Lijst van Zoëyzo uitzendingen in 2007

Uit Radiopedia

Overzicht van de Zoëyzo uitzendingen in 2007.

januari[bewerken]

Datum Presentatie Onderwerpen
1 januari[1] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes voor militairen, rondleiding in de ziekenboeg van het kamp, het Waanzin-spel, gesprek met Annemieke Schollaardt van Uruzgan FM.
6 januari[2] Gerard Ekdom
Timme
Verzoekjes, luisteraars kiezen de 'Gitaarmuziek', de Meerkeuze Plaat, bellen met Tessel die nog aan het bekomen is van de reis naar Afghanistan, Oud-Hollandse radiospelletjes (Toontje Hoger Toontje Lager, het Verkleinwoordjeskwisje), de horoscoop van Gerard.
7 januari[3] Gerard Ekdom
Timme
Verzoekjes, een zieke Eddy Zoëy vertelt over de reis naar Afghanistan, 'Gitaarmuziek' op My Love van Justin Timberlake, het Lettergrepen-spel, Oud-Hollandse radiospelletjes (Toontje Hoger Toontje Lager, het Verkleinwoordjeskwisje), top 3 jongens- en meisjesnamen, de Meerkeuze Plaat.
13 januari[4] Gerard Ekdom
Tessel van der Lugt
Eddy Zoëy is nog steeds ziek, verzoekjes, Oud-Hollandse radiospelletjes (Toontje Hoger Toontje Lager, het Verkleinwoordjeskwisje), 'Gitaarmuziek' op I Don't Need A Man - Pussycat Dolls, de Meerkeuze Request, Gerard en Tess met verhalen uit hun jeugd, het Lettergrepen-spel, vader van Gerard komt de studio binnen, de voicemail van Martin Gaus.
14 januari[5] Coen Swijnenberg
Tessel van der Lugt
Het Request Rad, hoe kan iemand overlijden door veel water te drinken?, bellen met Pim Sedee (verslaggever AD Sport) over darter Niels de Ruiter, 'Gitaarmuziek' op Sorry van Madonna, imitatie van Di-rect voor kaarten, gesprek met Raymond de oprichter van Hyves.
20 januari[6] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, Eddy en Tessel vertellen over hun reis naar Uruzgan, redenen om blij te zijn, 'Gitaarmuziek' op Lovelight van Robbie Williams, Eddy's belspel: Eddy maakt mevr. Storm aan de telefoon wijs dat ze verzekerd is voor stormschade, zangeres Elize bellen omdat haar relatie met Jamie van Di-rect uit is en de nieuwe megahit deze week van Di-rect is, The Fratellis met Chelsea Dagger nadoen voor kaarten, het Dierengeluiden-spel, zanger Robert Leroy kiest de laatste plaat van de uitzending.
21 januari[7] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, bellen met Johan Vlemmix over het Wilhelmus, 'Gitaarmuziek' op de Leipe Bauer Flavour, het Lettergrepen-spel, een serenade van Eddy, The Fratellis met Chelsea Dagger nadoen voor kaarten, Henkjan Smits komt praten over X-Factor.
27 januari[8] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, redenen om blij te zijn, 'GItaarmuziek' op Proper Education van Eric Prydz, bellen met presentatrice Hadassah de Boer omdat ze de Elle Style Award won, Pearl Jam nadoen voor kaarten, Newsflash, Dierengeluiden-spel.
28 januari[9] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, 'Gitaarmuziek' op Watchin' van Freemasons, het Lettergrepen-spel, een serenade van Eddy, Newsflash: het volkslied van Breda, bellen met zanger Christon Kloosterboer van XYP.

februari[bewerken]

Datum Presentatie Onderwerpen
3 februari[10] Coen Swijnenberg
Tessel van der Lugt
Het Request Rad, ieder uur bellen naar Sander de Heer i.v.m. de 'Nationale Peter de Vries Dag', 'Gitaarmuziek' op Mas Que Nada - Black Eyed Peas, kaarten voor Snow Patrol, luisteraars kunnen naar de Harry Potter-lijn bellen i.v.m. de release van het laatste boek, gesprek met Bart Arens over zijn eerste uitzending van de Mega Top 50.
4 februari[11] Sander de Heer
Tessel van der Lugt
Buikgriep Request, Peter de Vries Dag-update, 'Gitaarmuziek' op Get To Together van Madonna, Sander belt naar de Achterhoek en doet zich voor als leadgitarist Angus Young van AC/DC, bellen met brandweerman Peter de Vries, Snow Patrol nadoen voor kaarten, bellen naar Peter R. de Vries die geen zin heeft om naar 3FM te komen, bellen met een Prins Carnaval, oproep om Bart Arens te feliciteren met zijn nieuw programma 'de Radioshow van Bart'.
10 februari[12] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, Sander de Heer in de studio i.v.m. de afgelopen Peter de Vries Dag, redenen om blij te zijn, 'Gitaarmuziek' op Wind It Up van Gwen Stefani en Call On Me van Eric Prydz, wat zijn goede en foute valentijncadeaus?, doe je idool na voor kaarten van de film Dreamgirls, newsflash, het Dierengeluiden-spel.
11 februari[13] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, bellen met iemand met een tuba die niet naar binnen mocht bij een schaatswedstrijd, het Lettergrepen-spel, 'Gitaarmuziek' op Hung Up van Madonna, een serenade van Eddy, newsflash, doe je idool na voor kaarten van de film Dreamgirls, de Bijspijkerquiz.
17 februari[14] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, newsflash, redenen om blij te zijn, 'Gitaarmuziek' op Robbie Williams - Rudebox, imitatie van Joss Stone voor kaarten, neusfluiten met luisteraar, het Dierengeluiden-spel.
18 februari[15] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, newsflash, het Lettergrepen-spel, 'Gitaarmuziek' op Hi Tack - Say Say Say, serenade van Eddy, doe Joss Stone na voor kaarten, live optreden van XYP + interview.
24 februari[16] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, bellen met de nieuw Lama Ad-Just Bouwman, redenen om blij te zijn, 'Gitaarmuziek' op Boogie2nite van Booty Luv, Henkjan Smits over X-Factor, Kaiser Chiefs nadoen voor kaarten, newsflash, het Dierengeluiden-spel, Ali B aan de telefoon.
25 februari[17] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, newsflash, het Lettergrepen-spel, 'Gitaarmuziek' op Sean Paul - Temperature en Supermode - Tell Me Why, een serenade van Eddy, bellen met de oprichter van Hyves Raymond Spanjar, Kaiser Chiefs nadoen voor kaarten, de Bijspijkerquiz.

maart[bewerken]

