Lijst van Ekstra Weekend uitzendingen in 2007

Uit Radiopedia

Overzicht van de Ekstra Weekend uitzendingen in 2007.

januari

Nummer Datum Presentatie Gast Onderwerpen
18 5 januari[1] Gerard Ekdom
Michiel Veenstra
Bassie Een lege inhoudsopgave, de Wildprik, iemand komt het drumstel repareren, luisteren naar cd van Bassie, de Realitycheck, Bassie (mondharmonica) en Gerard (drums) spelen een liedje, Roel van Velzen bellen maar hij neemt niet op en heeft geen voicemail, Gerard komt even terug op vorige week toen Michiel en Paul Rabbering de vrouw van Gerard een milf vonden, Gerard belt Nicole Ekdom, de Voicelift, DJ Sandstorm in de studio + Operation DJ Sandstorm, goede voornemens 2007, vrouwen die zich dik vinden mogen bellen om te horen dat het meevalt, het Ringtone-spel, 'ik-zal-kijken-wat-ik-voor-je-kan-doen' request.
19 12 januari[2]. Gerard Ekdom
Michiel Veenstra
Jeroen van Koningsbrugge De inhoudsopgave, Michiel zingt stukje van 9 Crimes - Damien Rice, de Wildprik, de Voicelift, een Hoorspel met Jeroen, de Realitycheck, Jeroen en Gerard (drums) doen Baby One More Time van Britney Spears, de nachtrituelen-enquête, Operation DJ Sandstorm, reclame voor Eine Deutsche Schallplatte!!!, een nieuw spel: Het woord dat spoort, breaking news van Blom Tomberg, 'ik-zal-kijken-wat-ik-voor-je-kan-doen' request.
20 19 januari[3]. Gerard Ekdom
Paul Rabbering
Rob Verlinden Paul vervangt Michiel die zich niet lekker voelt na een bezoek aan de KNO-arts, Michiel bellen voor meer informatie waarom hij niet in de studio is, de inhoudsopgave, Gerard op drums tijdens Sound of the Underground van Girls Aloud, de Wildprik, de Voicelift, de Realitycheck, Operation DJ Sandstorm, spel: Het woord dat scoort, voicemail van Martin Gaus, 'ik-zal-kijken-wat-ik-voor-je-kan-doen' request.
21 26 januari[4]. Gerard Ekdom
Michiel Veenstra
Boom Chicago De inhoudsopgave, de Wildprik, de Voicelift, kaarten voor Faithless weggeven met het Flipperkast-spel, freestylen met Boom Chicago, sms van de baas ontvangen omdat ze 2x Robbie Williams feat. Pet Shop Boys - She's Madonna draaiden, de Realitycheck, Operation DJ Sandstorm, Top 3 van het vervelendste geluid ter wereld, 'ik-zal-kijken-wat-ik-voor-je-kan-doen' request.

februari

Nummer Datum Presentatie Gast Onderwerpen
22 2 februari[5]. Gerard Ekdom
Michiel Veenstra
Kaiser Chiefs De inhoudsopgave, de Wildprik, de Voicelift, kaarten voor Pearl Jam weggeven met het Flipperkast-spel, Gerard met een onderzoek uit het meidenblad Fancy, Het woord dat scoort, Kaiser Chiefs spelen 2 nummers live: Ruby en I Predict A Riot, brandalarm gaat af in de gang, Operation DJ Sandstorm, onderzoek over flirten op het internet, 'ik-zal-kijken-wat-ik-voor-je-kan-doen' request.
23 9 februari[6]. Gerard Ekdom
Michiel Veenstra
Marit van Bohemen De inhoudsopgave, producer Maricha vervangt Domien vandaag, de Wildprik, de Voicelift, de Realitycheck, Operation DJ Sandstorm, het 'vingertop in ijs' verhaal, Gerard gaat naar New York, Michiel en Gerard praten over de gekste dingen die ze ooit gegeten hebben, Het woord dat scoort, de 'ik-zal-kijken-wat-ik-voor-je-kan-doen' request.
24 16 februari[7]. Gerard Ekdom
Michiel Veenstra
Lucille Werner De inhoudsopgave, de Wildprik, de Voicelift en de lach van Ron Brandsteder, Gerard op drums, de Realitycheck, Jostiband fragment, roddels over o.a. Chris Zegers en Rob Stenders, Operation DJ Sandstorm, Het woord dat scoort, het idee om gasten uit te nodigen op de rode bank in de studio, onderzoek uit een vrouwenblad: do's en dont's bij het flirten van de vrouw naar de man, Gerard en Michiel hebben de slappe lach, de 'ik-zal-kijken-wat-ik-voor-je-kan-doen' request.
25 23 februari[8]. Gerard Ekdom
Michiel Veenstra
Rick Kempen Terugblik op het vorige weekend van Gerard en Michiel, het nieuwe album van Mika, de Inhoudsopgave, sms van Eric Corton, de Wildprik, de Voicelift, bier proeven, Het woord dat scoort, de 'ik-zal-kijken-wat-ik-voor-je-kan-doen' request.

