Bestand:Crystal Project browser.png

Crystal_Project_browser.png(256 × 256 pixels, bestandsgrootte: 72 kB, MIME-type: image/png)
Commons-logo.svg

Dit bestand komt van Wikimedia Commons en kan ook in andere projecten gebruikt worden. De pagina met de bestandsbeschrijving wordt hieronder weergegeven.

Beschrijving

Converted to SVG.svg
Dit symbool of icoon zou opnieuw moeten worden aangemaakt als een SVG-bestand door vectorafbeeldingen te gebruiken. Dit heeft een aantal voordelen; zie Commons:Media for cleanup voor meer informatie. Als er een SVG-formaat van deze afbeelding bestaat, dan deze graag uploaden. Nadat u dit heeft gedaan, gelieve dit sjabloon te vervangen door het sjabloon {{vector version available|nieuwe bestandsnaam.svg}} op deze afbeeldingspagina.
Beschrijving

Een icoontje van het icoon thema Crystal Project;

Datum ;
Bron All Crystal icons were posted by the author as LGPL on kde-look;
Auteur Everaldo Coelho (YellowIcon);
Toestemming
(Hergebruik van dit bestand)
GNU head Deze bibliotheek is vrije software;

u mag deze heruitgeven en/of aanpassen in overeenkomst met de voorwaarden van de GNU Lesser General Public License zoals gepubliceerd door de Free Software Foundation. De geldende versie is 2.1 van de Licentie, of (naar uw keuze) enige latere versie. Deze bibliotheek wordt gedistribueerd in de hoop dat deze bruikbaar is, maar zonder enige garantie; zelfs zonder de impliciete garantie van goede werking of geschiktheid voor een bepaald doel. Zie versie 2.1 en versie 3 van de GNU Lesser General Public License voor meer details.

The Crystal Project are released under LGPL – GNU General Public License;
Andere versies

Afgeleide werken van dit bestand: Wikinews Energia.png

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie13 jul 2009 03:44Miniatuurafbeelding voor de versie van 13 jul 2009 om 03:44256 × 256 (72 kB)Rocket000bigger

Dit bestand wordt op de volgende 3 pagina's gebruikt: