatje.
113 28 februari[43] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Het Request Rad, een nieuw item 'Synchroonzwemmen met de sterren': Bart Spring in 't Veld en 'Snookeren met de sterren': Joop van Tellingen, te gast is Ilse DeLange (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), de Zesde Zanger (kaarten voor de film Dennis P.), de Annuleringslijn (kaarten voor Pinkpop weggeven), Praatje Plaatje.

maart[bewerken]

Nummer Datum Presentatie Onderwerpen
114 1 maart[44] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Jim Bakkum een hart onder de riem steken omdat hij een ongeluk had tijdens de musicalvoorstelling Grease (een auto reed van het podium), het Request Rad, bellen met Youtube-zangeres Luna, 'Snookeren met de sterren': Fajah Lourens, de Helpdesk: waarom zijn wortelen oranje?, de Lama's Ruben Nicolai en Tijl Beckand in de studio, de Zesde Zanger (kaarten voor de film Dennis P.).
115 2 maart[45] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met een goede bekende: Jody Bernal, het Request Rad, bekendmaking van de nieuwe Megahit, 'Swimming with the Stars': Angela Esajas, Groeten vanaf het asfalt, bellen met Ronald Snijders omdat zijn VPRO tv-programma 'Spek & Bonen Show' moet stoppen, de Zesde Zanger (kaarten voor Pinkpop weggeven).
116 5 maart[46] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met zangeres Esmée Denters, het Request Rad, bellen met zanger Thomas Berge over zijn reallifesoap, te gast is comedian Harry Glotzbach (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), de Zesde Lacher, 'Dammen met de sterren': Harry Glotzbach, de Annuleringslijn, Praatje Plaatje.
117 6 maart[47] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
'Badminton met de sterren': Christine van der Horst, het Request Rad (Classic Request), fragment 'Mannen van de Radio', te gast is het cabaretduo Droog Brood (vliegensvlugge vragen), de Zesde Lacher, de Helpdesk: wat is het geluid dat een fax maakt?, zingen voor de jarige Michiel Veenstra (31 jaar).
118 7 maart[48] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Gesprek over het stemmen bij de provinciale statenverkiezing (ook Giel Beelen komt erbij), Albert Verlinde aan de telefoon over een RTL Boulevard-actie i.v.m. weigerambtenaren van het homohuwelijk, het Request Rad (Classic Request), bellen met Sophie Hillbrand omdat er een lied voor haar geschreven is, te gast zijn de Lama's Ruben Nicolai en Tijl Beckand, 'Driebanden met de sterren': de Lama's bellen met Jennifer de Jong, bellen met Michiel Veenstra i.v.m. de afspraak om met de fiets naar de studio te komen, de Zesde Lacher (kaarten voor Laughing Matters), Praatje Plaatje, Sander vertrekt naar Oostenrijk voor opnames van Try Before You Die.
119 8 maart[49] Coen Swijnenberg Bellen met Sander Lantinga in Duitsland waar hij opnames heeft voor het tv-programma 'Try Before You Die', het Request Rad, schakelen naar Michiel Veenstra die aan het uitzenden is bij de ijsberen in Ouwehands Dierenpark in Rhenen voor Noordpool.FM, te gast is Klaas van der Eerden (vliegensvlugge vragen), de Zesde Lacher (kaarten voor Laughing Matters), de Annuleringslijn, Praatje Plaatje met een luisteraar die het tegen Coen opneemt.
120 9 maart[50] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met een goede bekende: Roel van Velzen over de release van zijn album, het Request Rad (Classic Request), 'Mikado met de sterren': Fatima Moreira de Melo, groeten vanaf het asfalt, Sander de Heer verzoeken om Yolanthe te vragen of ze vastgezeten heeft vanwege het niet betalen van een tijdschrift in een winkel, nieuwsitem over het halfjaar bestaan van de Coen en Sander Show, finale van de Zesde Lacher.
121 12 maart[51] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met een goede bekende: acteur Edo Brunner, luisteraars zoeken een verstopte magnetrondoos bij een kunstwerk i.v.m. weggeven reis naar Mexico op donderdag, Oud-Hollandse radiospelletjes:de Roepie Roepie Vogel, bellen met een goede bekende: Piet Paulusma, het Request Rad, Nathalie en Marieke bellen over de Amsterdam-Dakar Rally, de Annuleringslijn, Praatje Plaatje.
122 13 maart[52] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Luisteraars zoeken een verstopte magnetrondoos bij een kunstwerk i.v.m. weggeven reis naar Mexico op donderdag, bellen met Jan Paul de Wildt van de Nieuwe Revu met de genomineerden v/d Nachttempel-verkiezing, bellen met afvaller Gioia de Bruijn van Holland's Next Top Model, Oud-Hollandse radiospelletjes: Zeg geen euh, te gast is Goedele Liekens (vliegensvlugge vragen), zoektocht naar goede platen voor tijdens het vrijen, Praatje Plaatje.
123 14 maart[53] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met een goede bekende: Pieter-Jan Hagens de nieuwe presentator van Wie Is De Mol?, het Request Rad, luisteraars zoeken een verstopte magnetrondoos bij een kunstwerk i.v.m. weggeven reis naar Mexico op donderdag, 'Afzeggen met de sterren': Helga van Leur, bellen met één van de 2 dj's van een mini-glazenhuis die non-stop radio maakt voor het goede doel, uitleg over de Coen&Sander Bingoshow, de Annuleringslijn, Oud-Hollandse radiospelletjes: 50 Pop of een Envelop, Praatje Plaatje.
124 15 maart[54] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Luisteraars zoeken een verstopte magnetrondoos bij een kunstwerk i.v.m. weggeven reis naar Mexico vandaag, Filemon Wesselink in de studio i.v.m. een nieuw tv-programma over verslaving, Oud-Hollandse radiospelletjes: Toontje Hoger Toontje Lager, uitleg over de Coen&Sander Bingoshow, te gast is Jacques d'Acona (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), Edo Brunner komt bekendmaken wie een reis naar Mexico wint.
125 16 maart[55] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
De top 20 van Classic Request Top 100: 1. Nirvana - Smells Like Teen Spirit, 2. Pearl Jam - Black, 3. Metallica - One, 4. U2 - One, 5. Bryan Adams - Summer of '69, 6. Anouk - Nobody's Wife, 7. AC/DC - Thunderstruck, 8. The Cure - A Forest , 9. Blur - Song 2, 10. Red Hot Chili Peppers - Under The Bridge, 11. Radiohead - Creep, 12. Guns N' Roses - November Rain, 13. Queen - Bohemian Rhapsody, 14. Pearl Jam - Alive, 15. Oasis - Wonderwall, 16. U2 - Sunday Bloody Sunday, 17. Live - Lightning Crashes, 18. Depeche Mode - Enjoy The Silence, 19. Cranberries - Zombie, 20. The Verve - Bittersweet Symphony.
Bellen met Angela Groothuizen om huiskamerconcert van Dolly Dots weg te geven.
126 19 maart[56] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met Bridget Maasland, het Request Rad, bellen naar Sylvia Geersen die niet wist dat ze naar de studio moest komen, de Zesde Zanger (kaarten voor Fall Out Boy), toespraak Hans Teeuwen (monument Theo van Gogh), 'Langlaufen met de sterren': Sylvia Geersen, de Annuleringslijn, Praatje Plaatje.
127 20 maart[57] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Within Temptation Dag (vliegensvlugge vragen + live optreden), bellen met een goede bekende: Gigi Ravelli, het Request Rad, bellen met Sharmyla (uitvaller bij Holland's Next Top Model), de Zesde Zanger, bellen met de burgemeester van Rijsen i.v.m. controle op taalgebruik tijdens een rockfestival, bellen met de portier van de receptie, discussie met Praatje Plaatje, Sander loopt weg uit de studio.
128 21 maart[58] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Sander opgesloten in het kleine gele autootje, bellen met een goede bekende: Hugo Borst, het Request Rad, 'Bonzai met de sterren': Jeroen van der Boom, te gast is Sophie Hillbrand (vliegensvlugge vragen), bellen met een goede bekende: Mariska Bauer, primeur van het Coen&Sander Lentelied, de Zesde Zanger (kaarten voor Within Temptation), Praatje Plaatje.
129 22 maart[59] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Liedje van ijsbeer Knut, Jeroen van der Boom brengt een Bonsai boom in de studio, 'Invallen met de sterren': Vivian Boelen (Jeroen imiteert Gerard Joling), het Request Rad, bellen met schrijfster Sophie van der Stap (won de Bart Award van de BNN Hoofdprijs), te gast zijn de Heideroosjes (vliegensvlugge vragen), de Annuleringslijn, Coen&Sander Lentelied, bellen met een fan van tv-soaps The Bold and The Beautiful en As The World Turns, Praatje Plaatje.
130 23 maart[60] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met een goede bekende: Roel van Velzen, bekendmaking nieuwe Megahit, bellen met Bart van Racoon, het Request Rad, groeten vanaf het asfalt, proberen een BN'er aan de telefoon te krijgen (Eric Corton), bellen met een goede bekende: Gerard Joling omdat hij op nr.1 staat met 'Maak Me Gek', kaarten voor Fall Out Boy weggeven.
131 26 maart[61] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met een goede bekende: moeder van Frans Bauer, het Request Rad, bellen met Rob van Stichting Skepsis over het tv-programma Het Zesde Zintuig, 'ritmische gymnastiek met sterren': Karl Noten, bellen met een goede bekende: Menno Kohler, de Zesde Zanger (kaarten voor Maximo Park te winnen), de Annuleringslijn, Aan of Uit (Billy Ocean - Love Really Hurts Without You), Praatje Plaatje,
132 27 maart[62] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met iemand van Dierenpark Emmen omdat de mantelbavianen in paniek zijn, het Request Rad, de 2 afvallers van Holland's Next Top Model, bellen met iemand van een website die gaat over flirten in de file, 'volkstuinen met de sterren': Mariska van Kolck, de Helpdesk: waar blijven kogels die omhoog geschoten worden?, kaarten voor The Fratellis + games te winnen, Praatje Plaatje: Lucky Soul - Add Your Light To Mine, Baby (Sander) <-> Timbaland feat. Justin Timberlake and Nelly Furtado - Give It To Me (Coen)
133 28 maart[63] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met een goede bekende: zangeres EliZe. Het Request Rad. Bellen naar Katja Schuurman die met de auto de weg zoekt richting 3FM studio. Katja komt haar nieuwe tv-programma 'Get Smarter In A Week' promoten. Te gast is Geert Hoes (acteur, presentator en musicalacteur/zanger). 'Kanoën met de sterren': Rowena van Temptation Island. Vliegensvlugge vragen aan Katja en Geert. De Zesde Zanger (Danny de Munk - Ciske De Rat). Praatje Plaatje: Arctic Monkeys - Brianstorm (Sander) <-> A Balladeer - Boys of Summer (Coen).
