Lijst van De Coen en Sander show uitzendingen in 2007: verschil tussen versies

(februari)
(februari)
Regel 164: Regel 164:
 
| Coen Swijnenberg<br/>Sander Lantinga
 
| Coen Swijnenberg<br/>Sander Lantinga
 
| Bellen naar Ramon die een oproep op Youtube deed dat iedereen hem kan bellen, het Request Rad, kaarten voor de film Dreamgirls, te gast is presentator Valerio Zeno (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), de Annuleringslijn, Praatje Plaatje.
 
| Bellen naar Ramon die een oproep op Youtube deed dat iedereen hem kan bellen, het Request Rad, kaarten voor de film Dreamgirls, te gast is presentator Valerio Zeno (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), de Annuleringslijn, Praatje Plaatje.
 +
|- style="vertical-align: top"
 +
| 102
 +
| 13 februari<ref name="uitzending20070213-16">{{citation|title=Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show|date=13 februari 2007|time=16:00-19:00 uur|publisher=BNN / 3FM}}, opname geraadpleegd op 11 juni 2019</ref>
 +
| Coen Swijnenberg<br/>Sander Lantinga
 +
| Bellen met de oprichter van de Bond voor Valentijnslachtoffers, Paul Rabbering neemt de uitzending even over, het Request Rad, gesprek over het vertalen van Beatles-nummers in het Fries, kaarten voor de film Dreamgirls, te gast zijn Lucille Werner en J.P. van Lingo (amazing-meezing-wedstrijd), gesprek over Wie is de Mol? , de Annuleringslijn.
 
|}
 
|}
  

Versie van 11 jun 2019 om 19:17

Overzicht van de De Coen en Sander show uitzendingen in 2007.

