Lijst van MetMichiel uitzendingen in 2007: verschil tussen versies

Uit Radiopedia
Regel 125: Regel 125:
 
| Michiel Veenstra
 
| Michiel Veenstra
 
| Michiel belt naar zijn baas Jurre Bosman (NPS) i.v.m. Noordpool FM, Goed Nieuws Request, 2 tracks van het nieuwe album van Kaiser Chiefs 'Yours truly, angry mob' + weggeven cd, kaarten voor Joss Stone, MetMichiel is het elke dag feest: New Orleans, luisteraar uitnodigen voor een mini-gig van Di-rect bij MetMichiel, de Linkdump, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
 
| Michiel belt naar zijn baas Jurre Bosman (NPS) i.v.m. Noordpool FM, Goed Nieuws Request, 2 tracks van het nieuwe album van Kaiser Chiefs 'Yours truly, angry mob' + weggeven cd, kaarten voor Joss Stone, MetMichiel is het elke dag feest: New Orleans, luisteraar uitnodigen voor een mini-gig van Di-rect bij MetMichiel, de Linkdump, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
 +
|- style="vertical-align: top"
 +
| 21 februari<ref name="uitzending20070221-19">{{citation|title=Michiel Veenstra - MetMichiel|date=21 februari 2007|time=19:00-22:00 uur|publisher=NTR / 3FM}}, opname geraadpleegd op 8 juli 2019</ref>
 +
| Michiel Veenstra
 +
| Michiel krijgt een uitdaging van Marc Cornelissen voor Noordpool.FM om 10.000 digitale expeditieleden te verzamelen die iets aan klimaatverandering doen,  2 tracks van het nieuwe album van Kaiser Chiefs 'Yours truly, angry mob' + weggeven cd, een request i.v.m. klimaatverandering, MetMichiel is het elke dag feest: Noorwegen, kaarten voor Joss Stone, luisteraar uitnodigen voor een mini-gig van Di-rect bij MetMichiel, Even Michiel's moeder vragen, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub, schakelen naar Eric Corton (met megafoon) in Amsterdam.
 
|}
 
|}
  

Versie van 8 jul 2019 om 17:10

Overzicht van de MetMichiel uitzendingen in 2007.