134 29 maart[64] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met een goede bekende: Lucille Werner. Het Request Rad. Harry van de Molen (CDA jongeren) aan de telefoon over waarom gemeenten niet hoeven te investeren in het computerspel Second Life. 'Frisbeeën met de sterren': George Baker. De Zesde Zanger (Frans Bauer - Heb je even voor mij). Bellen met Sylvia Geersen omdat ze te laat is. Nieuwslezer Peter de Vries bellen om door te geven dat Sylvia in de studio is gearriveerd.
135 30 maart[65] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Praatje over de brainstormavond van gisteren. Coen en Sander bellen midden in de nacht naar 3FM. Bellen met een goede bekende: Bas van Toor (Bassie). Bekendmaking nieuwe 3FM Megahit: Maroon 5 - Makes Me Wonder. Het Request Rad. Groeten vanaf het asfalt. De Zesde Zanger: Marco Borsato - Dromen zijn bedrog. Praatje Plaatje: Dave Matthews Band - Crush (Coen) <-> Dave Matthews Band - Crush (Sander).

april[bewerken]

Nummer Datum Presentatie Onderwerpen
136 2 april[66] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Paul Rabbering is nog in de studio. Gesprek met iemand van het Erasmus Medisch Centrum over het probleem dat soapseries een verkeerd beeld geven over comapatiënten. Het Request Rad. Koeken bakken met de sterren: Mat Herben. Te gast is Ellen ten Damme (vliegensvlugge vragen). De Zesde Zanger: Blondie - Denis. De Annuleringslijn. Bellen met Kabouter Klus. ANWB-filelezer John Bakker spreekt met een luisteraar die in de file staat. Praatje Plaatje: Sugababes - I Bet You Look Good On The Dancefloor (Sander) <-> Linkin Park - What I've Done (Coen).
137 3 april[67] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Luisteraars doen Donald Duck na. Het Request Rad. Bellen met het CWI over een vacature van Disneyland die een nieuwe Donald Duck zoeken. Bellen met Tanimara (afvaller van Holland's Next Top Model). De Zesde Zanger (Rob de Nijs - Malle Babbe). Bellen met iemand van Monsterboard over het aantal uren dat werknemers niets doen. Bellen met Liesbeth van het tv-programma Het Zesde Zintuig. Pottenbakken met de sterren: Pieter Storms. Praatje Plaatje: Linkin Park - What I've Done (Coen) <-> Lucky Soul - Add Your Light To Mine, Baby (Sander).
138 4 april[68] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met Rick Nieman over Albert Verlinde. Het Request Rad. Paintballen met de sterren: Antje Monteiro. Te gast is Fajah Lourens (vliegensvlugge vragen). Sander belt naar een mevrouw in Spijkenisse omdat daar wit poeder in de straten ligt en daarna belt Coen dezelfde mevrouw terug. De Annuleringslijn. De Zesde Zanger (Pearl Jam - Alive). Praatje Plaatje: Dave Matthews Band - Grey Street (Sander) - Dave Matthew Band - Crush (Coen). Pauzemuziekje met Celine Dion.
139 5 april[69] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met een goede bekende: Katja Schuurman. Sander de Heer draait aan het Request Rad. Een jingle voor ANWB-filelezer René Passet. Te gast is Froukje Jansen (vliegensvlugge vragen). Bellen met de turnlerares van Froukje. Volkstuinen met de sterren: Froukje Jansen. De vader van Froukje bellen om te vragen naar de betekenis van Witte Donderdag. De Zesde Zanger (REM - Losing My Religion). De Helpdesk: waarom krijg je altijd een broodje op het einde van een bruiloft? Praatje Plaatje: Dave Matthews Band - Crush (Coen) - geen plaat (Sander).
140 6 april[70] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met Eddy Zoëy over zijn tv-programma 'Nu We Er Toch Zijn'. Het Request Rad. Bellen met Jacqueline Govaert van Krezip omdat ze de nieuwe 3FM Megahit zijn met Plug It In & Turn Me On. Groeten vanaf het asfalt (waar blijft Paultje Pils). Bellen met de organisator van het Awakenings festival. De Zesde Zanger (Red Hot Chili Peppers - Give It Away).
141 9 april[71] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Het Request Rad. De zevende beller bepaalt welke request gedraaid zal worden. Kaarten 3FM awards te winnen
142 10 april[72] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met een goede bekende: Herman den Blijker over de finale van het tv-programma Mijn Tent is Top. Het Request Rad. Bellen met Sandra (afvaller van Holland's Next Top Model). Te gast is Liesbeth van het tv-programma Het Zesde Zintuig. Schakelen naar Michiel Veenstra in Snowworld voor Noordpool.FM. Praatje Plaatje: Dave Matthews Band - Crush (Sander) - geen plaat (Coen).
143 11 april[73] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met een goede bekende: Jeroen van der Boom. Het Request Rad. Coen en Sander praten over de geboorte van prinses Ariane. 'Koken met vergeten groenten'...met de sterren: Henk Westbroek. Te gast is Jeroen van Koningsbrugge, bellen naar Jeroen in de auto omdat hij te laat is. Bellen met Tijl Beckand. De Annuleringslijn. Bellen met Raymond de oprichter van Hyves i.v.m. een vals profiel van Jeroen. Praatje Plaatje: Ziggi - All Obstacles (Coen) <-> Evan and Jaron - Crazy For This Girl (Sander).
144 12 april[74] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Filemon Wesselink komt radio maken i.v.m. het tv-programma 'Get Smarter In A Week'. Het Request Rad. Bellen met een goede bekende: Claudia de Breij stopt bij 3FM. De Derde Zanger (The Beatles - Help). Te gast is Roel van Velzen (vliegensvlugge vragen). Bellen met zanger Bart van Racoon in de auto i.v.m. verrassing voor Roel. Uitreiking van de Schaal van Rigter aan VanVelzen voor zijn nummer 'Baby Get Higher'. Kaarten voor 3FM awards te winnen. De Helpdesk met een vraag over een gebaksvorkje. Praatje Plaatje: Dave Matthews Band (Sander) - Dave Matthews Band (Coen).
145 13 april[75] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met Guus Meeuwis omdat hij de nummer 1 is in NL met Tranen Gelachen. Het Request Rad. Groeten vanaf het asfalt (Paultje Pils is terug). Coen ging jumpstylen op de gang. Survival met de sterren: John Jones (acteur). Pater Moeskroen met Roodkapje draaien Ja of Nee?. De zevende beller bepaalt welke request gedraaid zal worden.
146 16 april[76] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Puppycursus met de sterren: Myrna Goossen. Het Request Rad. Een nieuw landelijk telefoonnummer voor huiselijk geweld beetnemen. Te gast is Vivienne van den Assem (vliegensvlugge vragen). Bellen met een goede bekende: Yolanthe Cabau van Kasbergen i.v.m. haar trouwplannen met Jan Smit. De Zesde Zanger (Mungo Jerry - In The Summertime). Dramatisch nieuws uit de Verenigde Staten waar een schietpartij op een universiteit in Virginia plaatsvond met 33 doden. Bellen met Joke Bijl van Staatsbosbeheer i.v.m. de zeldzame geboorte van een zeearend in NL.
147 17 april[77] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Musiceren met de sterren: Jeroen Post. Het Request Rad. Bellen met Loïs afvaller van Holland's Next Top Model. De Zesde Zanger (Pink - Get The Party Started). Te gast is de Nederlandse band Relax (vliegensvlugge vragen + akoestisch optreden). Kaarten voor Relax te winnen. De Helpdesk: wanneer is het een file? Praatje Plaatje: Scrum - Drunk Again (Sander) <-> Ziggi - All Obstacles (Coen).
148 18 april[78] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met een goede bekende: Mark Dakriet en Humberto Tan. Het Request Rad. Info over een actie i.v.m. de Nationale Secretaressedag van morgen. Te gast is acteur Cas Jansen (vliegensvlugge vragen). Bellen met Hoofd dierenverzorger zoogdieren van de Antwerpse Zoo i.v.m. Alexander de zeer vruchtbare olifant. Coen laat gekke geluidjes horen.
149 19 april[79] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met een goede bekende: Nick en Simon. Het Request Rad. Bellen naar de dierentuin in Berlijn waar ijsbeer Knut verblijft (Sander spreekt Duits). Nationale Secretaressedag: 3 secretaresses worden in de watten gelegd en krijgen als verrassing een stripper in de studio. De Vijfde en Zesde Zanger (Peter Koelewijn - Kom van dat af). Bellen naar Giel Beelen over geruchten dat hij een tv-programma krijgt. Gesprek met Olivier van de gemeente Tiel i.v.m. maatregelen om hondenpoep te verwijderen.
150 20 april[80] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Met de sterren: Mirjam Timmer van Twarres. Paul Rabbering draait aan het Request Rad. Bekendmaking van de nieuwe 3FM Megahit: The Fray - How To Save A Life. Groeten vanaf het asfalt. VIP-kaarten voor het Beatstad festival inclusief meet and greet met Pink weggeven (wedstrijd iemand met de naam Vinger het langst aan de telefoon houden).
151 23 april[81] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met een goede bekende: politicus Hilbrand Nawijn. Het Request Rad. Bellen naar zangeres Connie Breukhoven i.v.m. geruchten over huwelijksproblemen met Hans Breukhoven (oprichter Free Record Shop). Bellen met de organisator van een kinderversie van Parkpop. Gesprek met Renate Verbaan over het nieuws dat ze de finale van Holland's Next Top Model gaat presenteren. De Annuleringslijn. Kaarten voor Scissor Sisters + Pinkpop maandag. Praatje Plaatje: Tokio Hotel - Monsoon (Coen) <-> Scrum - Drunk Again (Sander).
152 24 april[82] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Een afspraak maken bij de kapper van Coen. Bellen met een goede bekende: Yolanthe Cabau van Kasbergen. Het Request Rad. Bellen met afvaller van Holland's Next Top Model. Gesprek met Michiel Veenstra vanaf Spitsbergen i.v.m. Noordpool.FM. Luisteraar bellen die het juiste antwoord gaf op de stelling van Michiel en daarmee een energiebox krijgt. Touwtrekken met de sterren: presentator Edward van Cuilenborg. De helpdesk: waarom werkt gapen aanstekelijk?. Voicemail inspreken van Paris Hilton. Opnieuw bellen met Bruno de verzorger van een olifant in de Antwerpse Zoo. Praatje Plaatje: Tokio Hotel - Monsoon (Coen) <-> Justin Nozuka - After Tonight (Sander).
