Lijst van De Coen en Sander show uitzendingen in 2006

Uit Radiopedia

Overzicht van de De Coen en Sander show uitzendingen in 2006.

september[bewerken]

Nummer Datum Presentatie Onderwerpen
1 11 september[1] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Opening van de eerste aflevering met een ongelukje met champagne en herriemakende luisteraars, eerste keer draaien aan het Request Rad, Lex Uiting op zoek naar boze Beau van Erven Dorens i.v.m. winnen van BNN-prijs de Gouden Kliko voor slechtste programma (eerder uitgereikt door Sander Lantinga), het Bijna Nieuws, bellen met Tommie van Sesamstraat, Rachid Finge eet beschuit met muisjes tijdens het nieuws, bellen met Beau over wat hij gezegd heeft over Sander in RTL Boulevard, Praatje Plaatje, bellen met actrice Miryanna van Reeden.
2 12 september[2] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Met het Request Rad, bellen met zangduo Saskia & Serge, Winston Post en TV-kok Pierre Wind, Lex op zoek naar het Nederlands voetbalelftal, het Bijna Nieuws, kaarten voor de band Seven, Praatje Plaatje, mash-up Metallica vs Aretha Franklin.
3 13 september[3] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Met kaarten voor Postmen, het Request Rad, bellen met acteur/presentator Curt Fortin, het Bijna Nieuws, Lex op zoek naar een quote van Sacha de Boer, te gast Maxim Hartman (de vliegensvlugge vragen, de amazing-meezing-wedstrijd), Praatje Plaatje, bellen met Ronald Janus van het mannenblad 'Men's Health'.
4 14 september[4] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Met kaarten voor Johan, het Request Rad, bellen met Jeroen van Koningsbrugge, Lex probeert een quote te krijgen van Louis van Gaal op de training van AZ Alkmaar, het Bijna Nieuws, de amazing-meezing-wedstrijd met nieuwslezer Peter de Vries, Praatje Plaatje, bellen met Sander Lantinga die uit de studio is gelopen.
5 15 september[5] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Met de groeten vanaf het asfalt, te gast Albert Verlinde (de vliegensvlugge vragen, de amazing-meezing-wedstrijd), het Request Rad, Lex probeert een quote te krijgen van André van Duin, bellen met Ruben Nicolai.
6 18 september[6] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met Sander Lantinga die ziek is, telefonisch een vibrator bestellen bij Wehkamp, doe Pink na voor concertkaarten, Lex op pad naar het wereldrecord darten, het Bijna Nieuws, te gast is Jeroen van Koningsbrugge (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), bellen met Alexander Pechtold over het BNN-programma Lijst 0 van Filemon Wesselink, het Request Rad, weggeven van dvd Brokeback Mountain.
7 19 september[7] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Sander Lantinga is nog steeds ziek, Mari van de Ven aan de telefoon over de kleding van de koninklijke familie op Prinsjesdag, nieuwslezer Arjan Penders over de inhoud van Prinsjesdag, meezingen op Pink voor concertkaarten, Lex laat Botox inspuiten door arts Robert Schoemacher, het Bijna Nieuws, het Request Rad, te gast is Kim Holland en zij doet mee aan de amazing-meezing-wedstrijd.
8 20 september[8] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Sander Lantinga is terug beter, Katja Schuurman komt onverwacht de studio binnen i.v.m. het programma Katja vs de rest, meezingen op Pink voor concertkaarten, Lex bij een circusschool met Joël en Bas van Idols, het doel van Serious Request 2006, de annuleringslijn, bellen met Hennie Huisman, Praatje Plaatje, bellen met actrice Lauretta Gerards.
