Lijst van GIEL uitzendingen in 2007

Uit Radiopedia

Overzicht van de GIEL uitzendingen in 2007.

juli[bewerken]

Nummer Datum Presentatie Onderwerpen
746 2 juli[1] Giel Beelen Weekendbelevenissen. De krantenberichten met Joanna en Wijnand. NOS Headlines met Jurgen van den Berg. Giel-uitzendkrachten bellen i.v.m. het Metropolis Festival in Rotterdam. Historische feitjes. De jarige zangeres Marga Bult bellen. Begin de dag met een dansje. CD's weggeven aan luisteraar die klimaatbewust bezig is. Monique Smit zingt live haar eerste single Wild + haar broer Jan bellen. Bezoek van Femke Halsema (GroenLinks) over o.a. Cool Climate. De Roulette-vraag. De Gielmobiel: Sander Foppele (acteur van ONM). Ellen ten Damme bellen omdat ze Giel in de Telegraaf beschuldigt van chantage.
747 3 juli[2] Giel Beelen Herhaling telefoongesprek van gisteren met Ellen ten Damme. Krantenberichten met Joanna en Wijnand. NOS Headlines + NOS Radio Tour Flits met Jurgen van den Berg. Giel-uitzendkracht bellen i.v.m. nieuws uit Staphorst. De jarige Fajah Lourens bellen. Kans om kaarten te winnen voor Live Earth + cd's weggeven aan luisteraar die klimaatbewust bezig is. Lijst van liedjes samengesteld aan de hand van suggesties van luisteraars (thema: Giel treiteren met zijn tv-programma). Giel vertelt over zijn vader die in het ziekenhuis ligt naar aanleiding van Editors - Smokers outside the hospital doors. Bellen naar belspel-presentator Martijn van den Bergh vanwege zijn ontslag bij LiveShop omdat hij foto's van het vervuilde huis van Belinda Meuldijk 'zonder toestemming' naar weekblad Privé had doorgespeeld. Gesprek met Wubbo Ockels (natuurkundige, ruimtevaarder, piloot) over Cool Climate. Charlie Dée zingt live I Know. Bellen met Bea Sneep i.v.m een sponsortocht in een rolstoel met haar hulphond. Gielmobiel: Casper Jansen (acteur). De Joep van Deudecolumn.
748 4 juli[3] Giel Beelen Wansmaak woensdag. Krantenberichten met Joanna en Wijnand. NOS Headlines met Jurgen van den Berg. Luisteraar bellen om te herinneren dat hij een tandartsafspraak heeft. Bellen met 'Giel Bellen' van de Foppers on tour. Gesprek met Sandra Schipper over haar dochter die vermist is. Giel-uitzendkracht (politieagente in opleiding) over een verplichte fitheidstest. Ozzy Osbourne bellen. Te gast is Anna, winnares van het tv-programma Dames in de Dop. Begin de dag met een dansje. Balkenende heeft Hyves. Mental Theo komt zijn nieuwe plaat promoten. Gesprek met Jacqueline Kramer (minister van VROM) over het klimaat. CD's weggeven aan luisteraar die actief klimaatbewust is. Gielmobiel: Jennifer Hoffman. Bellen met Kluun (schrijver, columnist) over Live Earth. Een gerucht dat Giel naar 538 gaat.
749 5 juli[4] Giel Beelen Krantenberichten met Joanna en Wijnand. Bellen naar Atsuko (een fan van Giel in Japan). Bellen met Richard i.v.m. nieuws uit Musselkanaal. Man bijt hond-bericht, maar dan letterlijk. Femke Bartels van Greenpeace over een actie tegen kolencentrales. Begin de dag met een dansje. Babyboom (BN'ers feliciteren die een baby verwachten): Hendrik-Jan van Jovink en de Voederbietels, Jetske van den Elsen en 3FM-dj Barbara Karel. CD's weggeven aan luisteraar die actief klimaatbewust is. Te gast is Beau van Erven Dorens (de roulettevraag). Gielmobiel: Dennis Overeem (acteur). Bellen met Paul de Leeuw (in Spanje).