Datum Presentatie Onderwerpen
3 maart[18] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes (Classic Request), bellen met Ingrid van de badkuipenrace in Amsterdam, redenen om blij te zijn, 'Gitaarmuziek' op Wait A Minute van Pussycat Dolls, newsflash, een stand-up comedian nadoen voor kaarten van 3FM Serious Comedy presents Laughing Matters, bellen met Angela Groothuizen bij de badkuipenrace, het Dierengeluiden-spel.
4 maart[19] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Vandaag zonder Tessel van der Lugt, verzoekjes (Classic Request), bellen met Bart van het tv-programma Het Klokhuis over de maansverduistering, 'Gitaarmuziek' op Push The Button van Sugababes en Put Your Hands Up For Detroit van Fedde Le Grand, het Lettergrepen-spel, serenade van Eddy, bellen met de manager van Jolink en de Voederbietels, een stand-up comedian nadoen voor kaarten van Laughing Matters, newsflash, de Bijspijkerquiz, zangeres Do aan de telefoon.
10 maart[20] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, newsflash, Michiel Veenstra is stiekem getrouwd, redenen om blij te zijn, Gitaarmuziek: Madonna - Material Girl, prijzenpakket weggeven met Eddy's Imitatieshowie, het Dierengeluiden-spel, zoektocht naar een Nintendo Wii gameconsole om te sporten.
11 maart[21] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, newsflash, het Lettergrepen-spel, Gitaarmuziek: George Michael - A Different Corner, serenade van Eddy, kaarten voor Dolly Dots weggeven, de Bijspijkerquiz.
17 maart[22] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, bellen met Tanja Jess (van So You Wanna Be A Popstar), redenen om blij te zijn, Gitaarmuziek: Mason vs Princess Superstar - Perfect Exeeder, newsflash, bellen met Curt Fortin i.v.m. een nieuw tv-programma, te gast is Roel van Velzen, kaarten voor 3FM Awards weggeven, album VanVelzen weggeven.`
18 maart[23] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, newsflash, het Lettergrepen-spel, Gitaarmuziek: Pete Philly & Perquisite, een serenade van Eddy, bellen met een leraar i.v.m. klimaatsverandering, bellen met Nina van de band Treble i.v.m. nieuwe single, de Bijspijkerquiz, kaarten voor de 3FM Awards weggeven.
24 maart[24] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, newsflash, redenen om blij te zijn, Gitaarmuziek: Robbie Williams - She's Madonna, bellen met iemand over Wereld Pannenkoekendag, bellen met Isabelle Brinkman en Jan Heemskerk (hoofdredacteur Playboy), kaarten Within Temptation weggeven, Radio Winkelen (Eddy regelt iets gratis voor luisteraars).
25 maart[25] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Eddy viert zijn verjaardag (40 jaar), verzoekjes, het Lettergrepen-spel, Gitaarmuziek: Chris Brown - Run It!, felicitaties aan de telefoon van Roel van Velzen en Henkjan Smits, serenade van Eddy, newsflash, Within Temptation imiteren voor kaarten, verrassingen voor Eddy (een gezichtsbehandeling, een feestlied).
31 maart[26] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, newsflash, redenen om blij te zijn, Gitaarmuziek: Nelly Furtado - All Good Things Come To An End, Eddy feliciteert luisteraars met hun verjaardag, een artiest van Rock Werchter 2007 nadoen voor kaarten, Radio Winkelen.

april[bewerken]

Datum Presentatie Onderwerpen