januari

Nummer Datum Presentatie Onderwerpen
1 januari[1] Op 1 januari 2007 geen programma in verband met de uitzending van de 3FM Mega Top 50.
72 2 januari[2] Sander de Heer
Astrid de Jong
Voicemail Coen Swijnenberg en medium Bep inspreken, het Request Rad (zonder rad), te gast is autocoureur Christijan Albers (de vliegensvlugge vragen), bellen met Corné Klijn over Formule 1, Astrid met de draagbare microfoon in de auto van Christijan Albers, het Bijna Nieuws jaaroverzicht, kaarten voor James Morrison, bellen met het medium Bep voor een voorspelling van 2007, wat is nieuw op tv?, een Sudoku-puzzel.
73 3 januari[3] Sander de Heer
Astrid de Jong
Coen Swijnenberg bellen tijdens zijn vakantie, bellen met iemand van het callcenter Search&Results waar nog steeds het Request Rad staat, omdat 100%NL dj Bert van Lent ontslagen is vanwege het bekendmaken van het mobiele nummer van een collega vertellen Sander en Astrid ook hun telefoonnummer, te gast is Nicolette Kluijver (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), bellen met Gijs Staverman voor uitleg over het tv-programma 'The Farm', bellen met de moeder van Astrid i.v.m. het Bijna Nieuws jaaroverzicht, wat is nieuw op tv? (De Winkelwagen op Ned2), een Sudoku-puzzel, hoe gaat het met Dewi van Idols?, opnieuw bellen met het medium Bep, Praatje Plaatje.
74 4 januari[4] Sander de Heer
Astrid de Jong
Voicemail van Astrid beluisteren, bellen met Robert Westerholt van Within Temptation, callcenter bellen waar het Request Rad staat, te gast is zanger Bob (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), kaarten James Morrison, het Bijna Nieuws jaaroverzicht, er komt een Peter de Vries Dag, wat is nieuw op tv? (bellen met Margriet Wesselink), Eddy Zoëy zijn terugreis uit Afghanistan heeft grote vertraging, Sudoku-puzzel, het medium Bep, Praatje Plaatje.
75 5 januari[5] Sander de Heer
Astrid de Jong
Hoe gaat het met acteur Ferri Somogyi?, callcenter bellen waar het Request Rad staat, te gast is zanger/acteur Ron Link (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), Bijna Nieuws jaaroverzicht, een zwoele Sudoku-puzzel, laatste keer bellen met het medium Bep, bekendmaking nieuwe megahit.
76 8 januari[6] Coen Swijnenberg Te gast is Filemon Wesselink (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), bellen met Natuurijsbaan Leiden die gesloten is vanwege het te warme weer, het Request Rad, het Bijna Nieuws, Astrid kondigt haar vertrek aan, bellen met acteur Sander Foppele (ONM), bellen met professor-dokter in de neuro-psychologie omdat Coen vergeetachtig is, liedje van Frans Bauer zingen in de stijl van Rammstein om prijzen te winnen, bellen met Eric Dikeb.
77 9 januari[7] Coen Swijnenberg Bellen met Teun van de Keuken van het tv-programma 'Keuringsdienst van Waarde', te gast is Zilveren Harp winnaar a balladeer (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), het Bijna Nieuws, Astrid bevestigt dat ze stopt bij Coen en Sander, kaarten Eurosonic/Noorderslag, bellen met Tim van Di-rect, liedje van Frans Bauer zingen in de stijl van Rammstein, gesprek met Karolien van Knabbel en Babbel omdat asiels vol zitten met konijnen, Dennis van der Geest uitnodigen.
78 10 januari[8] Coen Swijnenberg Luisteraar wijst Coen er op dat ze in Brazilië niet Spaans spreken maar Portugees, te gast is Ruben Nicolai (een IQ-test), Coen&Sander Windbericht omdat het morgen gaat stormen, het Request Rad, het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, bellen met Irene Moors, voicemail van Michiel Veenstra inspreken omdat hij ooit winnaar was van de 'Striptekenkettingstriptekenkettingstrip' bij Telekids, prijzen van Rammstein weggeven, Prinses Victoria van Zweden komt naar de Keukenhof in Lisse, bellen met Bart van Racoon.
