Lijst van Stenders Eetvermaak uitzendingen in 2007

Uit Radiopedia

Overzicht van de Stenders Eetvermaak uitzendingen in 2007.

mei[bewerken]

Nummer Datum Presentatie Onderwerpen
1 7 mei[1] Rob Stenders Opening met het viswijvenkoor Sootjevisch in de studio. Indecent Proposal: een beginnend bandje moet speciale opdrachten vervullen, als de de bandleden slagen wordt op donderdag hun liedje op de radio gedraaid. Nooit Grappig: aan de hand van een nieuwsfeitje verzinnen luisteraars oneliners en aan het einde van de uitzending komen de de 5 beste oneliners terug. Dit Is Het Nieuws volgens Michiel Eijsbouts. Producer Leon Polman (de notaris) maakt de selecties voor Nooit Grappig. Serious Live Update (concertnieuws). Rob ontvangt een cadeau. Het NeL-spel: de tekst raden van een Nederlands lied (Willem Mulder - Een Gouden Ster). Indecent Proposal opdracht 1: Opdracht 1: Gemstone & viswijvenkoor Sootjevisch - Enter Sandman (cover van Metallica). Nooit Grappig nieuwsfeit: een straf voor een medewerker van het Vaticaan voor snuiven van cocaïne.
2 8 mei[2] Rob Stenders Indecent Proposal opdracht 2: Ben Kramer laten meezingen op 'Ben' van Gemstone (Menno Köhler gaat met hun op pad). Nooit Grappig: een Brit die zijn artsen aanklaagt omdat hij niet dood is gegaan en zijn diagnose dus verkeerd was. Dit Is Het Nieuws volgens Michiel Eijsbouts. Maak 'm Af: de tekst raden van een Nederlands lied (Lucas en Gea - Steeds Weer Huil Je). Bellen met Edsilia Rombley in Helsinki waar zij deelneemt aan de halve finale van het Eurosongfestival. Koosnaampje van Koos Alberts voor Edsilia. Ben Kramer in de studio.
3 9 mei[3] Rob Stenders Nooit Grappig: Giel Beelen kreeg een werkstraf wegens het negeren van een rijverbod. Indecent Proposal opdracht 3 voor Gemstone: kom naar de studio met een rat. Dit Is Het Nieuws volgens Michiel Eijsbouts. Maak 'm Af: de tekst raden van een Nederlands lied (Rene Le Blanc - Je Maakt Me Gek). Bellen met Henny Huisman omdat Rob probeert het viswijvenkoor Sootjevisch te laten deelnemen aan het tv-programma 'Korenslag'. 3FM Request (Rob en Gerard Ekdom raden welke plaat een luisteraar aangevraagd heeft)
4 10 mei[4] Rob Stenders Nooit Grappig top 5 van gisteren. Nooit Grappig van vandaag: ook mannen zijn het slachtoffer van huiselijk geweld. Indecent Proposal opdracht 4 voor Gemstone: geef een optreden in een riool. Rob weigert een interview te doen met het tijdschrift Viva en geeft daarom antwoord op een vragenlijst in de uitzending. Dit Is Het Nieuws volgens Michiel Eijsbouts. ANWB-filelezer Heleen de Geest googelen. 3FM request. Maak 'm Af: Ons Dorp van Hepie en Hepie. Bezoek van Henny Huisman i.v.m. het tv-programma Korenslag. Bellen met Cornald Maas over de halve finale van het Eurosongfestival vanavond. Top 5 van Nooit Grappig.
5 14 mei[5] Rob Stenders Nooit Grappig: in een bepaalde wijk in Berlijn verzet men zich tegen de komst van McDonalds. Indecent Proposal opdracht 1 voor Nuff Said: een schlager zingen bij een slager. Dit Is Het Nieuws volgens Michiel Eijsbouts. Bellen met Monique Smit over opnames van haar eerste single. Luisteren naar de regen. Bellen met Cornald Maas i.v.m. een weddenschap over het Eurosongfestival. Maak 'm Af: Eddy Wally - Shanghai. Wie zijn de bekendste Vlamingen volgens de Nederlanders? Top 5 van Nooit Grappig.
6 15 mei[6] Rob Stenders Nooit Grappig: een meisje beweerde dat ze een trauma kreeg na het kijken van de film Brokeback Mountain. Indecent Proposal opdracht 2 voor Nuff Said: een vinylversie zoeken van het lied Ebony & Ivory - Paul McCartney and Stevie Wonder. Dit Is Het Nieuws volgens Michiel Eijsbouts. Koosnaampje van Koos Alberts voor Irene Moors. 3FM request. Top 5 van Nooit Grappig.