750 6 juli[5] Giel Beelen 750ste aflevering met bezoek van de Dolly Dots. Krantenberichten met Joanna en Wijnand. Tijdelijk NOS Headlines met Fleur Wallenburg omdat Jurgen van den Berg NOS Radio Tour de France gaat presenteren. Kaarten te winnen voor Comedytrain International Festival. Giel stormt het nieuwshokje binnen wanneer Fleur het nieuws van 7 uur leest. 2x reis naar Live Earth Londen weggeven. Begin de dag met een dansje. 3FM-producer Astrid de Jong is onderweg naar de studio, maar staat met haar auto zonder benzine aan de kant van de weg. Richard terugbellen over het nieuws van gisteren in Musselkanaal. Dolly Dots - Radio (live). Gielmobiel: Damian Hope (vj bij TMF).
751 9 juli[6] Giel Beelen Bellen naar een nieuwe Giel-uitzendkracht. Krantenberichten met Joanna en Wijnand. Opnames van Live Earth. Zeik Je Rijk: kaarten te winnen voor het Solar Weekend Festival. Begin de dag met een dansje. Tickets weggeven voor de première van de nieuwe Harry Potter-film (een uitzendkracht bepaalt de prijsvraag). Bellen met Bea Sneep i.v.m. een sponsortocht in een rolstoel met haar hulphond. Beesten in het nieuws. NOS Radio Tour Flits (om 8.30). Gielmobiel: Llewy Is Sel van Relax + bellen met gitarist Ivo Dinkelaar. Giel belt naar Ellemieke Vermolen om haar uit te nodigen (als naaktgast) voor zijn tv-programma.
752 10 juli[7] Giel Beelen Giel heeft tijdens het autorijden iemand met een spandoek aan hem gericht gezien (Fleur heeft het beter gezien en het meisje v/h spandoek mag het in de studio komen uitleggen). Krantenberichten met Joanna en Wijnand. Giel-uitzendkracht uit Nijmegen bellen. Ingelijst: liedjes die je niet wil horen als je net naakt bent geweest. 1e beller bepaalt welke slechte plaat van een jarige artiest gedraaid zal worden. Begin de dag met een dansje (Eric wil niet aan de telefoon komen en dreigt de politie te bellen). Hallo hallo wie lacht daar zo?: kaarten te winnen voor het Solar Weekend Festival. Te gast is Alberto Stegeman. NOS Radio Tour Flits + bellen met Jurgen van den Berg over de Tour de France. Gielmobiel: Dennis. Joep van Deudecolumn. Henkjan Smits bellen over de SBS najaarspresentatie.
753 11 juli[8] Giel Beelen Krantenberichten met Joanna en Wijnand. Bellen met prijswinnares die naar de première v/d nieuwe Harry Potter-film is geweest. Giel-uitzendkracht bellen over het inleveren van lege flessen bij de supermarkt. Begin de dag met een dansje. Bellen met columnist Kluun . Gesprek met Henkjan Smits over de najaarsprogramma's van SBS. Bellen met Kim Holland over haar film die ze opneemt in de P.C Hooftstraat. Te gast zijn De Sjonnies (live met Japapa). NOS Radio Tour Flits. Gielmobiel: zangeres Jomy Boky van Touchin' Tongues. Mevr. De Graaf ontving een kaart die 37 jaar geleden is verzonden. Gerard Ekdom mag de eerste plaat van Summer Request kiezen.