1 april[27] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, newsflash, 1 april alert, Eddy feliciteert een jarige luisteraar, het Lettergrepen-spel, Gitaarmuziek: Faith Evans - Mesmerized (Freemasons Remix), een serenade van Eddy, de Bijspijkerquiz.
7 april[28] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, newsflash, redenen om blij te zijn, Eddy feliciteert een jarige luistenaar, Gitaarmuziek: Nelly Furtado - Say It Right, de betekenis van Pasen, bellen met dj Lucien Foort, een 3FM dj nadoen voor kaarten van de 3FM Awards, Radio Winkelen (babyspullen).
8 april[29] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, paaseieren zoeken met luisteraars, Gitaarmuziek: Nelly Furtado - Maneater, het Lettergrepen-spel, een serenade van Eddy, de Bijspijkerquiz.
14 april[30] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Uitzending in teken van het weekend van de Nederlandse Popmuziek - NL Top 100 (van nummer 74 t/m nummer 39). Voicemail van Guus Meeuwis inspreken en bellen met manager van Jovink en de Voederbietels.
15 april[31] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Uitzending in teken van het weekend van de Nederlandse Popmuziek - Verzoekjes, Gitaarmuziek: DJ Tiësto - Dance4Life, het Lettergrepen-spel, een serenade van Eddy, bellen met Jolanda die werkt op een trouwbeurs, bellen met Christon van de band XYP, schakelen naar Gerard Ekdom in Paradiso Amsterdam i.v.m. de 3FM Awards, de Bijspijkerquiz.
21 april[32] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, redenen om blij te zijn, Gitaarmuziek: Till West - Same Man, bellen met autospecialist Jeroen Booij over hybride auto's, Scissor Sisters nadoen om kaarten te winnen (met 2 slechte kandidaten), Radio Winkelen: sport artikelen.
22 april[33] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, newsflash, het Lettergrepen-spel, Gitaarmuziek: Fort Minor - Where'd You Go, een serenade van Eddy, bellen met Maikel Steur (locatieproducer 3FM van o.a. Noordpool FM en Serious Request) op Spitsbergen: hij vertelt over de verdwenen koffers met apparatuur van de mobiele 3FM-studio die nodig zijn om vanuit Longyearbyen uit te zenden, Scissor Sisters nadoen om kaarten te winnen, de Bijspijkerquiz, bellen met Ellen ten Damme.
28 april[34] Eddy Zoëy Verzoekjes, newsflash, bellen met Bob Rietveld (initiatiefnemer van de website Bierverliesmeter.com), redenen om blij te zijn, Tessel vertelt aan telefoon dat ze is geopereerd aan haar knie en ze heeft nieuwe kruisbanden gekregen, Gitaarmuziek: DJ Tiësto - In The Dark, bel eens een allochtoon, een beat rammen voor kaarten van het Five Days Off festival, Radio Winkelen: gratis vlees en barbecue, bellen met zanger Brace.
29 april[35] Eddy Zoëy Verzoekjes, bellen met journaliste Zvezdana Vukojevic i.v.m. haar boek dat ze schreef over Joran van der Sloot, het Lettergrepen-spel, Gitaarmuziek: Madonna - Get Together, een serenade van Eddy, bellen met de voorzitter van supportersvereniging voetbalclub AZ omdat ze vandaag kampioen kunnen worden, een beat rammen voor kaarten van het Five Days Off festival incl. optreden van Daft Punk, newsflash, de Bijspijkerquiz, iemand met de achternaam Kist uit Alkmaar bellen i.v.m. ex-voetballer Kees Kist van AZ, bellen naar de band XYP.

mei[bewerken]

Datum Presentatie Onderwerpen
5 mei[36] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, bellen met de zanger van Coparck die met een tourbus rondreizen naar alle bevrijdingsfestivals, redenen om blij te zijn, Gitaarmuziek met akoestische gitaar: Jeckyll & Hyde - Freefall, bellen naar Bevrijdingsfestival Zwolle: Willem Alkema met een verhaal over een Wietkot, VanVelzen met live Baby Get Higher, een extreem geluid laten horen voor kaarten van Extrema Outdoor, bellen met Jacqueline van Krezip op Bevrijdingsfestival Rotterdam, Radio Winkelen: luisteraars geven elkaar oude spullen, bellen met zangeres Ninthe.
6 mei[37] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, redenen om blij te zijn, het Lettergrepen-spel, Gitaarmuziek: DJ Tiësto - In The Dark, een serenade van Eddy, newsflash, voicemail van Mariska Bauer inspreken i.v.m. het gerucht dat ze in de Playboy komt, een extreem geluid laten horen voor kaarten van Extrema Outdoor, de Bijspijkerquiz, kaarten van Pete Murray weggeven.
12 mei[38] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, bellen met Coen en Sander i.v.m. hun busrit langs huizen van BN'ers, redenen om blij te zijn, Gitaarmuziek: DJ Porny - Me So Horny, bellen naar Annemart van Rhee (AD-journaliste) in Helsinki i.v.m. het Eurosongfestival vanavond, Linkin Park nadoen voor kaarten van Pinkpop, Radio Winkelen: een gratis etentje voor moederdag, Gitaarmuziek: DJ Tiësto - In The Dark, kaarten voor Pete Murray weggeven, bellen met zangeres Charlie Dée.
13 mei[39] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, bellen naar Helsinki met Annemart van Rhee i.v.m. het Eurosongfestival, Gitaarmuziek: Beatfreakz - Somebody's Watching Me, het Lettergrepen-spel, een serenade van Eddy, redenen om blij te zijn, Linkin Park nadoen voor kaarten van Pinkpop, de Bijspijkerquiz, bellen met iemand van The Hot Stewards over hun album met covers.
19 mei[40] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, bellen met Vivienne van den Assem i.v.m. de Kid's Choice Awards die zij presenteert, redenen om blij te zijn, Gitaarmuziek: Beyoncé & Shakira - Beautiful Liar, bellen met iemand van het klimaatneutrale bedrijf Ben & Jerry's, Gabriel Rios nadoen voor kaarten van Pinkpop, een nieuw item 'valt er wat te klagen?!', bellen met fabrikant van een handdroger, bellen met iemand die woont in een probleemwijk, eigen volk eerst (keuze tussen platen van eigen bodem).
20 mei[41] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, redenen om blij te zijn, Gitaarmuziek: Fedde le Grand - Put Your Hands Up For Detroit, het Lettergrepen-spel, een serenade van Eddy, bellen met Vivienne van den Assem i.v.m. de Kid's Choice Awards die zij presenteerde, een pak sinaasappels nadoen voor kaarten van Pinkpop, newsflash, de Bijspijkerquiz, eigen volk eerst: bellen met Guus Meeuwis.
26 mei[42] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, bellen met iemand over de I Love Cake-dagen, redenen om blij te zijn, Gitaarmuziek: Fedde le Grand - Wheels In Motion, bellen met Sander Lantinga over het programma Kebab TV, iemand nadoen die uit bed komt voor kaarten van BNN@bedfeest, deelname te winnen aan het tv-programma Kebab TV (een zin uitspreken met een volle mond met eten), iemand bellen die in een probleemwijk woont.
27 mei[43] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, redenen om blij te zijn, Gitaarmuziek: Supermode - Tell Me Why, het Lettergrepen-spel, een serenade van Eddy, newsflash, een onderzoek hoe gastvrij Nederland is: Winterswijk, bellen met de deelnemer van Kebab TV, de Bijspijkerquiz, schakelen naar Bart Arens op Pinkpop.