9 21 september[9] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Coen en Sander kunnen via een interne lijn de opnames volgen van Sesamstraat, het Request Rad, even naar Corné Klijn bellen want hij kan uitleggen wat een 'London Bridge' is, meezingen op Pink voor concertkaarten, het Bijna Nieuws, de annuleringslijn, te gast is actrice Lauretta Gerards (de vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), Praatje Plaatje.
10 22 september[10] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Met de groeten vanaf het asfalt, een reis naar Nice weggeven voor repetities van Pink, het Request Rad, Lex rookt in de studio een joint en test daarna zijn korte termijn geheugen, bellen met Astrid de Jong over o.a. Sterren Op Het Ijs en ze is vanaf maandag terug bij 3fm, droevig nieuws van producer Nathan Tamis, bellen met Sophie Hillbrand over het het BNN-programma De Avond van de Straat, bellen met Patrick Lodiers die op zoek is naar een Marokkaans meisje voor de debatclub 'Couscous & cola'.
11 25 september[11] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Astrid de Jong van de redactie is terug en daarom even bellen met Wouter van der Goes, praten over de Efteling, het Request Rad, win FIFA 2007 en maak kans gamen met The Sheer, Lex bij dvd-presentatie van Koefnoen, het Bijna Nieuws met Astrid, te gast is Yes-R en heeft het over de ramadan en de amazing-meezing-wedstrijd, kaarten voor The Killers.
12 26 september[12] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met Charmayne de Bruijn van Holland's Next Top Model, het Request Rad, kaarten voor The Killers, het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, te gast is Humberto Tan (dansen met Astrid, vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), Praatje Plaatje, bellen met de winnares van de Pink-wedstrijd om te vragen of het leuk was.
13 27 september[13] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Sander Lantinga is jarig (30), bellen met de hoofdredacteur van Privé Evert Santegoeds, het Request Rad, bellen naar de Mikro Gids vanwege een paar fouten in een artikel over Coen en Sander, Lex bij voorbereiding Domino Day met Ilse de Lange, het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, bij BNN lagen flyers van ene zanger Andries en Coen en Sander willen hem misschien inhuren, een ruzie tijdens Praatje Plaatje en Sander gooit zijn plaat uit het raam.
14 28 september[14] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
De primeur van U2 & Greenday - The Saints Are Coming, Lex zocht naar Paris Hilton in Amsterdam en bellen met Story-fotograaf Edwin Smulders + de coffeeshop waar Paris was, het Request Rad, win FIFA 2007 en maak kans op gamen met The Sheer, Bijna Nieuws met Astrid de Jong, bellen met Wilfried de Jong, Praatje Plaatje zorgt opnieuw voor grote ruzie en daarom gaat Sander weg, Coen belt naar de weggelopen Sander.
15 29 september[15] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
De groeten vanaf het asfalt, bellen met presentator Sipke Jan Bousema, het Request Rad, win FIFA 2007 en maak kans op gamen met The Sheer, het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, bellen met Raymond Spanjar (de oprichter van Hyves), te gast is acteur/presentator Achmed Akkabi (amazing-meezing-wedstrijd).

oktober[bewerken]

Nummer Datum Presentatie Onderwerpen
16 2 oktober[16] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met Douwe die het Fries Kampioenschap Paalzitten won, te gast is Ali B (amazing-meezing-wedstrijd), het Request Rad, kaarten voor James Morrison, Lex gaat spullen verzamelen voor de vrijdagmiddagveiling en gaat daarvoor naar bokser Regilio Tuur, bellen naar Astrid de Jong die in België op werkbezoek is bij Radio Donna + het Bijna Nieuws, bellen met Victoria Koblenko.
17 3 oktober[17] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met Anna Marie van Vliet (Holland's Next Top Model), het Request Rad, Lex op pad naar glamourfotograaf Joop van Tellingen, kaarten voor James Morrison, het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, Praatje Plaatje, felicitaties aan Michiel Veenstra.
18 4 oktober[18] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Tijdens de show zijn er opnames bezig voor de videoclip v/d Macarena ter promotie van '90s Request en i.v.m. daarmee gesprekjes met Giel Beelen, Michiel Veenstra, Sander de Heer, Paul Rabbering, Gerard Ekdom en Adje; het Request Rad; Lex op pad; het Bijna Nieuws met Astrid de Jong; communiceren met huisdieren i.v.m. Werelddierendag; zendermanager Florent Luyckx aan de telefoon; kort fragment over het maken van de Macarena videoclip in RTL Boulevard; bellen met Eefje van de Efteling want Roodkapje is verdwenen.
19 5 oktober[19] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met Albert Verlinde i.v.m. de Mariska Hulscher-affaire, Coen heeft meegedaan aan het tv-programma 'Tien voor Taal', het Request Rad, Lex op pad naar Froukje de Both, het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, te gast is Bennie Jolink (de vliegensvlugge vragen, de amazing-meezing-wedstrijd) en Praatje Plaatje.
20 6 oktober[20] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Groeten vanaf het asfalt, bellen met Najib Amhali, het Request Rad, de start van de vrijdagmiddagveiling voor 3fm Serious Request, het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, te gast is Kim-Lian van der Meij (vliegensvlugge vragen, de amazing-meezing-wedstrijd), praatje met Corné Klijn.
21 9 oktober[21] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
'90s Request uitzending: te gast is Bart Spring in 't Veld van de eerste Big Brother, 90 redenen om blij te zijn dat de jaren '90 voorbij zijn, bellen met Marconi-Oeuvre Award winnaar Wessel van Diepen, bellen met Floortje Dessing, het Request Rad, het '90s intro spel, Lex op pad, het Bijna Nieuws met Astrid de Jong (nominaties Marconi Awards en bellen met Joop van Tellingen), de amazing-meezing-wedstrijd, Dag Top 5 van de beste ééndagsvliegen uit de jaren '90.
22 10 oktober[22] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
'90s Request uitzending: 90 redenen om blij te zijn dat de jaren '90 voorbij zijn, bellen met Heleen van Royen, het Request Rad, het '90s intro spel, reporter Lex Uiting is vandaag gearresteerd op een training van Oranje, het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, in de studio de band I.O.S. (amazing-meezing-wedstrijd), Dag Top 5 van de beste gitaarsolo's in de '90s.
23 11 oktober[23] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
'90s Request uitzending: 90 redenen om blij te zijn dat de jaren '90 voorbij zijn, Lex gaat zijn excuses aanbieden, het Request Rad, Paul Rabbering in de studio, het '90s intro spel, bellen met Herman Heinsbroek over het TV-programma 'Recht door zee' (KRO). 17:00 tot 19:00 uur ontbreekt.
24 12 oktober[24] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
'90s Request uitzending: 90 redenen om blij te zijn dat de jaren '90 voorbij zijn, het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, bellen met Irene Moors over de musical 'Winx On Tour', het Request Rad, bellen met Richard Krajicek, te gast is acteur Rick Engelkes (dokter Simon uit Goede Tijden, Slechte Tijden), Lex op pad naar Katja Schuurman, een pizzabezorger in de studio, de amazing-meezing-wedstrijd, het '90s intro spel, de Dag Top 5 van beste boys- en girlsband uit de '90s.
25 13 oktober[25] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
'90s Request Top 100: de finale vanaf nummer 20.
26 16 oktober[26] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Chaotische uitzending! Een jingle voor producer Nathan, bellen met Walter Den Donder (burgemeester Samson & Gert), het Request Rad, Astrid de Jong bij de Marconi Awards, Lex bij de studio van Radio 538 voor kunst van Ruud de Wild, het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, bellen met Giel Beelen bij de Marconi Awards, te gast is Ruben Nicolai (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), Sophie Hillbrand komt even de studio binnen en Ruben belt even met Tijl Beckand, bellen met Sander Lantinga vanop de motor.
27 17 oktober[27] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Zoals beloofd slikt Coen een viagra-pil, bellen met acteur Joris Lutz, het Request Rad, welke dj heeft het kaartje van zijn vriendin laten liggen?, het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, bellen met 3FM DJ Klaas van Kruistum, te gast is televisiepresentator Bas Westerweel, de snor van ANWB filelezer John Souhoka, bellen met een sekslijn, amazing-meezing-wedstrijd, hilarisch telefoongesprek met Ovo Drenth van Holland's Next Topmodel.