7 16 mei[7] Rob Stenders Nooit Grappig: een Schiedamse wijkagent deelt chocolade uit waardoor het vandalisme afneemt. Indecent Proposal oprdracht 3 voor Nuff Said: zing met de Nederlandse versie van Paul McCartney (Bas Muijs) en Stevie Wonder (Georgie Davis) hun lied Ebony & Ivor. Dit Is Het Nieuws volgens Michiel Eijsbouts. Het Eindexamenjournaal met Barbara Karel. Maak 'm Af: Thomas Berge - Heel Even. Serious Live Update (concertnieuws). Een heliumtank in de studio. Top 5 van Nooit Grappig.
17 mei Geen uitzending in verband met de Hemelse 100.
8 21 mei[8] Rob Stenders Astrid de Jong vervangt producer Leon Polman. Nooit Grappig: een condoomautomaat is opgeblazen met vuurwerk, het regende condooms. Indecent Proposal opdracht 1 voor Woodstick: met 2 meisjes Boom Chicka Wah Wah doen. Dit Is Het Nieuws volgens Michiel Eijsbouts. Eindexamenjournaal met Barbara Karel. - Maak 'm Af: Ludo en Lisa - Niemand Weet. Claudia de Breij bellen i.v.m. haar optreden in Theater Carré. Top 5 van Nooit Grappig.
9 22 mei[9] Rob Stenders Nooit Grappig. Indecent Proposal opdracht 2 voor Woodstick: Stand By Me van Ben E. King live spelen met zangeres Rose. Dit Is Het Nieuws volgens Michiel Eijsbouts. Maak 'm Af: Rein Mercha - Het Zigeunerslevenslied. Eindexamenjournaal met Barbara Karel. Live optreden van Rose met haar nieuwe single 'Alone' + 'Shame'. Koosnaampje van Koos Alberts voor Claudia de Breij en Birgit Schuurman. Top 5 van Nooit Grappig.
10 23 mei[10] Rob Stenders Nooit Grappig. Indecent Proposal opdracht 3 voor Woodstick: een kleine rol regelen bij een musical van Albert Verlinde. Dit Is Het Nieuws volgens Michiel Eijsbouts. Vragen beantwoorden van het tijdschrift VIVA. Eindexamenjournaal met Barbara Karel. Serious Live Update. Maak 'm Af: Rene Kooi - Polonaise. 3FM request. Top 5 van Nooit Grappig.
11 24 mei[11] Rob Stenders Nooit Grappig. Indecent Proposal opdracht 4 voor Woodstick: een tandenstoker, lucifer, hockeystick en een wandelende tak naar de studio brengen. Dit Is Het Nieuws volgens Michiel Eijsbouts. Kaarten te winnen voor Pinkpop (luisteraar moet zich live in de uitzending scheren). Eindexamenjournaal met Barbara Karel. Voicemail van Jochem van Gelder inspreken. Maak 'm Af: Marc Benz - Ik slaap met jouw pyjama aan. Request. Top 5 van Nooit Grappig.
11 28 mei Geen uitzending in verband met Pinkpop.
12 29 mei[12] Rob Stenders Nooit Grappig. Indecent Proposal opdracht 1 voor Lev: met Sita een lied van Starmaker spelen. Dit Is Het Nieuws volgens Michiel Eijsbouts. Eindexamenjournaal met Michiel Veenstra. Koosnaampje van Koos Alberts voor Jacqueline van Krezip. 3FM Request. Bellen met Jochem van Gelder om toestemming te vragen voor een nieuw item 'Plaatjesmakers' dat lijkt op zijn Praatjesmakers. Top 5 van Nooit Grappig.
13 30 mei[13] Rob Stenders Nooit Grappig. Indecent Proposal opdracht 2 voor Lev: tijdens het NOS 13 uur Journaal op tv achteraan in beeld lopen. Dit Is Het Nieuws volgens Michiel Eijsbouts. Eindexamenjournaal met Michiel Veenstra. Plaatjesmakers (kinderen omschrijven een liedje en een luisteraar moet raden welke). Het Hoge Woord: Sander de Heer en Rob lezen mededelingen voor met een hoge stem na het inademen van een heliumballon. 3FM Request. Top 5 van Nooit Grappig. Opname van Pinkpop: Snow Patrol.