juni[bewerken]

Datum Presentatie Onderwerpen
2 juni[44] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, bellen met Johan Vlemmix over een nieuw seizoen van 'Ter land, ter zee en in de lucht', redenen om blij te zijn, Gitaarmuziek: Alex Gaudino feat. Crystal Waters - Destination Calabria, gesprek met Patrick Lodiers over de BNN Grote Donorshow en de buitenlandse pers hierover, bellen met een luisteraar over een donorcodicil, Kebab Radio: deelname te winnen aan het tv-programma Kebab TV, bellen naar iemand die in een probleemwijk woont.
3 juni[45] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, newsflash, redenen om blij te zijn, Gitaarmuziek: Nelly Furtado - All Good Things Come To An End, Eddy feliciteert luisteraars met hun verjaardag, een artiest van Rock Werchter 2007 nadoen voor kaarten, Radio Winkelen.
9 juni[46] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, Tessel is gezakt voor haar autopraktijkexamen + bellen naar haar rijinstructeur, redenen om blij te zijn, Gitaarmuziek: Cascada - Miracle, bellen met iemand van 101.TV die op bezoek is geweest bij Eddy thuis, kaarten te winnen voor Justin Timberlake, eigen volk eerst: bellen met de drummer van de band Johan, Kebab Radio: deelname te winnen aan het tv-programma Kebab TV.
10 juni[47] Eddy Zoëy Verzoekjes, newsflash, bellen met de bedenker van een radiostation dat alleen muziek draait van reclamespots, Gitaarmuziek: Rihanna - Pon de Replay, het Lettergrepen-spel, een serenade van Eddy, bellen met deelnemer van Kebab TV, Justin Timberlake nadoen voor kaarten, de Bijspijkerquiz.
16 juni[48] Eddy Zoëy Verzoekjes, Eddy belt naar zijn vrouw, redenen om blij te zijn, Gitaarmuziek: Rihanna - Umbrella, eigen volk eerst: bellen met Joris van Luie Hond, kaarten te winnen voor Satellite Party, bellen met Daphne van Paassen i.v.m. een onderzoek over werkende vaders en moeders, Jovink en de Voederbietels nadoen voor kaarten van de Zwarte Cross, Kebab Radio: deelname te winnen aan het tv-programma Kebab TV, schakelen naar That's Live waar Natasha Bedingfield live speelt, bellen met Jan Keizer i.v.m. het laatste concert van BZN.
17 juni[49] Eddy Zoëy Verzoekjes, redenen om blij te zijn, het Lettergrepen-spel, Gitaarmuziek: The Black Eyed Peas - My Humps, een serenade van Eddy, bellen met deelneemster van Kebab TV, Jovink en de Voederbietels nadoen voor kaarten van de Zwarte Cross, bellen met luisteraar die alles weet over aften, Eddy belt zijn vader i.v.m. vaderdag, de Bijspijkerquiz, eigen volk eerst: bellen naar Arvid Jeuring (Howling Coyotes) i.v.m. een plaat met Def P van Osdorp Posse.
23 juni[50] Eddy Zoëy, Tessel van der Lugt Uitzending vanaf Texel i.v.m. de zeilwedstrijd Ronde om Texel. Live optredens van VanVelzen, Sharon Kips (X-Factor), Room Eleven. Verzoekjes, mensen op het strand vragen platen aan, redenen om blij te zijn, Gitaarmuziek: Jan Smit - Als de morgen is gekomen, grappen over eiland Texel en 'secretaresse' Tessel, Roel van Velzen in de studio, gesprek met een sportverslaggever over de Ronde om Texel, interview met Sharon Kips, prijzenpakket te winnen met de alternatieve 'Ronde om Tessel' (kandidaten lopen rondjes om Tessel).
24 juni[51] Eddy Zoëy, Tessel van der Lugt Verzoekjes, redenen om blij te zijn, Gitaarmuziek: Jan Smit - Laura, het Lettergrepen-spel gaat fout, een serenade van Eddy, baby met een lange naam, Pearl Jam nadoen voor kaarten van deze band, de Bijspijker Quiz, schakelen naar Bart Arens op Parkpop.
30 juni[52] Eddy Zoëy, Tessel van der Lugt Verzoekjes. Eddy gaat een maand op reis naar Spanje voor zijn tv-programma 'Nu We Er Toch Zijn' (bellen met zijn geluidsman die onderweg is). Redenen om blij te zijn. Gitaarmuziek (akoestisch): Timbaland ft. Nelly Furtado - Give It To Me. Newsflash: het nieuwe tv-kanaal RTL8. Bellen met Eric Corton over zijn tv-programma De Garage. Kans om kaarten te winnen voor Live Earth + cd's weggeven van artiesten die daar optreden. Kebab Radio: luisteraar kan deelname winnen aan Kebab TV. Eigen volk eerst: bellen met Henk Westbroek over het lied 'Mayday! Mayday!' dat hij opgenomen heeft.