28 18 oktober[28] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Astrid de Jong heeft er geen zin in, het Request Rad, kaarten voor Ilse DeLange, het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, te gast de Nederlandse meidengroep Kus, bellen met de vrouw van ANWB filelezer John Souhoka i.v.m. snor afknippen voor de vrijdagmiddagveiling, kinderen in de studio, amazing-meezing-wedstrijd, Sander boos op Coen, bellen met presentatrice Christine van der Horst.
29 19 oktober[29] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Opnieuw bellen met de vrouw van ANWB filelezer John Souhoka, het Request Rad, bellen naar de Radioring-stemlijn, kaarten voor Razorlight, het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, te gast is Henkjan Smits (amazing-meezing-wedstrijd), bellen met Ali B i.v.m. fouten in het systeem van Free Record Shop die de hitlijsten bepalen.
30 20 oktober[30] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met Lex op de uitreiking van de Gouden Radioring waar hij Claudia de Breij en Giel Beelen kan interviewen, Wouter van der Goes komt ook even aan de lijn, het Request Rad, de vrijdagmiddagveiling voor Serious Request, het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, John Legend was te gast bij Giel en zong een nummer met Boris, playbacken voor kaarten van Ilse DeLange, Edwin Diergaarde komt Corné Klijn vervangen. De radioprijzen op het Televizier Ring-gala werden als volgt verdeeld: Gouden Radio Ring (beste radioprogramma): Evers Staat Op (Radio 538), Zilveren RadioSter (radioman van het jaar): Edwin Evers (Radio 538), Zilveren Radioster (radiovrouw van het jaar): Claudia De Breij (3FM), Gouden Radio-oortje (hét radio-evenement van 2006): Serious Request (3FM).
31 23 oktober[31] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Chaotisch telefoongesprek met alle Lama's tegelijk omdat ze vorige vrijdag de Televizier Ring gewonnen hebben, 3fm prijzenfestival, te gast actrice/presentatrice Tatum Dagelet (amazing-meezing-wedstrijd), het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, bellen met Gerard de Kloet van NOS Headlines over verwarring rond het Bijna Nieuws, Lex in de studio i.v.m. de vrijdagmiddagveiling, Tatum neemt het nieuws over van Peter de Vries, het Request Rad, Praatje Plaatje.
32 24 oktober[32] Coen Swijnenberg Geen Sander (ziek) maar Astrid neemt zijn taken over, bellen met Paul Rabbering en ze laten hem een Popduel spelen tegen zijn eigen moeder, het Request Rad, het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, te gast presentator Rob Kamphues (amazing-meezing-wedstrijd), 3fm prijzenfestival, over de finale van Holland's Next Top Model, bellen met Ali B, nog even bellen met Paul Rabbering.
33 25 oktober[33] Coen Swijnenberg Sander is nog ziek, bellen met Llewy van de Nederlandse hiphopband Relax over het MTV-programma Road Rally, het Request Rad, bellen met Hilde de Pilde van Claudia d'r Op want er is een verdacht pakketje gevonden bij het VARA-pand en deze moest ontruimd worden, te gast actrice Peggy Jane de Schepper (vliegensvlugge vragen), het Bijna Nieuws, fragment Hans Teeuwen over taxi's in Amsterdam, Lex op zoek naar een tuinkabouter van Frans Bauer voor de vrijdagmiddagveiling, bellen met de burgemeester van Zaanstad Henry Meijdam, 3fm prijzenfestival loopt uit de hand en Astrid loopt weg.
34 26 oktober[34] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Het Request Rad, te gast is Sylvia Geersen van Holland's Next Top Model, (vliegensvlugge vragen, grapje uithalen met haar (ex)vriend, amazing-meezing-wedstrijd), het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, bellen met Curt Fortin en Johan Vlemmix i.v.m. een uitnodiging van de levende kerststal voor de komende kerstmarkt-uitzending, 3fm prijzenfestival.
35 27 oktober[35] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met Frans Akkermans van griep.nl, nieuwslezeres Margriet Wesselink mag aan het Request Rad draaien, de vrijdagmiddagveiling, het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, Sander de Heer uitnodigen om mee te spelen in de levende kerststal tijdens de kerstmarkt-uitzending, ook ANWB filelezer René Passet wil meedoen met de kerststal.
36 30 oktober[36] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Over het optreden van Marco Borsato in het Gelredome, Coen wil het met Paul nog even hebben over het DJ-duel, te gast is Arie Boomsma, (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), het Request Rad, bellen met Katja Schuurman over het programma Katja vs de rest, bellen met het meisje waarmee Arie de eerste keer gekust heeft, Bijna Nieuws met Astrid de Jong, Lex in de studio i.v.m. een veilingsitem van minister-president Balkenende voor de vrijdagmiddagveiling, Coen en Sander winden zich op over de Sinterklaasserie op Nickelodeon, de Lama-lijn (audities voor een nieuwe Lama), oproep voor de Kerst-miss 2006, kaarten voor de film Wild Romance.
37 31 oktober[37] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Sander, nieuwslezeres Margriet Wesselink en tv-kok Rudolph van Veen krijgen de griepprik in de studio, Rudolph maakt i.v.m. Halloween gerechten met pompoen, de vliegensvlugge vragen en de amazing-meezing-wedstrijd, het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, een deskundige geeft uitleg aan de betekenis van Allerzielen, resultaat van de Lama-lijn beluisteren, overschakelen naar Michiel Veenstra in Disneyland Parijs voor de Halloween-uitzending.

