Kitten D'Amour Radio

Uit Radiopedia

Kitten D'Amour Radio

Kitten D'Amour is oorspronkelijk een Australisch modemerk dat is opgericht in 2003. Alle ontwerpen van Kitten D'Amour zijn de visie van Alana Smith. Alana's over-, overgrootmoeder was een bekende modeontwerper in Parijs aan het eind van de 19e eeuw en Alana zet dit erfgoed voort in de ontwerpen die Kitten D'Amour tegenwoordig maakt. Daarnaast heeft Kitten D'Amour ook een webradio wat 24 uur 7 dagen per week uitzend.

Mode Boetiek

Kitten D'Amour maakt vrouwelijke kleding en accessoires met behulp van verantwoorde stoffen van de hoogste kwaliteit en in slechts extreem kleine hoeveelheden. Elke creatie van Kitten D'Amour is ontworpen in Australië.

Geïnspireerd door de luxe en decadentie van het 18e-eeuwse Frankrijk, bevatten deze vintage geïnspireerde ontwerpen met veel kant, motieven, rozetten, ruches en parels. Kitten D'Amour heeft een klantenbestand van trouwe fans en beroemdheden zoals Britney Spears, Lady Ga Ga, P!nk, The Pussycat Dolls, als ook tal van Australische beroemdheden.

Kitten D'Amour heeft anno 2022 boetieks in Brisbane, Gold Coast, Sydney en Melbourne. De boetieks in Brisbane bevinden zich in Westfield Chermside, QueensPlaza & Indooroopilly Shopping Centre. De Sydney Boutiques zijn gevestigd in het Queen Victoria Building in hartje Sydney en in het Castle Towers Shopping Centre in Castle Hill. De Gold Coast Boutique bevindt zich in het Pacific Fair Shopping Centre en onze Melbourne Boutique in Melbourne Central.

De missie van Kitten D'Amour is om de mooiste, meest unieke en vrouwelijke kledingstukken van de hoogste kwaliteit zo ethisch mogelijk te ontwerpen en te vervaardigen. Kitten D'Amour doet er alles aan om de meest geweldige winkelervaring te creëren in elke Kitten D'Amour-boetiek en ook online. Kitten D'Amour is eigendom van en wordt beheerd door Simana Wholesale Pty Ltd.

Radioschema 2022

Vrijdag t/m zondag In The Mix met Ben Liebrand

Zondagavond t/m vrijdagmiddag - muziek, 24 uur per dag! Een mix van Jazz, Hot Latin Rhythms, Quirky Songs uit de jaren 50 en 60 en de allernieuwste hits uit de hitparades van de wereld!

Vrijdagmiddag tot zondagavond - De allerbeste feestmuziek en een selectie van 's werelds populairste hitlijsten!

Zondag 19:00 uur - The Cocktail Nation, een uur lang de beste lounge- en cocktailmuziek, gehost door Koop Kooper.

Zondag 20.00 uur - Kitten D'Amour Radio is het enige radiostation in Australië dat de 'Bachelor Pad Radio Show' syndiceert! Met lounge, cocktail, exotica, private-eye jazz en zelfs een vleugje retro-swing van artiesten als Esquivel, Martin Denny, Yma Sumac, Julie London, Les Baxter, Frank Sinatra en vele anderen.

Zie ook

Ben Liebrand In The Mix (Buitenlandse Zenders)

Externe Link

Referenties


Dit artikel is een beginnetje. Radiopedia nodigt u uit uw kennis te delen door het artikel te verbeteren. Crystal txt.png