juli[bewerken]

Datum Presentatie Onderwerpen
1 juli[53] Eddy Zoëy, Tessel van der Lugt DJ's van 3FM gaan groener leven. Om te laten zien hoe betrokken de DJ's van 3FM zijn, gaan ze in de week voor Live Earth laten zien hoe 'groen' ze zijn. Sander en Tessel doen alle lichten/apparaten uit in het 3FM-gebouw en de rest van het Mediapark. Verzoekjes. Bellen met Bassie omdat hij een kind aan de oren getrokken heeft. Redenen om blij te zijn. Bellen met Eddy Zoëy die onderweg is naar Spanje voor zijn tv-programma 'Nu We Er Toch Zijn'. Gitaarmuziek (akoestisch): Jeckyll & Hyde - Freefall. 2 luisteraars mogen de laatste plaat v/h uur kiezen maar komen er niet uit. Kans op kaarten van Live Earth + cd's weggeven van artiesten die daar optreden. Schakelen naar Bart Arens op Rock Werchter.
7 juli[54] Geen uitzending in verband met Live Earth.
8 juli[55] Geen uitzending in verband met Live Earth.
14 juli[56] Sander de Heer, Tessel van der Lugt Verzoekjes. Bellen met Eddy Zoëy in Spanje. Redenen om blij te zijn. Vakantiespelletjes voor in de auto: uit welke vakantieoorden komen deze woorden?, ik ga op vakantie en neem mee..., tel de blauwe auto's en wie ben ik?. Een vraagstuk: moeten conducteurs ook een kaartje kopen als ze met de trein reizen?. Gitaarmuziek: Sergio Mendes feat. Black Eyed Peas - Mas Que Nada. Sander (Barbecue John) bestelt barbecuevlees bij de lokale supermarkt. Luisteraars maken reclame voor hun feestjes.
15 juli[57] Sander de Heer, Tessel van der Lugt Verzoekjes. Redenen om blij te zijn. Sander (Barbecue John) bestelt barbecuevlees bij een AH-supermarkt. Gitaarmuziek: Gwen Stefani - Hollaback Girl. Kaarten te winnen voor Joss Stone met het vakantiespel 'de dierenketting'. Ben nam deel aan het NK Luchtgitaar. Vakantiespel 'uit welke vakantieoorden komen deze woorden?'. Bellen met Jamie van Di-rect over het trouwfeest van Tim. Radio Sudoku.
21 juli[58] Sander de Heer, Tessel van der Lugt Verzoekjes. Redenen om blij te zijn. Foute kermiszinnen. Tessel geeft een samenvatting van Harry Potter. Vakantiespelletjes: uit welke vakantieoorden komen deze woorden?, ik ga op vakantie en neem mee...(deel 1). Gitaarmuziek: Booty Luv - Boogie 2nite. Bellen met de woordvoerder van Veilig Verkeer Nederland over het vervoeren van huisdieren in de auto. Barbecue John regelt een last minute vakantie naar de zon. Kaarten te winnen voor Lowlands. Luisteraars maken reclame voor hun feestjes.
22 juli[59] Sander de Heer, Tessel van der Lugt Verzoekjes. Vakantiespelletjes: ik ga op vakantie en neem mee...deel 2, uit welke vakantieoorden komen deze woorden?. Kaarten te winnen voor Lowlands. Redenen om blij te zijn. Gitaarmuziek: Justin Timberlake - My Love. Bellen met mevrouw Hennie Potter en meneer Harrie Potter. Bellen met een docente Engels naar aanleiding van de titel van de Megahit 'The Way I Are' van Timbaland. Barbecue John belt attractiepark Drievliet. De Bijspijkerquiz. Bellen naar het Witte Huis. Radio Sudoku.
28 juli[60] Coen Swijnenberg, Tessel van der Lugt Verzoekjes. Redenen om blij te zijn. Bellen met Eddy Zoëy die terug in Nederland is na zijn reis naar Spanje. Gitaarmuziek: Beatfreakz - Somebody's Watching Me. Bellen met DJ Juan Sanchez op het Rockit Open Air Festival (+ kaarten weggeven). Kaarten te winnen voor The Simpsons Movie. Bellen met Sander Lantinga over zijn beklimming per fiets van de Alpe d'Huez. Bellen met de manager van Jovink en de Voederbietels over de Zwarte Cross die bezig is.
29 juli[61] Coen Swijnenberg, Tessel van der Lugt Tessel is jarig vandaag. Bart Arens en Giel Beelen in de studio. Interview + live Ilse DeLange (The Great Escape). Live Luie Hond. Hendrik-Jan van de Jovinks over het annuleren van de BN'ers race. Opname van Krezip: Plug It In & Turn Me On + cover van Shocking Blue - Venus.

Referenties[bewerken]