754 12 juli[9] Giel Beelen Krantenberichten met Joanna en Wijnand. Bellen met Wout over het WK Telefoon Gooien. Giel-uitzendkracht bellen over een onderzoek bij taxichauffeurs die hun kilometerstand terugdraaien. Bellen naar de jarige Sharon van Within Temptation. Begin de dag met een dansje. Giel regelt zijn plekje voor de locatieuitzending op de Nijmeegse Vierdaagse. Kaarten te winnen voor de finale van het tv-programma Korenslag. Giel helpt een jongen die een blikseminslag heeft meegemaakt. Live op de gang Moon Baker met Pete Philly. NOS Radio Tour Flits. Gielmobiel: in handen van een vriend van een BN'er. Bellen met Paul de Leeuw (in Spanje).
755 13 juli[10] Giel Beelen Fragment van 12/07/07: ramkraak pinautomaat in Zundert. Krantenberichten met Joanna en Wijnand. Giel-uitzendkracht bellen over illegale handel in rijexamens door lange wachtrijen bij het CBR. Bellen met de prijswinnaar die gisteren naar de finale van Korenslag is geweest + Lucas van het winnende koor Dekoor. Begin de dag met een dansje (jumpstyle versie). Hallo hallo wie lacht daar zo?: kaarten voor het Solar Weekend Festival. Bellen met Tim van Di-rect die morgen gaat trouwen. Piet Paulusma met een weerbericht voor de Nijmeegse Vierdaagse. Live op de gang Room Eleven - Come Closer. Opa Beelen vragen of hij volgende week het weerbericht kan doen tijdens de Vierdaagse. Fragment Sacha de Boer 'fuck you'. Gielmobiel: Sef Thissen (operazanger). Aram van de Rest (ONM) bracht een single 'Rubber Doll' uit met zijn band ARAM.
756 16 juli[11] Giel Beelen Frankrijk-jingle tijdens ING-reclame. Bellen met Atsuko in Tokyo i.v.m. aardbeving in Japan. Krantenberichten met Joanna en Susan. Gesprek met luisteraar over discgolf. CD's weggeven van Gabriel Rios en Joss Stone. Begin de dag met een dansje (jumpstyle versie). Opa Beelen is terug voor 1 week met het weerbericht. Bellen met een Giel-uitzendkracht die de Nijmeegse Vierdaagse gaat lopen. 14-jarige jazzzangers Kim Hoorweg zong op het North Sea Jazz Festival. NOS Radio Tour Flits. Gielmobiel: Boris. Hoe was de trouwerij van Tim van Di-rect?
757 17 juli[12] Giel Beelen Lopers krijgen een t-shirt als ze het codewoord 'broccoli' zeggen. Krantenberichten met Joanna en Susan. Bennie Solo met een vierdaagse lied. De hele week draait Giel 'walk classics' die iets te maken hebben met wandelen. De wandelstok van Opa Beelen doorgeven aan een wandelaar (wandelaars met deze stok kunnen een voicemail inspreken). Ingelijst: lijst van liedjes met rare geluiden. Begin de dag met een dansje (Marechaussee Schiphol). Weerbericht van Opa Beelen. De Sjonnies met speciaal vierdaagse lied. Bezoek van journalist Fons de Poel. CD van Gabriel Rios weggeven. Bellen met iemand die een boot van 15 miljoen ijsstokjes heeft gemaakt. Gielmobiel: Daan Speelman. De Joep van Deudecolumn.
758 18 juli[13] Giel Beelen Vanaf Nijmeegse Vierdaagse. Giel t-shirts weggeven als ze de codezin 'Goedemorgen Giel, we zijn er bijna!' weten. Bezoek van Johan Vlemmix. Krantenberichten met Joanna en Susan. Voicemail van Vierdaagse lopers. Erik Hulzebosch is opfriscoach. Begin de dag met een dansje. Weerbericht van Opa Beelen. Akoestisch optreden van Krezip (Play This Game With Me en All My Life). CD Gabriel Rios en kaarten voor Joss Stone weggeven. Beesten in het nieuws. Column van Kluun. Gielmobiel: Jacqueline Govaert. Bellen met theaterproducent Henk van der Meijden i.v.m. een ongeval met een trapeze in Carré Amsterdam.
