Lijst van De Coen en Sander show uitzendingen in 2007

Uit Radiopedia

Overzicht van de De Coen en Sander show uitzendingen in 2007.

januari

Nummer Datum Presentatie Onderwerpen
1 januari[1] Op 1 januari 2007 geen programma in verband met de uitzending van de 3FM Mega Top 50.
72 2 januari[2] Sander de Heer
Astrid de Jong
Voicemail Coen Swijnenberg en medium Bep inspreken, het Request Rad (zonder rad), te gast is autocoureur Christijan Albers (de vliegensvlugge vragen), bellen met Corné Klijn over Formule 1, Astrid met de draagbare microfoon in de auto van Christijan Albers, het Bijna Nieuws jaaroverzicht, kaarten voor James Morrison, bellen met het medium Bep voor een voorspelling van 2007, wat is nieuw op tv?, een Sudoku-puzzel.
73 3 januari[3] Sander de Heer
Astrid de Jong
Coen Swijnenberg bellen tijdens zijn vakantie, bellen met iemand van het callcenter Search&Results waar nog steeds het Request Rad staat, omdat 100%NL dj Bert van Lent ontslagen is vanwege het bekendmaken van het mobiele nummer van een collega vertellen Sander en Astrid ook hun telefoonnummer, te gast is Nicolette Kluijver (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), bellen met Gijs Staverman voor uitleg over het tv-programma 'The Farm', bellen met de moeder van Astrid i.v.m. het Bijna Nieuws jaaroverzicht, wat is nieuw op tv? (De Winkelwagen op Ned2), een Sudoku-puzzel, hoe gaat het met Dewi van Idols?, opnieuw bellen met het medium Bep, Praatje Plaatje.
74 4 januari[4] Sander de Heer
Astrid de Jong
Voicemail van Astrid beluisteren, bellen met Robert Westerholt van Within Temptation, callcenter bellen waar het Request Rad staat, te gast is zanger Bob (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), kaarten James Morrison, het Bijna Nieuws jaaroverzicht, er komt een Peter de Vries Dag, wat is nieuw op tv? (bellen met Margriet Wesselink), Eddy Zoëy zijn terugreis uit Afghanistan heeft grote vertraging, Sudoku-puzzel, het medium Bep, Praatje Plaatje.
75 5 januari[5] Sander de Heer
Astrid de Jong
Hoe gaat het met acteur Ferri Somogyi?, callcenter bellen waar het Request Rad staat, te gast is zanger/acteur Ron Link (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), Bijna Nieuws jaaroverzicht, een zwoele Sudoku-puzzel, laatste keer bellen met het medium Bep, bekendmaking nieuwe megahit.
76 8 januari[6] Coen Swijnenberg Te gast is Filemon Wesselink (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), bellen met Natuurijsbaan Leiden die gesloten is vanwege het te warme weer, het Request Rad, het Bijna Nieuws, Astrid kondigt haar vertrek aan, bellen met acteur Sander Foppele (ONM), bellen met professor-dokter in de neuro-psychologie omdat Coen vergeetachtig is, liedje van Frans Bauer zingen in de stijl van Rammstein om prijzen te winnen, bellen met Eric Dikeb.
77 9 januari[7] Coen Swijnenberg Bellen met Teun van de Keuken van het tv-programma 'Keuringsdienst van Waarde', te gast is Zilveren Harp winnaar a balladeer (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), het Bijna Nieuws, Astrid bevestigt dat ze stopt bij Coen en Sander, kaarten Eurosonic/Noorderslag, bellen met Tim van Di-rect, liedje van Frans Bauer zingen in de stijl van Rammstein, gesprek met Karolien van Knabbel en Babbel omdat asiels vol zitten met konijnen, Dennis van der Geest uitnodigen.
78 10 januari[8] Coen Swijnenberg Luisteraar wijst Coen er op dat ze in Brazilië niet Spaans spreken maar Portugees, te gast is Ruben Nicolai (een IQ-test), Coen&Sander Windbericht omdat het morgen gaat stormen, het Request Rad, het Bijna Nieuws met Astrid de Jong, bellen met Irene Moors, voicemail van Michiel Veenstra inspreken omdat hij ooit winnaar was van de 'Striptekenkettingstriptekenkettingstrip' bij Telekids, prijzen van Rammstein weggeven, Prinses Victoria van Zweden komt naar de Keukenhof in Lisse, bellen met Bart van Racoon.
79 11 januari[9] Coen Swijnenberg Mari van de Ven geeft Coen volgende week een make-over, Stormberichten, het Request Rad, prijzen van Rammstein weggeven, het Bijna Nieuws, gesprek met Moniek van 101.TV over deelname aan Dancing On Ice, Corné Klijn maakt bekend te stoppen met de MegaTop 50 en Kort&Klijn omdat hij op tv Moto GP gaat presenteren, met iemand van AquaZoo bellen over een pinguïn, dochter van Astrid in de studio, kaarten voor Eurosonic/Noorderslag
80 12 januari[10] Coen Swijnenberg De groeten vanaf het asfalt, fragment uit het BNN-archief (liedje van Filemon Wesselink en Eric Corton), bekendmaking van de nieuwe Megahit, prijzen van Rammstein weggeven, het Bijna Nieuws, manager van Jan Smit bellen omdat ze denken dat hij morgen de Popprijs wint, bekendmaking Omroepman van het Jaar 2006, bellen met Eric Corton over Eurosonic/Noorderslag in Groningen dit weekend.
