Lijst van MetMichiel uitzendingen in 2007: verschil tussen versies

Uit Radiopedia
Regel 231: Regel 231:
 
| Michiel Veenstra
 
| Michiel Veenstra
 
| Noordpool.FM update: de Pool-itie (Martijn Muijs) doet controle op milieubewustheid, Klimaat Top nr.16, MetMichiel is het elke dag feest: Argentinië, kaarten voor Pinkpop + meet and greet Snow Patrol te winnen, vragen aan Stichting Hier, de Singlestrijd: 1990s - See You At The Lights <-> Tom Helsen - Sun In Her Eyes, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
 
| Noordpool.FM update: de Pool-itie (Martijn Muijs) doet controle op milieubewustheid, Klimaat Top nr.16, MetMichiel is het elke dag feest: Argentinië, kaarten voor Pinkpop + meet and greet Snow Patrol te winnen, vragen aan Stichting Hier, de Singlestrijd: 1990s - See You At The Lights <-> Tom Helsen - Sun In Her Eyes, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
 +
|- style="vertical-align: top"
 +
| 4 april<ref name="uitzending20070404-19">{{citation|title=Michiel Veenstra - MetMichiel|date=4 april 2007|time=19:00-22:00 uur|publisher=NTR / 3FM}}, opname geraadpleegd op 7 oktober 2019</ref>
 +
| Michiel Veenstra
 +
| Noordpool.FM update: gesprek met Aukje van Gerven in Vancouver i.v.m. een expeditie van de Zuidpool naar de Noordpool (Pole to Pole), Klimaat Top nr.15. MetMichiel is het elke dag feest: Taiwan (inclusief 'eh eh eh mix'), kaarten voor Awakenings te winnen, studenten Lars en Anne van Climate Change College in de studio, inzingen van jingles op de gang, de Singlestrijd: 1990s - See You At The Lights <-> DOA - You Sure, 100% request uur, veel reacties van luisteraars omdat Michiel zei dat hij zijn spijkerbroek meerdere dagen draagt, de Popquiz, de Boekenclub, schakelen naar Eric Corton in Amsterdam voor Club3voor12.
 +
|- style="vertical-align: top"
 +
| 5 april<ref name="uitzending20070405-19">{{citation|title=Michiel Veenstra - MetMichiel|date=5 april 2007|time=19:00-22:00 uur|publisher=NTR / 3FM}}, opname geraadpleegd op 7 oktober 2019</ref>
 +
| Michiel Veenstra
 +
| Noordpool.FM update: bellen met iemand van het bedrijf Eco Movement, Klimaat Top nr.14, MetMichiel is het elke dag feest: Zuid-Korea, kaarten voor Awakenings en Lowlands te winnen, interview met James Morrison, de Singlestrijd: 1990s - See You At The Lights <-> Nina Simone - Ain't Got No, I Got Life (Groovefinder remix), golden ticket voor Spinvis weggeven, Domien Verschuuren in de studio met nieuwe schoenen die een raar geluid maken, de Popquiz, de Boekenclub.
 
|}
 
|}
  

Versie van 7 okt 2019 om 20:28

Overzicht van de MetMichiel uitzendingen in 2007.

januari

Datum Presentatie Onderwerpen
2 januari[1] Michiel Veenstra Bellen met iemand die de Postcodeloterij won, Nieuws Request, info over de MetMichiel Nieuwjaarsreceptie, bellen met iemand uit Haïti i.v.m. Ancestry Day, de Singlestrijd, de Linkdump, laatste uur = request uur, de Popquiz.
3 januari[2] Michiel Veenstra Bellen met iemand van het Anne Frank Huis, Nieuws Request, bellen naar Burkina Faso i.v.m. Revolution Day, de zoekplaat, de Singlestrijd, uitnodiging voor de MetMichiel Nieuwjaarsrecepetie, Even Michiel's moeder vragen, laatste uur = request uur, praatje met Eric Corton (Little Britain + pikant gesprek met 2 meisjes), de Popquiz.
4 januari[3] Michiel Veenstra Jolanda van Duijvenbode over de lancering van de website Radiobitches.nl, Nieuws Request, bellen naar de V.S. vanwege Wereld Trivia Dag, de zoekplaat, de Singlestrijd, laatste uur = request uur, de Popquiz
8 januari[4] Michiel Veenstra Nieuwjaarsreceptie met optredens van Johan, Spinvis en Nailpin. Hoogtepunten van 2006 met o.a. het telefoongesprek met prins Willem-Alexander, gesprek met winnares Holland's Next Top Mother en met eindredacteur NPS Jurre Bosmans over de plannen om met het programma naar de Noordpool te reizen.
9 januari[5] Michiel Veenstra Bellen met algemeen bestuurslid van Rood (SP) i.v.m. huisjesmelkverkiezing, Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: Abrikozen-dag in de V.S., kaarten Eurosonic/Noorderslag, de Linkdump, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz.
10 januari[6] Michiel Veenstra Bellen met Nederlands Kampioen snowboarden Nicolien Sauerbreij, Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest:Traditional Day in Benin, kaarten Eurosonic/Noorderslag, Even aan Michiel's moeder vragen, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz.
11 januari[7] Michiel Veenstra Bellen met Woonzorgcentrum in Schiedam omdat ze een prijs wonnen voor het lekkere eten, Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: International Thank You Day, interview Badly Drawn Boy, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz.
15 januari[8] Michiel Veenstra Goede nieuws van de dag: Dierentuinen hadden in 2006 meer dan 10 miljoen bezoekers, Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: John Cilembwe Day in Malawi, kaarten voor Di-rect, Michiel vraagt luisteraars om zijn moeder beterschap te wensen, Seks MetMichiel, de Singlestrijd, 100% request uur, Roosmarijn Reijmer vervangt vandaag producer Maricha, de Popquiz, de Boekenclub.
16 januari[9] Michiel Veenstra Goede nieuws van de dag: het gaat goed met de Nederlandse economie, Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: Russisch Winterfestival (Michiel slaat een Russin aan de haak), kaarten voor Di-rect, de Linkdump, de Singlestrijd, 100% request uur, Kristina in Rusland terugbellen, Annemieke Schollaardt vervangt producer Maricha, de Popquiz, de Boekenclub.
17 januari[10] Michiel Veenstra Goede nieuws van de dag: snacks worden gezonder, Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: Ati-Atihan in de Filipijnen, kaarten voor Di-rect, Annemieke vervangt producer Maricha, Even Michiel's moeder vragen (voorlopig vervangt Holland's Next Top Mother de moeder van Michiel), de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, gesprek met Eric Corton, Michiel krijgt in de uitzending te horen dat hij oom geworden is, de Boekenclub.