januari

Datum Presentatie Onderwerpen
2 januari[1] Michiel Veenstra Bellen met iemand die de Postcodeloterij won, Nieuws Request, info over de MetMichiel Nieuwjaarsreceptie, bellen met iemand uit Haïti i.v.m. Ancestry Day, de Singlestrijd, de Linkdump, laatste uur = request uur, de Popquiz.
3 januari[2] Michiel Veenstra Bellen met iemand van het Anne Frank Huis, Nieuws Request, bellen naar Burkina Faso i.v.m. Revolution Day, de zoekplaat, de Singlestrijd, uitnodiging voor de MetMichiel Nieuwjaarsrecepetie, Even Michiel's moeder vragen, laatste uur = request uur, praatje met Eric Corton (Little Britain + pikant gesprek met 2 meisjes), de Popquiz.
4 januari[3] Michiel Veenstra Jolanda van Duijvenbode over de lancering van de website Radiobitches.nl, Nieuws Request, bellen naar de V.S. vanwege Wereld Trivia Dag, de zoekplaat, de Singlestrijd, laatste uur = request uur, de Popquiz
8 januari[4] Michiel Veenstra Nieuwjaarsreceptie met optredens van Johan, Spinvis en Nailpin. Hoogtepunten van 2006 met o.a. het telefoongesprek met prins Willem-Alexander, gesprek met winnares Holland's Next Top Mother en met eindredacteur NPS Jurre Bosmans over de plannen om met het programma naar de Noordpool te reizen.
9 januari[5] Michiel Veenstra Bellen met algemeen bestuurslid van Rood (SP) i.v.m. huisjesmelkverkiezing, Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: Abrikozen-dag in de V.S., kaarten Eurosonic/Noorderslag, de Linkdump, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz.
10 januari[6] Michiel Veenstra Bellen met Nederlands Kampioen snowboarden Nicolien Sauerbreij, Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest:Traditional Day in Benin, kaarten Eurosonic/Noorderslag, Even aan Michiel's moeder vragen, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz.
11 januari[7] Michiel Veenstra Bellen met Woonzorgcentrum in Schiedam omdat ze een prijs wonnen voor het lekkere eten, Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: International Thank You Day, interview Badly Drawn Boy, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz.
15 januari[8] Michiel Veenstra Goede nieuws van de dag: Dierentuinen hadden in 2006 meer dan 10 miljoen bezoekers, Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: John Cilembwe Day in Malawi, kaarten voor Di-rect, Michiel vraagt luisteraars om zijn moeder beterschap te wensen, Seks MetMichiel, de Singlestrijd, 100% request uur, Roosmarijn Reijmer vervangt vandaag producer Maricha, de Popquiz, de Boekenclub.
16 januari[9] Michiel Veenstra Goede nieuws van de dag: het gaat goed met de Nederlandse economie, Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: Russisch Winterfestival (Michiel slaat een Russin aan de haak), kaarten voor Di-rect, de Linkdump, de Singlestrijd, 100% request uur, Kristina in Rusland terugbellen, Annemieke Schollaardt vervangt producer Maricha, de Popquiz, de Boekenclub.
17 januari[10] Michiel Veenstra Goede nieuws van de dag: snacks worden gezonder, Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: Ati-Atihan in de Filipijnen, kaarten voor Di-rect, Annemieke vervangt producer Maricha, Even Michiel's moeder vragen (voorlopig vervangt Holland's Next Top Mother de moeder van Michiel), de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, gesprek met Eric Corton, Michiel krijgt in de uitzending te horen dat hij oom geworden is, de Boekenclub.
18 januari[11] Michiel Veenstra Berichten van luisteraars over de storm, een Storm Request, MetMichiel is het elke dag feest: Revolution Day in Tunesië, kaarten voor Di-rect, Uitzendbureau Veenstra (boodschappen aan het thuisfront i.v.m de storm), kaarten voor Awakenings, interview met Michael Franti (Spearhead), de Singlestrijd, 100% request uur, gesprek met Eric Corton over lekkage aan zijn huis, de Boekenclub.
22 januari[12] Michiel Veenstra Nieuws van de dag: gesprek met Danny Hoeksema die leeftijdsgenoten zoekt voor de jongerenboot op de Gay Parade, een request, bellen naar een vrouw die een bericht stuurde dat ze in de file aan het masturberen was, MetMichiel is het elke dag feest: St. Vincent-dag in Spanje (Valencia), kaarten voor Faithless en Awakenings, Seks MetMichiel, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, Michiel vertelt over zijn chronische verkoudheid, de Boekenclub.
23 januari[13] Michiel Veenstra Camille Jones feat. Anne - The Creeps (Veenstra Veenstra remix), nieuws van de dag: gesprek met muziekjournalist Menno Pot over berichten dat er een aantal grote bands terug gaan optreden, 3fm request van artiest die gestopt is, MetMichiel is het elke dag feest: Vasant Panchami in India, kaarten voor Faithless en Awakenings, de Linkdump, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
24 januari[14] Michiel Veenstra Goede nieuws van de dag: de eerste natuurijsbaan gaat open in Haaksbergen, 3fm request, MetMichiel is het elke dag feest: Economic Liberation Day in Togo, kaarten voor Awakenings, Even Michiel's moeder vragen (Holland's Next Top Mother), de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, Pet Shop Boy Alarm, schakelen naar Eric Corton in Amsterdam voor 'Club3voor12', de Boekenclub.
25 januari[15] Michiel Veenstra Bellen met een pretparkfanaat i.v.m. de rolstoeltoegankelijkheid van pretparken, Goed Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: Burns Night in Schotland, kaarten voor Faithless en Awakenings, interview met zangeres Sandi Thom, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz (Eric Corton mag de kandidaat helpen), de Boekenclub, Camille Jones feat. Anne - The Creeps (Veenstra Veenstra remix), gesprek met Eric Corton.
29 januari[16] Bart Arens De vraag: wat zijn jullie winteravonturen?, iemand bellen van de Stichting Winterwonderland over een schaatsmarathon in Mongolië, Goed Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: in Bahrein, Seks MetBart, de Singlestrijd, Michiel Veenstra bellen die aanwezig is bij het concert van The Fratellis in de Melkweg, 100% request uur, de Popquiz.
30 januari[17] Michiel Veenstra Michiel adopteerde een oma en belt daarom met Bart van 'Adopt A Granny', Goed Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: Kenia, Pet Shop Boys Alarm, kaarten voor Pearl Jam, de Linkdump, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
31 januari[18] Michiel Veenstra Bellen met iemand uit Almere waar een nieuw Hiphop festival komt, Goed Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: fragment v/d jingle 'Welke Michiel?' met prins Willem-Alexander + Backwards Day in de V.S., een zoekplaat, Even Michiel's moeder vragen (tijdelijk Holland's Next Top Mother), de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub, schakelen naar Eric Corton in Amsterdam voor 'Club3voor12'.