759 19 juli[14] Giel Beelen Vanaf Nijmeegse Vierdaagse. Giel t-shirts weggeven als ze het liedje van de zeven dwergen zingen. Krantenberichten met Joanna en Susan. Voicemail via de wandelstok van Vierdaagse lopers. CD Gabriel Rios en kaarten voor Joss Stone weggeven. Begin de dag met een dansje. Weerbericht van Opa Beelen. Bezoek van het jumpduo Patrick Jumpen. 2 dames brengen de wandelstok terug en deze weer doorgeven. Ronny Toober met een Vierdaagse lied. Bellen met Lucille Werner omdat ze haar voet gebroken heeft. Gielmobiel: fotograaf Hans Peter van Velthoven.
760 20 juli[15] Giel Beelen Wandelaars die een 'begin met een dansje' t-shirt dragen krijgen prijzen. Krantenberichten met Joanna en Susan. Bezoek van Johan Vlemmix. Voicemail via de wandelstok van Vierdaagse lopers. Een meet & greet met Gabriel Rios weggeven. Begin de dag met een dansje. Weerbericht van Opa Beelen (spreukenboekje weggeven). Live optreden van Dennis (Bubblegum en Today). Bellen met Jochem van Gelder over het talentenjachtprogramma Bijna Beroemd. Tour Flits: bellen met Jurgen van den Berg. Gielmobiel: acteur Chris Tates.
761 23 juli[16] Giel Beelen Bellen met Johan Vlemmix. Krantenberichten met Joanna en Wijnand. Cabaret: Freek de Jonge - Sjaak Bral. Giel-uitzendkracht bellen over de Tilburgse Kermis. Begin de dag met een dansje. Kaarten te winnen voor de Apenheul. Hilbrand Nawijn bellen maar zijn vrouw weigert de telefoon door te geven. Ren de uitzend-in. Bezoek van The Basily Boys van het tv-programma Bijna Beroemd . Tour Flits met Jurgen van den Berg. Gielmobiel: er werd niet opgenomen, dus vorige eigenaar Chris Tates bellen. Bellen met iemand die conducteurs een cursus omroepen geeft.
762 24 juli[17] Giel Beelen Cabaret: Sjaak Bral 'het strand'. Krantenberichten met Joanna en Wijnand. Bellen met een verpleegkundige omdat het beroep nr.2 staat in de top 10 van stoerste beroepen. Kaarten te winnen voor Lowlands. Begin de dag met een dansje. Ingelijst: top 10 van liedjes met menselijke geluiden er in. Bellen met Ronald van de Roelstoel Vierdaagse. Gerard Ekdom uitnodigen voor de Zwarte Cross BN'ers Race. Te gast is theaterproducent Henk van der Meijden. Bellen naar Jacques d'Ancona om zijn mening te vragen over zomercircus Pirates Pirates! (van Henk). Roulette (met vraag van Paul de Leeuw). Gielmobiel: Fedde le Grand. Een roddelcheck doen bij tatoeëerder Henk Schiffmacher.
763 25 juli[18] Giel Beelen Cabaret: Sjaak Bral (fiets - en busvakantie). Krantenberichten met Joanna en Wijnand. Bellen met Giel-uitzendkracht uit Hoogwoud over een gezinsdrama daar. De jarige Paul de Groot bellen. Begin de dag met een dansje. Giel leert buiten skateboarden + kaarten te winnen voor WK Skateboarden. Kim Holland uitnodigen voor de Zwarte Cross BN'ers Race. Wesly Bronkhorst komt een liedje zingen. Balkenende met 'opwindpaarden'. Jurgen van den Berg over de Tour de France. Kaarten te winnen voor Lowlands. Gielmobiel: Daniël (die alles regelt voor de rapformatie Opgezwolle). Column van Kluun.
764 26 juli[19] Giel Beelen Cabaret: Jochem Myjer. Krantenberichten met Joanna en Wijnand. Uitzendkrachten bellen over doping in de Tour. Bellen naar Willibrord Frequin omdat hij gaat trouwen. Begin de dag met een dansje. Bellen met iemand die meedoet aan de Rolstoel Vierdaagse. Bellen naar Jerney Kaagman en Hans Kazàn. Te gast is Ellen ten Damme (live haar single Stay). Oproep om te stemmen voor de Miss Toilet-verkiezing. Tour Flits: Jurgen van den Berg over gele trui-drager Michael Rasmussen die uit de Tour is gezet. Gielmobiel: producer/dj Kubus. Bellen met Hendrik-Jan Lovink (Ellen ten Damme uitnodigen voor de Zwarte Cross BN'ers Race.
765 27 juli[20] Giel Beelen Een rondje maken op het festivalterrein met Hendrik-Jan van de Jovinks. Krantenberichten met Joanna en Wijnand. Jovink en de Voederbietels spelen live de jingle 'Wakker Worden'. Cabaret: Hans Teeuwen 'taxi'. Kaarten te winnen voor Lowlands. Begin de dag met een dansje. Rondje maken op het festivalterrein met Giel op een quad. Eric Scott uit Amerika gaat de lucht in met een jetpack. Live optreden van Mooi Wark uit Drenthe. Bezoek van Alberto Stegeman. Jurgen van den Berg over de Tour de France. Gielmobiel: rapper BangBang. Giel doet mee aan een stunt (in een kooi waardoor een motor rijdt).
766 30 juli[21] Giel Beelen Krantenberichten met Joanna en Wijnand. Giel-uitzendkracht bellen i.v.m. een onderzoek over dikke mensen. Kaarten te winnen voor The Simpsons Movie. Begin de dag met een dansje. Bellen met een treinfanaat. Kaarten te winnen voor Tokio Hotel + gesigneerde cd. Te gast is allesfluiter Henry Glissenaar (van tv-programma Bijna Beroemd). Bellen naar Dries Roelvink . Jurgen van den Berg over de Tour de France. Gielmobiel: videoregisseur van o.a Kubus en BangBang. Gijs van de Jovinks bellen over de Zwarte Cross van voorbije weekend.
767 31 juli[22] Giel Beelen Krantenberichten met Joanna en Wijnand. Kaarten te winnen voor The Simpsons Movie. Giel-uitzendkracht bellen over paddestoelen. Tokio Hotel poster + gesigneerde cd weggeven. Begin de dag met een dansje. Ingelijst: liedjes van serieuze artiesten die samenwerken met lolbroeken. Bellen met Syb van der Ploeg omdat De Kast terug gaat optreden. Te gast is Leon Verdonschot. Gielmobiel: dichter Jörgen Gario. Erik van Bruggen over het akkoord van Schokland en Bert Koenders. Jeroen van der Boom vragen of hij op een camping wil spelen.

augustus[bewerken]

Nummer Datum Presentatie Onderwerpen
768 1 augustus[23] Giel Beelen Krantenberichten met Joanna en Wijnand. Kaarten te winnen voor The Simpsons Movie. Begin de dag met een dansje. Column van Kluun. Prijzen te winnen van Tokio Hotel. Te gast is de 14-jarige zanger Sven Duijff. Gielmobiel: Jermaine. Bellen met Marcel van der Trogt die 183 km gaat zwemmen.
769 2 augustus[24] Giel Beelen Krantenberichten met Joanna en Wijnand. NOS-nieuwslezer Jurgen van den Berg is terug. Een preview te winnen van het nieuwe album van Kanye West. Giel vertelt over een meisje dat aangifte tegen hem heeft gedaan naar aanleiding wat er op de Pinkpop-camping gebeurd is. Prijzen te winnen van Tokio Hotel. Begin de dag met een dansje. Bellen met Martijn van den Bergh over de rechtszaak tegen zijn werkgever Liveshop . Kaarten te winnen voor The Simpsons Movie. Te gast zijn Howard Komproe en Lucille Werner. Gielmobiel: Murth Mossel. Roulette met Lucille Werner.