18 januari[11] Michiel Veenstra Berichten van luisteraars over de storm, een Storm Request, MetMichiel is het elke dag feest: Revolution Day in Tunesië, kaarten voor Di-rect, Uitzendbureau Veenstra (boodschappen aan het thuisfront i.v.m de storm), kaarten voor Awakenings, interview met Michael Franti (Spearhead), de Singlestrijd, 100% request uur, gesprek met Eric Corton over lekkage aan zijn huis, de Boekenclub.
22 januari[12] Michiel Veenstra Nieuws van de dag: gesprek met Danny Hoeksema die leeftijdsgenoten zoekt voor de jongerenboot op de Gay Parade, een request, bellen naar een vrouw die een bericht stuurde dat ze in de file aan het masturberen was, MetMichiel is het elke dag feest: St. Vincent-dag in Spanje (Valencia), kaarten voor Faithless en Awakenings, Seks MetMichiel, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, Michiel vertelt over zijn chronische verkoudheid, de Boekenclub.
23 januari[13] Michiel Veenstra Camille Jones feat. Anne - The Creeps (Veenstra Veenstra remix), nieuws van de dag: gesprek met muziekjournalist Menno Pot over berichten dat er een aantal grote bands terug gaan optreden, 3fm request van artiest die gestopt is, MetMichiel is het elke dag feest: Vasant Panchami in India, kaarten voor Faithless en Awakenings, de Linkdump, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
24 januari[14] Michiel Veenstra Goede nieuws van de dag: de eerste natuurijsbaan gaat open in Haaksbergen, 3fm request, MetMichiel is het elke dag feest: Economic Liberation Day in Togo, kaarten voor Awakenings, Even Michiel's moeder vragen (Holland's Next Top Mother), de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, Pet Shop Boy Alarm, schakelen naar Eric Corton in Amsterdam voor 'Club3voor12', de Boekenclub.
25 januari[15] Michiel Veenstra Bellen met een pretparkfanaat i.v.m. de rolstoeltoegankelijkheid van pretparken, Goed Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: Burns Night in Schotland, kaarten voor Faithless en Awakenings, interview met zangeres Sandi Thom, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz (Eric Corton mag de kandidaat helpen), de Boekenclub, Camille Jones feat. Anne - The Creeps (Veenstra Veenstra remix), gesprek met Eric Corton.
29 januari[16] Bart Arens De vraag: wat zijn jullie winteravonturen?, iemand bellen van de Stichting Winterwonderland over een schaatsmarathon in Mongolië, Goed Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: in Bahrein, Seks MetBart, de Singlestrijd, Michiel Veenstra bellen die aanwezig is bij het concert van The Fratellis in de Melkweg, 100% request uur, de Popquiz.
30 januari[17] Michiel Veenstra Michiel adopteerde een oma en belt daarom met Bart van 'Adopt A Granny', Goed Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: Kenia, Pet Shop Boys Alarm, kaarten voor Pearl Jam, de Linkdump, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
31 januari[18] Michiel Veenstra Bellen met iemand uit Almere waar een nieuw Hiphop festival komt, Goed Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: fragment v/d jingle 'Welke Michiel?' met prins Willem-Alexander + Backwards Day in de V.S., een zoekplaat, Even Michiel's moeder vragen (tijdelijk Holland's Next Top Mother), de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub, schakelen naar Eric Corton in Amsterdam voor 'Club3voor12'.