79 11 januari[9] Coen Swijnenberg Mari van de Ven geeft Coen volgende week een make-over, Stormberichten, het Request Rad, prijzen van Rammstein weggeven, het Bijna Nieuws, gesprek met Moniek van 101.TV over deelname aan Dancing On Ice, Corné Klijn maakt bekend te stoppen met de MegaTop 50 en Kort&Klijn omdat hij op tv Moto GP gaat presenteren, met iemand van AquaZoo bellen over een pinguïn, dochter van Astrid in de studio, kaarten voor Eurosonic/Noorderslag
80 12 januari[10] Coen Swijnenberg De groeten vanaf het asfalt, fragment uit het BNN-archief (liedje van Filemon Wesselink en Eric Corton), bekendmaking van de nieuwe Megahit, prijzen van Rammstein weggeven, het Bijna Nieuws, manager van Jan Smit bellen omdat ze denken dat hij morgen de Popprijs wint, bekendmaking Omroepman van het Jaar 2006, bellen met Eric Corton over Eurosonic/Noorderslag in Groningen dit weekend.
81 15 januari[11] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Sander is terug van vakantie in Brazilië, bellen met volkszanger Dick Treesie, Sander laat het Request Rad vallen, Rick ten Have (D66) over klokken die niet gelijklopen in Amsterdam, het Bijna Nieuws, Nathan Tamis v/d redactie deed mee aan het tv-programma 'Lama Gezocht', bellen met Willem (verzorger Dierentuin Amersfoort) over de klimaatsverandering, Sander over een recensie van een Indische Keuken, kaarten voor Di-rect, Praatje Plaatje.
82 16 januari[12] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met Herman Berghuis van Idols i.v.m. geldproblemen met zijn manager, het Request Rad, gesprek met Ferry de Groot en Toine van Peperstraten over het gedrag van Louis van Gaal tijdens interviews bij o.a. NOS Langs de Lijn, het Bijna Nieuws, bellen met Frans die last heeft van poep in zijn straat, een roltrap nadoen voor kaarten van Di-rect, Praatje Plaatje en bellen met de zangers van de meest gekozen plaat.
83 17 januari[13] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met Viola Holt van het tv-programma 'De Nationale IQ-Test', het Request Rad, kaarten voor Di-rect, Mari van der Ven knipt Coen zijn haren, het Bijna Nieuws, vliegensvlugge vragen aan Mari, bellen met Wibi Soejardi omdat hij dressuurmuziek gemaakt heeft, ruzie om Praatje Plaatje.
84 18 januari[14] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Een buitenmicrofoon om naar de storm te luisteren, Coen & Sander stormberichten, het Request Rad, Eric Corton bellen omdat zijn huis schade heeft door de storm, Yolanthe Cabau van Kasbergen geeft door dat ze niet naar de studio kan komen vanwege de storm, het Bijna Nieuws, bellen met Egbert-Jan Weeber en Terence Schreurs vanwege een boom op de auto, pizza's bestellen omdat Coen en Sander niet naar huis kunnen om te eten, Sander gaat met de mobiele microfoon naar het dak van de Peperbus om te zien hoe hard het waait, kaarten voor Di-rect, pizzakoeriers komen de studio binnen, gesprek met Michiel Veenstra.
85 19 januari[15] Coen Swijnenberg De groeten vanaf het asfalt, weggeven meet and greet met Di-rect, het Request Rad, bekendmaking nieuwe Megahit, bellen met Simon Keizer i.v.m. de nieuwe reallifesoap van Nick en Simon, het Bijna Nieuws, bellen met Sander de Heer over de Peter de Vries-dag op 10 februari, gesprek met presentatrice Barbara Barend over het vernieuwde RTL Voetbal Insite.
86 22 januari[16] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Coen en Sander maken zich zorgen over het lage aantal tonijnen in de zee en bellen in verband daarmee met kok Pierre Wind, het Request Rad, bellen met een verzorger van Aquatopia in Antwerpen over een leguaan met constante erectie, Astrid is ziek en daarom Waan v/d Dag i.p.v. Bijna Nieuws, te gast is Party Squad en Brainpower (Coen en Sander gaan een single met hun maken), kaarten voor Faithless.