14 31 mei[14] Rob Stenders Nooit Grappig. Indecent Proposal opdracht 3 voor Lev: In The Morning van Razorlight spelen waarbij elke bandlid met een ander instrument speelt. Dit Is Het Nieuws volgens Michiel Eijsbouts. Eindexamenjournaal met Michiel Veenstra. Sketches van André van Duin. Maak 'm Af: Dave Davies - Even Net Als Toen. Rob heeft water op de mengtafel gemorst. 3FM Request. Top 5 van Nooit Grappig en introductie van nieuwe medewerker (onbekend wie). Opname van Pinkpop: Arctic Monkeys.

juni[bewerken]

Nummer Datum Presentatie Onderwerpen
15 4 juni[15] Rob Stenders Nooit Grappig. Indecent Proposal opdracht 1 voor The Touching Tongues: hun single laten signeren door de Toppers. Dit Is Het Nieuws volgens Michiel Eijsbouts. Serious Live Update: bellen met Daniël Lohues. Kaarten te winnen voor The Rolling Stones in Goffertpark Nijmegen. Maak 'm Af. De spelregels van het tv-programma De Gouden Kooi. Voicemail van Barrie Stevens inspreken. Het Hoge Woord. Top 5 van Nooit Grappig.
16 5 juni[16] Rob Stenders Nooit Grappig. Fragment Herman Finkers 'de doodstraf'. Rob Stenders heeft zijn VARA-contract getekend. Indecent Proposal opdracht 2 voor The Touchin' Tongues: verzamel 5 mensen met een verschillende tongval. Dit Is Het Nieuws volgens Michiel Eijsbouts. Kaarten te winnen voor Faithless. Koosnaampje van Koos Alberts voor Natasia van De Gouden Kooi. 3FM request. Top 5 van Nooit Grappig.
17 6 juni[17] Rob Stenders Nooit Grappig. Gerard Ekdom komt de jarige Jomy van The Touchin' Tongues feliciteren . Indecent Proposal opdracht 3 The Touchin' Tongues: geblinddoekt dingen met de tong aanraken en raden wat het is. Dit Is Het Nieuws volgens Michiel Eijsbouts. Bellen met een luisteraar die een quiz verzonnen heeft om kaarten te winnen voor The White Stripes. (brief van de week) Bellen naar iemand die zijn mening over Paris Hilton heeft gedeeld in de krant Sp!ts. Een popquiz spelen met Sander Lantinga. Het Hoge Woord met Sander Lantinga (berichten van luisteraars delen na inhaleren van heliumballon). 3FM request. Top 5 Nooit Grappig.
18 7 juni[18] Rob Stenders Nooit Grappig. Indecent Proposal opdracht 4 voor The Touchin' Tongues: een Rolling Stones-medley spelen. Dit Is Het Nieuws volgens Michiel Eijsbouts. Kaarten weggeven voor The White Stripes in Parijs. Plaatjesmakers. Het Hoge Woord. Top 5 Nooit Grappig.
19 11 juni[19] Rob Stenders Nooit Grappig. Indecent Proposal opdracht 1 voor pEp: in een Klaar Over-pak een bejaarde helpen met oversteken. Dit Is Het Nieuws volgens Michiel Eijsbouts. Luisteraar lastigvallen met nieuwsberichten over Paris Hilton. Request-jingle doet het niet meer. Kaarten te winnen voor Justin Timberlake. Fred Siebelink geeft het verkeerde telefoonnummer aan Rob van de artiest Rose + voicemail inspreken. Het Hoge Woord. Top 5 Nooit Grappig.
20 12 juni[20] Rob Stenders Nooit Grappig. Indecent Proposal opdracht 2 voor pEp: een bekeuring van de politie krijgen. Dit Is Het Nieuws volgens Michiel Eijsbouts. Fragment Hans Teeuwen (Sirenes). Koosnaampje van Koos Alberts voor Xenia Kasper (auteur en manager van o.a. Linda de Mol en Gordon). Maak 'm Af: met een nummer van Justin Timberlake. Top 5 Nooit Grappig.
21 13 juni[21] Rob Stenders Nooit Grappig. Indecent Proposal opdracht 3 voor pEp: met een bekende kok het liedje van Peppi en Kokki zingen. Dit Is Het Nieuws volgens Michiel Eijsbouts. Luisteraar lastigvallen met berichten over Paris Hilton. Plaatjesmakers. Top 5 Nooit Grappig.