februari

Datum Presentatie Onderwerpen
1 februari[19] Michiel Veenstra Gesprek met staatssecretaris van VROM Pieter van Geel i.v.m. vandaag het licht uitdoen om 19:55 uur als een symbolische klimaatactie, Goed Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: Senegal, Michiel doet het licht en alle apparatuur uit om 19:55 uur en de MetMichiel-noodband start, kaarten voor Pearl Jam, interview met singer-songwriter Pete Murray, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub, vooruitblik met Eric Corton op zijn programma 'Lust For Live'.
5 februari[20] Michiel Veenstra Bellen met iemand van Speedchat.nl over online speeddaten, Goed Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: Tanzania, een zoekplaat, Seks MetMichiel, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
6 februari[21] Michiel Veenstra Bellen met Erik Brink van Weeronline, Goed Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: Bob Marley-dag in Jamaïca, een zoekplaat, de Linkdump, Michiel belt zijn moeder om te melden dat er post voor haar is aangekomen, de Singlestrijd, 100% request uur, de Boekenclub.
7 februari[22] Michiel Veenstra Bellen met iemand van de weblog Blaft.nl, Goed Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: Onafhankelijkheidsdag in Granada, een zoekplaat, Even Michiel's moeder vragen (tijdelijk Holland's Next Top Mother), de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub, schakelen naar Eric Corton in Amsterdam (met Candlelight-imitatie Jan van Veen).
8 februari[23] Michiel Veenstra Een gewetensvraag, bellen met de directeur van een chocoladefestival, Goed Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: Culture Day in Slovenië, een Nintendo Wii-gameconsole weggeven, interview met Amy Winehouse, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, gesprek met Bart Arens over o.a. zijn debuut in het 3FM-weekend.
12 februari[24] Michiel Veenstra Bellen met directrice van Nederlands Centrum van Volkscultuur i.v.m. Valentijn, Goed Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: Soedan, kaarten voor de film Dreamgirls, bellen met Bart van The Sheer over hun John Lennon-cover voor Make Some Noise-project, Seks MetMichiel, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, gesprek met Eric Corton, de Boekenclub.
13 februari[25] Michiel Veenstra Bellen met iemand van de Efteling over het grote aantal kleingeld in hun wensput, Goed Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: Zuid-Korea, kaarten voor de film Dreamgirls, de Linkdump, de Singlestrijd, 100% request uur, bellen met Eddy Zoëy, de Popquiz, de Boekenclub.
14 februari[26] Michiel Veenstra Valentijnsuitzending: MetMichiel is het elke dag feest: Bulgarije, Valentijnsrequest, Even Michiel's moeder vragen (tijdelijk Holland's Next Top Mother), de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub, schakelen naar Eric Corton in Amsterdam voor 'Club3voor12'.
15 februari[27] Michiel Veenstra Bellen met een initiatiefnemer van Warmetruiendag, Goed Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: National Flag Day in Canada, kaarten voor de film Dreamgirls, interview met Jared Leto van Thirty Seconds to Mars, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
19 februari[28] Michiel Veenstra Bellen met Michael Steur van 3FM en Marc Cornelissen over de plannen van Michiel om radio te maken op de Noordpool, Goed Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: National Flag Day in Turkmenistan, 2 tracks van het nieuwe album van Kaiser Chiefs 'Yours truly, angry mob' + weggeven cd, kaarten voor Joss Stone, luisteraar uitnodigen voor een mini-gig van Di-rect bij MetMichiel, Seks MetMichiel, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
20 februari[29] Michiel Veenstra Michiel belt naar zijn baas Jurre Bosman (NPS) i.v.m. Noordpool FM, Goed Nieuws Request, 2 tracks van het nieuwe album van Kaiser Chiefs 'Yours truly, angry mob' + weggeven cd, kaarten voor Joss Stone, MetMichiel is het elke dag feest: New Orleans, luisteraar uitnodigen voor een mini-gig van Di-rect bij MetMichiel, de Linkdump, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
21 februari[30] Michiel Veenstra Michiel krijgt een uitdaging van Marc Cornelissen voor Noordpool.FM om 10.000 digitale expeditieleden te verzamelen die iets aan klimaatverandering doen, 2 tracks van het nieuwe album van Kaiser Chiefs 'Yours truly, angry mob' + weggeven cd, een request i.v.m. klimaatverandering, MetMichiel is het elke dag feest: Noorwegen, kaarten voor Joss Stone, luisteraar uitnodigen voor een mini-gig van Di-rect bij MetMichiel, Even Michiel's moeder vragen, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub, schakelen naar Eric Corton (met megafoon) in Amsterdam.
22 februari[31] Michiel Veenstra Noordpool.FM update: startschot van de opdracht om 10.000 expeditieleden te verzamelen die iets doen tegen de klimaatverandering, een plaat voor de Klimaat Top, MetMichiel is het elke dag feest: Santa Lucia, 2 tracks van het nieuwe album van Kaiser Chiefs 'Yours truly, angry mob' + weggeven cd, kaarten voor Joss Stone, luisteraar uitnodigen voor een mini-gig van Di-rect bij MetMichiel, interview met Snow Patrol, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub, praatje met Eric Corton.
26 februari[32] Michiel Veenstra Di-rect Dag met een mini-gig van de band, 1e tussenstand van het aantal virtuele expeditieleden voor Noordpool FM, MetMichiel is het elke dag feest: Koeweit, kaarten voor concerten in de Melkweg, Seks MetMichiel, een Belg bellen om Di-rect te promoten in België, de Singlestrijd, 100% Request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
27 februari[33] Michiel Veenstra Bellen met StuBru-dj Tomas De Soete over de reis van dj Stijn Van de Voorde naar Antarctica, nieuwe tussenstand van het aantal virtuele expeditieleden voor Noordpool FM, nr. 36 van de Klimaat Top (platen die te maken hebben met klimaatverandering), MetMichiel is het elke dag feest: Onafhankelijkheidsdag in Dominicaanse Republiek, kaarten voor Pinkpop, vragen over het klimaat aan Eva van der Weiden van Stichting HIER klimaatbureau, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
28 februari[34] Michiel Veenstra Bellen met Harry Geurts van het KNMI over de zachte winter, nieuwe tussenstand van het aantal virtuele expeditieleden voor Noordpool FM, nr. 35 van de Klimaat Top, MetMichiel is het elke dag feest: Spanje, te gast is popfotograaf Hans-Peter van Velthoven (gesigneerde fotoboeken weggeven), Even Michiels moeder vragen (Holland's Next Top Mother), de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.