153 25 april[83] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met een goede bekende: Thomas van Luyn (Mike & Thomas Show). Het Request Rad. Bellen met Claudia de Breij i.v.m. haar afscheid van 3FM morgen (26/04/2007). Te gast is judoka Dennis van der Geest (vliegensvlugge vragen, zijn nieuwe single, Dennis geeft een beker aan Coen & Sander). Een energiebox weggeven. Bellen met een goede bekende: Rob Geus van De Smaakpolitie. Praatje Plaatje: Justin Nozuka - After Tonight (Sander en Coen).
154 26 april[84] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met een goede bekende: Eric Corton. Het Request Rad. Imitatie van Tom Mulder (Radio 10 Gold). Een mysterie dat er veel vliegtuigstrepen in de lucht hangen. Schakelen naar Michiel Veenstra op Spitsbergen i.v.m. Noordpool.FM (Michiel kan misschien niet naar de Noordpool gaan vanwege problemen op de landingsbaan, het vliegtuig kan niet landen door een scheur in het ijs). De Annuleringslijn. Luisteraar bellen die het juiste antwoord gaf op de stelling van Michiel en daarmee een energiebox krijgt. Praatje Plaatje: Dave Matthews Band - Crush (Coen en Sander).
155 27 april[85] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met een goede bekende: Astrid Joosten. . Het Request Rad. Bekendmaking van de nieuwe 3FM Megahit: Kaiser Chiefs - Everything Is Average Nowadays. Kaarten voor Scissor Sisters weggeven. Groeten vanaf het asfalt. Sander heeft een fanclub. Bellen met Pepijn van de Jeugd van Tegenwoordig i.v.m. hun nieuwe single 'Shenkie'.
156 30 april[86] Sander Lantinga De jarige Coen Swijnenberg bellen omdat hij vandaag thuis blijft. Het Request Rad. Verslaggever Auke geeft een sfeerimpressie van Koninginnedag in Utrecht en Amsterdam. Voicemail van Tropical Danny (van Toppertje) inspreken. Kaarten voor Kaiser Chiefs weggeven. Martijn Muijs draait aan het Request Rad.

mei[bewerken]

Nummer Datum Presentatie Onderwerpen
1 mei Geen uitzending in verband met de Dag van de Arbeidsvitaminen.
157 2 mei[87] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga Bellen met politicus Ronald van Raak (SP) over het idee om van 5 mei een feestdag te maken. Coen krijgt een verjaardagscadeau van Sander. Bellen met Bodil afvaller van Holland's Next Top Model. Bellen met Peter Hendriks over de jaarlijkse autorally Gumball 3000. Een zielig verhaal over de kat van Coen, bellen met 'de chinees' in de buurt waar Coen woont i.v.m. zijn verdwenen kat. Bellen met presentatrice Beertje van Beers in New York vanwege haar boek met gebundelde columns. Kaarten voor Kaiser Chiefs te winnen. Praatje Plaatje: Jeugd van Tegenwoordig - Shenkie (Coen) <-> Manic Street Preachers feat. Nina Persson - Your Love Alone Is Not Enough (Sander)
158 3 mei[88] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga Bellen met een goede bekende: Nick & Simon in Suriname. Het Request Rad met een nieuwe categorie. De kat van Coen is gevonden. Te gast zijn 2 dames van de band Treble (vliegensvlugge vragen). Update van de autorally Gumball 3000 met Peter Hendriks. De Helpdesk: waarom heet een koptelefoon een koptelefoon als je er niet mee kan bellen? De Klas van 24 van de Veronica Radioschool bezoekt de studio tijdens de uitzending. Giel Beelen bellen i.v.m. de oplossing van de Helpdesk.Praatje Plaatje: Bloc Party - Banquet (Sander) <-> De Jeugd van Tegenwoordig - Shenkie (Coen)
159 4 mei[89] Coen Swijnenberg Laatste kaarten van Gabriel Rios weggeven. Bellen naar bierbrouwer InBev omdat er een te kort is aan witbier door productieproblemen in België. Laatste flesjes Hoegaarden weggeven aan luisteraars per koerier. Bekendmaking van de nieuwe 3FM Megahit: Tokio Hotel - Monsoon. Het Request Rad. Update van de autorally Gumball 3000 met Peter Hendriks. Laatste kaarten Kaiser Chiefs te winnen. Groeten vanaf het asfalt. Bellen met de winnaar van het bier dat al is aangekomen per koerier.
160 7 mei[90] Coen Swijnenberg en Sander de Heer Sander de Heer vervangt een zieke Sander Lantinga. Coen en Sander over het grof taalgebruik bij BNN volgens de Bond tegen Vloeken. Het Request Rad. Kaarten van Extrema Outdoor weggeven. Te gast is Floortje Dessing i.v.m. de uitgave van een nieuw reisboek + vragen van luisteraars beantwoorden. Een hersenkraker: kaarten weggeven voor een busrit langs huizen van BN'ers. Eén luisteraar weet de oplossing van de rekenproef van Coen maar kan niet mee met de busrit. Praatje Plaatje: De Jeugd van Tegenwoordig - Shenkie (Coen) <-> The Tellers - Second Category (Sander).
161 8 mei[91] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga Sander is terug en vertelt over zijn weekend. Lex Uiting komt praten over een nieuw tv-programma Kassa 3. Bellen met de 3 finalistes van Holland's Next Top Model. Nieuws over Tygo Gernandt en North Sea Jazz festival. Bellen met een goede bekende: Miljuschka Witzenhausen (TMF) in Zuid-Afrika. Prijsvraag met een hersenkraker: kaarten weggeven voor een busrit langs huizen van BN'ers. Extreme vraag beantwoorden voor kaarten van Extrema Outdoor. BN'ers Roulette: Coen & Sander proberen om het snelst een BN'er aan de telefoon te krijgen. Praatje Plaatje: Taylor Dane - Tell It To My Heart (Sander) <-> Paolo Nutini - New Shoes (Coen).
162 9 mei[92] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga Sander heeft problemen met de computer in de studio. Bellen met een goede bekende: Bridget Maasland. Het Request Rad. Gerard Ekdom bellen voor woordgrapjes over 2 liedjes: How To Shave My Wife van The Fray & Wild Boys komen D'ran D'ran. Bellen met Cornald Maas i.v.m. de halve finale van het Eurosongfestival in Helsinki. Te gast is Willy Wartaal en Pepijn van De Jeugd van Tegenwoordig (vliegensvlugge vragen). Prijsvraag met een hersenkraker: kaarten weggeven voor een busrit langs huizen van BN'ers. Gesprek met Gijs over een lichtgewicht doodskist. Praatje Plaatje: Paolo Nutini - New Shoes (Coen) <-> The Tellers - Second Category (Sander).
163 10 mei[93] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga Coen gaat de discussie aan met een KLM-woordvoerder omdat men een toeslag moet betalen voor een stoel met extra beenruimte. Het Request Rad. Gesprek met het Nijmeegse gemeenteraadslid Stijn Verbruggen (PvdA) over zijn prijsvraag om een boete terug te verdienen. Te gast is zangeres en presentatrice Manuëla Kemp (vliegensvlugge vragen). Prijsvraag met een breinbreker voor kaarten van Extrema Outdoor. Bellen naar Paul Rabbering over zijn fan die een Youtube-filmpje heeft gemaakt, Coen en Sander verrassen deze fan aan telefoon. Sander steekt zijn sigaret aan met de brandende microfoon. Praatje Plaatje: The View - Same Jeans (Sander) <-> Rush - The Larger Bowl (Coen).
164 11 mei[94] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga Paul de Leeuw kan door omstandigheden niet naar de studio komen. Coen krijgt een fles champagne van Sander i.v.m. een weddenschap over het Eurosongfestival. Prijsvraag met een breinbreker voor kaarten van Awakenings. Nieuwslezer Peter de Vries met een verhaal over zijn ontmoeting vandaag met The A-Team (Face en Murdock) bij 3FM. Het Request Rad valt uit elkaar. Bekendmaking van de nieuwe Megahit: Manic Street Preachers feat. Nina Persson - Your Love Alone Is Not Enough. Bellen met Paul de Leeuw en Cornald Maas over de halve finale van het Eurosongfestival gisteren in Helsinki. Discussie tussen Coen en Sander over het imago van het songfestival. Groeten vanaf het asfalt.
165 14 mei[95] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga Stroomstoring op het Mediapark door graafwerkzaamheden. Bellen met een goede bekende: Piet Paulusma. Nieuwslezeres Margriet Wesselink is terug. Het Request Rad. BN'er Roulette. Te gast is Katja Schuurman. Prijsvraag met een breinbreker voor kaarten van Pinkpop. Bellen met journalist Roelof de Vries i.v.m. zijn boek over volkszangers. Praatje Plaatje: The Undertones - Teenage Kicks (Sander) <-> De Jeugd van Tegenwoordig - Shenkie (Coen).
166 15 mei[96] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga Bellen met Holland's Next Top Model winnares Kim Feenstra. Fragment van keelzingen. Het Request Rad. Te gast is Bridget Maasland (vliegensvlugge vragen). De Helpdesk uitstellen omdat Bridget langer blijft. Bellen met een keelzanger. Praatje Plaatje met ook Bridget: The Fray - How To Save A Life (Coen) vs Dave Matthews Band - The Best of What's Around (Sander) vs Underworld - Born Slippy (Bridget).
167 16 mei[97] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga Jochem Dopvleugel op onderzoek naar de e-coli bacterie (poepbacterie) in drinkwater. Het Request Rad. Te gast is de Nederlandse meidengroep Kus (vliegensvlugge vragen + een hoorspel met garnalen). Het Eindexamenjournaal met Barbara Karel. Gesprek met een kunstenaar over 'gezellige dikke dames'. De Annuleringslijn
17 mei Geen uitzending in verband met de uitzending van de Hemelse 100.
168 18 mei[98] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga Uitzending begint met het nieuws van de ontsnapte gorilla Bokito in dierentuin Blijdorp. Bellen met een goede bekende: Jim Bakkum. Het Request Rad. Bekendmaking van de nieuwe megahit: Razorlight - In The Morning. Gesprek met Paul Rabbering over het concert van The Fray gisteren. Coen laat horen hoe Sander meezingt met een plaat op de radio. Groeten vanaf het asfalt. BN'er Roulette. Een reis naar Praag weggeven om daar naar Linkin Park te gaan kijken.