87 23 januari[17] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
DJ Johan Gielen is wereldkampioen geworden in het kweken van Koi, de Helpdesk: waarom is vogelpoep wit?, Waan van de Dag, The A-Team Fanclub aan de telefoon i.v.m. heruitzendingen, bellen met Yolanthe Cabau van Kasbergen over roddels dat ze een relatie met Jan Smit heeft, Verkeerd Verzonden (verkeerde berichten in de 3fm inbox): de jongen met de prei, het Request Rad, kaarten voor Faithless, scheidsrechter Dick Jol mag weer fluiten op de Nederlandse voetbalvelden.
88 24 januari[18] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Astrid is terug na ziek te zijn, bellen met hockeyspeelster Fatima Moreira de Melo, het Request Rad, te gast is zangeres Stevie Ann (vliegensvlugge vragen en ze speelt live 'Perfect'), het Bijna Nieuws, bellen met Kim Holland over porno op HD TV, kaarten Faithless, de jarige Mattie Valk bellen, Praatje Plaatje.
89 25 januari[19] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Nieuws van Twarres dat ze terug bij elkaar komen en bellen met hun grootste fan Tjibbe, het Request Rad, bellen met dj Lucien Foort van het 3FM-programma 'Los!', het Bijna Nieuws, Sander de Heer in de studio om te praten over de Peter de Vries-dag, bellen met Jerry van The Partysquad en Brainpower om een datum te prikken voor opname van de single, een date regelen met Yolanthe voor Jerry, kaarten voor Faithless, kandidaat Paul Rabbering over Wie Is De Mol?, gesprek met Michiel Veenstra.
90 26 januari[20] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Laatste uitzending met Astrid de Jong, groeten vanaf het asfalt, bellen met een medewerker van Stoprelatie.nl, het Request Rad, bekendmaking nieuwe Megahit, laatste keer het Bijna Nieuws (lange editie), kaarten voor Faithless, Patty Zomer van de Dolly Dots aan de telefoon voor Astrid, bijzonder afscheidslied van BNN-medewerkers voor Astrid.
91 29 januari[21] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met Gerard Joling i.v.m. de deal die ze tijdens Serious Request hebben gemaakt, het Request Rad, te gast is acteur Edo Brunner (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), de Waan van de Dag, nieuwslezer Rachid Finge zingt het weerbericht, opnieuw bellen met de verzorger van een leguaan in Aquatopia in Antwerpen, kaarten voor Pearl Jam, Gerard Ekdom bellen i.v.m. de deelname aan het tv-programma Lingo samen met Giel en Sander (gevolg van een Serious Request-veiling), Praatje Plaatje onderbreken om naar Henkjan Smits te bellen met een vraagje over X-Factor.
92 30 januari[22] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Sander praat over zijn deelname aan Lingo met Giel en Gerard, bellen naar Bram Moszkowicz maar die heeft geen tijd, opnieuw bellen met Jerry van The Partysquad over opname van de single, het Request Rad, Di-rect speelde een concert in het computerspel Second Life, de Waan van de Dag, eerste keer nieuwslezeres Fleur Wallenburg in de show, bellen met Lucille Werner over de Lingo-uitzending met de 3fm dj's, Sander windt zich op over de muziek van Henkie, bellen met zangeres Vera van der Poel i.v.m. het maken van een voorstelling na een bezoek in Afghanistan, Praatje Plaatje.
93 31 januari[23] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met Dominique Weesie van GeenStijl.nl, het Request Rad, te gast is Yolanthe Cabau - van Kasbergen (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), bellen met iemand die Yolanthe en Jan Smit samen heeft gezien op Tessel, de Waan van de Dag, bellen met Angela Vlemmix omdat ze in het FHM-magazine zal staan, met luisteraars zingen voor de verjaardag van Koningin Beatrix, kaarten voor Pearl Jam, Praatje Plaatje.