770 3 augustus[25] Giel Beelen Krantenberichten met Joanna en Wijnand. Giel-uitzendkracht uit Barneveld bellen over een oorbellendief die daar actief is. Kaarten te winnen voor The Simpsons Movie. De jarige Jan des Bouvrie bellen. Begin de dag met een dansje. Bellen met David van Alamo Race Track in New York. Prijzen te winnen van Tokio Hotel. Live optreden van Justin Nozuka - Criminal. Jeroen van der Boom geeft een campingoptreden met Jij Bent Zo. Gielmobiel: Yousef van Flinke Namen (rapper Sef). De week in rap en roer door Lange Frans.
771 6 augustus[26] Giel Beelen Krantenberichten met Joanna en Wijnand. Giel-uitzendkracht bellen over auto's die in één straat onder de witte verf zitten. De jarige Erwin Kroll bellen. Kaarten te winnen voor Mika + Apenheul. Begin de dag met een dansje. Bellen met iemand die het record treinreizen gaat verbreken. Te gast is een beatboxer uit het tv-programma Bijna Beroemd. Bellen met Catherine Keyl (jurylid van Bijna Beroemd). Bellen met de winnares van een voorronde van het Eurovisiedansfestival.
772 7 augustus[27] Giel Beelen Krantenberichten met Joanna en Wijnand. Kaarten te winnen voor Fiction Plane. Giel-uitzendkracht bellen over het dreigend te kort aan mosselen. Ren de uitzend-in (kaarten te winnen voor het Solar Festival). Begin de dag met een dansje. Ingelijst: liedjes die te maken hebben met de zomer van 2007. Bellen met de jarige Angela Schijf. Een tweelingtest met Wendy en Diane van het tv-programma Dubbel en Dwars. Live optreden van Aram van de Rest - Rubber Doll. Gielmobiel: Lee. Bellen naar KRO-directeur Ton Verlind.
773 8 augustus[28] Giel Beelen Krantenberichten met Joanna en Wijnand. Kaarten te winnen voor Solar Weekend Festival en Mika. Het glazen huis van Accent FM openen. Begin de dag met een dansje. Te gast is presentator Martijn van den Bergh. Column van Kluun. Annemieke Schollaardt over het 1-jarig bestaan van Uruzgan FM. Live optreden van Franklin & Maxine Brown. Gielmobiel: Froukje Jansen. Henkjan Smits bellen.
774 9 augustus[29] Giel Beelen Krantenberichten met Joanna en Wijnand. Kaarten te winnen voor Solar Weekend Festival en Fiction Plane. Ren de uitzend-in. Begin de dag met een dansje . Zanger Jannes bellen. Henkjan Smits en Ellemieke Vermolen bellen. Beesten in het nieuws: er werd een zeehond gebracht bij een dierenasiel. Te gast is Di-rect + live optreden. Gielmobiel: modeontwerper Daryl van Wouw.
775 10 augustus[30] Giel Beelen Krantenberichten met Joanna en Wijnand (zijn verjaardag). Fragment van nieuwslezer die te weinig lucht krijgt tijdens het lezen van het nieuws. KaMIKAze-spel (kaarten te winnen voor Mika). Begin de dag met een dansje. Bellen met dj Lucien Foort . Bellen naar Gordon en Dries Roelvink. Gesprek met Charlotte Wessels van de band Delain + live optreden. Giel gaat naar buiten voor een kantoorstoelen race. GIelmobiel: Nicolette Kluijver. Kaarten te winnen voor Lowlands.