81 15 januari[11] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Sander is terug van vakantie in Brazilië, bellen met volkszanger Dick Treesie, Sander laat het Request Rad vallen, Rick ten Have (D66) over klokken die niet gelijklopen in Amsterdam, het Bijna Nieuws, Nathan Tamis v/d redactie deed mee aan het tv-programma 'Lama Gezocht', bellen met Willem (verzorger Dierentuin Amersfoort) over de klimaatsverandering, Sander over een recensie van een Indische Keuken, kaarten voor Di-rect, Praatje Plaatje.
82 16 januari[12] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met Herman Berghuis van Idols i.v.m. geldproblemen met zijn manager, het Request Rad, gesprek met Ferry de Groot en Toine van Peperstraten over het gedrag van Louis van Gaal tijdens interviews bij o.a. NOS Langs de Lijn, het Bijna Nieuws, bellen met Frans die last heeft van poep in zijn straat, een roltrap nadoen voor kaarten van Di-rect, Praatje Plaatje en bellen met de zangers van de meest gekozen plaat.
83 17 januari[13] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met Viola Holt van het tv-programma 'De Nationale IQ-Test', het Request Rad, kaarten voor Di-rect, Mari van der Ven knipt Coen zijn haren, het Bijna Nieuws, vliegensvlugge vragen aan Mari, bellen met Wibi Soejardi omdat hij dressuurmuziek gemaakt heeft, ruzie om Praatje Plaatje.
84 18 januari[14] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Een buitenmicrofoon om naar de storm te luisteren, Coen & Sander stormberichten, het Request Rad, Eric Corton bellen omdat zijn huis schade heeft door de storm, Yolanthe Cabau van Kasbergen geeft door dat ze niet naar de studio kan komen vanwege de storm, het Bijna Nieuws, bellen met Egbert-Jan Weeber en Terence Schreurs vanwege een boom op de auto, pizza's bestellen omdat Coen en Sander niet naar huis kunnen om te eten, Sander gaat met de mobiele microfoon naar het dak van de Peperbus om te zien hoe hard het waait, kaarten voor Di-rect, pizzakoeriers komen de studio binnen, gesprek met Michiel Veenstra.
85 19 januari[15] Coen Swijnenberg De groeten vanaf het asfalt, weggeven meet and greet met Di-rect, het Request Rad, bekendmaking nieuwe Megahit, bellen met Simon Keizer i.v.m. de nieuwe reallifesoap van Nick en Simon, het Bijna Nieuws, bellen met Sander de Heer over de Peter de Vries-dag op 10 februari, gesprek met presentatrice Barbara Barend over het vernieuwde RTL Voetbal Insite.
86 22 januari[16] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Coen en Sander maken zich zorgen over het lage aantal tonijnen in de zee en bellen in verband daarmee met kok Pierre Wind, het Request Rad, bellen met een verzorger van Aquatopia in Antwerpen over een leguaan met constante erectie, Astrid is ziek en daarom Waan v/d Dag i.p.v. Bijna Nieuws, te gast is Party Squad en Brainpower (Coen en Sander gaan een single met hun maken), kaarten voor Faithless.
87 23 januari[17] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
DJ Johan Gielen is wereldkampioen geworden in het kweken van Koi, de Helpdesk: waarom is vogelpoep wit?, Waan van de Dag, The A-Team Fanclub aan de telefoon i.v.m. heruitzendingen, bellen met Yolanthe Cabau van Kasbergen over roddels dat ze een relatie met Jan Smit heeft, Verkeerd Verzonden (verkeerde berichten in de 3fm inbox): de jongen met de prei, het Request Rad, kaarten voor Faithless, scheidsrechter Dick Jol mag weer fluiten op de Nederlandse voetbalvelden.
88 24 januari[18] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Astrid is terug na ziek te zijn, bellen met hockeyspeelster Fatima Moreira de Melo, het Request Rad, te gast is zangeres Stevie Ann (vliegensvlugge vragen en ze speelt live 'Perfect'), het Bijna Nieuws, bellen met Kim Holland over porno op HD TV, kaarten Faithless, de jarige Mattie Valk bellen, Praatje Plaatje.
89 25 januari[19] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Nieuws van Twarres dat ze terug bij elkaar komen en bellen met hun grootste fan Tjibbe, het Request Rad, bellen met dj Lucien Foort van het 3FM-programma 'Los!', het Bijna Nieuws, Sander de Heer in de studio om te praten over de Peter de Vries-dag, bellen met Jerry van The Partysquad en Brainpower om een datum te prikken voor opname van de single, een date regelen met Yolanthe voor Jerry, kaarten voor Faithless, kandidaat Paul Rabbering over Wie Is De Mol?, gesprek met Michiel Veenstra.