169 21 mei[99] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga Bellen naar Sander de Heer i.v.m. vervanging voor Coen de komende 3 weken. Bellen met een goede bekende: Birgit Schuurman. Het Request Rad. Bellen met Guillermo omdat hij en Tropical Danny stoppen als duo. Te gast is rapper Def P (vliegensvlugge vragen). Eindexamenjournaal met Barbara Karel. Luisteraars kunnen een brief ondertekenen i.v.m. het KLM-verhaal van toeslag betalen voor extra beenruimte. Bellen met een goede bekende: Paul de Leeuw over Symphonica in Rosso. Kaarten voor Rock It in de Paradiso te winnen. Afscheid van Coen met een lied van Dave Matthews Band.
170 22 mei[100] Sander Lantinga, Sander de Heer Bellen met Ido uit Urk omdat hij zich moest terugtrekken uit de Mister Gay-verkiezing. Het Request Rad. Een grap uithalen met Coen Swijnenberg. Plannen maken voor een uitzending vanaf het strand. Meneer en mevrouw De Wit: een lampenwinkel bellen. Kaarten te winnen voor Pinkpop incl. een ontmoeting met Amy Winehouse. Eindexamenjournaal met Barbara Karel. Bellen naar Paul de Leeuw. Kaarten te winnen voor Rock It in Paradiso. Praatje Plaatje: De Jeugd van Tegenwoordig - Shenkie (Sander Lantinga) <-> Macy Gray - Finally Made Me Happy (Sander de Heer).
171 23 mei[101] Sander Lantinga en Sander de Heer Bokito Update: primeur van het Bokito-lied. Het Request Rad. BN'er Roulette. Te gast is Piet Paulusma (vliegensvlugge vragen + een weerbericht). Eindexamenjournaal met Barbara Karel. Meneer en mevrouw De Wit: vragen aan hulplijn over intimiteit bij ouderen. Praatje Plaatje: The White Stripes - Icky Thump (Sander de Heer) <-> The View - Same Jeans (Sander Lantinga).
172 24 mei[102] Sander Lantinga en Sander de Heer Bellen met een goede bekende: François Boulangé. Het Request Rad. Bellen met Paul en Marleen van 101.TV over de chaos die ze op de Dam veroorzaakt hebben. Te gast zijn Nick & Simon (vliegensvlugge vragen + live 'Steeds Weer'). Kaarten te winnen voor Pinkpop incl. ontmoeting met Razorlight. Eindexamenjournaal met Barbara Karel. Plannen maken voor een 'oude beroepen week' in het programma. Meneer en mevrouw De Wit: zwembad. Kaarten te winnen voor Rock It in Paradiso. Sander de Heer zingt stukje Stiekem Gedanst van Toontje Lager. Praatje Plaatje: Aux Raus (Sander Lantinga) <-> Chris Cornell (Sander de Heer).
173 25 mei[103] Sander Lantinga en Sander de Heer De Aankleed Popquiz: 5 vragen die te maken hebben met mode en muziek. Paul Rabbering in de studio. BNN-oprichter Bart de Graaff is 5 jaar geleden overleden, vanwege deze herdenking bij BNN gesprekken over Bart met Lee Towers en Rik Felderhof. Het Request Rad. Bekendmaking van de nieuwe megahit: Justin Timberlake - Lovestoned. Bellen met Geert Hoes over zijn nieuwe kledinglijn. Groeten vanaf het asfalt. Eindexamenjournaal met Barbara Karel. Meneer en mevrouw De Wit: bellen naar de Apple helpdesk.
28 mei Geen uitzending in verband met Pinkpop.
174 29 mei[104] Sander Lantinga en Sander de Heer Terugblik naar Pinkpop en Sander Lantinga die op zijn hoofd viel uit een golfkarretje. Bellen naar de initiatiefneemster van de fansite van Yolanthe. Het Request Rad. Bellen met een goede bekende: Gordon. Eric van Eerdenburg met de line-up van Lowlands 2007. Meneer en mevrouw De Wit: informatienummer over urine en ontlasting. Eindexamenjournaal met Michiel Veenstra. Gesprek met de BNN-voorzitter over de Grote Donorshow die voor ophef zorgt en het buitenlandse nieuws haalde. Praatje Plaatje: Samwell - What What (in the butt) (Sander de Heer) <-> Dave Matthews Band (Sander Lantinga).
175 30 mei[105] Sander Lantinga en Sander de Heer Draaiboek van het programma in verkeerde volgorde. Bellen naar het privé telefoonnummer van Giel Beelen . Het Request Rad. Bellen met een goede bekende: Bart Peeters. Te gast is Miljuschka Witzenhausen (vliegensvlugge vragen). Eindexamenjournaal met Michiel Veenstra. Kaarten te winnen voor Lowlands. Meneer en mevrouw De Wit: de Alcohol Infolijn. Praatje Plaatje: Macy Gray (Sander de Heer) <-> The Kooks - Naive (Sander Lantinga).
176 31 mei[106] Sander Lantinga en Sander de Heer Bellen met een goede bekende: Wolter Kroes. Vriendin van Paul Rabbering aan de telefoon. Het Request Rad. Sander en Sander bellen naar BNN en doen alsof ze Chinese journalisten zijn. Te gast is Bart Peeters (vliegensvlugge vragen). Sander de Heer met een schokkende onthulling over zangeres Lily Allen. Eindexamenjournaal met Barbara Karel. Meneer en mevrouw De Wit: partijbureau van Partij v/d Arbeid . Bellen naar Comité 'Stop Overlast' i.v.m. geluidsoverlast door een radio van een bouwbedrijf. Een oproep om een nieuwe Coen te vinden om Sander Lantinga morgen te vervangen. Praatje Plaatje: Johan - Coming in from the cold (Sander Lantinga) <-> Simian Mobile Disco - It's the Beat (Sander de Heer).

juni[bewerken]

Nummer Datum Presentatie Onderwerpen
177 1 juni[107] Sander de Heer en Koen Spaansen Luisteraar Koen Spaansen is gast-dj en vervangt Sander Lantinga. Bellen met een goede bekende: Henny Huisman. Het Request Rad. Bekendmaking van de nieuwe 3FM Megahit: Arctic Monkeys - Fluorescent Adolescent. Kaarten te winnen voor Lowlands. Groeten vanaf het asfalt. De Aankleed Popquiz (5 vragen die te maken hebben met mode en muziek). Praatje Plaatje: Chemical Brothers - Do It Again (Sander de Heer) <-> Razorlight - In The Morning (Koen Spaansen). Eindexamenjournaal met Barbara Karel.
178 4 juni[108] Sander Lantinga en Sander de Heer Bellen met een goede bekende: Filemon Wesselink. Het Request Rad. Bellen met Wim van de Go Fast X Days stuntdagen in Rotterdam (+ kaarten hiervoor weggeven). Te gast zijn C-Mon & Kypski (vliegensvlugge vragen). Laatste kaarten te winnen voor Awakenings. Meneer en mevrouw De Wit: bellen met een internetmaatschappij. Experimenteren met een muizenval. Praatje Plaatje: Editors - Smokers Outside The Hospital Doors (Sander de Heer) <-> Johan - Coming in from the cold (Sander Lantinga).
179 5 juni[109] Sander Lantinga en Sander de Heer Barbecue Boogie. Het Request Rad. Meneer en mevrouw De Wit: Omroep MAX. Bellen met een goede bekende: Gerard Joling over de Toppers. Kaarten te winnen voor Faithless en de Go Fast X Days stuntdagen. Bellen met Bassie. Iemand terugbellen die per ongeluk een sms verstuurde naar de studio. Praatje Plaatje: De Jeugd van Tegenwoordig - Shenkie (Sander Lantinga) <-> Editors - Smokers Outside The Hospital Doors (Sander de Heer).
180 6 juni[110] Sander Lantinga en Sander de Heer Coen gaat de discussie aan met een KLM-woordvoerder omdat men een toeslag moet betalen voor een stoel met extra beenruimte. Het Request Rad. Gesprek met het Nijmeegse gemeenteraadslid Stijn Verbruggen (PvdA) over zijn prijsvraag om een boete terug te verdienen. Te gast is zangeres en presentatrice Manuëla Kemp (vliegensvlugge vragen). Prijsvraag met een breinbreker voor kaarten van Extrema Outdoor. Bellen naar Paul Rabbering over zijn fan die een Youtube-filmpje heeft gemaakt, Coen en Sander verrassen deze fan aan telefoon. Sander steekt zijn sigaret aan met de brandende microfoon. Praatje Plaatje: The View - Same Jeans (Sander) <-> Rush - The Larger Bowl (Coen).
181 7 juni[111] Sander Lantinga en Sander de Heer Bellen met Reni de Boer (winnares van de Mis(s)verkiezing) en Lucille Werner. Het Request Rad. Een parachutesprong weggeven van de stuntdagen in Rotterdam. Bellen met de gewonde Jacco (zanger v/d band Johan) over zijn crash met een scooter op het Griekse eiland Samos. Kaarten te winnen voor Faithless. Het afscheid van Guillermo & Tropical Danny en ze zingen voor de laatste keer 'Toppertje'. Bellen met Bastiaan van de Nederlandse band Aux Raus. Praatje Plaatje: Green Day - Working Class Hero (Sander Lantinga) <-> Prince - Guitar (Sander de Heer).
182 8 juni[112] Sander de Heer Bellen naar Sander Lantinga om te vragen waarom hij niet aanwezig is. Meneer en mevrouw De Wit. Nieuwslezeres Fleur Wallenburg draait aan het Request Rad. Bekendmaking van de nieuwe 3FM Megahit: Mutya Buena - Real Girl. Bellen met luisteraar over zijn parachutesprong die hij had gewonnen. Barbecue Boogie. Groeten vanaf het asfalt. Kaarten te winnen voor Awakenings. Praatje Plaatje: Fall Out Boy - Thnks fr th mmrs (luisteraar Linda) <-> De Toppers - Can You Feel It (Sander de Heer).