februari

Nummer Datum Presentatie Onderwerpen
94 1 februari[24] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Gesprek met Bridget Maasland, het Request Rad, Brainpower bellen i.v.m. de songtekst van de single die ze morgen gaan opnemen, de Waan van de Dag, bellen naar carabetier Hans Dorrestijn omdat hij weggelopen is tijdens zijn voorstelling, gesprek met Lowlands-directeur Eric van Eerdenburg i.v.m. weggeven van de eerste festivalkaarten in de show, Praatje Plaatje.
95 2 februari[25] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Online het pc-spel Second Life spelen tijdens de uitzending (waar ook luisteraars een plaat kunnen aanvragen), melding van een spookrijder, groeten vanaf het asfalt, bekendmaking van de nieuwe Megahit, het Request Rad, kaarten voor Pearl Jam, Sander windt zich op over het verwijderen van zijn fiets door de gemeente, bellen met Fleur van Buurmeisje van het Jaar-verkiezing.
96 5 februari[26] Coen Swijnenberg Sander is ziek, bellen met YouTube zangers Esmée Denters, het Request Rad, kaarten voor Snow Patrol, primeur van de titelloze track die Coen en Sander opgenomen hebben met The Partysquad & Brainpower, te gast is acteur Mimoun Ouled Radi (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), luisteraars kiezen de titel "Gooi Ze Op' voor het nummer van Coen en Sander, Praatje Plaatje met een luisteraar die het opneemt tegen Coen.
97 6 februari[27] Coen Swijnenberg Sander is nog steeds ziek, bellen met een student van de Hanzehogeschool Groningen i.v.m. een boerendochterkalender, gesprek met Teun van de Keuken over zijn slaafvrije chocolade Tony's Chocolonely, te gast is Angela Vlemmix (vliegensvlugge vragen), het Request Rad, bellen met Stevie Ann omdat ze het volkslied gaat zingen bij de voetbalwedstrijd Nederland-Rusland, Praatje Plaatje met een luisteraar die het opneemt tegen Coen.
98 7 februari[28] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Sander de Heer over de 'Nationale Peter de Vries Dag', het Request Rad, bellen met iemand van de FNV Horecabond over het komende rookverbod, te gast is zanger Jannes (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), bellen naar een snackbar i.v.m. de 20 frikandellen die ze voor de show besteld hebben, gesprek met Henkjan Smits over Floortje Smit (2e bij Idols 2006), een Nintendo Wii-gameconsole weggeven.
99 8 februari[29] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Luisteraars die vastzitten door de sneeuw kunnen dit doorgeven i.v.m. een carpoolservice, bellen met een goede bekende: Jort Kelder, het Request Rad, te gast is Kasper van Kooten (vliegensvlugge vragen), bellen met zangeres Edsilia Rombley over haar deelname aan het Eurosongfestival in Finland dit jaar, Praatje Plaatje zorgt voor een discussie.
100 9 februari[30] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Groeten vanaf het asfalt (met de eerste keer Paultje Pils), bellen met Colette zangeres van Good Things End, bekendmaking van de nieuwe Megahit, Coen en Sander in 'Second Life', Sander in discussie met woordvoerster van Amsterdam Project Stations-Eiland omdat zijn fiets verwijderd werd, Gerard Ekdom en Michiel Veenstra in de studio over de 'Lekkerste Hunk Verkiezing' van Hitkrant, bellen met een goede bekende: Sylvia Geersen, Sander de Heer in de studio over de Nationale Peter de Vries Dag van morgen.
101 12 februari[31] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen naar Ramon die een oproep op Youtube deed dat iedereen hem kan bellen, het Request Rad, kaarten voor de film Dreamgirls, te gast is presentator Valerio Zeno (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), de Annuleringslijn, Praatje Plaatje.
102 13 februari[32] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met de oprichter van de Bond voor Valentijnslachtoffers, Paul Rabbering neemt de uitzending even over, het Request Rad, gesprek over het vertalen van Beatles-nummers in het Fries, kaarten voor de film Dreamgirls, te gast zijn Lucille Werner en J.P. van Lingo (amazing-meezing-wedstrijd), gesprek over Wie is de Mol? , de Annuleringslijn.

Referenties

 1. Veronica gids, VOO, 30 december 2007 
 2. Sander de Heer, Astrid de Jong - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 2 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 3. Sander de Heer, Astrid de Jong - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 3 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 4. Sander de Heer, Astrid de Jong - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 4 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 5. Sander de Heer, Astrid de Jong - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 5 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 6. Coen Swijnenberg - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 8 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 7. Coen Swijnenberg - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 9 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 8. Coen Swijnenberg - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 10 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 9. Coen Swijnenberg - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 11 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 10. Coen Swijnenberg - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 12 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 11. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 15 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 12. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 16 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 13. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 17 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 14. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 18 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 15. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 19 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 16. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 22 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 17. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 23 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 18. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 24 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 19. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 25 januari 2007 , opname geraadpleegd op 7 mei 2019
 20. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 26 januari 2007 , opname geraadpleegd op 8 mei 2019
 21. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 29 januari 2007 , opname geraadpleegd op 19 mei 2019
 22. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 30 januari 2007 , opname geraadpleegd op 19 mei 2019
 23. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 31 januari 2007 , opname geraadpleegd op 19 mei 2019
 24. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 1 februari 2007 , opname geraadpleegd op 20 mei 2019
 25. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 2 februari 2007 , opname geraadpleegd op 20 mei 2019
 26. Coen Swijnenberg - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 5 februari 2007 , opname geraadpleegd op 23 mei 2019
 27. Coen Swijnenberg - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 6 februari 2007 , opname geraadpleegd op 27 mei 2019
 28. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 6 februari 2007 , opname geraadpleegd op 28 mei 2019
 29. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 8 februari 2007 , opname geraadpleegd op 31 mei 2019
 30. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 9 februari 2007 , opname geraadpleegd op 2 juni 2019
 31. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 12 februari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2019
 32. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 13 februari 2007 , opname geraadpleegd op 11 juni 2019