Lijst van Zoëyzo uitzendingen in 2007: verschil tussen versies

Uit Radiopedia
Regel 101: Regel 101:
 
| 17 maart<ref name="uitzending20070317-12">{{citation|title=Eddy Zoëy - Zoëyzo|date=17 maart 2007|time=12:00-15:00 uur|publisher=BNN / 3FM}}, opname geraadpleegd op 4 september 2019</ref>
 
| 17 maart<ref name="uitzending20070317-12">{{citation|title=Eddy Zoëy - Zoëyzo|date=17 maart 2007|time=12:00-15:00 uur|publisher=BNN / 3FM}}, opname geraadpleegd op 4 september 2019</ref>
 
| Eddy Zoëy<br/>Tessel van der Lugt
 
| Eddy Zoëy<br/>Tessel van der Lugt
| Verzoekjes, bellen met Tanja Jess (van So You Wanna Be A Popstar), redenen om blij te zijn, Gitaarmuziek: Mason vs Princess Superstar - Perfect Exeeder, newsflash, bellen met Curt Fortin i.v.m. een nieuw tv-programma, te gast is Roel van Velzen, kaarten voor 3FM Awards weggeven, album VanVelzen weggeven.
+
| Verzoekjes, bellen met Tanja Jess (van So You Wanna Be A Popstar), redenen om blij te zijn, Gitaarmuziek: Mason vs Princess Superstar - Perfect Exeeder, newsflash, bellen met Curt Fortin i.v.m. een nieuw tv-programma, te gast is Roel van Velzen, kaarten voor 3FM Awards weggeven, album VanVelzen weggeven.`
 +
|- style="vertical-align: top"
 +
| 18 maart<ref name="uitzending20070318-12">{{citation|title=Eddy Zoëy - Zoëyzo|date=18 maart 2007|time=12:00-15:00 uur|publisher=BNN / 3FM}}, opname geraadpleegd op 5 september 2019</ref>
 +
| Eddy Zoëy<br/>Tessel van der Lugt
 +
| Verzoekjes, newsflash, het Lettergrepen-spel, Gitaarmuziek: Pete Philly & Perquisite, een serenade van Eddy, bellen met een leraar i.v.m. klimaatsverandering, bellen met Nina van de band Treble i.v.m. nieuwe single, de Bijspijkerquiz, kaarten voor de 3FM Awards weggeven.
 
|}
 
|}
  

Versie van 5 sep 2019 om 19:24

Overzicht van de Zoëyzo uitzendingen in 2007.

januari

Datum Presentatie Onderwerpen
1 januari[1] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes voor militairen, rondleiding in de ziekenboeg van het kamp, het Waanzin-spel, gesprek met Annemieke Schollaardt van Uruzgan FM.
6 januari[2] Gerard Ekdom
Timme
Verzoekjes, luisteraars kiezen de 'Gitaarmuziek', de Meerkeuze Plaat, bellen met Tessel die nog aan het bekomen is van de reis naar Afghanistan, Oud-Hollandse radiospelletjes (Toontje Hoger Toontje Lager, het Verkleinwoordjeskwisje), de horoscoop van Gerard.
7 januari[3] Gerard Ekdom
Timme
Verzoekjes, een zieke Eddy Zoëy vertelt over de reis naar Afghanistan, 'Gitaarmuziek' op My Love van Justin Timberlake, het Lettergrepen-spel, Oud-Hollandse radiospelletjes (Toontje Hoger Toontje Lager, het Verkleinwoordjeskwisje), top 3 jongens- en meisjesnamen, de Meerkeuze Plaat.
13 januari[4] Gerard Ekdom
Tessel van der Lugt
Eddy Zoëy is nog steeds ziek, verzoekjes, Oud-Hollandse radiospelletjes (Toontje Hoger Toontje Lager, het Verkleinwoordjeskwisje), 'Gitaarmuziek' op I Don't Need A Man - Pussycat Dolls, de Meerkeuze Request, Gerard en Tess met verhalen uit hun jeugd, het Lettergrepen-spel, vader van Gerard komt de studio binnen, de voicemail van Martin Gaus.
14 januari[5] Coen Swijnenberg
Tessel van der Lugt
Het Request Rad, hoe kan iemand overlijden door veel water te drinken?, bellen met Pim Sedee (verslaggever AD Sport) over darter Niels de Ruiter, 'Gitaarmuziek' op Sorry van Madonna, imitatie van Di-rect voor kaarten, gesprek met Raymond de oprichter van Hyves.
20 januari[6] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, Eddy en Tessel vertellen over hun reis naar Uruzgan, redenen om blij te zijn, 'Gitaarmuziek' op Lovelight van Robbie Williams, Eddy's belspel: Eddy maakt mevr. Storm aan de telefoon wijs dat ze verzekerd is voor stormschade, zangeres Elize bellen omdat haar relatie met Jamie van Di-rect uit is en de nieuwe megahit deze week van Di-rect is, The Fratellis met Chelsea Dagger nadoen voor kaarten, het Dierengeluiden-spel, zanger Robert Leroy kiest de laatste plaat van de uitzending.
21 januari[7] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, bellen met Johan Vlemmix over het Wilhelmus, 'Gitaarmuziek' op de Leipe Bauer Flavour, het Lettergrepen-spel, een serenade van Eddy, The Fratellis met Chelsea Dagger nadoen voor kaarten, Henkjan Smits komt praten over X-Factor.
27 januari[8] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, redenen om blij te zijn, 'GItaarmuziek' op Proper Education van Eric Prydz, bellen met presentatrice Hadassah de Boer omdat ze de Elle Style Award won, Pearl Jam nadoen voor kaarten, Newsflash, Dierengeluiden-spel.
28 januari[9] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, 'Gitaarmuziek' op Watchin' van Freemasons, het Lettergrepen-spel, een serenade van Eddy, Newsflash: het volkslied van Breda, bellen met zanger Christon Kloosterboer van XYP.

februari

Datum Presentatie Onderwerpen
3 februari[10] Coen Swijnenberg
Tessel van der Lugt
Het Request Rad, ieder uur bellen naar Sander de Heer i.v.m. de 'Nationale Peter de Vries Dag', 'Gitaarmuziek' op Mas Que Nada - Black Eyed Peas, kaarten voor Snow Patrol, luisteraars kunnen naar de Harry Potter-lijn bellen i.v.m. de release van het laatste boek, gesprek met Bart Arens over zijn eerste uitzending van de Mega Top 50.
4 februari[11] Sander de Heer
Tessel van der Lugt
Buikgriep Request, Peter de Vries Dag-update, 'Gitaarmuziek' op Get To Together van Madonna, Sander belt naar de Achterhoek en doet zich voor als leadgitarist Angus Young van AC/DC, bellen met brandweerman Peter de Vries, Snow Patrol nadoen voor kaarten, bellen naar Peter R. de Vries die geen zin heeft om naar 3FM te komen, bellen met een Prins Carnaval, oproep om Bart Arens te feliciteren met zijn nieuw programma 'de Radioshow van Bart'.
10 februari[12] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, Sander de Heer in de studio i.v.m. de afgelopen Peter de Vries Dag, redenen om blij te zijn, 'Gitaarmuziek' op Wind It Up van Gwen Stefani en Call On Me van Eric Prydz, wat zijn goede en foute valentijncadeaus?, doe je idool na voor kaarten van de film Dreamgirls, newsflash, het Dierengeluiden-spel.
11 februari[13] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, bellen met iemand met een tuba die niet naar binnen mocht bij een schaatswedstrijd, het Lettergrepen-spel, 'Gitaarmuziek' op Hung Up van Madonna, een serenade van Eddy, newsflash, doe je idool na voor kaarten van de film Dreamgirls, de Bijspijkerquiz.
17 februari[14] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, newsflash, redenen om blij te zijn, 'Gitaarmuziek' op Robbie Williams - Rudebox, imitatie van Joss Stone voor kaarten, neusfluiten met luisteraar, het Dierengeluiden-spel.
18 februari[15] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, newsflash, het Lettergrepen-spel, 'Gitaarmuziek' op Hi Tack - Say Say Say, serenade van Eddy, doe Joss Stone na voor kaarten, live optreden van XYP + interview.
24 februari[16] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, bellen met de nieuw Lama Ad-Just Bouwman, redenen om blij te zijn, 'Gitaarmuziek' op Boogie2nite van Booty Luv, Henkjan Smits over X-Factor, Kaiser Chiefs nadoen voor kaarten, newsflash, het Dierengeluiden-spel, Ali B aan de telefoon.
25 februari[17] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, newsflash, het Lettergrepen-spel, 'Gitaarmuziek' op Sean Paul - Temperature en Supermode - Tell Me Why, een serenade van Eddy, bellen met de oprichter van Hyves Raymond Spanjar, Kaiser Chiefs nadoen voor kaarten, de Bijspijkerquiz.