90 26 januari[20] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Laatste uitzending met Astrid de Jong, groeten vanaf het asfalt, bellen met een medewerker van Stoprelatie.nl, het Request Rad, bekendmaking nieuwe Megahit, laatste keer het Bijna Nieuws (lange editie), kaarten voor Faithless, Patty Zomer van de Dolly Dots aan de telefoon voor Astrid, bijzonder afscheidslied van BNN-medewerkers voor Astrid.
91 29 januari[21] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met Gerard Joling i.v.m. de deal die ze tijdens Serious Request hebben gemaakt, het Request Rad, te gast is acteur Edo Brunner (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), de Waan van de Dag, nieuwslezer Rachid Finge zingt het weerbericht, opnieuw bellen met de verzorger van een leguaan in Aquatopia in Antwerpen, kaarten voor Pearl Jam, Gerard Ekdom bellen i.v.m. de deelname aan het tv-programma Lingo samen met Giel en Sander (gevolg van een Serious Request-veiling), Praatje Plaatje onderbreken om naar Henkjan Smits te bellen met een vraagje over X-Factor.
92 30 januari[22] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Sander praat over zijn deelname aan Lingo met Giel en Gerard, bellen naar Bram Moszkowicz maar die heeft geen tijd, opnieuw bellen met Jerry van The Partysquad over opname van de single, het Request Rad, Di-rect speelde een concert in het computerspel Second Life, de Waan van de Dag, eerste keer nieuwslezeres Fleur Wallenburg in de show, bellen met Lucille Werner over de Lingo-uitzending met de 3fm dj's, Sander windt zich op over de muziek van Henkie, bellen met zangeres Vera van der Poel i.v.m. het maken van een voorstelling na een bezoek in Afghanistan, Praatje Plaatje.
93 31 januari[23] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met Dominique Weesie van GeenStijl.nl, het Request Rad, te gast is Yolanthe Cabau - van Kasbergen (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), bellen met iemand die Yolanthe en Jan Smit samen heeft gezien op Tessel, de Waan van de Dag, bellen met Angela Vlemmix omdat ze in het FHM-magazine zal staan, met luisteraars zingen voor de verjaardag van Koningin Beatrix, kaarten voor Pearl Jam, Praatje Plaatje.

februari

Nummer Datum Presentatie Onderwerpen
94 1 februari[24] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Gesprek met Bridget Maasland, het Request Rad, Brainpower bellen i.v.m. de songtekst van de single die ze morgen gaan opnemen, de Waan van de Dag, bellen naar carabetier Hans Dorrestijn omdat hij weggelopen is tijdens zijn voorstelling, gesprek met Lowlands-directeur Eric van Eerdenburg i.v.m. weggeven van de eerste festivalkaarten in de show, Praatje Plaatje.
95 2 februari[25] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Online het pc-spel Second Life spelen tijdens de uitzending (waar ook luisteraars een plaat kunnen aanvragen), melding van een spookrijder, groeten vanaf het asfalt, bekendmaking van de nieuwe Megahit, het Request Rad, kaarten voor Pearl Jam, Sander windt zich op over het verwijderen van zijn fiets door de gemeente, bellen met Fleur van Buurmeisje van het Jaar-verkiezing.
96 5 februari[26] Coen Swijnenberg Sander is ziek, bellen met YouTube zangers Esmée Denters, het Request Rad, kaarten voor Snow Patrol, primeur van de titelloze track die Coen en Sander opgenomen hebben met The Partysquad & Brainpower, te gast is acteur Mimoun Ouled Radi (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), luisteraars kiezen de titel "Gooi Ze Op' voor het nummer van Coen en Sander, Praatje Plaatje met een luisteraar die het opneemt tegen Coen.
97 6 februari[27] Coen Swijnenberg Sander is nog steeds ziek, bellen met een student van de Hanzehogeschool Groningen i.v.m. een boerendochterkalender, gesprek met Teun van de Keuken over zijn slaafvrije chocolade Tony's Chocolonely, te gast is Angela Vlemmix (vliegensvlugge vragen), het Request Rad, bellen met Stevie Ann omdat ze het volkslied gaat zingen bij de voetbalwedstrijd Nederland-Rusland, Praatje Plaatje met een luisteraar die het opneemt tegen Coen.
98 7 februari[28] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Sander de Heer over de 'Nationale Peter de Vries Dag', het Request Rad, bellen met iemand van de FNV Horecabond over het komende rookverbod, te gast is zanger Jannes (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), bellen naar een snackbar i.v.m. de 20 frikandellen die ze voor de show besteld hebben, gesprek met Henkjan Smits over Floortje Smit (2e bij Idols 2006), een Nintendo Wii-gameconsole weggeven.
99 8 februari[29] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Luisteraars die vastzitten door de sneeuw kunnen dit doorgeven i.v.m. een carpoolservice, bellen met een goede bekende: Jort Kelder, het Request Rad, te gast is Kasper van Kooten (vliegensvlugge vragen), bellen met zangeres Edsilia Rombley over haar deelname aan het Eurosongfestival in Finland dit jaar, Praatje Plaatje zorgt voor een discussie.