183 11 juni[113] Sander Lantinga en Sander de Heer Strip Pam Pet. Bellen met een goede bekende: Angela Schijf. Het Request Rad. Meneer en mevrouw De Wit. Bellen met Arjen Lubach over een Buro Renkema-filmpje (ABN-Amro). Kaarten te winnen voor Justin Timberlake. Bellen met Yes-R over aangifte seksueel misbruik tegen leden van zijn groep Yes-R. De moeder van Paris Hilton proberen te bellen in het Waldorf Astoria Hotel. Bellen naar Talpa i.v.m. het tv-programma De Gouden Kooi. Praatje Plaatje: Ryan Adams - Two (Sander de Heer) <-> Enter Shikari - Sorry you're not a winner (Sander Lantinga). Omdat Sander Lantinga naar het toilet gaat tijdens de uitslag van Praatje Plaatje draait Sander de Heer zijn eigen plaat.
184 12 juni[114] Sander Lantinga en Sander de Heer Rob Geus van De Smaakpolitie is vader geworden. Het Request Rad. Meneer en mevrouw De Wit: vereniging van pijprokers. Bellen met de initiatiefneemster van een website voor jongeren over seks. Kaarten te winnen voor Justin Timberlake. Bellen met de 11-jarige Tom over een filmpje voor Live Earth + Michiel de producent. Bellen met iemand over draaiorgels. Naar het Witte Huis bellen. Praatje Plaatje: Dave Matthews Band - The Space Between (Sander Lantinga) <-> Editors - Smokers Outside The Hospital Doors (Sander de Heer).
185 13 juni[115] Sander Lantinga en Sander de Heer Afscheid van meneer en mevrouw De Wit. Het Request Rad. Te gast is Yes-R (vliegensvlugge vragen). Kaarten te winnen voor Justin Timberlake. Bellen met een vrouw die 2 puzzelstukjes mist van haar puzzel van 18.240 stukjes. Vervelend belletje naar Centraal Bureau voor de Statistiek i.v.m. onderzoek over aantal uren televisie kijken. Praatje Plaatje: Sander Lantinga gunt dat Sander de Heer zijn keuzeplaat draait om hem te bedanken voor zijn samenwerking aan de Sander & Sander Show.
186 14 juni[116] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga Bellen met een goede bekende: Wilfred Genee over Jong Oranje op het EK-21. Kaarten te winnen voor Gabriel Rios en Justin Timberlake . Het Request Rad. Als een soort Tokkies bellen naar een willekeurig iemand in Delft. Bellen met een goede bekende: Teun van de Keuken i.v.m. Tony's Chocolonely. Jochem Dopvleugel belt naar de praktijk van Sonja Bakker om o.a. mergpijpen in haar nieuwe boek te krijgen. Praatje Plaatje: Enter Shikari - Sorry you're not a winner (Sander Lantinga) <-> Ghosts - The World Is Outside (Coen Swijnenberg).
187 15 juni[117] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga Rechtzetting van Coen over de buik van 3FM-producer Maartje Glas. Bellen met een goede bekende: Floortjes Dessing over haar overstap van RTL naar de publieke omroep (LLiNK). Kaarten weggeven van Justin Timberlake met een verwarrende quiz die zorgt voor een boze luisteraar. Het Request Rad. Bekendmaking van de nieuwe 3FM Megahit: Green Day - Working Class Hero. Groeten vanaf het asfalt. Vliegensvlugge vragen. Gast Wilfred Genee.
188 18 juni[118] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga Te gast is Nicolette Kluijver. Bellen met een goede bekende: Dennis van der Geest. Het Request Rad. Jeroen van Koningsbrugge uitnodigen voor een Coen & Sander strandfeest (Bed Beach op 29 juni '07). Kaarten te winnen voor Bed Beach en de Zwarte Cross. Vliegensvlugge vragen. Bellen met Dennis Storm (BNN) terwijl hij aan het poseren is voor de Playgirl i.v.m. het tv programma Try Before You Die. Bellen met iemand van het onderzoeksbureau TNO over een alcoholonderzoek. Praatje Plaatje: Maxïmo Park - Books from Boxes (Coen) <-> Metallica - Whiskey in the Jar (Sander).
189 19 juni[119] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga Bellen met een goede bekende: Dries Roelvink. Het Request Rad. Jochem Dopvleugel belt met een ongediertebestrijder over papiervisjes. Kaarten te winnen voor het Bed Beach strandfeest. De vaders van Coen & Sander helpen met een prijsvraag en geven kaarten weg voor de Zwarte Cross. BN'er Roulette. Plannen om iemand van De Gouden Kooi uit te nodigen. Bellen met een goede bekende: Bart van The Sheer i.v.m. het Make Some Noise-project van Amnesty International. Praatje Plaatje: John Butler Trio - Better Than (Sander) <-> Chemical Brothers - Do It Again (Coen).
190 20 juni[120] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga Floortje Dessing uitnodigen voor het Bed Beach strandfeest. Het Request Rad. Bellen met Danny de Munk i.v.m. zijn 25 jaar Jubileumconcert. Ed van Vis TV over de gestegen populariteit van vissen. Kaarten te winnen voor de Zwarte Cross. Boetes voor Sander Lantinga en andere BNN-medewerkers i.v.m. inbraak in Madurodam (Yolanthe vragen of ze ook een boete kreeg). Luisteraar kan een Oranjepakket winnen door verslag te brengen van de halve finale Jong Oranje - Jong Engeland op het EK-21 voetbal. Stacey Rookhuizen ontkent relatie met DJ Tiësto. Praatje Plaatje: ODJ Team - Dominator 2007 (Coen) <-> C-Mon & Kypski - Bumpy Road (Sander).
191 21 juni[121] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga Bellen met een goede bekende: Fedde le Grand i.v.m. zijn nieuwe single. Het Request Rad. Jochem Dopvleugel: hijgers bij het servicenummer van de gemeente Rotterdam. Bellen met 'een moedige moeder' over een spray die drugs detecteert en deze spray testen in de studio. Kaarten te winnen voor de Zwarte Cross. Bellen naar de Spar in Bilthoven waar een kassière 20 minuten heeft vastgezeten aan de transportband van een kassa. Praatje Plaatje: Johan - Coming in from the cold (Sander) <-> Paramore - Misery Business (Coen).
192 22 juni[122] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga Bellen met een Pabo-studente die met haar opleiding moet stoppen en daarom een brief verstuurde naar o.a. de Tweede Kamer. Bekendmaking van de nieuwe 3FM Megahit: Fall Out Boy - Thks fr th mmrs. Het Request Rad. Kaarten te winnen voor de Zwarte Cross. Groeten vanaf het asfalt + bellen naar de jarige Paultje Pils. De uitslag van de Make Some Noise-actie waarbij 3FM Serious Talents een optreden kunnen winnen bij een speciale uitzending vanuit het Hilton Hotel in Amsterdam. Kaarten weggeven voor het Bed Beach strandfeest.
193 25 juni[123] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga Kaarten te winnen voor Bed Beach strandfeest + Surf Clinic en Five Days Off. Het Request Rad. Bezoek van Jeroen van der Boom i.v.m. zijn nieuwe single 'Jij Bent Zo'. Oproep om petitie te tekenen van een Make Some Noise-actie van Amnesty International. Info over de Coen & Sander Podcast. Jochem Dopvleugel belt met Barrie Stevens. Michiel Veenstra vragen of het geregend heeft tijdens het concert van Red Hot Chili Peppers. Ook in België doet men aan Fierljeppen (polsstokverspringen). Fragment uit de Gouden Kooi. Bericht van Heleen de Geest dat 'Majoor' Bosshardt is overleden. Praatje Plaatje: Enter Shikari - Sorry You're Not A Winner (Sander ) <-> Fedde le Grand - Mirror 070707 (Coen).
194 26 juni[124] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga Te gast zijn Brian en Amanda van De Gouden Kooi. Wanneer het woord v/d dag 'schamper' valt kan een luisteraar een stuntvliegclinic winnen. Bellen naar Talpa/Tien en Humberto Tan omdat er vandaag een persbericht komt i.v.m. de overname van RTL. Het Request Rad. Vliegensvlugge vragen. De slappe lach krijgen vanwege een uitspraak van Coen. Een reactie van Humberto Tan nadat het persbericht van Talpa/Tien is uitgebracht. Praatje Plaatje: The Holloways - Generator (Sander) <-> Air Traffic - Charlotte (Coen).
195 27 juni[125] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga Locatieuitzending vanuit de John & Yoko suite van het Hilton Hotel Amsterdam in het kader van Make Some Noise (aandacht voor Darfur). Bellen met museumeigenaar Azing Moltmaker van Het Beatles Museum Alkmaar over Bed In van John Lennon en Yoko Ono. Het Request Rad. Kaarten te winnen voor Five Days Off. Te gast is Bart van The Sheer (vliegensvlugge vragen) + live John Lennon-cover Instant Karma. Kajakken met de sterren: zanger Arie Ribbens. The Sheer - Beatles Quiz. Praatje met Michiel Veenstra . Mister Dopvleugel belt naar de receptie van het Hilton Hotel . Praatje Plaatje: John Lennon - Imagine (Sander) <-> geen plaat (Coen).
196 28 juni[126] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga De laatste kaarten weggeven voor Pearl Jam in the Park. Bellen met een goede bekende: Patty Brard over Paris Hilton. Het Request Rad. Bellen met de winnaar van het NK Grunten 2006. Jeroen van der Boom uitnodigen voor Bed Beach strandfeest en VIP-kaarten weggeven. Karten met de sterren: Dick Jol. Bellen met een goede bekende: Nick & Simon. Bellen naar de winnaar v/d Pearl Jam kaarten. Piet Paulusma vragen om een weersvoorspelling van morgen i.v.m. het strandfeest in Bloemendaal. Praatje Plaatje: Maxïmo Park - Books from Boxes (Coen) <-> The Holloways - Generator (Sander).
197 29 juni[127] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga Locatieuitzending vanaf het strand in Bloemendaal - Bed Beach Strandfeest. Live optreden Jeroen van der Boom - Jij Bent Zo. Coen & Sander 'Baywatch' jingle. Sander brengt verslag van de Stuntvliegclinic. Te gast zijn o.a. Horace Cohen en Floortje Dessing. Bekendmaking van de nieuwe 3FM Megahit: Bløf - Donker Hart. Het Request Rad. Een schat zoeken op het strand. Praatje over Live Earth en klimaatsverandering. Horace laat MetMichiel-badeenden los in de zee.