maart

Datum Presentatie Onderwerpen
3 maart[18] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes (Classic Request), bellen met Ingrid van de badkuipenrace in Amsterdam, redenen om blij te zijn, 'Gitaarmuziek' op Wait A Minute van Pussycat Dolls, newsflash, een stand-up comedian nadoen voor kaarten van 3FM Serious Comedy presents Laughing Matters, bellen met Angela Groothuizen bij de badkuipenrace, het Dierengeluiden-spel.
4 maart[19] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Vandaag zonder Tessel van der Lugt, verzoekjes (Classic Request), bellen met Bart van het tv-programma Het Klokhuis over de maansverduistering, 'Gitaarmuziek' op Push The Button van Sugababes en Put Your Hands Up For Detroit van Fedde Le Grand, het Lettergrepen-spel, serenade van Eddy, bellen met de manager van Jolink en de Voederbietels, een stand-up comedian nadoen voor kaarten van Laughing Matters, newsflash, de Bijspijkerquiz, zangeres Do aan de telefoon.
10 maart[20] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, newsflash, Michiel Veenstra is stiekem getrouwd, redenen om blij te zijn, Gitaarmuziek: Madonna - Material Girl, prijzenpakket weggeven met Eddy's Imitatieshowie, het Dierengeluiden-spel, zoektocht naar een Nintendo Wii gameconsole om te sporten.
11 maart[21] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, newsflash, het Lettergrepen-spel, Gitaarmuziek: George Michael - A Different Corner, serenade van Eddy, kaarten voor Dolly Dots weggeven, de Bijspijkerquiz.
17 maart[22] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, bellen met Tanja Jess (van So You Wanna Be A Popstar), redenen om blij te zijn, Gitaarmuziek: Mason vs Princess Superstar - Perfect Exeeder, newsflash, bellen met Curt Fortin i.v.m. een nieuw tv-programma, te gast is Roel van Velzen, kaarten voor 3FM Awards weggeven, album VanVelzen weggeven.`
18 maart[23] Eddy Zoëy
Tessel van der Lugt
Verzoekjes, newsflash, het Lettergrepen-spel, Gitaarmuziek: Pete Philly & Perquisite, een serenade van Eddy, bellen met een leraar i.v.m. klimaatsverandering, bellen met Nina van de band Treble i.v.m. nieuwe single, de Bijspijkerquiz, kaarten voor de 3FM Awards weggeven.

Referenties

 1. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 1 januari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2019
 2. Gerard Ekdom - Zoëyzo, BNN / 3FM, 6 januari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2019
 3. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 7 januari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2019
 4. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 13 januari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2019
 5. Coen Swijnenberg - Zoëyzo, BNN / 3FM, 14 januari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2019
 6. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 20 januari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2019
 7. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 21 januari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2019
 8. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 27 januari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2019
 9. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 28 januari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2019
 10. Coen Swijnenberg - Zoëyzo, BNN / 3FM, 3 februari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2019
 11. Sander de Heer - Zoëyzo, BNN / 3FM, 4 februari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2019
 12. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 10 februari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2019
 13. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 11 februari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2019
 14. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 17 februari 2007 , opname geraadpleegd op 25 juni 2019
 15. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 18 februari 2007 , opname geraadpleegd op 26 juni 2019
 16. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 24 februari 2007 , opname geraadpleegd op 15 juli 2019
 17. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 25 februari 2007 , opname geraadpleegd op 19 juli 2019
 18. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 3 maart 2007 , opname geraadpleegd op 2 augustus 2019
 19. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 4 maart 2007 , opname geraadpleegd op 3 augustus 2019
 20. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 10 maart 2007 , opname geraadpleegd op 22 augustus 2019
 21. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 11 maart 2007 , opname geraadpleegd op 23 augustus 2019
 22. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 17 maart 2007 , opname geraadpleegd op 4 september 2019
 23. Eddy Zoëy - Zoëyzo, BNN / 3FM, 18 maart 2007 , opname geraadpleegd op 5 september 2019

Sjabloon:Navigatie Zoëyzo programmaoverzicht