22 14 juni[22] Rob Stenders Nooit Grappig. Indecent Proposal opdracht 4 voor pEp: een bekende politicus en Hagenees vinden om een sketch van Jacobse en Van Es (Van Kooten en De Bie) na te spelen. Dit Is Het Nieuws volgens Michiel Eijsbouts. Bellen met Henny Huisman en Annie van het viswijvenkoor over het tv-programma Korenslag. Kaarten te winnen voor Justin Timberlake. Request. De slechtste plaat van de voorbije 10 jaar volgens Rob. Top 5 Nooit Grappig.
23 18 juni[23] Rob Stenders Nooit Grappig. Rob en Leon Polman over het afscheid van BZN. Indecent Proposal opdracht 1 voor Vangrail: met iemand van BZN het nummer Banjo Man spelen. Dit Is Het Nieuws volgens Michiel Eijsbouts. Bellen met een luisteraar die naar het concert van Justin Timberlake is geweest door kaarten te winnen bij 3FM. Maak 'm af: Antonio - Op het kamp. Top 5 Nooit Grappig.
24 19 juni[24] Rob Stenders Jelmer is de nieuwe medewerker van het programma. Nooit Grappig. Indecent Proposal opdracht 2 voor Vangrail: de enige echte Nederlandse Tarzan zoeken op het Mediapark en samen een liedje zingen op een kraamafdeling. Dit Is Het Nieuws volgens Michiel Eijsbouts. Request. Bellen met Caroline Tensen i.v.m. een ongeluk waarbij ze een vingertop verloor + koosnaampje van Koos Alberts voor Caroline. Bellen met Paul Rabbering over zijn moeilijke uitleg van de Zwarte Cross Kruiswoordpuzzel tijdens Rabradio. Raad wat die praat (met een zinnetje van Jelmer in het Achterhoeks). Top 5 Nooit Grappig.
25 20 juni[25] Rob Stenders Nooit Grappig. Indecent Proposal opdracht 3 voor Vangrail: een pabo rekentoets maken. Dit Is Het Nieuws volgens Michiel Eijsbouts. Request. Raad wat die praat: Ernst-Daniël Smid. Luisteraar lastigvallen met roddels over Paris Hilton. Plaatjesmakers. Serious Live Update. Top 5 Nooit Grappig.
26 21 juni[26] Rob Stenders Nooit Grappig. Indecent Proposal opdracht 4 voor Vangrail: ieder bandlid speelt vanaf een andere snelweg het lied Paul Simon - You Can Call Me Al . Dit Is Het Nieuws volgens Michiel Eijsbouts. Request. Raad wat die praat: oud-schaatser Erik Hulzebosch. Het Hoge Woord: stukje Bohemian Rhapsody zingen.
27 25 juni[27] Rob Stenders Nooit Grappig. Kaarten te winnen voor North Sea Jazz Festival. Indecent Proposal opdracht 1 voor Priscilla: met gitaar de intro van Smoke On The Water spelen . Dit Is Het Nieuws volgens Michiel Eijsbouts. Request. Rob ontvangt een brief van het viswijvenkoor Sootjevisch. Maak 'm af: Judith Peters - Ik Mis Je Zo. Bellen met Tim van Di-rect voor Indecent Proposal. Top 5 Nooit Grappig.
28 26 juni[28] Rob Stenders Nooit Grappig. Kaarten te winnen voor North Sea Jazz Festival. Rob wil excuses van Marco Polo en Limbo Le vanwege hun slechte plaat. Indecent Proposal opdracht 2 voor Priscilla: het lied Jailhouse Rock spelen in het Hilton Hotel met Marco Polo en Limbo Le. Dit Is Het Nieuws volgens Michiel Eijsbouts. Request. Koosnaampje van Koos Alberts voor Miljuschka Witzenhausen. Luisteraar lastigvallen met roddels over Paris Hilton + 'Free Paris Hilton' lied i.p.v. 'Free Nelson Mandela'. Top 10 Nooit Grappig.
29 27 juni[29] Rob Stenders Rob is te laat omdat hij na een doktersbezoek in de file stond. Nooit Grappig. Indecent Proposal opdracht 3 voor Priscilla: abseilen van de Euromast. Dit Is Het Nieuws volgens Michiel Eijsbouts. Request. Bellen met Youp van 't Hek i.v.m. zijn tijdschrift Youp (dit was een grap). Kaarten te winnen voor North Sea Jazz Festival. Plaatjesmakers. Top 5 Nooit Grappig.