februari

Datum Presentatie Onderwerpen
1 februari[19] Michiel Veenstra Gesprek met staatssecretaris van VROM Pieter van Geel i.v.m. vandaag het licht uitdoen om 19:55 uur als een symbolische klimaatactie, Goed Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: Senegal, Michiel doet het licht en alle apparatuur uit om 19:55 uur en de MetMichiel-noodband start, kaarten voor Pearl Jam, interview met singer-songwriter Pete Murray, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub, vooruitblik met Eric Corton op zijn programma 'Lust For Live'.
5 februari[20] Michiel Veenstra Bellen met iemand van Speedchat.nl over online speeddaten, Goed Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: Tanzania, een zoekplaat, Seks MetMichiel, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
6 februari[21] Michiel Veenstra Bellen met Erik Brink van Weeronline, Goed Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: Bob Marley-dag in Jamaïca, een zoekplaat, de Linkdump, Michiel belt zijn moeder om te melden dat er post voor haar is aangekomen, de Singlestrijd, 100% request uur, de Boekenclub.
7 februari[22] Michiel Veenstra Bellen met iemand van de weblog Blaft.nl, Goed Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: Onafhankelijkheidsdag in Granada, een zoekplaat, Even Michiel's moeder vragen (tijdelijk Holland's Next Top Mother), de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub, schakelen naar Eric Corton in Amsterdam (met Candlelight-imitatie Jan van Veen).
8 februari[23] Michiel Veenstra Een gewetensvraag, bellen met de directeur van een chocoladefestival, Goed Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: Culture Day in Slovenië, een Nintendo Wii-gameconsole weggeven, interview met Amy Winehouse, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, gesprek met Bart Arens over o.a. zijn debuut in het 3FM-weekend.
12 februari[24] Michiel Veenstra Bellen met directrice van Nederlands Centrum van Volkscultuur i.v.m. Valentijn, Goed Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: Soedan, kaarten voor de film Dreamgirls, bellen met Bart van The Sheer over hun John Lennon-cover voor Make Some Noise-project, Seks MetMichiel, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, gesprek met Eric Corton, de Boekenclub.
13 februari[25] Michiel Veenstra Bellen met iemand van de Efteling over het grote aantal kleingeld in hun wensput, Goed Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: Zuid-Korea, kaarten voor de film Dreamgirls, de Linkdump, de Singlestrijd, 100% request uur, bellen met Eddy Zoëy, de Popquiz, de Boekenclub.
14 februari[26] Michiel Veenstra Valentijnsuitzending: MetMichiel is het elke dag feest: Bulgarije, Valentijnsrequest, Even Michiel's moeder vragen (tijdelijk Holland's Next Top Mother), de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub, schakelen naar Eric Corton in Amsterdam voor 'Club3voor12'.
15 februari[27] Michiel Veenstra Bellen met een initiatiefnemer van Warmetruiendag, Goed Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: National Flag Day in Canada, kaarten voor de film Dreamgirls, interview met Jared Leto van Thirty Seconds to Mars, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
19 februari[28] Michiel Veenstra Bellen met Michael Steur van 3FM en Marc Cornelissen over de plannen van Michiel om radio te maken op de Noordpool, Goed Nieuws Request, MetMichiel is het elke dag feest: National Flag Day in Turkmenistan, 2 tracks van het nieuwe album van Kaiser Chiefs 'Yours truly, angry mob' + weggeven cd, kaarten voor Joss Stone, luisteraar uitnodigen voor een mini-gig van Di-rect bij MetMichiel, Seks MetMichiel, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
20 februari[29] Michiel Veenstra Michiel belt naar zijn baas Jurre Bosman (NPS) i.v.m. Noordpool FM, Goed Nieuws Request, 2 tracks van het nieuwe album van Kaiser Chiefs 'Yours truly, angry mob' + weggeven cd, kaarten voor Joss Stone, MetMichiel is het elke dag feest: New Orleans, luisteraar uitnodigen voor een mini-gig van Di-rect bij MetMichiel, de Linkdump, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub.
21 februari[30] Michiel Veenstra Michiel krijgt een uitdaging van Marc Cornelissen voor Noordpool.FM om 10.000 digitale expeditieleden te verzamelen die iets aan klimaatverandering doen, 2 tracks van het nieuwe album van Kaiser Chiefs 'Yours truly, angry mob' + weggeven cd, een request i.v.m. klimaatverandering, MetMichiel is het elke dag feest: Noorwegen, kaarten voor Joss Stone, luisteraar uitnodigen voor een mini-gig van Di-rect bij MetMichiel, Even Michiel's moeder vragen, de Singlestrijd, 100% request uur, de Popquiz, de Boekenclub, schakelen naar Eric Corton (met megafoon) in Amsterdam.