november[bewerken]

Nummer Datum Presentatie Onderwerpen
38 1 november[38] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Uitzending vanaf een kerstmarkt in Riel, Coen (Jozef) en Sander (Maria) zijn verkleed voor de levende kerststal, men kan een foto laten maken in de kerststal in ruil voor een donatie aan het Rode Kruis, Sander de Heer heeft afgemeld, Lex speelt oud Hollandse kerstspelletjes met Johan Vlemmix (voorkant v/d ezel) en filelezer René Passet (achterkant v/d ezel), het Request Rad, Sander deelt kersttol uit, een zoektocht naar de ultieme kerstplaat, het Bijna Nieuws met Astrid de Jong (schaap), Floortje van Idols komt langs, Do They Know It's Christmas van Band Aid zingen voor de Kerstmiss-verkiezing, Coen en Sander spelen een wedstrijd in de supermarkt: om het snelst tampons halen voor Astrid en Coen moet 4 artikelen vinden binnen paar minuten.
39 2 november[39] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Producer Nathan Tamis is jarig, Sander krijgt een autorijles cadeau en mag oefenen tijdens de uitzending, het Request Rad, het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, zoektocht naar een concertkaart van George Michael voor Astrid, de Lama-lijn, de Helpdesk: waarom is groene zeep niet groen?, kaarten voor de film Wild Romance, Praatje Plaatje.
40 3 november[40] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met Gordon over de lancering van zijn nieuwe kledinglijn, het Request Rad, de Vrijdagmiddagveiling met Lex, het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, kaarten voor de film Wild Romance, Praatje Plaatje, Corné Klijn is terug van vakantie en hij had problemen bij de ingang van de Peperbus en daarom bellen met de beveiliging.
41 6 november[41] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
De start van de 'Save Our Sint' actie, het Request Rad, te gast is Harm Edens (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), de Lama-lijn, het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, Lex wil petje van Ali B voor de vrijdagmiddagveiling, bellen met Rob Bruintjes van de Stichting Lange Mensen, kaarten voor Justin Timberlake, Praatje Plaatje en de gekozen plaat zorgt voor boze luisteraars.
42 7 november[42] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Lex heeft de 4 laatste concertkaarten voor Keane vanavond en de eerste 2 die in bikini naar Ahoy komen krijgen elk 2 kaarten, bellen met Josien van de Viva (omdat Sander geselecteerd is voor de verkiezing 'lekkerste man van NL met zijn hart op de goed plek'), de onverwachte gast is vandaag Paul Rabbering (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), naar Sander de Heer bellen omdat men denkt dat hij heeft valsgespeeld tijdens het DJ-duel, het Request Rad, het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, de Lama-lijn, extra editie het Bijna Nieuws over de 'Schoonmaakster v/h Jaar' Award en bellen met winnares Rebecca.
43 8 november[43] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Coen en Sander doen het tv-programma Hart van Nederland na, het Request Rad, te gast is fashionondernemer en tv-presentatrice Dyanne Beekman en ze geeft kledingadvies aan de dj's (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, de Helpdesk: het verschil tussen groenten en fruit, de Lama-lijn, kaarten voor Justin Timberlake.
44 9 november[44] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Te gast is Patrick Lodiers (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), bellen met ene Koen die een actie is gestart om de grootste Hyves-pagina in NL te hebben, het Request Rad, de primeur van de nieuwe U2 single, het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, finale van de Lama-lijn, bellen met Eric Corton die naar Cambodja gaat voor Serious Request (tegen de landmijnen), kaarten voor Justin Timberlake, kaarten voor Incubus in Berlijn.
45 10 november[45] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met Rogier van 'Soldier of Sint' i.v.m. de Save Our Sint-actie, het Request Rad, de vrijdagmiddagveiling (petje van Ali B), een koerier in de studio die de groeten komt doen i.v.m. een weddenschap, het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, tijdens de wedstrijd voor een meet and greet met Justin Timberlake in Londen veroorzaakt luisteraar Arjan een ongeluk met de radio live op de radio.
46 13 november[46] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met acteur/presentator Cees Geel over het nieuwe Talpa-praatprogramma 'Het Land van Maas en Geel', het Request Rad, Serious Politics: Filemon Wesselink en Frits Wester geven tips over het interviewen van lijsttrekkers, bellen met Humberto Tan i.v.m. het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, Lex bij Joop van Tellingen i.v.m. de vrijdagmiddagveiling, bellen met de lijsttrekker van de kleine partij Het Zeteltje, Praatje Plaatje.
47 14 november[47] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Te gast is Jan Marijnissen (SP), bellen met Sander de Heer over 'Het Backpackers Café', het Request Rad, Sander Lantinga in het nieuws van 17 uur over het stoppen van Top Of The Pops, het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, nog eens bellen naar Sander de Heer want er zijn nog onduidelijkheden, grapje uithalen met iemand die de tekst 'Prei aan' had verstuurd naar 3FM, Sander de Heer nog een keer lastigvallen, bellen met Ronald van der Beek (lijsttrekker v/d kleine partij 'de partij voor de jongeren'), luisteraar vraagt om nog eens naar Sander de Heer te bellen over 'Het Backpackers café', Save Our Sint-actie, weggeven cd/dvd Best Of van Depeche Mode.