30 28 juni[30] Rob Stenders Nooit Grappig. Indecent Proposal opdracht 4 voor Priscilla: met weerman/weervrouw het lied Weather With You van Crowded House zingen. Dit Is Het Nieuws volgens Michiel Eijsbouts. Request. Kaarten te winnen voor Pearl Jam met De Grote Kings of Leon Quiz. Kaarten voor North Sea Jazz Festival. Top 5 Nooit Grappig. Leon Polman gaat op vakantie.

juli[bewerken]

Nummer Datum Presentatie Onderwerpen
31 2 juli[31] Rob Stenders Nooit Grappig. Indecent Proposal opdracht 1 voor William Wixley: grunten in een bibliotheek. Dit Is Het Nieuws volgens Michiel Eijsbouts. Jelmer heeft moeite met het uitspreken van het woord 'geprolongeerd'. Maak 'm af: Huub Hangop - Haal die vinger uit je neus, schat! Bellen met Janneke (2e op het NK Grunten). Top 5 Nooit Grappig.
32 3 juli[32] Rob Stenders Nooit Grappig. Indecent Proposal opdracht 2 voor William Wixley: in de Gouden Kooi een lied zingen (Kelis - Caught Out There). Dit Is Het Nieuws: bellen met Michiel Eijsbouts omdat hij wil stoppen met zijn item. Praatje met Gerard Ekdom over Prince. Koosnaampje van Koos Alberts voor Anna van tv-programma Dames in de Dop. Bellen naar Talpa-programmadirecteur Remco van Westerloo. Top 5 Nooit Grappig.
33 4 juli[33] Rob Stenders Rob heeft per ongeluk een t-shirt van een collega aan. Nooit Grappig. Indecent Proposal opdracht 3 voor William Wixley: in een Mediamarkt alle apparatuur uitschakelen voor 3 minuten lang. Dit Is Het Nieuws volgens Michiel Eijsbouts. Te gast is Janneke (2e op het NK Grunten) en ze grunt de Romantische Top 3. Gerard Ekdom komt de studio binnen wanneer Stenders het nummer Two Sisters van Fiction Plane draait. Plaatjesmakers. Sjors Fröhlich bellen i.v.m. een weddenschap tussen Rob en Janneke. Top 5 Nooit Grappig.
34 5 juli[34] Rob Stenders Nooit Grappig. Indecent Proposal opdracht 4 voor William Wixley: naakt een optreden geven in wegrestaurant La Place. Dit Is Het Nieuws volgens Michiel Eijsbouts. De Friese band Ilanois probeert in het Guinness Book of Records te komen door binnen 24 uur 24 optredens door het hele land te doen. Maak 'm Af: Elz Bakker (in de studio) - Laat Me Alleen. Top 5 Nooit Grappig.
35 9 juli[35] Rob Stenders Terugblik op het weekend. Nooit Grappig. Bellen met Sep van Seven over zijn band die hetzelfde record kunnen breken waarmee Ilanois een poging vorige week deed. Indecent Proposal opdracht 1 voor Ilanois: vrouwen sjouwen. 3FM Request. Rob bespreekt het idee om een eigen Tour de France te organiseren op het mediapark. Oproep aan iedereen die Frans heet of uit Frankrijk komt. Lange Frans vragen om ploegleider te zijn tijdens de Tour de France. Top 5 Nooit Grappig. The Kooks - Ooh La (Stenders edit).
36 10 juli[36] Rob Stenders Een administratieve offday. Nooit Grappig. De band Ilanois staat nog in de file. Indecent Proposal opdracht 2 voor Ilanois: laat Ad Visser jullie aankondigen in Toppop-stijl. 3FM Request. Voicemail Michiel Eijsbouts. Hitmedley John de Bever. Maak 'm af: Ghijs de Bruijn - Het maakt niet uit. Koosnaampje voor Monique Smit maar Koos Alberts neemt zijn telefoon niet op. Top 5 Nooit Grappig.
37 11 juli[37] Rob Stenders Nooit Grappig. Indecent Proposal opdracht 3 voor Ilanois: een rol spelen in een Kim Holland-film en voor bonusseconden met haar het lied 'Je t'aime Non Plus' zingen. Michiel Eijsbouts met een actuele voicemail. 3FM Request. Neemt ie hem op of neemt ie hem niet op?: Frank Rijkaard. Plaatjesmakers. Tour de France avec Frans: Anna (winnares van Dames in de Dop) vragen of ze rondemiss wil zijn . Top 5 Nooit Grappig.