juli[bewerken]

Nummer Datum Presentatie Onderwerpen
198 2 juli[128] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga DJ's van 3FM gaan groener leven. Om te laten zien hoe betrokken de DJ's van 3FM zijn, gaan ze in de week voor Live Earth laten zien hoe 'groen' ze zijn. Coen & Sander zoeken een tandem om deze week naar de studio te fietsen. Jij Bent Zo campagne: de nieuwe single van Jeroen van der Boom promoten om nr.1 te worden in NL (Giel Beelen bellen). Het Request Rad. Terugblik op het concert van Genesis in de Amsterdam Arena. Oproep van Sander om Coen de 'Hitkrant Hittegolf Hunk 2007' te laten winnen. Bellen met een goede bekende: Gerard Joling. ANWB-filelezer René Passet zegt 'Sander de Heer' tegen Sander Lantinga. CD's weggeven aan een luisteraar die klimaatbewust bezig is. Jochem Dopvleugel belt naar een Partycentrum om het huwelijksfeest van Frans Bauer te plannen. Praatje Plaatje: John Butler Trio - Better Than (Sander) <-> Justin Nozuka - Criminal (Coen).
199 3 juli[129] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga Terug in de studio: bellen met Joppe van wie ze de tandem geleend hebben. Het Request Rad. Bellen met Stripverzamelaar Erik Strijbos omdat bij Suske en Wiske de cover-layout gaat veranderen (De Curieuze Neuzen). CD's weggeven aan luisteraar die klimaatbewust bezig is. Jij Bent Zo campagne:de plaat pluggen bij Wouter van der Goes (Qmusic). Bellen met een goede bekende: Raemon Sluiter over het succes van Michaëlla Krajicek op Wimbledon. Bellen met een goede bekende: Anita Witzier het tv-programma De Klimaattest. Praatje Plaatje: Justin Nozuka - Criminal (Coen) <-> Manic Street Preachers - Autumnsong (Sander).
200 4 juli[130] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga Coen & Sander zijn met de tandem naar de studio gefietst. Bellen met een goede bekende: Eddy Zoëy. Het Request Rad. Bellen met een vader waarvan Bassie zijn zoon 20 jaar geleden een draai rond zijn oren gaf. CD's weggeven aan luisteraar die klimaatbewust bezig is. Bellen met NOS-sportverslaggever Rick Hoogkamp tijdens de Wimbledon kwarfinale Krajicek vs Bartoli. Vragen over bliksem/regenbogen aan Piet Paulusma. ...met de sterren: Jochem Dopvleugel belt Bettine Vriesekoop (tafeltennister). Praatje Plaatje: The Holloways - Generator (Sander) <-> Justin Nozuka - Criminal (Coen).
201 5 juli[131] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga Een boom planten op de parkeerplaats van 3FM met Eigen Huis & Huis-tuinman Lodewijk Hoekstra. Het Request Rad. Coen belt de facility desk van de publieke omroep. Een wc-papier bevochtiger testen. Te gast zijn Froukje Jansen en Sophie Hilbrand . Bellen met manager van een hostel over Britten die zich niet gedragen in Amsterdam. Praatje Plaatje: Maxïmo Park - Books from Boxes (Coen) <-> Citizens for a Better America - Go Away Paris Hilton (Sander).
202 6 juli[132] Coen Swijnenberg Sander Lantinga is in Londen om morgen verslag uit te brengen van Live Earth. Joppe komt de tandem ophalen die Coen & Sander geleend hebben. Bekendmaking nieuwe 3FM-megahit: Mika - Relax, Take It Easy. Het Request Rad. 2x reis naar Live Earth Londen weggeven. Groeten vanaf het asfalt. Bellen met Joppe en Sander. Jij Bent Zo-campagne: Jeroen van der Boom bellen.
203 9 juli[133] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga Bellen met Martijn van de Hitkrant i.v.m. hun 'Hittegolf Hunk' verkiezing. Het Request Rad. Jeroen van Koningsbrugge is vader geworden. Jeroen van der Boom viert met Coen & Sander dat 'Jij Bent Zo' is gestegen in de Top 40 van nr.26 naar nr.18 (+speciale versie Wij Zijn Zo). Een plan om deel te nemen aan de Gay Pride met een lesbienne boot en daarom bellen met Frank van Dalen van de organisatie.. Luisteraar Vera wil zich aanmelden voor de boot. Kaarten te winnen voor het Solar Weekend Festival. Praatje Plaatje: Citizens for a better America - Go Away Paris Hilton (Sander) <-> Madonna - La Isla Bonita live op Live Earth (Coen).
204 10 juli[134] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga Bellen met een goede bekende: Zara Whites (pornoactrice). Jochem Dopvleugel vraagt aan Fatima Moreira de Melo of ze Karl Noten van Nederland in Beweging wil opvolgen. Het Request Rad. Oproep voor de lesboot van Coen en Sander op de Gay Pride. Bellen met Jan Keizer i.v.m. de veiling van de BZN-auto. Gesprek met sterrenkundige Theo Jurriens van de RUG over UFO's. Kaarten te winnen voor het Solar Weekend Festival. F1-pitreporter Allard Kalff over Christijan Albers die op non-actief is gezet door zijn team Spyker F1. De finish van de Tour de France etappe 3 (live via tv). Praatje Plaatje: Timbaland - The Way I Are (Coen) <-> Manic Street Preachers - Autumnsong (Sander).
205 11 juli[135] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga Bellen met Koos van Dijk, de manager van Herman Brood (vandaag is precies 6 jaar geleden dat Herman zelfmoord pleegde). Het Request Rad. Bellen met een goede bekende: Hendrik-Jan van Jovink en de Voederbietels over de Zwarte Cross. Te gast is Monique Smit (vliegensvlugge vragen). Kaarten te winnen voor Solar Weekend Festival. Coen wil niet zeggen met wie hij voor de eerste keer gezoend heeft. Bellen met de fanclub van Céline Dion. Praatje Plaatje Live Earth-editie: David Gray/Damien Rice - Babylon (Coen) <-> Snow Patrol - Chasing Cars (Sander).
206 12 juli[136] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga Bellen met een goede bekende: Jeroen Kijk in de Vegte over de finale van Korenslag. Het Request Rad. Bellen met de hoofdredacteur van OOR over de Album Top 100 aller tijden. Onderzoeken of ouderen hun humor verliezen naarmate ze ouder worden. Bellen met een goede bekend: Humberto Tan over zijn verhuizing van Talpa naar RTL. Annette Visser (directrice van Artis) over 3 beren die opgevangen worden in Ouwehands Dierenpark Rhenen. Praatje Plaatje: Fergie - Big Girls Don't Cry (Sander) <-> Maxïmo Park - Books from Boxes (Coen).
207 13 juli[137] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga Relax, Take It Easy van Mika lijkt op (I Just) Died In Your Arms van Cutting Crew. Bellen met een goede bekende: Filemon Wesselink is verloskundige voor Try Before You Die. Het Request Rad. Bekendmaking van de 3FM Megahit: Prince - Guitar. Bellen met een deelnemer van het NK Luchtgitaar. Groeten vanaf het asfalt. Bellen met Jeroen van der Boom omdat Jij Bent Zo opnieuw gestegen is in de Top 40. De Aankleed-Popquiz.
208 16 juli[138] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga Bellen met tv-producer Bart Hendrikx over zijn tv-serie 'The Rock Life'. Het Request Rad. Waku Waku met de sterren: Gigi Ravelli. Te gast is dj Ferry Corsten (vliegensvlugge vragen). Kaarten te winnen voor Joss Stone. Amy Winehouse kwam niet naar North Sea Jazz Festival. BN'er Roulette.
209 17 juli[139] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga Bellen met actrice Hanna Verboom over haar nieuwe rol in de tv-serie 'De co-assistent'. Het Request Rad. Bellen met een goede bekende: Sittah Koene (illusioniste). Te gast is Pieter Both van Beef (vliegensvlugge vragen). Primeur van Beef - I Would Stay (van Krezip) + Jacqueline Govaert aan telefoon. NS-helpdesk bellen i.v.m. pinstoring bij de kaartautomaten. Kaarten te winnen voor Joss Stone. Zingen met de sterren: grapje uithalen met Gerard Ekdom. Sjoerd van den Broek (3FM) nodigt Gerard uit om te zingen in het tv-programma Just The Two Of Us. Coen en Sander vertellen over Lidewij (= Tessel van der Lugt) die 'Parapluutje' zingt op het einde van Rihanna - Umbrella.
210 18 juli[140] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga Tour Flits: gesprek met Jurgen van den Berg over de Tour de France. Het Request Rad. Bellen met Lia Reedijk (oprichtster van de Harry Potter Fanclub) over het gelekte einde van het het nieuwe Harry Potter-boek. Te gast is tv-producent Bart Hendrikx. Bellen met Lotte Prijs van de meidengroep Djumbo over hun tv-realityserie. Bellen met Marco, eindredacteur van de Gouden Kooi, over een verhaal over deelnemer Jaap. Bellen met Xander van een natuurwinkel over diepvriesvakken die teveel CO2 uitstoten. Praatje Plaatje: Beef - I Would Stay (Coen) <-> Underworld - Born Slippy (Sander).
211 19 juli[141] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga Tour Flits: gesprek met Mart Smeets over het eerste deel van de Tour de France. Bellen met een goede bekende: Henk Westbroek (over zijn vakantie in Roemenië). Te gast is de cast van de tv-serie ZOOP (vliegensvlugge vragen). Henk Westbroek terugbellen (over zijn schildpad). Kaarten te winnen voor Joss Stone. Henk Westbroek terugbellen (over zijn ambitie om burgemeester van Utrecht te worden). Praatje Plaatje: Dave Matthews Band - Crush (Sander) <-> Manic Street Preachers - Autumnsong (Coen).
212 20 juli[142] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga Lidewij en haar vriendje zingen op het einde van Prince met Guitar . Bellen met een goede bekende: Jeroen van der Boom (Jij Bent Zo is weer gestegen in de hitlijsten). Het Request Rad. Bekendmaking van de 3FM Megahit: Timbaland - The Way I Are. Groeten vanaf het asfalt. Bellen met een goede bekende: Ad Visser over de terugkeer van TopPop. De Aankleed-popquiz.
213 23 juli[143] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga Bellen met een goede bekende: Maxime Hartman. Het Request Rad. Realitysoap met de sterren: Klaas Wilting. Te gast zijn de 3J'S (vliegensvlugge vragen). Kaarten te winnen voor Rockit Open Air. Bellen met Gerard van TV Oranje (C&S gaan een smartlap opnemen en de videoclip op TV Oranje laten uitzenden). 3J's helpen C&S met het schrijven van de tekst voor het nummer 'Ik lach m'n tranen weg'. Bellen met 2 luisteraars die zich hebben aangemeld voor de Coen en Sander Lesboot op de Gay Pride. Bellen met een poppenspeler die steeds minder op de Dam in Amsterdam kan spelen.