48 15 november[48] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Te gast is Alexander Pechtold (D66), Save Our Sint-actie (Coen en Sander gaan over de actie praten in het tv-programma 'Land van Maas en Geel'), het Request Rad, het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, de amazing-meezing-wedstrijd, Lex wil graag de zeepkist van Wouter Bos voor de vrijdagmiddagveiling en is ter plaatse bij Jan Smit, weggeven cd/dvd Best Of van Depeche Mode, bellen met de lijsttrekker v/d kleine partij 'Partij voor de Waarheid'.
49 16 november[49] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Te gast is Marienne Thieme (Partij voor de Dieren) (amazing-meezing-wedstrijd), het Request Rad, het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, bellen met Gordon over zijn liedje met Lange Frans, de Helpdesk: Waarom draait water linksom weg?, bellen met de lijsttrekker van de kleine partij Groen Vrij Internet, Save Our Sint-actie, iemand bellen over het Veluws Dialect Boek, weggeven cd/dvd Best Of van Depeche Mode.
50 17 november[50] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Te gast André Rouvoet (ChristenUnie), de vrijdagmiddagveiling (zeepkist van Wouter Bos), bellen met entertainer en volkszanger Dick Tracy, weggeven cd/dvd Best Of van Depeche Mode
51 20 november[51] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Astrid is ziek, Save Our Sint actie, bellen met kok Rudolph van Veen, het Request Rad, te gast is stand-up comedian Horace Cohen (amazing-meezing-wedstrijd), het Bijna Nieuws, bellen met Sara Kroos, Lex bij Viggo Waas, Peter Heerschop en Hans Sibbel voor de vrijdagmiddagveiling, Serious Comedy: zoektocht naar een sidekick voor vrijdag, bellen met Clemence van Ondersteboven.nl, kaarten voor Serious Comedy presents Hard Gelach, fragment Mannen van de Radio.
52 21 november[52] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
De Grote Coen en Sander Zetelshow: Wat stemmen de BN'ers? Bellen met o.a. Evert Santegoeds, Piet Paulusma, Ali B, Rob Geus, Frits Barend, Pierre Wind, Angela en Johan Vlemmix, Tim van Di-rect, Curt Fortin, te gast is Han Peekel (amazing-meezing-wedstrijd), het Request Rad, kaarten voor Serious Comedy presents Hard Gelach.
53 22 november[53] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Verkiezingsdag, te gast is Frits Sissing (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), het Request Rad, gesprek met Wouter Bos, het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, Lex was bij Jan Smit i.v.m. de vrijdagmiddagveiling, kaarten voor Serious Comedy presents Hard Gelach, bellen met Bas Westerweel i.v.m. Save Our Sint-actie.
54 23 november[54] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
In de studio mag carabetier Wynand Bloem sidekick zijn, bellen met Rosita van Gijlswijk van de SP, het Request Rad, te gast is Jan Smit en hij komt zijn gitaar aanbieden voor de vrijdagmiddagveiling, het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, de amazing-meezing-wedstrijd, de Helpdesk: Waarom is een regenboog een boog?, kaarten voor Serious Comedy presents Hard Gelach, bellen met Eric Corton die terug is uit Cambodja voor Serious Request, fragment Mannen van de Radio.
55 24 november[55] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Groeten vanaf het asfalt, bekendmaking van de nieuwe Megahit (James Morrison - Beautiful World), de vrijdagmiddagveiling (gitaar van Jan Smit), het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, kaarten voor Serious Comedy presents Hard Gelach.
56 27 november[56] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met Dennis van der Geest, het Request Rad, rijinstructeur Sjaak de Coninck komt Sander helpen met zijn autotheorie, een oproep i.v.m. 4 dildo's die vermist zijn, het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, Eddy Zoëy is vader geworden van Fender, Lex bij Sinterklaas voor de vrijdagmiddagveiling, bellen met singer-songwriter J Perkin over de invloed van muziek op vissen, kaarten voor Inner City 2006, last van vliegen in de studio, Praatje Plaatje.
57 28 november[57] Coen Swijnenberg Bellen met Sander Lantinga in Londen, te gast is Peter van der Vorst, het Request Rad, het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, bellen met Erik van der Hoff (presentator Het Blok), Save Our Sint-actie, Lex heeft de laatste kaarten voor Muse in de Brabanthallen Den Bosch, bellen met Victoria Koblenko die ruzie zou hebben met Georgina Verbaan, hoe stout is de Nederlandse vrouw?, bellen met Henkjan Smits.
58 29 november[58] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Te gast is Gordon (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), het Request Rad, het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, een date zoeken voor vrijgezel Rinus, Lex haalt dildo van Kim Holland voor de vrijdagmiddagveiling, Save Our Sint-actie, kaarten voor Inner City 2006, Praatje Plaatje.
59 30 november[59] Sander Lantinga Coen is ziek en Astrid neemt zijn taken over, bellen met Diederik Broekhuizen (hoofdredacteur v/h magazine Expreszo), te gast is Bart van The Sheer (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), het Request Rad, filelezeres Nel Parlevliet verlaat de ANWB en mag een plaat aanvragen, Sander brengt nieuwslezer Peter de Vries aan het lachen, het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, laatste dag voor Arjan Penders (NOS Headlines) want hij wordt de nieuwe radioprogrammaleider van BNN, bellen met iemand over energie van poep maken, fragment Giel en Coen bellen met Yvon Jaspers i.v.m. de vrijdagmiddagveiling, bellen met dj Jerry van The Partysquad, fragment raden voor kaarten van Inner City 2006 (met een héél lang fragment), luisteraar vraagt advies over een relatie met een getrouwde man.