38 12 juli[38] Rob Stenders Nooit Grappig. Indecent Proposal opdracht 4 voor Ilanois: hun eigen single 'Pouring Rain' brengen met een beatboxer. Michiel Eijsbouts met een actuele voicemail. ANWB-filelezer Dennis Mooij mag een request van de luisteraars kiezen. Tour de France avec Frans: François Boulangé uitnodigen. Neemt ie hem op of neemt ie hem niet op?: Daniëlle Overgaag. Jelmer verliest weddenschap met Rob en moet in een pornofilm meespelen, daarna belt een niet zo gelukkige moeder van Jelmer naar de studio. Top 5 Nooit Grappig.
39 16 juli[39] Rob Stenders Terugblik op het weekend en North Sea Jazz Festival met Gerard Ekdom. Nooit Grappig. Indecent Proposal opdracht 1 voor Mai Tai: optreden met een liedje van Amy Winehouse. 3FM Request. Michiel Eijsbouts met een actuele voicemail. Kim Holland vragen welke rol Jelmer mag spelen in haar film. Top 5 Nooit Grappig.
40 17 juli[40] Rob Stenders Nooit Grappig. Indecent Proposal opdracht 2 voor Mai Tai: Dolf Jansen zijn stukje zingen in het lied Run Run van Marike Jager. Michiel Eijsbouts met een actuele voicemail + grappige voicemails. Bellen met de pas getrouwde Tim van Di-rect. 3FM Request. Tour de France avec Frans: Albert West uitnodigen om te komen fietsen. Professor Hietbrink geeft taalles. Koosnaampje van Koos Alberts voor presentatrice Mariëlle Tweebeeke. Neemt ze hem op of neemt ze hem niet op?: Daphne Bunskoek. Top 5 Nooit Grappig.
41 18 juli[41] Rob Stenders Nooit Grappig. Indecent Proposal opdracht 3 voor Mai Tai: een liedje voor het goede doel zingen bij Henk Temming van Het Goede Doel. Michiel Eijsbouts met een actuele voicemail + grappige voicemails. 3FM Request. Plaatjesmakers. Tour de France avec Frans: vragen aan Frans Molenaar of hij de gele trui kan ontwerpen. Top 5 Nooit Grappig.
42 19 juli[42] Rob Stenders Te gast is Monique Smit. Nooit Grappig. Indecent Proposal opdracht 4 voor Mai Tai: de 4 juryleden van Just the Two of Us (met o.a. Rob Stenders) moeten het refrein van Monique Smit haar single Wild zingen. Michiel Eijsbouts met een actuele voicemail + grappige voicemails. 3FM Request. Spelletjes met Monique Smit: het verboden woord (=Jan Smit) en Smit of Shit?. Tour de Frans avec Frans: Monique Smit uitnodigen.
43 23 juli[43] Rob Stenders Terugblik op het weekend. Nooit Grappig. Indecent Proposal opdracht 1 voor Mummy's A Tree: verkleed als mummie een liedje spelen in een boom. 3FM Request. Michiel Eijsbouts in de studio. Kim Holland bellen i.v.m. de filmrol van Jelmer. Top 5 Nooit Grappig. Tour de France avec Frans: Spike (Frans van Zoest) van Di-rect uitnodigen.
44 24 juli[44] Rob Stenders Nooit Grappig. Indecent Proposal opdracht 2 voor Mummy's A Tree: een Frans liedje spelen bij de Franse ambassade. Jelmer neemt even het programma over als Rob zijn TomTom uit de auto gaat halen. Michiel Eijsbouts met een actuele voicemail + grappige voicemails. 3FM Request. Tour de France avec Frans: Coen Swijnenberg uitnodigen. Koosnaampje van Koos Alberts voor Playmate Marcella Nihof. Bellen met documentairemaakster Kelly over De Gouden Kooi. Top 5 Nooit Grappig.
45 25 juli[45] Rob Stenders Nooit Grappig. Indecent Proposal opdracht 3 voor Mummy's A Tree: het pasgeboren stekelvarken in Artis de naam Martijn Krabbé geven. 3FM Request. Michiel Eijsbouts bellen. Neemt ie hem op of neemt ie hem niet op? (met luisteraars): Bram Moszkowicz. Mashup: The Way I Are (Timbaland) en Push It (Salt-N-Pepa). Grappig voicemails. Dierentolk Linda Roosloot leest de kat van Rob Stenders aan de hand van een foto.