100 9 februari[30] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Groeten vanaf het asfalt (met de eerste keer Paultje Pils), bellen met Colette zangeres van Good Things End, bekendmaking van de nieuwe Megahit, Coen en Sander in 'Second Life', Sander in discussie met woordvoerster van Amsterdam Project Stations-Eiland omdat zijn fiets verwijderd werd, Gerard Ekdom en Michiel Veenstra in de studio over de 'Lekkerste Hunk Verkiezing' van Hitkrant, bellen met een goede bekende: Sylvia Geersen, Sander de Heer in de studio over de Nationale Peter de Vries Dag van morgen.
101 12 februari[31] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen naar Ramon die een oproep op Youtube deed dat iedereen hem kan bellen, het Request Rad, kaarten voor de film Dreamgirls, te gast is presentator Valerio Zeno (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), de Annuleringslijn, Praatje Plaatje.
102 13 februari[32] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met de oprichter van de Bond voor Valentijnslachtoffers, Paul Rabbering neemt de uitzending even over, het Request Rad, gesprek over het vertalen van Beatles-nummers in het Fries, kaarten voor de film Dreamgirls, te gast zijn Lucille Werner en J.P. van Lingo (amazing-meezing-wedstrijd), gesprek over Wie is de Mol? , de Annuleringslijn.
103 14 februari[33] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Gesprek met Maaike (lid van de Commissie voor Duurzame Ontwikkeling van de VN), Valentijnsrequest, bellen met Gerard Joling, de 911-call van het overlijden van Anna Nicole Smith, bellen naar ex-Idols Herman Berghuis, gek gesprek met Chris Zegers over geruchten dat zijn relatie met Wendy van Dijk voorbij is, reis naar Parijs weggeven, de Annuleringslijn, Praatje Plaatje.
104 15 februari[34] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met Candy Dulfer, het Request Rad, te gast is het muzikale trio 'Prins, De Munnik & Den Tex' (vliegensvlugge vragen), Alle 13 Wijf (kaarten voor de film Dreamgirls), de Annuleringslijn (met tussendoor een eend), bellen met de nieuwe Lama Jeroen van Koningsbrugge, Praatje Plaatje.
105 16 februari[35] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Groeten vanaf het asfalt, bellen met een goede bekende: Jannes, het Request Rad, bekendmaking nieuwe Megahit, Alle 13 Wijf (kaarten voor de film Dreamgirls), bellen met Nathalie over de Amsterdam-Dakar Challenge, naar willekeurige Amerikanen bellen om een reis naar Los Angeles te winnen.
106 19 februari[36] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met Mirjam van Twarres en hun grootste fan Tjibbe i.v.m. nieuwe geplande optredens, het Request Rad, bellen met een goede bekende: Fajah Lourens, te gast is zangeres Edsilia Rombley (vliegensvlugge vragen), de Zesde Zanger (kaarten voor Joss Stone weggeven), K3-liedje 'Oma's Aan De Top' omdraaien, de Annuleringslijn, Praatje Plaatje.
107 20 februari[37] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met een goede bekende: Sophie Hilbrand, het Request Rad, gesprek met Sharon van Greenpeace, bellen met Herman in de file, te gast is Herman Berghuis, bellen met Nathalie over de Amsterdam-Dakar Challenge, de Zesde Zanger (kaarten voor Joss Stone weggeven).
108 21 februari[38] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met Menno Köhler (deelnemer van het tv-programma 'Afvallen met de sterren'), het Request Rad, bellen met een goede bekende: Hans Klok, te gast is Arjen Lubach (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), de Annuleringslijn, Praatje Plaatje.
109 22 februari[39] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Luisteraars mogen klappen op de begintune, bellen met een goede bekende: Curt Fortin, Yolanthe aan de telefoon i.v.m. een nieuw tv-programma, het Request Rad, bellen met Froukje Jansen van LLiNK en ook Kim Holland komt even aan de lijn, te gast is Gigi Ravelli (vliegensvlugge vragen), discussie over het nieuws dat vrouwen op het tennistornooi Wimbledon evenveel gaan verdienen als de mannen, kaarten voor Joss Stone, bellen naar Gigi omdat ze plots wegging, de Helpdesk: weegt een bevrucht ei meer naarmate het kuikentje groeit?, Praatje Plaatje.
110 23 februari[40] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Luisteraars klappen mee op de begintune, bellen met een goede bekende: Patrick Lodiers, bekendmaking van de nieuwe Megahit, het Request Rad, bellen met Guido Weijers, groeten vanaf het asfalt, de Zesde Zanger (kaarten voor Joss Stone), vooruitblik naar de Oscars met René Mioch.
111 26 februari[41] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Di-rect Dag: Michiel Veenstra praat in de studio over Noordpool FM, het Request Rad, gesprek met Ad-Just Bouwman (winnaar van het tv-programma Lama Gezocht) en Rob Kemps, te gast is Di-rect (vliegensvlugge vragen), wedstrijd tafeltennis tussen Coen en Tim van Di-rect, de Zesde Zanger (kaarten voor Pinkpop weggeven), nabespreking AZ - Ajax, Praatje Plaatje.
112 27 februari[42] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen naar Michiel Veenstra om te vragen of hij naar de studio komt in de regen met de fiets, bellen met mentalist Joe Pequerrucho van het KRO tv-programma 'Het Zesde Zintuig', het Request Rad, bellen met een goede bekende: Henk Bres, Michiel Veenstra in de studio, te gast is Rob de Nijs (vliegensvlugge vragen), bellen met een goede bekende: Henkjan Smits, de Zesde Zanger (kaarten voor de film Dennis P.), Praatje Plaatje.
