De radioshow van Bart

De radioshow van Bart
110px
Omroep TROS
Radiostation 3FM
Periode 2006-heden
Eerste uitzending 2007
Laatste uitzending 2014
Presentator(en) Bart Arens

De radioshow van Bart was een radioprogramma van de TROS en werd uitgezonden op NPO 3FM. Het programma begon in 2007 als Bart, de radioshow van Bart maar ging een jaar later verder als De radioshow van Bart. De presentatie was in handen van Bart Arens. Bij zijn afwezigheid was Paul Rabbering de vaste vervanger. Joost Strootman was de producer.

Vaste items[bewerken]

  • De Very Important Phonecall waarin luisteraars mochten bellen met hun favoriete artiest, sporter, presentator, politicus of waar ze maar fan van waren. In het verleden zijn er onder andere gesprekken uitgezonden met James Morrison, Skin van Skunk Anansie, Jack van Gelder, Maria Mena, Dinand van Kane, Joss Stone en Ilse DeLange.
  • De 10 was een spel waarin tien vragen goed beantwoord moesten worden. Als een kandidaat een fout maakte dan lag hij of zij direct uit het spel en nam een andere kandidaat het over. De eerste negen vragen leverden niets op, het ging erom dat je de tiende goed had. De vragen gingen meestal over de artiest waar je kaarten voor kunt winnen, maar er zaten ook hele andere vragen tussen.
  • De bingo waarin door de producer drie ballen uit de bingoballenmachine getrokken werd. Als je die in je mobiele telefoonnummer had zitten dan mocht je sms'en en maakte je kans op prijzen.