december[bewerken]

Nummer Datum Presentatie Onderwerpen
60 1 december[60] Sander Lantinga Coen is nog ziek, Astrid is jarig, geen groeten vanaf het asfalt maar wel felicitaties voor Astrid van luisteraars, bellen met Sipke Jan Bousema in Boekarest bij de repetities Junior Songfestival, het Request Rad, de nieuwe Megahit (The Automatic - Monster), de vrijdagmiddagveiling (handschoenen van Sinterklaas), het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, bellen met Henkjan Smits om zijn mening te vragen over 2 gemaakte jingles van Astrid.
61 4 december[61] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Jovink en de Voederbietels komen live spelen, bellen met nieuwslezeres Astrid Kersseboom over de Nieuwsman-vrouw 2006, het Request Rad, Sander de Heer is bang van een enge piet in de studio, het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, bellen met Ruben Nicolai, cadeau voor de jarige Astrid en daarom komt Arie Boomsma even langs, een navigatiesysteem voor vrouwen, stemadvies voor de dj-verkiezing van het Glazen Huis.
62 5 december[62] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Coen gaat bij Nickelodeon de steunbetuigingen voor de Save Our Sint-actie inleveren, het Request Rad, te gast is Loïs Lane (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), onverwachts bezoek van James Morrison, het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, weggeven dvd's van de Lama's, stemadvies voor de dj-verkiezing van het Glazen Huis, navigatiesysteem met aanwijzingen van Pim Fortuyn imitatie.
63 6 december[63] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met winnares van Expeditie Robinson (Olga Urashova), het Request Rad, bellen met Patrick Lodiers over de zoektocht naar een nieuwe Lama, het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, bellen met Jeroen van der Boom, Lex bij Jomanda voor de vrijdagmiddagveiling, Giel Beelen zijn pet vragen voor de veiling, stemadvies voor de dj-verkiezing van het Glazen Huis.
64 7 december[64] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Eddy Zoëy gaat met Annemieke Schollaardt naar Afghanistan voor Uruzgan FM, het Request Rad, zoektocht naar zangtalent Esmée Denters i.v.m. haar zelfgeplaatste filmpjes op Youtube, te gast is Jody Bernal (vliegensvlugge vragen), het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, Guillermo & Tropical Danny hebben een kerstsingle uitgebracht, stemadvies voor de dj-verkiezing van het Glazen Huis, nieuwslezeres Margriet Wesselink in de studio.
65 8 december[65] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
De bekendmaking van welke 3 dj's in het Glazen Huis gaan door zenderbaas Florent Luyckx, in de studio de genomineerde dj's (Claudia de Breij, Paul Rabbering, Gerard Ekdom, Giel Beelen en Michiel Veenstra), bellen met zangtalent Esmée Denters, bekendmaking van de nieuwe Megahit (Nelly Furtado - All Good Things), de vrijdagmiddagveiling met Lex (de pet van Giel), het Bijna Nieuws met Astrid de Jong.
66 11 december[66] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met Ruben Nicolai, het Request Rad, Sander in het nieuwshokje bij Gerard de Kloet, korte editie van het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, producer Nathan Tamis heeft meegedaan aan de zoektocht naar een nieuwe Lama, extra editie van het Bijna Nieuws, bellen met de NS-helpdesk i.v.m. de nieuwe dienstregeling, kaarten voor Extrema New Year's Eve, bellen met Gerard Ekdom over Serious Request.
67 12 december[67] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Te gast is Irene Moors (amazing-meezing-wedstrijd), bellen met Nina van de Nederlandse band Treble, het Request Rad, het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, weggeven van Coen & Sander t-shirts, bellen met Anna Kemp van de vogelbescherming i.v.m. de nationale vogeltuintelling, Praatje Plaatje.
68 13 december[68] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met Stevie Ann i.v.m. Serious Request, het Request Rad, te gast is zangtalent Esmée Denters, bellen naar Henkjan Smits om te vragen wat hij van Esmée vond, het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, bellen met Bridget Maasland omdat Esmée te gast is in haar tv-programma, oefenen voor de Nationale Nieuwsquiz, bellen met volkszanger Wesley, zangeres Do gaat Cinderella spelen in het theater, kaarten voor Extrema New Year's Eve, ANWB-filelezer John Bakker krijgt van Coen en Sander een eigen fandag, Praatje Plaatje.
69 14 december[69] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
14/12/2006 [16.00-19.00] Coen en Sander Show - Coen Swijnenberg en Sander Lantinga

Te gast is Daniël Lohues (amazing-meezing-wedstrijd), bellen met Frans van de band Silkstone i.v.m. het nummer Hunger Strike voor Serious Request, Gerard Ekdom in de studio, het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, Lex komt bekendmaken wat er morgen geveild zal worden in de vrijdagmiddagveiling.