maart

Datum Presentatie Onderwerpen
1 maart[35] Michiel Veenstra Bellen met poolreiziger Marc Cornelissen i.v.m. de eerste dag van het 'International Polar Year', een nieuwe tussenstand van het aantal virtuele expeditieleden voor Noordpool FM, nr. 34 van de Klimaat Top, MetMichiel is het elke dag feest: Zwitserland, Pinkpop Bingo (kaarten voor Pinkpop), Golden Ticket voor concerten in De Melkweg Amsterdam weggeven, interview met The Kooks, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
5 maart[36] Michiel Veenstra Noordpool.FM update: bellen met Roger Cox de oprichter van Planet Prosperity Foundation, een nieuwe tussenstand van het aantal virtuele expeditieleden voor Noordpool FM, nr. 33 van de Klimaat Top, MetMichiel is het elke dag feest: Turkmenistan, kaarten voor Laughing Matters weggeven, dvd-box van tv-serie Bones weggeven, Seks MetMichiel, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, praatje met Eric Corton die de zieke Dennis Weening vervangt bij 3voor12, de Boekenclub.
6 maart[37] Michiel Veenstra Michiel geeft badeenden weg vanwege zijn verjaardag (31 jaar), Noordpool.FM update: Maikel Steur komt in de studio praten over een speciale uitzending van MetMichiel bij de ijsberen, een nieuwe tussenstand van het aantal virtuele expeditieleden voor Noordpool FM, nr. 32 van de Klimaat Top, MetMichiel is het elke dag feest: Ghana, dvd-box tv-serie Bones weggeven, vragen over het klimaat aan Eva van der Weiden van Stichting HIER klimaatbureau, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
7 maart[38] Michiel Veenstra Noordpool.FM update: Bellen met Maaike Huijgen omdat ze naar Peru gaat om te helpen bij goede doelen, een nieuwe tussenstand van het aantal virtuele expeditieleden voor Noordpool.FM, nr. 31 van de Klimaat Top, MetMichiel is het elke dag feest: Bulgarije, kaarten voor Laughing Matters + dvd box tv-serie Bones weggeven, bekendmaking van een nieuwe mini-gig, Even Michiel's Top Mother Vragen, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub, schakelen naar Eric Corton in Amsterdam voor 'Club3voor12'.
8 maart[39] Michiel Veenstra Eerste uitzending van Noordpool.FM bij de ijsberen in Ouwehands Dierenpark Rhenen, bellen met Eva van de stichting HIER over de poolpunten van de geregistreerde expeditieleden, bellen met poolreiziger Marc Cornelissen i.v.m. de nieuwe tussenstand van het aantal expeditieleden, nr. 30 van de Klimaat Top, gesprek over de ijsberen met de manager-dierenverzorger van het dierenpark, dvd box tv-serie Bones weggeven, Michiel vraagt aan Jurre Bosman (eindredacteur NPS) of Noordpool.FM een ijsbeer kan adopteren, de Singlestrijd, 100% request uur, Marc Cornelissen op bezoek bij Michiel, de Ijsbeerquiz.
12 maart[40] Bart Arens Michiel Veenstra is getrouwd, luisteraars krijgen badeend voor hoor hun classic herinneringen, Noordpool.FM update, Klimaat Top nr.29, MetMichiel is het elke dag feest: Amerika, kaarten voor Dolly Dots, luisteraar uitnodigen voor een mini-gig van Within Temptation, Discover James Morrison (interview), de Singlestrijd, 100% request uur, de Classic Popquiz, de Boekenclub.
13 maart[41] Bart Arens Luisteraars krijgen badeend voor hun classic herinneringen, Noordpool.FM update, Klimaat Top nr.28, MetMichiel is het elke dag feest: Jewel Day in Amerika, praatje met Rudy MacKay, Discover Wolfmother (interview), de Singlestrijd, 100% request uur, de Classic Popquiz, de Boekenclub.
14 maart[42] Bart Arens Luisteraars krijgen badeend voor hun classic herinneringen, een onthulling over Michiel Veenstra, Noordpool.FM update, Klimaat Top nr.27, MetMichiel is het elke dag feest: World Book Day in Timboektoe, kaarten voor Dolly Dots weggeven, Discover Amy Winehouse (interview), de Singlestrijd, 100% request uur, de Classic Popquiz, praatje met Eric Corton met vooruitblik op Club3voor12, de Boekenclub.