Referenties[bewerken]

 1. Giel Beelen - GIEL, VARA / 3FM, 2 juli 2007 , opname geraadpleegd op 28 februari 2020
 2. Giel Beelen - GIEL, VARA / 3FM, 3 juli 2007 , opname geraadpleegd op 28 februari 2020
 3. Giel Beelen - GIEL, VARA / 3FM, 4 juli 2007 , opname geraadpleegd op 29 februari 2020
 4. Giel Beelen - GIEL, VARA / 3FM, 5 juli 2007 , opname geraadpleegd op 1 maart 2020
 5. Giel Beelen - GIEL, VARA / 3FM, 6 juli 2007 , opname geraadpleegd op 2 maart 2020
 6. Giel Beelen - GIEL, VARA / 3FM, 9 juli 2007 , opname geraadpleegd op 6 maart 2020
 7. Giel Beelen - GIEL, VARA / 3FM, 10 juli 2007 , opname geraadpleegd op 8 maart 2020
 8. Giel Beelen - GIEL, VARA / 3FM, 11 juli 2007 , opname geraadpleegd op 14 maart 2020
 9. Giel Beelen - GIEL, VARA / 3FM, 12 juli 2007 , opname geraadpleegd op 14 maart 2020
 10. Giel Beelen - GIEL, VARA / 3FM, 13 juli 2007 , opname geraadpleegd op 15 maart 2020
 11. Giel Beelen - GIEL, VARA / 3FM, 16 juli 2007 , opname geraadpleegd op 21 maart 2020
 12. Giel Beelen - GIEL, VARA / 3FM, 17 juli 2007 , opname geraadpleegd op 22 maart 2020
 13. Giel Beelen - GIEL, VARA / 3FM, 18 juli 2007 , opname geraadpleegd op 28 maart 2020
 14. Giel Beelen - GIEL, VARA / 3FM, 19 juli 2007 , opname geraadpleegd op 28 maart 2020
 15. Giel Beelen - GIEL, VARA / 3FM, 20 juli 2007 , opname geraadpleegd op 5 april 2020
 16. Giel Beelen - GIEL, VARA / 3FM, 23 juli 2007 , opname geraadpleegd op 5 april 2020
 17. Giel Beelen - GIEL, VARA / 3FM, 24 juli 2007 , opname geraadpleegd op 10 april 2020
 18. Giel Beelen - GIEL, VARA / 3FM, 25 juli 2007 , opname geraadpleegd op 10 april 2020
 19. Giel Beelen - GIEL, VARA / 3FM, 26 juli 2007 , opname geraadpleegd op 30 april 2020
 20. Giel Beelen - GIEL, VARA / 3FM, 27 juli 2007 , opname geraadpleegd op 30 april 2020
 21. Giel Beelen - GIEL, VARA / 3FM, 30 juli 2007 , opname geraadpleegd op 30 april 2020
 22. Giel Beelen - GIEL, VARA / 3FM, 31 juli 2007 , opname geraadpleegd op 1 mei 2020
 23. Giel Beelen - GIEL, VARA / 3FM, 1 augustus 2007 , opname geraadpleegd op 29 mei 2020
 24. Giel Beelen - GIEL, VARA / 3FM, 2 augustus 2007 , opname geraadpleegd op 29 mei 2020
 25. Giel Beelen - GIEL, VARA / 3FM, 3 augustus 2007 , opname geraadpleegd op 29 mei 2020
 26. Giel Beelen - GIEL, VARA / 3FM, 6 augustus 2007 , opname geraadpleegd op 5 juli 2020
 27. Giel Beelen - GIEL, VARA / 3FM, 7 augustus 2007 , opname geraadpleegd op 5 juli 2020
 28. Giel Beelen - GIEL, VARA / 3FM, 8 augustus 2007 , opname geraadpleegd op 18 juli 2020
 29. Giel Beelen - GIEL, VARA / 3FM, 9 augustus 2007 , opname geraadpleegd op 22 juli 2020
 30. Giel Beelen - GIEL, VARA / 3FM, 10 augustus 2007 , opname geraadpleegd op 29 augustus 2020