113 28 februari[43] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Het Request Rad, een nieuw item 'Synchroonzwemmen met de sterren': Bart Spring in 't Veld en 'Snookeren met de sterren': Joop van Tellingen, te gast is Ilse DeLange (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), de Zesde Zanger (kaarten voor de film Dennis P.), de Annuleringslijn (kaarten voor Pinkpop weggeven), Praatje Plaatje.

maart

Nummer Datum Presentatie Onderwerpen
114 1 maart[44] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Jim Bakkum een hart onder de riem steken omdat hij een ongeluk had tijdens de musicalvoorstelling Grease (een auto reed van het podium), het Request Rad, bellen met Youtube-zangeres Luna, 'Snookeren met de sterren': Fajah Lourens, de Helpdesk: waarom zijn wortelen oranje?, de Lama's Ruben Nicolai en Tijl Beckand in de studio, de Zesde Zanger (kaarten voor de film Dennis P.).
115 2 maart[45] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met een goede bekende: Jody Bernal, het Request Rad, bekendmaking van de nieuwe Megahit, 'Swimming with the Stars': Angela Esajas, Groeten vanaf het asfalt, bellen met Ronald Snijders omdat zijn VPRO tv-programma 'Spek & Bonen Show' moet stoppen, de Zesde Zanger (kaarten voor Pinkpop weggeven).
116 5 maart[46] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met zangeres Esmée Denters, het Request Rad, bellen met zanger Thomas Berge over zijn reallifesoap, te gast is comedian Harry Glotzbach (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), de Zesde Lacher, 'Dammen met de sterren': Harry Glotzbach, de Annuleringslijn, Praatje Plaatje.
117 6 maart[47] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
'Badminton met de sterren': Christine van der Horst, het Request Rad (Classic Request), fragment 'Mannen van de Radio', te gast is het cabaretduo Droog Brood (vliegensvlugge vragen), de Zesde Lacher, de Helpdesk: wat is het geluid dat een fax maakt?, zingen voor de jarige Michiel Veenstra (31 jaar).
118 7 maart[48] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Gesprek over het stemmen bij de provinciale statenverkiezing (ook Giel Beelen komt erbij), Albert Verlinde aan de telefoon over een RTL Boulevard-actie i.v.m. weigerambtenaren van het homohuwelijk, het Request Rad (Classic Request), bellen met Sophie Hillbrand omdat er een lied voor haar geschreven is, te gast zijn de Lama's Ruben Nicolai en Tijl Beckand, 'Driebanden met de sterren': de Lama's bellen met Jennifer de Jong, bellen met Michiel Veenstra i.v.m. de afspraak om met de fiets naar de studio te komen, de Zesde Lacher (kaarten voor Laughing Matters), Praatje Plaatje, Sander vertrekt naar Oostenrijk voor opnames van Try Before You Die.
119 8 maart[49] Coen Swijnenberg Bellen met Sander Lantinga in Duitsland waar hij opnames heeft voor het tv-programma 'Try Before You Die', het Request Rad, schakelen naar Michiel Veenstra die aan het uitzenden is bij de ijsberen in Ouwehands Dierenpark in Rhenen voor Noordpool.FM, te gast is Klaas van der Eerden (vliegensvlugge vragen), de Zesde Lacher (kaarten voor Laughing Matters), de Annuleringslijn, Praatje Plaatje met een luisteraar die het tegen Coen opneemt.
120 9 maart[50] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met een goede bekende: Roel van Velzen over de release van zijn album, het Request Rad (Classic Request), 'Mikado met de sterren': Fatima Moreira de Melo, groeten vanaf het asfalt, Sander de Heer verzoeken om Yolanthe te vragen of ze vastgezeten heeft vanwege het niet betalen van een tijdschrift in een winkel, nieuwsitem over het halfjaar bestaan van de Coen en Sander Show, finale van de Zesde Lacher.
121 12 maart[51] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met een goede bekende: acteur Edo Brunner, luisteraars zoeken een verstopte magnetrondoos bij een kunstwerk i.v.m. weggeven reis naar Mexico op donderdag, Oud-Hollandse radiospelletjes:de Roepie Roepie Vogel, bellen met een goede bekende: Piet Paulusma, het Request Rad, Nathalie en Marieke bellen over de Amsterdam-Dakar Rally, de Annuleringslijn, Praatje Plaatje.
122 13 maart[52] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Luisteraars zoeken een verstopte magnetrondoos bij een kunstwerk i.v.m. weggeven reis naar Mexico op donderdag, bellen met Jan Paul de Wildt van de Nieuwe Revu met de genomineerden v/d Nachttempel-verkiezing, bellen met afvaller Gioia de Bruijn van Holland's Next Top Model, Oud-Hollandse radiospelletjes: Zeg geen euh, te gast is Goedele Liekens (vliegensvlugge vragen), zoektocht naar goede platen voor tijdens het vrijen, Praatje Plaatje.
123 14 maart[53] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met een goede bekende: Pieter-Jan Hagens de nieuwe presentator van Wie Is De Mol?, het Request Rad, luisteraars zoeken een verstopte magnetrondoos bij een kunstwerk i.v.m. weggeven reis naar Mexico op donderdag, 'Afzeggen met de sterren': Helga van Leur, bellen met één van de 2 dj's van een mini-glazenhuis die non-stop radio maakt voor het goede doel, uitleg over de Coen&Sander Bingoshow, de Annuleringslijn, Oud-Hollandse radiospelletjes: 50 Pop of een Envelop, Praatje Plaatje.
124 15 maart[54] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Luisteraars zoeken een verstopte magnetrondoos bij een kunstwerk i.v.m. weggeven reis naar Mexico vandaag, Filemon Wesselink in de studio i.v.m. een nieuw tv-programma over verslaving, Oud-Hollandse radiospelletjes: Toontje Hoger Toontje Lager, uitleg over de Coen&Sander Bingoshow, te gast is Jacques d'Acona (vliegensvlugge vragen, amazing-meezing-wedstrijd), Edo Brunner komt bekendmaken wie een reis naar Mexico wint.
125 16 maart[55] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
De top 20 van Classic Request Top 100: 1. Nirvana - Smells Like Teen Spirit, 2. Pearl Jam - Black, 3. Metallica - One, 4. U2 - One, 5. Bryan Adams - Summer of '69, 6. Anouk - Nobody's Wife, 7. AC/DC - Thunderstruck, 8. The Cure - A Forest , 9. Blur - Song 2, 10. Red Hot Chili Peppers - Under The Bridge, 11. Radiohead - Creep, 12. Guns N' Roses - November Rain, 13. Queen - Bohemian Rhapsody, 14. Pearl Jam - Alive, 15. Oasis - Wonderwall, 16. U2 - Sunday Bloody Sunday, 17. Live - Lightning Crashes, 18. Depeche Mode - Enjoy The Silence, 19. Cranberries - Zombie, 20. The Verve - Bittersweet Symphony.
Bellen met Angela Groothuizen om huiskamerconcert van Dolly Dots weg te geven.
126 19 maart[56] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met Bridget Maasland, het Request Rad, bellen naar Sylvia Geersen die niet wist dat ze naar de studio moest komen, de Zesde Zanger (kaarten voor Fall Out Boy), toespraak Hans Teeuwen (monument Theo van Gogh), 'Langlaufen met de sterren': Sylvia Geersen, de Annuleringslijn, Praatje Plaatje.
127 20 maart[57] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Within Temptation Dag (vliegensvlugge vragen + live optreden), bellen met een goede bekende: Gigi Ravelli, het Request Rad, bellen met Sharmyla (uitvaller bij Holland's Next Top Model), de Zesde Zanger, bellen met de burgemeester van Rijsen i.v.m. controle op taalgebruik tijdens een rockfestival, bellen met de portier van de receptie, discussie met Praatje Plaatje, Sander loopt weg uit de studio.
128 21 maart[58] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Sander opgesloten in het kleine gele autootje, bellen met een goede bekende: Hugo Borst, het Request Rad, 'Bonzai met de sterren': Jeroen van der Boom, te gast is Sophie Hillbrand (vliegensvlugge vragen), bellen met een goede bekende: Mariska Bauer, primeur van het Coen&Sander Lentelied, de Zesde Zanger (kaarten voor Within Temptation), Praatje Plaatje.
129 22 maart[59] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Liedje van ijsbeer Knut, Jeroen van der Boom brengt een Bonsai boom in de studio, 'Invallen met de sterren': Vivian Boelen (Jeroen imiteert Gerard Joling), het Request Rad, bellen met schrijfster Sophie van der Stap (won de Bart Award van de BNN Hoofdprijs), te gast zijn de Heideroosjes (vliegensvlugge vragen), de Annuleringslijn, Coen&Sander Lentelied, bellen met een fan van tv-soaps The Bold and The Beautiful en As The World Turns, Praatje Plaatje.
130 23 maart[60] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met een goede bekende: Roel van Velzen, bekendmaking nieuwe Megahit, bellen met Bart van Racoon, het Request Rad, groeten vanaf het asfalt, proberen een BN'er aan de telefoon te krijgen (Eric Corton), bellen met een goede bekende: Gerard Joling omdat hij op nr.1 staat met 'Maak Me Gek', kaarten voor Fall Out Boy weggeven.