maart

Nummer Datum Presentatie Gast Onderwerpen
26 2 maart[9]. Gerard Ekdom
Michiel Veenstra
The Sheer De inhoudsopgave, de Wildprik, de Voicelift, het Flipperkastspel (kaarten voor Pinkop), The Sheer neemt even het programma over en Gerard op drums, live optreden van The Sheer , de Realitycheck, Operation DJ Sandstorm, dj Sandstorms voicemail, Het woord dat scoort, Gerard vertelt over zijn vakantieplannen, de 'ik-zal-kijken-wat-ik-voor-je-kan-doen' request.
27 9 maart[10]. Bart Arens
Martijn Muijs
Start van de Classic Request week op 3FM, de inhoudsopgave, de Wildprik, de Voicelift, Bart speelt piano en Martijn op drums, bellen naar Sonja Silva die niet wist dat ze uitgenodigd was als gast, tips van luisteraars om een bierflesje te openen zonder flesopener, classics raden die Bart en Martijn spelen, de Realitycheck met een luisteraar, Operation DJ Sandstorm, de 'ik-zal-kijken-wat-ik-voor-je-kan-doen' request, zingen voor Martijn zijn verjaardag, Het woord dat scoort.
28 16 maart[11]. Gerard Ekdom
Bart Arens
Sonja Silva Voicemail van Michiel Veenstra (in Mexico, pas getrouwd), bekendmaking van de nieuwe Megahit, de inhoudsopgave, de Wildprik, Sander Lantinga in de studio, de Voicelift, Gerard zingt zoals Henk Westbroek, schakelen naar het Radio 1-programma Linke Soep (LLink) over hoe groen Gerard is, Ice Ice Baby met Gerard, de Realitycheck, rare teksten in liedjes, Sonja en Gerard zingen karaoke, bellen met DJ Sandstorm i.v.m. de mix, Het woord dat scoort, de 'ik-zal-kijken-wat-ik-voor-je-kan-doen' request.
29 23 maart[12]. Gerard Ekdom
Michiel Veenstra
- Uitzending vanaf locatie (Laughing Matters, Enschede), gesprek met Lama Tijl Beckand (directeur van het festival), fragment van De Lama's, gesprek met Horace Cohen + fragment, toelichtingen van Tijl Beckand, fragment Vlaamse carabetier Henk Rijckaert, kaarten Within Temptation weggeven, het Flipperkast-spel, Gerard stelt vragen aan mensen in het publiek, fragment Bob MC Laren, Tonnie Buitink, fragment van Droog Brood, gesprek Harry Glotzbach + fragment.
30 30 maart[13]. Gerard Ekdom
Bart Arens
Miljuschka Witzenhausen Voicemail van Michiel inspreken die in Disneyland Parijs is, bierflesjes openen zonder flesopener, de Inhoudsopgave, de Wildprik, de Voicelift, Gerard heeft een onderzoek over hoe mensen niezen, Gerard vertelt het verhaal over zijn ontmoeting met Bon Jovi, kaarten voor The Fratellis te winnen door een nies na te doen, de Realitycheck, Operation DJ Sandstorm, Gerard met een onderzoek: mannen geven zichzelf een onvoldoende voor romantiek, Het woord dat scoort, de 'ik-zal-kijken-wat-ik-voor-je-kan-doen' request.

april

Nummer Datum Presentatie Gast Onderwerpen
31 6 april[14]. Gerard Ekdom
Michiel Veenstra
Boom Chicago De weekendplannen van Gerard en Michiel voor dit paasweekend. De Inhoudsopgave. De Wildprik. De Voicelift. Gerard vertelt het Bon Jovi-verhaal. Imitaties van bekende mensen door Boom Chicago. Improviseren met typisch Nederlandse uitdrukkingen. Operation DJ Sandstorm Er is POST. Bellen met Sonja Silva over het tv-programma Just the Two of Us. De 'ik-zal-kijken-wat-ik-voor-je-kan-doen' request.

Referenties

 1. Gerard Ekdom, Michiel Veenstra, NTR / 3FM, 5 januari 2007 , opname geraadpleegd op 28 april 2019
 2. Gerard Ekdom, Michiel Veenstra, NTR / 3FM, 12 januari 2007 , opname geraadpleegd op 28 april 2019
 3. Gerard Ekdom, Michiel Veenstra, NTR / 3FM, 19 januari 2007 , opname geraadpleegd op 3 mei 2019
 4. Gerard Ekdom, Michiel Veenstra, NTR / 3FM, 26 januari 2007 , opname geraadpleegd op 9 mei 2019
 5. Gerard Ekdom, Michiel Veenstra, NTR / 3FM, 2 februari 2007 , opname geraadpleegd op 20 mei 2019
 6. Gerard Ekdom, Michiel Veenstra, NTR / 3FM, 9 februari 2007 , opname geraadpleegd op 1 juni 2019
 7. Gerard Ekdom, Michiel Veenstra, NTR / 3FM, 16 februari 2007 , opname geraadpleegd op 25 juni 2019
 8. Gerard Ekdom, Michiel Veenstra, NTR / 3FM, 23 februari 2007 , opname geraadpleegd op 14 juli 2019
 9. Gerard Ekdom, Michiel Veenstra, NTR / 3FM, 2 maart 2007 , opname geraadpleegd op 1 augustus 2019
 10. Gerard Ekdom, Michiel Veenstra, NTR / 3FM, 9 maart 2007 , opname geraadpleegd op 22 augustus 2019
 11. Gerard Ekdom, Michiel Veenstra, NTR / 3FM, 16 maart 2007 , opname geraadpleegd op 7 september 2019
 12. Gerard Ekdom, Michiel Veenstra, NTR / 3FM, 23 maart 2007 , opname geraadpleegd op 17 september 2019
 13. Gerard Ekdom, Michiel Veenstra, NTR / 3FM, 30 maart 2007 , opname geraadpleegd op 1 oktober 2019
 14. Gerard Ekdom, Michiel Veenstra, NTR / 3FM, 6 april 2007 , opname geraadpleegd op 9 oktober 2019