214 24 juli[144] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga Bert van der Veer en psycholoog Bob van der Meer gaan in discussie over De Gouden Kooi. Het Request Rad. ...met de sterren: Jochem Dopvleugel belt zanger Wesley. Te gast is Dries Roelvink (vliegensvlugge vragen). Kaarten te winnen voor Lowlands en Rockit Open Air. Jaap van de 3J's en Monique Smit over de C&S smartlap voor TV Oranje. Bellen met luisteraar die zich heeft aangemeld voor de Coen & Sander Lesboot op de Gay Pride. Bellen met een rookster over het rookverbod in de horeca. Praatje Plaatje: Jeroen van der Boom - Jij Bent Zo (Sander) <-> Pete Murray - Better Days (Coen). Domino's vragen waar de pizza's blijven.
215 25 juli[145] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga Tour Flits: Mart Smeets over een nieuw dopingschandaal in de Tour de France. Het Request Rad. Bellen naar Dries Roelvink. Te gast is zangeres Elize (vliegensvlugge vragen). Reallifesoap met de sterren: Jochem Dopvleugel belt Elize. Automatic van Elize in de gitaarversie van Eddy Zoëy. Bellen met luisteraar die zich heeft aangemeld voor de Coen & Sander Lesboot op de Gay Pride. De Coen & Sander smartlap oefenen. Kaarten te winnen voor Rockit Open Air. Praatje Plaatje: Fiction Plane - Two Sisters (Coen) <-> Celine Dion - My Heart Will Go On (Sander).
216 26 juli[146] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga Praatje met nieuwslezer Peter de Vries over o.a. de Coen & Sander-smartlap. Bellen met een goede bekende: Renate Verbaan. Liedje van Lidewij (= Tessel): 10 Rennertjes. Sander Lantinga en 3 andere BNN-presentatoren gaan morgen de Alpe d'Huez met de fiets beklimmen (aan de telefoon hierover Filemon Wesselink, Ruben Nicolai en Dennis Storm). Te gast is Jim Bakkum (vliegensvlugge vragen). Primeur van de Coen & Sander-smartlap 'Ik lach mijn tranen weg'. Bellen met Michelle die zich heeft aangemeld voor de Coen & Sander Lesboot op de Gay Pride. Bellen met iemand van de Miss Toilet-verkiezing. Praatje Plaatje: Jeroen van der Boom - Jij Bent Zo (Coen) <-> The Gossip - Standing in the way of control (Sander).
217 27 juli[147] Coen Swijnenberg Zonder Sander Lantinga, want hij is in Frankrijk op de fiets de Alpe d'Huez aan het beklimmen. Bellen met een goede bekende: Henk Schiffmacher. Het Request Rad. Bekendmaking van de nieuwe Megahit: James Blunt - 1973. Jeroen van der Boom over de hitnoteringen van Jij Bent Zo deze week. Kaarten weggeven van Rockit Open Air en Lowlands. Groeten vanaf het asfalt. Bellen met Cindy die zich heeft aangemeld voor de Coen & Sander Lesboot op de Gay Pride. Bellen met Bart Meijer van BNN op de Alpe d'Huez.
218 30 juli[148] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga Bellen met Lionel van TV Oranje over de videoclip van de C&S smartlap. Sander gooit zijn Ipod uit het raam. Het Request Rad. Bellen met Filemon Wesselink over het beklimmen van de Alpe d'Huez voor het tv-programma Try Before You Die. Bellen met de organisator van 'Celebrate IT' (feest voor tolerantie en vrijheid). Kaarten te winnen voor The Simpsons Movie. Bellen met Syb van der Ploeg omdat De Kast terug gaat optreden. Gesprek tussen de voorzitter v/d Biologische Tuiniersvereniging en een tuinier omdat in Zwolle de volkstuinen moeten verhuizen. Praatje Plaatje: Pete Murray - Better Days (Coen) <-> Emotional Elvis - The Girl from Country Heaven (Sander).
219 31 juli[149] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga Bellen met een goede bekende: Ruud van der Peijl. Het Request Rad. Bellen met nieuw jurylid van Idols: John Ewbank. Te gast is Hanna Verboom (vliegensvlugge vragen). Amazing-meezingwestrijd: Hanna Verboom zingt karaoke. Sander probeert te niezen. Kaarten te winnen voor The Simpsons Movie. Praatje Plaatje: Ik lach mijn tranen weg (Coen) <-> Abel - Onderweg (Sander).

augustus[bewerken]

Nummer Datum Presentatie Onderwerpen
220 1 augustus[150] Coen Swijnenberg en Sander Lantinga Jeroen van der Boom heeft groot nieuws over zijn single Jij Bent Zo. Het Request Rad. Bellen met Dries Roelvink. Te gast is Georgina Verbaan (vliegensvlugge vragen). Kaarten te winnen voor The Simpsons Movie. Jochem Dopvleugel belt naar de gemeente De Marne die een dorpsconciërge zoeken. Praatje Plaatje: Rage Against The Machine - Killing In The Name Of (Coen) <-> Pearl Jam - Alive (Sander). Coen gaat 2 weken op vakantie naar Portugal.
221 2 augustus[151] Coen Swijnenberg en Sander de Heer Bellen met een goede bekende: André Kuipers. Het Request Rad. Primeur van Foo Fighters - The Pretender. Lesbiennes in de studio i.v.m. de Coen & Sander Lesboot op de Gay Pride. Te gast is Bert van der Veer . Giel belt om wat te vragen aan Bert. Meneer en mevrouw De Wit zoeken woonruimte en bellen de gemeente Wonseradeel. Praatje Plaatje: Quimby uit Hongarije (Sander de Heer) <-> Enter Shikari - Jonny Sniper (Sander Lantinga).
222 3 augustus[152] Coen Swijnenberg en Sander de Heer Jeroen van der Boom staat met Jij Bent Zo op nummer 1 in NL. Het Request Rad. Meneer en mevrouw De Wit: bellen naar een speelgoedwinkel. Groeten vanaf het asfalt. Kaarten te winnen voor The Simpsons Movie. Iemand bellen van sexykostuums.nl voor gele kleding op de Gay Pride.
222 6 augustus[153] Sander de Heer Bellen met hoogleraar insectenkunde Willem Takke over muggen. Het Request Rad. Begin van de zoektocht naar de Schaamnaam 2007. Luisteraar belt naar een kennis in het buitenland op kosten van de publieke omroep. De Zesde Zanger (kaarten te winnen voor Mika). Bellen met de eigenaresse van de Heksehoeve. Praatje Plaatje: Justin Nozuka - Criminal (Sander) <-> Beef - I Would Stay (luisteraar).
223 7 augustus[154] Sander de Heer Bellen met de visveiling van Zeebrugge omdat daar een haai geveild zal worden. Het Request Rad. Het muggenspreekuur. Bellen naar het buitenland op kosten van de publieke omroep. Bellen met Michelle van de C&S Lesboot en Eurosongfestival omdat ze gaat scheiden. Praatje Plaatje: Jeroen van der Boom - Jij Bent Zo (luisteraar) <-> Pete Murray - Better Days.
224 8 augustus[155] Sander de Heer De Schaamnaam. Het Request Rad. BNN-verslaggever Jan-Willem over het Sziget Festival in Hongarije. Bellen naar het buitenland op kosten van de publieke omroep. Hans Klok bellen i.v.m. geruchten over een relatie met Pamela Anderson. De Zesde Zanger (kaarten voor Mika). Bellen met de directeur van Plopsaland omdat het park overstroomd is door hevige regenval. Praatje Plaatje: Pete Murray - Better Days (luisteraar) <-> Foo Fighters - The Pretender.
225 9 augustus[156] Sander de Heer De Schaamnaam. Bellen met een goede bekende: Dries Roelvink. Het Request Rad. Nieuwe reclamespot van de Efteling. Bellen naar het buitenland op kosten van de publieke omroep. Praatje Plaatje: Tom Helsen - Change Yourself (Sander) <-> Plain White T's - Hey There Delilah (luisteraar).
226 10 augustus[157] Sander de Heer De Schaamnaam. Bekendmaking nieuwe 3FM Megahit: Saybia - Angel. Het Request Rad. Update van Jan-Willem vanaf het Sziget Festival in Boedapest. Groeten vanaf het asfalt. De Zesde Zanger (kaarten te winnen voor Mika). Bellen naar het buitenland op kosten van de publieke omroep.