15 maart[43] Bart Arens Luisteraars krijgen badeend voor hun classic herinneringen, Noordpool.FM update, Klimaat Top nr.26, MetMichiel is het elke dag feest: Hongarije, kaarten voor Dolly Dots, luisteraar uitnodigen voor mini-gig Within Temptation, Discover Kasabian (interview), de Singlestrijd, 100% request uur, de Classic Popquiz, de Boekenclub.
19 maart[44] Michiel Veenstra Noordpool.FM update: bellen met Trees For Travel (bomen planten ter compensatie van vervuilde lucht door vliegtuigen), een nieuwe tussenstand van het aantal virtuele expeditieleden voor Noordpool.FM: 10.792 leden waarmee de target gehaald is en Michiel nu officieel naar de Noordpool gaat, Klimaat Top nr. 26 (fout in administratie van de redactie), bellen met poolreiziger Marc Cornelissen, MetMichiel is het elke dag feest: Dominicaanse Republiek, kaarten voor Within Temptation weggeven, uitleg over de poolpunten van Noordpool.FM, Seks MetMichiel, de Singlestrijd, 100% request uur, de Boekenclub.
20 maart[45] Michiel Veenstra Within Temptation Dag (een mini-gig), Noordpool.FM update, Klimaat Top nr. 25, MetMichiel is het elke dag feest: Internationale Kikkerdag (Frankrijk), kaarten voor Within Temptation weggeven, vragen aan de HIER-campagne, de Singlestrijd, 100% request uur, Emiel van Yellow Pearl in de studio, de Popquiz, de Boekenclub.
21 maart[46] Michiel Veenstra Noordpool.FM update: bellen met een studente van het Climate Change College in Londen, Klimaat Top nr.24 (Michiel overloopt de lijst), MetMichiel is het elke dag feest: Iran, een badeend verstopt in de studio en luisteraars kunnen zoeken via de webcam, Bart Arens bellen omdat Michiel morgen naar Londen gaat en hij vervangen moet worden, Even Michiel's moeder vragen (Holland's Next Top Mother), de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, praatje met Eric Corton, de Boekenclub.
22 maart[47] Bart Arens Een badeend winnen voor een leuke schoolherinnering, Klimaat Top nr.23, MetMichiel is het elke dag feest: Puerto Rico, kaarten voor Within Temptation, bellen met Michiel Veenstra in Londen i.v.m. een Climate Change College, interview met Just Jack, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
26 maart[48] Michiel Veenstra Noordpool.FM update: uitleg over de poolpunten waarmee een klimaatreis naar Zuid-Afrika te winnen is, Klimaat Top nr.22, MetMichiel is het elke dag feest: Vietnam, kaarten voor The Fratellis en London Calling festival te winnen, Seks MetMichiel, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
27 maart[49] Michiel Veenstra Noordpool.FM update: bellen met iemand van Delta Lloyd over een groene autoverzekering, Klimaat Top nr.20 (nr.21 overgeslagen), MetMichiel is het elke dag feest: India, kaarten voor The Fratellis en London Calling festival, vragen aan stichting HIER, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
28 maart[50] Michiel Veenstra Michiel laat een luisteraar een koe geluid maken door de telefoon, Noordpool.FM update: bellen met iemand over een duurzame auto, Klimaat Top nr.19, MetMichiel is het elke dag feest: Servië, kaarten voor The Fratellis en London Calling festival te winnen, Even Michiel's Top Mother vragen, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub, schakelen naar Eric Corton in Amsterdam voor Club3voor12.
29 maart[51] Michiel Veenstra Noordpool.FM update: boodschap van Martijn Muijs over 'de Pool-itie', Klimaat Top nr.18, MetMichiel is het elke dag feest: Centraal-Afrikaanse Republiek, kaarten voor The Fratellis en London Calling festival te winnen, interview met The Fratellis, de Singlestrijd, 100% request uur, de mail is kapot, de Popquiz, de Boekenclub, praatje met Eric Corton.

