Lijst van Stenders Eetvermaak uitzendingen in 2007

Uit Radiopedia
Versie door Vincent (overleg | bijdragen) op 25 nov 2019 om 21:27 (Nieuwe pagina aangemaakt met 'Overzicht van de Stenders Eetvermaak uitzendingen in 2007. == mei == {| class="wikitable" ! '''Nummer''' || width="110pt"|'''Datum''' || width="130pt"|'''Prese...')
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)

Overzicht van de Stenders Eetvermaak uitzendingen in 2007.

mei

Nummer Datum Presentatie Onderwerpen
1 7 mei[1] Rob Stenders Opening met het viswijvenkoor Sootjevisch in de studio. Indecent Proposal: een beginnend bandje moet speciale opdrachten vervullen, als de de bandleden slagen wordt op donderdag hun liedje op de radio gedraaid. Nooit Grappig: aan de hand van een nieuwsfeitje verzinnen luisteraars oneliners en aan het einde van de uitzending komen de de 5 beste oneliners terug. Dit Is Het Nieuws volgens Michiel Eijsbouts. Producer Leon Polman (de notaris) maakt de selecties voor Nooit Grappig. Serious Live Update (concertnieuws). Rob ontvangt een cadeau. Het NeL-spel: de tekst raden van een Nederlands lied (Willem Mulder - Een Gouden Ster). Indecent Proposal opdracht 1: Opdracht 1: Gemstone & viswijvenkoor Sootjevisch - Enter Sandman (cover van Metallica). Nooit Grappig nieuwsfeit: een straf voor een medewerker van het Vaticaan voor snuiven van cocaïne.
2 8 mei[2] Rob Stenders Indecent Proposal opdracht 2: Ben Kramer laten meezingen op 'Ben' van Gemstone (Menno Köhler gaat met hun op pad). Nooit Grappig: een Brit die zijn artsen aanklaagt omdat hij niet dood is gegaan en zijn diagnose dus verkeerd was. Dit Is Het Nieuws volgens Michiel Eijsbouts. Maak 'm Af: de tekst raden van een Nederlands lied (Lucas en Gea - Steeds Weer Huil Je). Bellen met Edsilia Rombley in Helsinki waar zij deelneemt aan de halve finale van het Eurosongfestival. Koosnaampje van Koos Alberts voor Edsilia. Ben Kramer in de studio.
3 9 mei[3] Rob Stenders Nooit Grappig: Giel Beelen kreeg een werkstraf wegens het negeren van een rijverbod. Indecent Proposal opdracht 3 voor Gemstone: kom naar de studio met een rat. Dit Is Het Nieuws volgens Michiel Eijsbouts. Maak 'm Af: de tekst raden van een Nederlands lied (Rene Le Blanc - Je Maakt Me Gek). Bellen met Henny Huisman omdat Rob probeert het viswijvenkoor Sootjevisch te laten deelnemen aan het tv-programma 'Korenslag'. 3FM Request (Rob en Gerard Ekdom raden welke plaat een luisteraar aangevraagd heeft)

Sjabloon:Navigatie Stenders eetvermaak programmaoverzicht

Referenties

  1. Rob Stenders -Stender eetvermaak, BNN / 3FM, 7 mei 2007 , opname geraadpleegd op 25 november 2019
  2. Rob Stenders -Stender eetvermaak, BNN / 3FM, 8 mei 2007 , opname geraadpleegd op 25 november 2019
  3. Rob Stenders -Stender eetvermaak, BNN / 3FM, 9 mei 2007 , opname geraadpleegd op 25 november 2019