Referenties[bewerken]

 1. Veronica gids, VOO, 30 december 2007 
 2. Sander de Heer, Astrid de Jong - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 2 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 3. Sander de Heer, Astrid de Jong - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 3 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 4. Sander de Heer, Astrid de Jong - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 4 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 5. Sander de Heer, Astrid de Jong - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 5 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 6. Coen Swijnenberg - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 8 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 7. Coen Swijnenberg - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 9 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 8. Coen Swijnenberg - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 10 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 9. Coen Swijnenberg - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 11 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 10. Coen Swijnenberg - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 12 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 11. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 15 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 12. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 16 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 13. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 17 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 14. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 18 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 15. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 19 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 16. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 22 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 17. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 23 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 18. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 24 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 19. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 25 januari 2007 , opname geraadpleegd op 7 mei 2019
 20. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 26 januari 2007 , opname geraadpleegd op 8 mei 2019
 21. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 29 januari 2007 , opname geraadpleegd op 19 mei 2019
 22. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 30 januari 2007 , opname geraadpleegd op 19 mei 2019
 23. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 31 januari 2007 , opname geraadpleegd op 19 mei 2019
 24. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 1 februari 2007 , opname geraadpleegd op 20 mei 2019
 25. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 2 februari 2007 , opname geraadpleegd op 20 mei 2019
 26. Coen Swijnenberg - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 5 februari 2007 , opname geraadpleegd op 23 mei 2019
 27. Coen Swijnenberg - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 6 februari 2007 , opname geraadpleegd op 27 mei 2019
 28. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 6 februari 2007 , opname geraadpleegd op 28 mei 2019
 29. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 8 februari 2007 , opname geraadpleegd op 31 mei 2019
 30. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 9 februari 2007 , opname geraadpleegd op 2 juni 2019
 31. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 12 februari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2019
 32. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 13 februari 2007 , opname geraadpleegd op 11 juni 2019
 33. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 14 februari 2007 , opname geraadpleegd op 16 juni 2019
 34. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 15 februari 2007 , opname geraadpleegd op 19 juni 2019
 35. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 16 februari 2007 , opname geraadpleegd op 23 juni 2019
 36. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 19 februari 2007 , opname geraadpleegd op 29 juni 2019
 37. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 20 februari 2007 , opname geraadpleegd op 2 juli 2019
 38. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 21 februari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juli 2019
 39. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 22 februari 2007 , opname geraadpleegd op 14 juli 2019
 40. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 23 februari 2007 , opname geraadpleegd op 14 juli 2019
 41. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 26 februari 2007 , opname geraadpleegd op 20 juli 2019
 42. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 27 februari 2007 , opname geraadpleegd op 24 juli 2019
 43. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 28 februari 2007 , opname geraadpleegd op 26 juli 2019
 44. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 1 maart 2007 , opname geraadpleegd op 28 juli 2019
 45. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 2 maart 2007 , opname geraadpleegd op 28 juli 2019
 46. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 5 maart 2007 , opname geraadpleegd op 4 augustus 2019
 47. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 6 maart 2007 , opname geraadpleegd op 6 augustus 2019
 48. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 7 maart 2007 , opname geraadpleegd op 9 augustus 2019
 49. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 8 maart 2007 , opname geraadpleegd op 20 augustus 2019
 50. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 9 maart 2007 , opname geraadpleegd op 21 augustus 2019
 51. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 12 maart 2007 , opname geraadpleegd op 25 augustus 2019
 52. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 13 maart 2007 , opname geraadpleegd op 26 augustus 2019
 53. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 14 maart 2007 , opname geraadpleegd op 27 augustus 2019
 54. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 15 maart 2007 , opname geraadpleegd op 1 september 2019
 55. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 16 maart 2007 , opname geraadpleegd op 1 september 2019
 56. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 19 maart 2007 , opname geraadpleegd op 7 september 2019
 57. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 20 maart 2007 , opname geraadpleegd op 9 september 2019
 58. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 21 maart 2007 , opname geraadpleegd op 11 september 2019
 59. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 22 maart 2007 , opname geraadpleegd op 13 september 2019
 60. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 23 maart 2007 , opname geraadpleegd op 15 september 2019
 61. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 26 maart 2007 , opname geraadpleegd op 20 september 2019
 62. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 27 maart 2007 , opname geraadpleegd op 22 september 2019
 63. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 28 maart 2007 , opname geraadpleegd op 25 september 2019
 64. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 29 maart 2007 , opname geraadpleegd op 28 september 2019
 65. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 30 maart 2007 , opname geraadpleegd op 29 september 2019
 66. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 2 april 2007 , opname geraadpleegd op 3 oktober 2019
 67. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 3 april 2007 , opname geraadpleegd op 3 oktober 2019
 68. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 4 april 2007 , opname geraadpleegd op 7 oktober 2019
 69. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 5 april 2007 , opname geraadpleegd op 7 oktober 2019
 70. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 6 april 2007 , opname geraadpleegd op 7 oktober 2019
 71. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 9 april 2007 , opname geraadpleegd op 11 oktober 2019
 72. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 10 april 2007 , opname geraadpleegd op 17 oktober 2019
 73. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 11 april 2007 , opname geraadpleegd op 17 oktober 2019
 74. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 12 april 2007 , opname geraadpleegd op 17 oktober 2019
 75. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 13 april 2007 , opname geraadpleegd op 17 oktober 2019
 76. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 16 april 2007 , opname geraadpleegd op 19 oktober 2019
 77. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 17 april 2007 , opname geraadpleegd op 24 oktober 2019
 78. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 18 april 2007 , opname geraadpleegd op 27 oktober 2019
 79. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 19 april 2007 , opname geraadpleegd op 27 oktober 2019
 80. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 20 april 2007 , opname geraadpleegd op 29 oktober 2019
 81. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 23 april 2007 , opname geraadpleegd op 31 oktober 2019
 82. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 24 april 2007 , opname geraadpleegd op 2 november 2019
 83. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 25 april 2007 , opname geraadpleegd op 6 november 2019
 84. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 26 april 2007 , opname geraadpleegd op 6 november 2019
 85. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 27 april 2007 , opname geraadpleegd op 9 november 2019
 86. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 30 april 2007 , opname geraadpleegd op 11 november 2019
 87. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 2 mei 2007 , opname geraadpleegd op 14 november 2019
 88. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 3 mei 2007 , opname geraadpleegd op 14 november 2019
 89. Coen Swijnenberg - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 4 mei 2007 , opname geraadpleegd op 14 november 2019
 90. Coen Swijnenberg, Sander de Heer - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 7 mei 2007 , opname geraadpleegd op 19 november 2019
 91. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 8 mei 2007 , opname geraadpleegd op 25 november 2019
 92. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 9 mei 2007 , opname geraadpleegd op 25 november 2019
 93. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 10 mei 2007 , opname geraadpleegd op 25 november 2019
 94. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 11 mei 2007 , opname geraadpleegd op 25 november 2019
 95. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 14 mei 2007 , opname geraadpleegd op 30 november 2019
 96. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 15 mei 2007 , opname geraadpleegd op 2 december 2019
 97. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 16 mei 2007 , opname geraadpleegd op 4 december 2019
 98. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 18 mei 2007 , opname geraadpleegd op 8 december 2019
 99. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 21 mei 2007 , opname geraadpleegd op 15 december 2019
 100. Sander Lantinga, Sander de Heer - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 22 mei 2007 , opname geraadpleegd op 15 december 2019
 101. Sander Lantinga, Sander de Heer - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 23 mei 2007 , opname geraadpleegd op 15 december 2019
 102. Sander Lantinga, Sander de Heer - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 24 mei 2007 , opname geraadpleegd op 19 december 2019
 103. Sander Lantinga, Sander de Heer - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 25 mei 2007 , opname geraadpleegd op 19 december 2019
 104. Sander Lantinga, Sander de Heer - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 29 mei 2007 , opname geraadpleegd op 27 december 2019
 105. Sander Lantinga, Sander de Heer - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 30 mei 2007 , opname geraadpleegd op 27 december 2019
 106. Sander Lantinga, Sander de Heer - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 31 mei 2007 , opname geraadpleegd op 27 december 2019
 107. Sander de Heer, Koen Spaansen - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 1 juni 2007 , opname geraadpleegd op 5 januari 2020
 108. Sander Lantinga, Sander de Heer - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 4 juni 2007 , opname geraadpleegd op 11 januari 2020
 109. Sander Lantinga, Sander de Heer - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 5 juni 2007 , opname geraadpleegd op 11 januari 2020
 110. Sander Lantinga, Sander de Heer - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 6 juni 2007 , opname geraadpleegd op 12 januari 2020
 111. Sander Lantinga, Sander de Heer - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 7 juni 2007 , opname geraadpleegd op 13 januari 2020
 112. Sander de Heer - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 8 juni 2007 , opname geraadpleegd op 14 januari 2020
 113. Sander Lantinga, Sander de Heer - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 11 juni 2007 , opname geraadpleegd op 29 januari 2020
 114. Sander de Heer - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 12 juni 2007 , opname geraadpleegd op 29 januari 2020
 115. Sander Lantinga, Sander de Heer - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 13 juni 2007 , opname geraadpleegd op 29 januari 2020
 116. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 14 juni 2007 , opname geraadpleegd op 29 januari 2020
 117. Sander de Heer - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 15 juni 2007 , opname geraadpleegd op 29 januari 2020
 118. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 18 juni 2007 , opname geraadpleegd op 7 februari 2020
 119. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 16 juni 2007 , opname geraadpleegd op 7 februari 2020
 120. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 20 juni 2007 , opname geraadpleegd op 7 februari 2020
 121. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 21 juni 2007 , opname geraadpleegd op 17 februari 2020
 122. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 22 juni 2007 , opname geraadpleegd op 17 februari 2020
 123. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 25 juni 2007 , opname geraadpleegd op 17 februari 2020
 124. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 26 juni 2007 , opname geraadpleegd op 17 februari 2020
 125. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 27 juni 2007 , opname geraadpleegd op 17 februari 2020
 126. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 28 juni 2007 , opname geraadpleegd op 17 februari 2020
 127. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 29 juni 2007 , opname geraadpleegd op 22 februari 2020
 128. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 2 juli 2007 , opname geraadpleegd op 22 februari 2020
 129. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 3 juli 2007 , opname geraadpleegd op 23 februari 2020
 130. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 4 juli 2007 , opname geraadpleegd op 28 februari 2020
 131. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 5 juli 2007 , opname geraadpleegd op 28 februari 2020
 132. Coen Swijnenberg - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 6 juli 2007 , opname geraadpleegd op 3 maart 2020
 133. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 9 juli 2007 , opname geraadpleegd op 7 maart 2020
 134. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 10 juli 2007 , opname geraadpleegd op 9 maart 2020
 135. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 11 juli 2007 , opname geraadpleegd op 14 maart 2020
 136. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 12 juli 2007 , opname geraadpleegd op 14 maart 2020
 137. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 13 juli 2007 , opname geraadpleegd op 21 maart 2020
 138. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 16 juli 2007 , opname geraadpleegd op 21 maart 2020
 139. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 17 juli 2007 , opname geraadpleegd op 28 maart 2020
 140. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 18 juli 2007 , opname geraadpleegd op 28 maart 2020
 141. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 19 juli 2007 , opname geraadpleegd op 30 maart 2020
 142. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 20 juli 2007 , opname geraadpleegd op 5 april 2020
 143. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 23 juli 2007 , opname geraadpleegd op 10 april 2020
 144. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 24 juli 2007 , opname geraadpleegd op 10 april 2020
 145. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 25 juli 2007 , opname geraadpleegd op 11 april 2020
 146. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 26 juli 2007 , opname geraadpleegd op 30 april 2020
 147. Coen Swijnenberg - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 27 juli 2007 , opname geraadpleegd op 30 april 2020
 148. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 30 juli 2007 , opname geraadpleegd op 30 april 2020
 149. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 31 juli 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2020
 150. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 1 augustus 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2020
 151. Coen Swijnenberg, Sander de Heer - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 2 augustus 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2020
 152. Coen Swijnenberg, Sander de Heer - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 3 augustus 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2020
 153. Sander de Heer - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 6 augustus 2007 , opname geraadpleegd op 5 juli 2020
 154. Sander de Heer - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 7 augustus 2007 , opname geraadpleegd op 18 juli 2020
 155. Sander de Heer - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 8 augustus 2007 , opname geraadpleegd op 21 juli 2020
 156. Sander de Heer - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 9 augustus 2007 , opname geraadpleegd op 26 juli 2020
 157. Sander de Heer - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 10 augustus 2007 , opname geraadpleegd op 21 augustus 2020