april

Datum Presentatie Onderwerpen
2 april[52] Michiel Veenstra Noordpool.FM update: bellen met professor Rik Leemans i.v.m. een VN-klimaatconferentie in Brussel, Klimaat Top nr.17, MetMichiel is het elke dag feest: Iran, kaarten voor Awakenings en Spinvis te winnen, Coen Swijnenberg in de studio, Seks MetMichiel, de Singlestrijd: My Chemical Romance - I Don't Love You <-> 1990s - See You At The Lights, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
3 april[53] Michiel Veenstra Noordpool.FM update: de Pool-itie (Martijn Muijs) doet controle op milieubewustheid, Klimaat Top nr.16, MetMichiel is het elke dag feest: Argentinië, kaarten voor Pinkpop + meet and greet Snow Patrol te winnen, vragen aan Stichting Hier, de Singlestrijd: 1990s - See You At The Lights <-> Tom Helsen - Sun In Her Eyes, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
4 april[54] Michiel Veenstra Noordpool.FM update: gesprek met Aukje van Gerven in Vancouver i.v.m. een expeditie van de Zuidpool naar de Noordpool (Pole to Pole), Klimaat Top nr.15. MetMichiel is het elke dag feest: Taiwan (inclusief 'eh eh eh mix'), kaarten voor Awakenings te winnen, studenten Lars en Anne van Climate Change College in de studio, inzingen van jingles op de gang, de Singlestrijd: 1990s - See You At The Lights <-> DOA - You Sure, 100% request uur, veel reacties van luisteraars omdat Michiel zei dat hij zijn spijkerbroek meerdere dagen draagt, de Popquiz, de Boekenclub, schakelen naar Eric Corton in Amsterdam voor Club3voor12.
5 april[55] Michiel Veenstra Noordpool.FM update: bellen met iemand van het bedrijf Eco Movement, Klimaat Top nr.14, MetMichiel is het elke dag feest: Zuid-Korea, kaarten voor Awakenings en Lowlands te winnen, interview met James Morrison, de Singlestrijd: 1990s - See You At The Lights <-> Nina Simone - Ain't Got No, I Got Life (Groovefinder remix), golden ticket voor Spinvis weggeven, Domien Verschuuren in de studio met nieuwe schoenen die een raar geluid maken, de Popquiz, de Boekenclub.