Referenties

 1. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 2 januari 2007 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 2. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 3 januari 2007 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 3. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 4 januari 2007 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 4. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 8 januari 2007 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 5. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 9 januari 2007 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 6. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 10 januari 2007 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 7. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 11 januari 2007 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 8. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 15 januari 2007 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 9. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 16 januari 2007 , opname geraadpleegd op 24 april 2019
 10. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 17 januari 2007 , opname geraadpleegd op 26 april 2019
 11. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 18 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 12. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 22 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 13. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 23 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 14. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 24 januari 2007 , opname geraadpleegd op 6 mei 2019
 15. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 25 januari 2007 , opname geraadpleegd op 7 mei 2019
 16. Bart Arens - MetMichiel, NTR / 3FM, 29 januari 2007 , opname geraadpleegd op 19 mei 2019
 17. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 30 januari 2007 , opname geraadpleegd op 19 mei 2019
 18. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 31 januari 2007 , opname geraadpleegd op 19 mei 2019
 19. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 1 februari 2007 , opname geraadpleegd op 19 mei 2019
 20. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 5 februari 2007 , opname geraadpleegd op 26 mei 2019
 21. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 6 februari 2007 , opname geraadpleegd op 28 mei 2019
 22. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 7 februari 2007 , opname geraadpleegd op 29 mei 2019
 23. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 8 februari 2007 , opname geraadpleegd op 31 mei 2019
 24. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 12 februari 2007 , opname geraadpleegd op 9 juni 2019
 25. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 13 februari 2007 , opname geraadpleegd op 13 juni 2019
 26. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 14 februari 2007 , opname geraadpleegd op 17 juni 2019
 27. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 15 februari 2007 , opname geraadpleegd op 21 juni 2019
 28. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 19 februari 2007 , opname geraadpleegd op 1 juli 2019
 29. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 20 februari 2007 , opname geraadpleegd op 4 juli 2019
 30. Michiel Veenstra - MetMichiel, NTR / 3FM, 21 februari 2007 , opname geraadpleegd op 8 juli 2019