70 15 december[70] Coen Swijnenberg Bellen met Sander Lantinga die aanwezig is bij een cursus over landmijnen voor Serious Request, kaarten voor Extrema New Year's Eve, de laatste vrijdagmiddagveiling (een voetbal gesigneerd door het Nederlandse elftal), het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, bellen met Evelien de Bruijn en Gallyon van Vessem van Hart van Nederland, In de gloria zingen voor de jarige Corné Klijn.
71 18 december[71] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Opening van de Serious Request-veiling, bellen met Ruben Nicolai, het Request Rad, bellen met Wehkamp om artikelen te bestellen voor het Glazen Huis, het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, Sophie Hillbrand uitnodigen om te blijven slapen in het Glazen Huis, Katja Schuurman heeft iets voor de veiling, bellen met Giel Beelen, bellen met René van een touwvereniging voor een trekwedstrijd voor Serious Request, vragen aan Tanja Jess of ze wil overnachten in het Glazen Huis.

Van 19 t/m 29 december 2006 was er geen programma in verband met de uitzending van Serious Request.[72][73]

Referenties[bewerken]

 1. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 11 september 2006 , opname geraadpleegd op 3 mei 2019
 2. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 12 september 2006 , opname geraadpleegd op 3 mei 2019
 3. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 13 september 2006 , opname geraadpleegd op 3 mei 2019
 4. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 14 september 2006 , opname geraadpleegd op 3 mei 2019
 5. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 15 september 2006 , opname geraadpleegd op 3 mei 2019
 6. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 18 september 2006 , opname geraadpleegd op 3 mei 2019
 7. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 19 september 2006 , opname geraadpleegd op 3 mei 2019
 8. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 20 september 2006 , opname geraadpleegd op 3 mei 2019
 9. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 21 september 2006 , opname geraadpleegd op 3 mei 2019
 10. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 22 september 2006 , opname geraadpleegd op 3 mei 2019
 11. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 25 september 2006 , opname geraadpleegd op 3 mei 2019
 12. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 26 september 2006 , opname geraadpleegd op 3 mei 2019
 13. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 27 september 2006 , opname geraadpleegd op 3 mei 2019
 14. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 28 september 2006 , opname geraadpleegd op 3 mei 2019
 15. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 29 september 2006 , opname geraadpleegd op 3 mei 2019
 16. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 2 oktober 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 17. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 3 oktober 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 18. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 4 oktober 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 19. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 5 oktober 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 20. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 6 oktober 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 21. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 9 oktober 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 22. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 10 oktober 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 23. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 11 oktober 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 24. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 12 oktober 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 25. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 13 oktober 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 26. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 16 oktober 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 27. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 17 oktober 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 28. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 18 oktober 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 29. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 19 oktober 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 30. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 20 oktober 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 31. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 23 oktober 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 32. Coen Swijnenberg - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 24 oktober 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 33. Coen Swijnenberg - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 25 oktober 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 34. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 26 oktober 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 35. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 27 oktober 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 36. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 30 oktober 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 37. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 31 oktober 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 38. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 1 november 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 39. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 2 november 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 40. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 3 november 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 41. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 6 november 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 42. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 7 november 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 43. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 8 november 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 44. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 9 november 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 45. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 10 november 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 46. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 13 november 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 47. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 14 november 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 48. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 15 november 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 49. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 16 november 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 50. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 17 november 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 51. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 20 november 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 52. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 21 november 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 53. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 22 november 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 54. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 23 november 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 55. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 24 november 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 56. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 27 november 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 57. Coen Swijnenberg - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 28 november 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 58. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 29 november 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 59. Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 30 november 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 60. Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 1 december 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 61. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 4 december 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 62. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 5 december 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 63. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 6 december 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 64. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 7 december 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 65. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 8 december 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 66. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 11 december 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 67. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 12 december 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 68. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 13 december 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 69. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 14 december 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 70. Coen Swijnenberg - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 15 december 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 71. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 18 december 2006 , opname geraadpleegd op 4 mei 2019
 72. Veronica gids, VOO, 16 december 2007 
 73. Veronica gids, VOO, 23 december 2007