131 26 maart[61] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met een goede bekende: moeder van Frans Bauer, het Request Rad, bellen met Rob van Stichting Skepsis over het tv-programma Het Zesde Zintuig, 'ritmische gymnastiek met sterren': Karl Noten, bellen met een goede bekende: Menno Kohler, de Zesde Zanger (kaarten voor Maximo Park te winnen), de Annuleringslijn, Aan of Uit (Billy Ocean - Love Really Hurts Without You), Praatje Plaatje,
132 27 maart[62] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met iemand van Dierenpark Emmen omdat de mantelbavianen in paniek zijn, het Request Rad, de 2 afvallers van Holland's Next Top Model, bellen met iemand van een website die gaat over flirten in de file, 'volkstuinen met de sterren': Mariska van Kolck, de Helpdesk: waar blijven kogels die omhoog geschoten worden?, kaarten voor The Fratellis + games te winnen, Praatje Plaatje: Lucky Soul - Add Your Light To Mine, Baby (Sander) <-> Timbaland feat. Justin Timberlake and Nelly Furtado - Give It To Me (Coen)
133 28 maart[63] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met een goede bekende: zangeres EliZe. Het Request Rad. Bellen naar Katja Schuurman die met de auto de weg zoekt richting 3FM studio. Katja komt haar nieuwe tv-programma 'Get Smarter In A Week' promoten. Te gast is Geert Hoes (acteur, presentator en musicalacteur/zanger). 'Kanoën met de sterren': Rowena van Temptation Island. Vliegensvlugge vragen aan Katja en Geert. De Zesde Zanger (Danny de Munk - Ciske De Rat). Praatje Plaatje: Arctic Monkeys - Brianstorm (Sander) <-> A Balladeer - Boys of Summer (Coen).
134 29 maart[64] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met een goede bekende: Lucille Werner. Het Request Rad. Harry van de Molen (CDA jongeren) aan de telefoon over waarom gemeenten niet hoeven te investeren in het computerspel Second Life. 'Frisbeeën met de sterren': George Baker. De Zesde Zanger (Frans Bauer - Heb je even voor mij). Bellen met Sylvia Geersen omdat ze te laat is. Nieuwslezer Peter de Vries bellen om door te geven dat Sylvia in de studio is gearriveerd.
135 30 maart[65] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Praatje over de brainstormavond van gisteren. Coen en Sander bellen midden in de nacht naar 3FM. Bellen met een goede bekende: Bas van Toor (Bassie). Bekendmaking nieuwe 3FM Megahit: Maroon 5 - Makes Me Wonder. Het Request Rad. Groeten vanaf het asfalt. De Zesde Zanger: Marco Borsato - Dromen zijn bedrog. Praatje Plaatje: Dave Matthews Band - Crush (Coen) <-> Dave Matthews Band - Crush (Sander).

april

Nummer Datum Presentatie Onderwerpen
136 2 april[66] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Paul Rabbering is nog in de studio. Gesprek met iemand van het Erasmus Medisch Centrum over het probleem dat soapseries een verkeerd beeld geven over comapatiënten. Het Request Rad. Koeken bakken met de sterren: Mat Herben. Te gast is Ellen ten Damme (vliegensvlugge vragen). De Zesde Zanger: Blondie - Denis. De Annuleringslijn. Bellen met Kabouter Klus. ANWB-filelezer John Bakker spreekt met een luisteraar die in de file staat. Praatje Plaatje: Sugababes - I Bet You Look Good On The Dancefloor (Sander) <-> Linkin Park - What I've Done (Coen).
137 3 april[67] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Luisteraars doen Donald Duck na. Het Request Rad. Bellen met het CWI over een vacature van Disneyland die een nieuwe Donald Duck zoeken. Bellen met Tanimara (afvaller van Holland's Next Top Model). De Zesde Zanger (Rob de Nijs - Malle Babbe). Bellen met iemand van Monsterboard over het aantal uren dat werknemers niets doen. Bellen met Liesbeth van het tv-programma Het Zesde Zintuig. Pottenbakken met de sterren: Pieter Storms. Praatje Plaatje: Linkin Park - What I've Done (Coen) <-> Lucky Soul - Add Your Light To Mine, Baby (Sander).
138 4 april[68] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met Rick Nieman over Albert Verlinde. Het Request Rad. Paintballen met de sterren: Antje Monteiro. Te gast is Fajah Lourens (vliegensvlugge vragen). Sander belt naar een mevrouw in Spijkenisse omdat daar wit poeder in de straten ligt en daarna belt Coen dezelfde mevrouw terug. De Annuleringslijn. De Zesde Zanger (Pearl Jam - Alive). Praatje Plaatje: Dave Matthews Band - Grey Street (Sander) - Dave Matthew Band - Crush (Coen). Pauzemuziekje met Celine Dion.
139 5 april[69] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met een goede bekende: Katja Schuurman. Sander de Heer draait aan het Request Rad. Een jingle voor ANWB-filelezer René Passet. Te gast is Froukje Jansen (vliegensvlugge vragen). Bellen met de turnlerares van Froukje. Volkstuinen met de sterren: Froukje Jansen. De vader van Froukje bellen om te vragen naar de betekenis van Witte Donderdag. De Zesde Zanger (REM - Losing My Religion). De Helpdesk: waarom krijg je altijd een broodje op het einde van een bruiloft? Praatje Plaatje: Dave Matthews Band - Crush (Coen) - geen plaat (Sander).
140 6 april[70] Coen Swijnenberg
Sander Lantinga
Bellen met Eddy Zoëy over zijn tv-programma 'Nu We Er Toch Zijn'. Het Request Rad. Bellen met Jacqueline Govaert van Krezip omdat ze de nieuwe 3FM Megahit zijn met Plug It In & Turn Me On. Groeten vanaf het asfalt (waar blijft Paultje Pils). Bellen met de organisator van het Awakenings festival. De Zesde Zanger (Red Hot Chili Peppers - Give It Away).