Referenties

 1. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 2 januari 2007 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 2. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 3 januari 2007 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 3. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 4 januari 2007 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 4. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 8 januari 2007 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 5. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 9 januari 2007 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 6. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 10 januari 2007 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 7. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 11 januari 2007 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 8. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 15 januari 2007 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 9. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 16 januari 2007 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 10. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 17 januari 2007 , opname geraadpleegd op 26 april 2019
 11. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 18 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 12. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 22 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 13. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 23 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 14. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 24 januari 2007 , opname geraadpleegd op 6 mei 2019
 15. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 25 januari 2007 , opname geraadpleegd op 7 mei 2019
 16. Bart Arens - MetMichiel, NTR / 3FM, 29 januari 2007 , opname geraadpleegd op 19 mei 2019
 17. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 30 januari 2007 , opname geraadpleegd op 19 mei 2019
 18. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 31 januari 2007 , opname geraadpleegd op 19 mei 2019
 19. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 1 februari 2007 , opname geraadpleegd op 19 mei 2019
 20. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 5 februari 2007 , opname geraadpleegd op 26 mei 2019
 21. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 6 februari 2007 , opname geraadpleegd op 28 mei 2019
 22. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 7 februari 2007 , opname geraadpleegd op 29 mei 2019
 23. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 8 februari 2007 , opname geraadpleegd op 31 mei 2019
 24. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 12 februari 2007 , opname geraadpleegd op 9 juni 2019
 25. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 13 februari 2007 , opname geraadpleegd op 13 juni 2019
 26. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 14 februari 2007 , opname geraadpleegd op 17 juni 2019
 27. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 15 februari 2007 , opname geraadpleegd op 21 juni 2019
 28. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 19 februari 2007 , opname geraadpleegd op 1 juli 2019
 29. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 20 februari 2007 , opname geraadpleegd op 4 juli 2019
 30. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 21 februari 2007 , opname geraadpleegd op 8 juli 2019
 31. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 22 februari 2007 , opname geraadpleegd op 11 juli 2019
 32. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 26 februari 2007 , opname geraadpleegd op 21 juli 2019
 33. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 27 februari 2007 , opname geraadpleegd op 24 juli 2019
 34. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 28 februari 2007 , opname geraadpleegd op 27 juli 2019
 35. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 1 maart 2007 , opname geraadpleegd op 29 juli 2019
 36. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 5 maart 2007 , opname geraadpleegd op 6 augustus 2019
 37. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 6 maart 2007 , opname geraadpleegd op 19 augustus 2019
 38. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 7 maart 2007 , opname geraadpleegd op 19 augustus 2019
 39. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 8 maart 2007 , opname geraadpleegd op 20 augustus 2019
 40. Bart Arens - MetMichiel, NTR / 3FM, 12 maart 2007 , opname geraadpleegd op 26 augustus 2019
 41. Bart Arens - MetMichiel, NTR / 3FM, 13 maart 2007 , opname geraadpleegd op 28 augustus 2019
 42. Bart Arens - MetMichiel, NTR / 3FM, 14 maart 2007 , opname geraadpleegd op 29 augustus 2019
 43. Bart Arens - MetMichiel, NTR / 3FM, 15 maart 2007 , opname geraadpleegd op 2 september 2019
 44. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 19 maart 2007 , opname geraadpleegd op 9 september 2019
 45. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 20 maart 2007 , opname geraadpleegd op 10 september 2019
 46. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 21 maart 2007 , opname geraadpleegd op 12 september 2019
 47. Bart Arens - MetMichiel, NTR / 3FM, 22 maart 2007 , opname geraadpleegd op 14 september 2019
 48. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 26 maart 2007 , opname geraadpleegd op 21 september 2019
 49. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 27 maart 2007 , opname geraadpleegd op 23 september 2019
 50. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 28 maart 2007 , opname geraadpleegd op 26 september 2019
 51. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 29 maart 2007 , opname geraadpleegd op 28 september 2019
 52. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 2 april 2007 , opname geraadpleegd op 3 oktober 2019
 53. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 3 april 2007 , opname geraadpleegd op 4 oktober 2019
 54. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 4 april 2007 , opname geraadpleegd op 7 oktober 2019
 55. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 5 april 2007 , opname geraadpleegd op 7 oktober 2019