46 26 juli[46] Rob Stenders Speciale uitzending waarin Rob en BN'ers de Tour de France naspelen op het Mediapark. Albert West in de studio. Indecent Proposal opdracht 4 voor Mummy's A Tree: deelnemen met 2 BN'ers aan Tour de France op het Mediapark en in de eerste groep eindigen. Nooit Grappig. 3FM Request. Dit Is Het Nieuws volgens Michiel Eijsbouts. Anna van Dames in de Dop mag de gele trui uitreiken aan de winnaar. Rob fietst op een driewieler omdat hij een weddenschap verloren heeft. Wanneer Rob deelneemt aan de race vervangt Paul Rabbering hem in de studio.
47 30 juli[47] Rob Stenders Jelmer krijgt een Transformers-masker van Rob. Indecent Proposal opdracht 1 voor Maroon: in roze onderbroek een paspop spelen voor klanten in een kledingwinkel. Michiel Eijsbouts bellen. Grappige voicemails. Nooit Grappig. 3FM Request. Neemt ie hem op of neemt ie hem niet op?: Harry Mulisch. Top 5 Nooit Grappig.
48 31 juli[48] Michiel Veenstra Experimenteren met telefoonnummers zoals 06-10000000. Nooit Grappig. Indecent Proposal opdracht 2 voor Maroon: op een drukke plek met een skelter het nummer 'Helter Skelter' van The Beatles spelen. 3FM Request. Neemt ie hem op of neemt ie hem niet op?: Karl Noten. Koosnaampje van Koos Alberts voor de winnares van het EK Linedancen. Top 5 Nooit Grappig.

augustus[bewerken]

Nummer Datum Presentatie Onderwerpen
49 1 augustus[49] Michiel Veenstra Michiel, Jelmer en Gerard Ekdom hebben het over platen met woorden die verkeerd verstaan worden. Nooit Grappig. Indecent Proposal opdracht 3 voor Maroon: het 3FM-logo laten tatoeëren (voor elke tatoeage zal hun plaat gedraaid worden). De moeder van een Maroon-bandlid bellen. 3FM Request. Plaatjesmakers (kaarten te winnen voor The Simpsons Movie). Top 5 Nooit Grappig.
50 2 augustus[50] Michiel Veenstra Indecent Proposal opdracht 4 voor Maroon: Rollercoaster zingen tijdens een rit in de Python (Efteling). Nooit Grappig. 3FM Request. Bellen met Philippe Vrijleven van succesmetvrouwen.com omdat hij een cursus 'vrouwen versieren' geeft. De vriendin van Jelmer via telefoon proberen te versieren. Top 5 Nooit Grappig.
51 6 augustus[51] Michiel Veenstra Veenstra's Vreetvermaak. Producer Leon Polman is terug van vakantie. Nooit Grappig. Indecent Proposal opdracht 1 voor Justus: laat jezelf insmeren door een wildvreemde in Urk. 3FM Request. Michiel Eijsbouts in de studio met Dit Is Het Nieuws. Kaarten te winnen voor Mika (Mikado-spel).
52 7 augustus[52] Rob Stenders Nooit Grappig. Indecent Proposal opdracht 2 voor Justus: alleen in een treincoupé het Nijmeegse volkslied zingen. 3FM Request. Michiel Eijsbouts met Dit Is Het Nieuws. Koosnaampje van Koos Alberts voor Anita Witzier. Neemt ze hem op of neemt ze hem niet op (kaarten te winnen voor Fiction Plane). Top 5 Nooit Grappig.
53 8 augustus[53] Rob Stenders Nooit Grappig. Indecent Proposal opdracht 3 voor Justus: stalk Benny Neyman en fluister zijn naam in zijn oor. Dit Is Het Nieuws volgens Michiel Eijsbouts. Giel Beelen mag de keuze bepalen van de 3FM Request. Kaarten te winnen voor Mika (Mikado-spel). Plaatjesmakers. Jelmer bezoekt de DJ-vergadering om te vragen wie zijn autoband zelf kan vervangen. Top 5 Nooit Grappig.
54 9 augustus[54] Rob Stenders Nooit Grappig. Indecent Proposal opdracht 4 voor Justus: een liedje van Marco Borsato zingen op een date in het Land van Ooit. Dit Is Het Nieuws volgens Michiel Eijsbouts. 3FM Request. Neemt ie hem op of neemt ie hem niet op?. Directrice van SBS bellen omdat de zender het laatste kwartier van een James Bond-film niet heeft uitgezonden. Top 5 Nooit Grappig.

