Lijst van Zoëyzo uitzendingen in 2007

Uit Radiopedia
Versie door Vincent (overleg | bijdragen) op 7 jun 2019 om 07:48 (Nieuwe pagina aangemaakt met 'Overzicht van de Zoëyzo uitzendingen in 2007. == januari == {| class="wikitable" ! width="110pt"|'''Datum''' || width="150pt"|'''Presentatie''' || '''Onderwer...')
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)

Overzicht van de Zoëyzo uitzendingen in 2007.

januari

Datum Presentatie Onderwerpen
1 januari[1] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes voor militairen, rondleiding in de ziekenboeg van het kamp, het Waanzin-spel, gesprek met Annemieke Schollaardt van Uruzgan FM.
6 januari[2] Gerard Ekdom
Timme
Verzoekjes, luisteraars kiezen de 'Gitaarmuziek', de Meerkeuze Plaat, bellen met Tessel die nog aan het bekomen is van de reis naar Afghanistan, Oud-Hollandse radiospelletjes (Toontje Hoger Toontje Lager, het Verkleinwoordjeskwisje), de horoscoop van Gerard.
7 januari[3] Gerard Ekdom
Timme
Verzoekjes, een zieke Eddy Zoëy vertelt over de reis naar Afghanistan, 'Gitaarmuziek' op My Love van Justin Timberlake, het Lettergrepen-spel, Oud-Hollandse radiospelletjes (Toontje Hoger Toontje Lager, het Verkleinwoordjeskwisje), top 3 jongens- en meisjesnamen, de Meerkeuze Plaat.
13 januari[4] Gerard Ekdom
Tessel van der Lugt
Eddy Zoëy is nog steeds ziek, verzoekjes, Oud-Hollandse radiospelletjes (Toontje Hoger Toontje Lager, het Verkleinwoordjeskwisje), 'Gitaarmuziek' op I Don't Need A Man - Pussycat Dolls, de Meerkeuze Request, Gerard en Tess met verhalen uit hun jeugd, het Lettergrepen-spel, vader van Gerard komt de studio binnen, de voicemail van Martin Gaus.
14 januari[5] Coen Swijnenberg
Tessel van der Lugt
Het Request Rad, hoe kan iemand overlijden door veel water te drinken?, bellen met Pim Sedee (verslaggever AD Sport) over darter Niels de Ruiter, 'Gitaarmuziek' op Sorry van Madonna, imitatie van Di-rect voor kaarten, gesprek met Raymond de oprichter van Hyves.
20 januari[6] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, Eddy en Tessel vertellen over hun reis naar Uruzgan, redenen om blij te zijn, 'Gitaarmuziek' op Lovelight van Robbie Williams, Eddy's belspel: Eddy maakt mevr. Storm aan de telefoon wijs dat ze verzekerd is voor stormschade, zangeres Elize bellen omdat haar relatie met Jamie van Di-rect uit is en de nieuwe megahit deze week van Di-rect is, The Fratellis met Chelsea Dagger nadoen voor kaarten, het Dierengeluiden-spel, zanger Robert Leroy kiest de laatste plaat van de uitzending.
21 januari[7] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, bellen met Johan Vlemmix over het Wilhelmus, 'Gitaarmuziek' op de Leipe Bauer Flavour, het Lettergrepen-spel, een serenade van Eddy, The Fratellis met Chelsea Dagger nadoen voor kaarten, Henkjan Smits komt praten over X-Factor.
27 januari[8] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, redenen om blij te zijn, 'GItaarmuziek' op Proper Education van Eric Prydz, bellen met presentatrice Hadassah de Boer omdat ze de Elle Style Award won, Pearl Jam nadoen voor kaarten, Newsflash, Dierengeluiden-spel.
28 januari[9] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, 'Gitaarmuziek' op Watchin' van Freemasons, het Lettergrepen-spel, een serenade van Eddy, Newsflash: het volkslied van Breda, bellen met zanger Christon Kloosterboer van XYP.

februari

Datum Presentatie Onderwerpen
3 februari[10] Coen Swijnenberg
Tessel van der Lugt
Het Request Rad, ieder uur bellen naar Sander de Heer i.v.m. de 'Nationale Peter de Vries Dag', 'Gitaarmuziek' op Mas Que Nada - Black Eyed Peas, kaarten voor Snow Patrol, luisteraars kunnen naar de Harry Potter-lijn bellen i.v.m. de release van het laatste boek, gesprek met Bart Arens over zijn eerste uitzending van de Mega Top 50.
4 februari[11] Sander de Heer
Tessel van der Lugt
Buikgriep Request, Peter de Vries Dag-update, 'Gitaarmuziek' op Get To Together van Madonna, Sander belt naar de Achterhoek en doet zich voor als leadgitarist Angus Young van AC/DC, bellen met brandweerman Peter de Vries, Snow Patrol nadoen voor kaarten, bellen naar Peter R. de Vries die geen zin heeft om naar 3FM te komen, bellen met een Prins Carnaval, oproep om Bart Arens te feliciteren met zijn nieuw programma 'de Radioshow van Bart'.
10 februari[12] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, Sander de Heer in de studio i.v.m. de afgelopen Peter de Vries Dag, redenen om blij te zijn, 'Gitaarmuziek' op Wind It Up van Gwen Stefani en Call On Me van Eric Prydz, wat zijn goede en foute valentijncadeaus?, doe je idool na voor kaarten van de film Dreamgirls, newsflash, het Dierengeluiden-spel.
11 februari[13] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, bellen met iemand met een tuba die niet naar binnen mocht bij een schaatswedstrijd, het Lettergrepen-spel, 'Gitaarmuziek' op Hung Up van Madonna, een serenade van Eddy, newsflash, doe je idool na voor kaarten van de film Dreamgirls, de Bijspijkerquiz.

Referenties

 1. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 1 januari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2019
 2. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 6 januari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2019
 3. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 7 januari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2019
 4. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 13 januari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2019
 5. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 14 januari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2019
 6. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 20 januari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2019
 7. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 21 januari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2019
 8. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 27 januari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2019
 9. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 28 januari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2019
 10. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 3 februari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2019
 11. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 4 februari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2019
 12. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 10 februari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2019
 13. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 11 februari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2019

Sjabloon:Navigatie Zoëyzo programmaoverzicht