Referenties

 1. Veronica gids, VOO, 30 december 2007 
 2. Sander de Heer, Astrid de Jong - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 2 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 3. Sander de Heer, Astrid de Jong - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 3 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 4. Sander de Heer, Astrid de Jong - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 4 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 5. Sander de Heer, Astrid de Jong - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 5 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 6. Coen Swijnenberg - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 8 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 7. Coen Swijnenberg - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 9 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 8. Coen Swijnenberg - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 10 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 9. Coen Swijnenberg - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 11 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 10. Coen Swijnenberg - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 12 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 11. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 15 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 12. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 16 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 13. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 17 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 14. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 18 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 15. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 19 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 16. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 22 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 17. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 23 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 18. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 24 januari 2007 , opname geraadpleegd op 5 mei 2019
 19. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 25 januari 2007 , opname geraadpleegd op 7 mei 2019
 20. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 26 januari 2007 , opname geraadpleegd op 8 mei 2019
 21. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 29 januari 2007 , opname geraadpleegd op 19 mei 2019
 22. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 30 januari 2007 , opname geraadpleegd op 19 mei 2019
 23. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 31 januari 2007 , opname geraadpleegd op 19 mei 2019
 24. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 1 februari 2007 , opname geraadpleegd op 20 mei 2019
 25. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 2 februari 2007 , opname geraadpleegd op 20 mei 2019
 26. Coen Swijnenberg - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 5 februari 2007 , opname geraadpleegd op 23 mei 2019
 27. Coen Swijnenberg - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 6 februari 2007 , opname geraadpleegd op 27 mei 2019
 28. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 6 februari 2007 , opname geraadpleegd op 28 mei 2019
 29. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 8 februari 2007 , opname geraadpleegd op 31 mei 2019
 30. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 9 februari 2007 , opname geraadpleegd op 2 juni 2019
 31. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 12 februari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juni 2019
 32. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 13 februari 2007 , opname geraadpleegd op 11 juni 2019
 33. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 14 februari 2007 , opname geraadpleegd op 16 juni 2019
 34. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 15 februari 2007 , opname geraadpleegd op 19 juni 2019
 35. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 16 februari 2007 , opname geraadpleegd op 23 juni 2019
 36. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 19 februari 2007 , opname geraadpleegd op 29 juni 2019
 37. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 20 februari 2007 , opname geraadpleegd op 2 juli 2019
 38. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 21 februari 2007 , opname geraadpleegd op 7 juli 2019
 39. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 22 februari 2007 , opname geraadpleegd op 14 juli 2019
 40. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 23 februari 2007 , opname geraadpleegd op 14 juli 2019
 41. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 26 februari 2007 , opname geraadpleegd op 20 juli 2019
 42. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 27 februari 2007 , opname geraadpleegd op 24 juli 2019
 43. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 28 februari 2007 , opname geraadpleegd op 26 juli 2019
 44. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 1 maart 2007 , opname geraadpleegd op 28 juli 2019
 45. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 2 maart 2007 , opname geraadpleegd op 28 juli 2019
 46. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 5 maart 2007 , opname geraadpleegd op 4 augustus 2019
 47. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 6 maart 2007 , opname geraadpleegd op 6 augustus 2019
 48. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 7 maart 2007 , opname geraadpleegd op 9 augustus 2019
 49. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 8 maart 2007 , opname geraadpleegd op 20 augustus 2019
 50. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 9 maart 2007 , opname geraadpleegd op 21 augustus 2019
 51. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 12 maart 2007 , opname geraadpleegd op 25 augustus 2019
 52. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 13 maart 2007 , opname geraadpleegd op 26 augustus 2019
 53. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 14 maart 2007 , opname geraadpleegd op 27 augustus 2019
 54. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 15 maart 2007 , opname geraadpleegd op 1 september 2019
 55. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 16 maart 2007 , opname geraadpleegd op 1 september 2019
 56. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 19 maart 2007 , opname geraadpleegd op 7 september 2019
 57. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 20 maart 2007 , opname geraadpleegd op 9 september 2019
 58. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 21 maart 2007 , opname geraadpleegd op 11 september 2019
 59. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 22 maart 2007 , opname geraadpleegd op 13 september 2019
 60. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 23 maart 2007 , opname geraadpleegd op 15 september 2019
 61. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 26 maart 2007 , opname geraadpleegd op 20 september 2019
 62. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 27 maart 2007 , opname geraadpleegd op 22 september 2019
 63. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 28 maart 2007 , opname geraadpleegd op 25 september 2019
 64. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 29 maart 2007 , opname geraadpleegd op 28 september 2019
 65. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 30 maart 2007 , opname geraadpleegd op 29 september 2019
 66. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 2 april 2007 , opname geraadpleegd op 3 oktober 2019
 67. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 3 april 2007 , opname geraadpleegd op 3 oktober 2019
 68. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 4 april 2007 , opname geraadpleegd op 7 oktober 2019
 69. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 5 april 2007 , opname geraadpleegd op 7 oktober 2019
 70. Coen Swijnenberg, Sander Lantinga - De Coen en Sander show, BNN / 3FM, 6 april 2007 , opname geraadpleegd op 7 oktober 2019