 1. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 1 januari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2019
 2. Gerard Ekdom - Zoëyzo, BNN / 3FM, 6 januari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2019
 3. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 7 januari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2019
 4. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 13 januari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2019
 5. Coen Swijnenberg - Zoëyzo, BNN / 3FM, 14 januari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2019
 6. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 20 januari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2019
 7. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 21 januari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2019
 8. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 27 januari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2019
 9. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 28 januari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2019
 10. Coen Swijnenberg - Zoëyzo, BNN / 3FM, 3 februari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2019
 11. Sander de Heer - Zoëyzo, BNN / 3FM, 4 februari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2019
 12. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 10 februari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2019
 13. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 11 februari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2019
 14. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 17 februari 2007 , opname geraadpleegd op 25 juni 2019
 15. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 18 februari 2007 , opname geraadpleegd op 26 juni 2019
 16. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 24 februari 2007 , opname geraadpleegd op 15 juli 2019
 17. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 25 februari 2007 , opname geraadpleegd op 19 juli 2019
 18. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 3 maart 2007 , opname geraadpleegd op 2 augustus 2019
 19. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 4 maart 2007 , opname geraadpleegd op 3 augustus 2019
 20. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 10 maart 2007 , opname geraadpleegd op 22 augustus 2019
 21. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 11 maart 2007 , opname geraadpleegd op 23 augustus 2019
 22. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 17 maart 2007 , opname geraadpleegd op 4 september 2019
 23. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 18 maart 2007 , opname geraadpleegd op 5 september 2019
 24. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 24 maart 2007 , opname geraadpleegd op 18 september 2019
 25. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 25 maart 2007 , opname geraadpleegd op 19 september 2019
 26. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 31 maart 2007 , opname geraadpleegd op 1 oktober 2019
 27. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 1 april 2007 , opname geraadpleegd op 1 oktober 2019
 28. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 7 april 2007 , opname geraadpleegd op 9 oktober 2019
 29. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 8 april 2007 , opname geraadpleegd op 11 oktober 2019
 30. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 14 april 2007 , opname geraadpleegd op 17 oktober 2019
 31. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 15 april 2007 , opname geraadpleegd op 19 oktober 2019
 32. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 21 april 2007 , opname geraadpleegd op 31 oktober 2019
 33. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 22 april 2007 , opname geraadpleegd op 31 oktober 2019
 34. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 28 april 2007 , opname geraadpleegd op 9 november 2019
 35. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 29 april 2007 , opname geraadpleegd op 9 november 2019
 36. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 5 mei 2007 , opname geraadpleegd op 15 november 2019
 37. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 6 mei 2007 , opname geraadpleegd op 17 november 2019
 38. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 12 mei 2007 , opname geraadpleegd op 15 december 2019
 39. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 13 mei 2007 , opname geraadpleegd op 15 december 2019
 40. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 19 mei 2007 , opname geraadpleegd op 15 december 2019
 41. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 20 mei 2007 , opname geraadpleegd op 15 december 2019
 42. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 26 mei 2007 , opname geraadpleegd op 19 december 2019
 43. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 27 mei 2007 , opname geraadpleegd op 20 december 2019
 44. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 2 juni 2007 , opname geraadpleegd op 5 januari 2020
 45. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 3 juni 2007 , opname geraadpleegd op 5 januari 2020
 46. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 9 juni 2007 , opname geraadpleegd op 5 januari 2020
 47. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 10 juni 2007 , opname geraadpleegd op 5 januari 2020
 48. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 16 juni 2007 , opname geraadpleegd op 29 januari 2020
 49. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 17 juni 2007 , opname geraadpleegd op 31 januari 2020
 50. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 23 juni 2007 , opname geraadpleegd op 22 februari 2020
 51. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 24 juni 2007 , opname geraadpleegd op 22 februari 2020
 52. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 30 juni 2007 , opname geraadpleegd op 22 februari 2020
 53. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 1 juli 2007 , opname geraadpleegd op 22 februari 2020
 54. Coen Swijnenberg - Live Earth, BNN / 3FM, 7 juli 2007 , opname geraadpleegd op 6 maart 2020
 55. Michiel Veenstra - Live Earth, BNN / 3FM, 8 juli 2007 , opname geraadpleegd op 6 maart 2020
 56. Sander de Heer - Zoëyzo, BNN / 3FM, 14 juli 2007 , opname geraadpleegd op 21 maart 2020
 57. Sander de Heer - Zoëyzo, BNN / 3FM, 15 juli 2007 , opname geraadpleegd op 21 maart 2020
 58. Sander de Heer - Zoëyzo, BNN / 3FM, 21 juli 2007 , opname geraadpleegd op 5 april 2020
 59. Sander de Heer - Zoëyzo, BNN / 3FM, 22 juli 2007 , opname geraadpleegd op 5 april 2020
 60. Coen Swijnenberg - Zoëyzo, BNN / 3FM, 28 juli 2007 , opname geraadpleegd op 30 april 2020
 61. Coen Swijnenberg - Zoëyzo, BNN / 3FM, 29 juli 2007 , opname geraadpleegd op 30 april 2020

Sjabloon:Navigatie Zoëyzo programmaoverzicht