Sjabloon:Navigatie Stenders Eetvermaak programmaoverzicht

Referenties[bewerken]

 1. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 7 mei 2007 , opname geraadpleegd op 25 november 2019
 2. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 8 mei 2007 , opname geraadpleegd op 25 november 2019
 3. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 9 mei 2007 , opname geraadpleegd op 25 november 2019
 4. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 10 mei 2007 , opname geraadpleegd op 4 december 2019
 5. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 14 mei 2007 , opname geraadpleegd op 4 december 2019
 6. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 15 mei 2007 , opname geraadpleegd op 4 december 2019
 7. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 16 mei 2007 , opname geraadpleegd op 4 december 2019
 8. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 21 mei 2007 , opname geraadpleegd op 15 december 2019
 9. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 22 mei 2007 , opname geraadpleegd op 15 december 2019
 10. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 23 mei 2007 , opname geraadpleegd op 15 december 2019
 11. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 24 mei 2007 , opname geraadpleegd op 27 december 2019
 12. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 29 mei 2007 , opname geraadpleegd op 27 december 2019
 13. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 30 mei 2007 , opname geraadpleegd op 27 december 2019
 14. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 31 mei 2007 , opname geraadpleegd op 27 december 2019
 15. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 4 juni 2007 , opname geraadpleegd op 11 januari 2020
 16. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 5 juni 2007 , opname geraadpleegd op 11 januari 2020
 17. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 6 juni 2007 , opname geraadpleegd op 11 januari 2020
 18. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 7 juni 2007 , opname geraadpleegd op 18 januari 2020
 19. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 11 juni 2007 , opname geraadpleegd op 18 januari 2020
 20. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 12 juni 2007 , opname geraadpleegd op 29 januari 2020
 21. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 13 juni 2007 , opname geraadpleegd op 29 januari 2020
 22. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 14 juni 2007 , opname geraadpleegd op 29 januari 2020
 23. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 18 juni 2007 , opname geraadpleegd op 31 januari 2020
 24. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 19 juni 2007 , opname geraadpleegd op 7 februari 2020
 25. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 20 juni 2007 , opname geraadpleegd op 7 februari 2020
 26. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 21 juni 2007 , opname geraadpleegd op 17 februari 2020
 27. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 25 juni 2007 , opname geraadpleegd op 17 februari 2020
 28. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 26 juni 2007 , opname geraadpleegd op 17 februari 2020
 29. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 27 juni 2007 , opname geraadpleegd op 17 februari 2020
 30. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 28 juni 2007 , opname geraadpleegd op 17 februari 2020
 31. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 2 juli 2007 , opname geraadpleegd op 22 februari 2020
 32. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 3 juli 2007 , opname geraadpleegd op 22 februari 2020
 33. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 4 juli 2007 , opname geraadpleegd op 28 februari 2020
 34. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 5 juli 2007 , opname geraadpleegd op 28 februari 2020
 35. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 9 juli 2007 , opname geraadpleegd op 6 maart 2020
 36. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 10 juli 2007 , opname geraadpleegd op 8 maart 2020
 37. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 11 juli 2007 , opname geraadpleegd op 14 maart 2020
 38. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 12 juli 2007 , opname geraadpleegd op 14 maart 2020
 39. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 16 juli 2007 , opname geraadpleegd op 21 maart 2020
 40. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 17 juli 2007 , opname geraadpleegd op 22 maart 2020
 41. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 18 juli 2007 , opname geraadpleegd op 10 april 2020
 42. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 19 juli 2007 , opname geraadpleegd op 10 april 2020
 43. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 23 juli 2007 , opname geraadpleegd op 10 april 2020
 44. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 24 juli 2007 , opname geraadpleegd op 10 april 2020
 45. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 25 juli 2007 , opname geraadpleegd op 11 april 2020
 46. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 26 juli 2007 , opname geraadpleegd op 30 april 2020
 47. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 30 juli 2007 , opname geraadpleegd op 30 april 2020
 48. Michiel Veenstra -Stender eetvermaak, 31 juli 2007 , opname geraadpleegd op 29 mei 2020
 49. Michiel Veenstra -Stender eetvermaak, 1 augustus 2007 , opname geraadpleegd op 29 mei 2020
 50. Michiel Veenstra -Stender eetvermaak, 2 augustus 2007 , opname geraadpleegd op 29 mei 2020
 51. Michiel Veenstra -Stender eetvermaak, 6 augustus 2007 , opname geraadpleegd op 18 juli 2020
 52. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 7 augustus 2007 , opname geraadpleegd op 18 juli 2020
 53. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 8 augustus 2007 , opname geraadpleegd op 19 juli 2020
 54. Rob Stenders -Stender eetvermaak, 9 augustus 2007 , opname geraadpleegd op 25 juli 2020